Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Küldi volt 5 veteran flashpoint.
Nekiálltam sorcival.
Lement nėgy gond nélkül,utolsónál a csapat rėmesen szar volt,állandóan haltak.
Kuat drive volt,amikor az a lökött jedi vagy sith a végső boss.
A csapat másodpercek alatt meghalt egyedül harcoltam vele dps karival,15%-ig sikerült leverni,de akkor átment állatba és nyomta a CC-t folyamatosan ìgy sajna meghaltam.
Harc közben többször újraélesztettem többieket,de csak pár másodpercig bírták.
Egyébként sajnálom a névváltást - értem, de sajnálom. A Betyárok nem csak egy név volt, de egy hangulat, egy feeling is. Én nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, sokat töprengek rajta azóta is, mit kellett volna jobban csinálnom tisztként, hogy ne fajuljon idáig a helyzet.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Amúgy jó hallani, hogy megy a szekér, bár fleeteken ritkán látok aktivitást - ugyanakkor néha csekkolom, kik vannak fenn, és meglepő, hogy még repen is mindig vannak néhányan. Ez tök jó. 😊
Amúgy mi volt az oka a név-váltásnak?
Sztem azért teljesen felesleges, mert dupla xp eventnél kb egy nap alatt felrántasz egy karit szintre... Simánál meg pár nap (Bár elvileg 2 elég lenne)
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Ide ritkábban járok fel.
Csabi1 is visszajöhetne, már nincsenek ezek a progresz dolgok mint régen. Még mindig be vagy rágva valakire? Bocsi, de nem emlékszem mi volt az oka a távozásodnak...
Face csoport
Discord link
Pedig mindig arról vásárolok mindent.
Pedig nem akartam lemondani az előfizetést,csak hülye voltam és félrenyomtam.Vissza meg nem tudom csinálni.<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.10.03. 12:56:50
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nézted a steames fiókod, nincs-e ott letiltva a paypalos fizetési mód?
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Na és gőzöm sincs hogy lehet újra aktívvá tenni.
Így most nem tudom meghosszabbítani az előfizetésemet,pedig esedékes lenne.
Se mást venni steamről.<#whatever>#whatever>
Nem tudjátok véletlen hogy az ördögbe lehet újra aktívvá tenni?
Csak most steamen kaptam üzenetet,ránéztem és valamikor inaktívra tettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.03. 11:36:24
Kari húzó itemek.Alapból 1-60 szintig lehet vele karit húzni,négy upgarde-el 120-ig,vagyis 1-es szinten rárakod karidra és 120-as szintig el van a cuccal látva.És még xp buffot is ad,kb 55%.Na meg a mostani kieggel jöttek már party buffot is adnak,köv kieggel ami egy hónap múlva élesedik lőttek az xp buffnak,már csak statot ad.Ugyanis 120-ról leszinteznek minden karit 50-re és az új max szint a 60 lesz.
Én csak heirloomban húzok karit.
Jah csak egyszer kell megvenni és upgradelni,utána minden karinak ingyenesen kivehető bármikor.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.30. 12:33:58
Ilyesmi megoldás a korábban már említett DVL-es szett, ami ad 7 egységes szettnél 50%-os XP buffot, de az évek óta már nem érhető el (aki anno kiváltotta, használja, aki nem, így járt). Igaz, az nem fejlődik a karakter szintjével, de ha 5 szintenként cserél benne az ember pár zöld (vendornál kapható) limlom enchantot/armort/stb-t, akkor, ha manuálisan is, de szinten lehet tartani a dolgokat.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.09.30. 10:15:47
A csempészem 52 lett.
Ami elég is hogy a fajt unlockoljam.
Bounty hunterrel küldizgetéssel 15 szintet szedtem össze.
Nem otthon vagyok, így csak ezt a képet találtam gyorsan, a bal oldalon nézd a szett bónuszokat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én szintezés közben max napi egyet megyek, sajnálom az időt rá, főleg ha idióta csapatot fogok ki. Így aztán a bolygók napi heroickjaival húzom mindig a karaktereimet (plusz a Conquest is ad szép XP-t közben).
Dupla XP event alatt felrakom a DVL eventes 50%-os extra xp-s szettet (bár nekem csak 40%-nyi van, 5 darab a 7-ből), benyomom a 25%-os 3 órás scrollt és hajrá, úgy repkednek a bejövő szintek, hogy rendszerint a Korribban/Hutta/Ord Mantell/Thytont sem hagyom el, de már 60-as vagyok. Akkor pedig irány 60+ alap weeklyk (CZ, Black Hole, stb. amelyek csak szintekhez kötöttek, nem kell sztori is, mint Yavin, Zios és társai) és azok megint adnak annyit, hogy seperc alatt 70 leszel.
Onnan megint csak egy ugrás a 75. Nálam 70ről 75re kb 3 óra volt mindegyik karakterrel, igaz, az évek alatt én az összes karakterrel végigcsináltam az alapjáték és kieg kontentjét, így 70-es szintre mindegyiknél elérhető volt minden weekly, azok meg baromi sok XP-t adnak.
Plusz a Renown farmnál is jól jön, ha minden weekly elérhető, főleg dupla xp + token + legacy unlock együttes kombója alatt lehet húzni nagyon.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.09.15. 16:46:40
Jó lett volna egy két jó sztoris title.
Olyan aranyos sith karim van.
Jól àllna neki valami sith title.
Kár hogy boostolásnál nem kapja meg ezeket.Ha meglehetne adni neki a háttérsztorit.Több mint 40 órát játszottam vele két hét alatt.
Steam szerint.
Bár nem biztos,nem vagyok otthon.
Tegnap éjjel kettőkor még a sith sorcimmal flashpointon voltam.
Reggel meg korán keltem. XD
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.09.10. 09:01:50
Van két boostolt karim Kotfe féle jedi sage és uprisinges sith sorci.
Szóval velük az élet bonyolult boost miatt.
Megszerezhetem velük valahogy az alap sztoriban megszerezhető title-ket?
Gondolom nem.
De hátha.
Úgyhogy szerintem megéri, egyszer biztosan.
Jövő keddtől megint dupla xp jár egy hónapig! <#taps>#taps>
Asszem az első fejezetnél feladtam annó.
Onslaught sincs kész,jedi farmoknál járok.Ha ez mond valamit.
Alap sztori utàn nekem a Kotet nem igazán tetszött.

Ha hazaérek első az lesz hogy letoljam napi 3 Endaevort,utána vagy kózben egy menet Hell with honor.
Attól függően hogy endevor le tudható-e eventen.Utána jöhet Sw Tor és az öcsik.
Ha lesz időm ma majd megnézem ezeket,de Sw ToR-ozni csak akkor kezdek ha már tudok nyugisan játszani és nem zavar meg senki.
Komolyabb instába nem megyek úgy hogy félig afk vagyok,kis szintűekre úgyis lehet menni.<#eplus2>#eplus2>
A vendor a supplies részen, az utolsó beugróban van.
Zöldet semmiből soha ne használj, pláne ne vedd meg. Az itm ratingedet tudod max felfele húzni. Erre jók az Fp-k is csak. Amíg nem éred el a 306-ot, nem kell foglalkozni semmivel bármit berakhatsz, akár shieldes vafy absorbos cuccot is.
Majd meg keresem azt a vendort,tech darabból eddig csak valami ződ szettet vettem.
75 lett a sorcim,hol az ördögbe érdemes neki jobb geart szerezni?Master flashpointon?