Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
4 gb ram mellett kb 4 óra után már van swap , úgy hogy más nem fut mellette. szóval vmi biztos nem stimmel bár az a fura hogy dromundon ez nem jött elõ csak balmoran. lehet hogy terület függõ.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Omlás
Hát ha 16GB Ram mellet lenne memory leak az igencsak nagy gond lenne 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Hát azért ég és föld a különbség az Ajto city sorai meg a mondjuk a Tomb, Hidden Beks vagy a Nightmare sorai között.
Az Ahto-ba tegnap esti csúcs alatt 10 perc a volt a legtöbb amit várnom kellett 113.-ként a sorban.

A kliens elég stabil, ha van is memory leak akkor elenyészõ/vagy nem ott van ahol én járok Egy teljes délutáni játék után több mint 8 óra alatt a kliens valami 1.5GB ramot evett. Ha van elég RAM a gépben hogy a többiek is elférjenek akkor nincs swap egyáltalán. ( Nekem 16GB RAM mellett meg se röccen a a swap file)

Amit viszont tapasztaltam az a hogy tegnap a router akadt ki a SWTOR-ra de nagyon, hirtelen voltak 60!!! másodperces lag spikejaim amit nem oldott meg se ma kliens sem a gép újra indítása, de a router restart már segített.

GW2: Dragonknight.5302

Omlás
Akkor azt hiszem, maradok a "kilép újból indít" megoldásnál <#idiota>

Grafikai hibába (eddig) nem futottam bele, olyanokba, amiket írtak itt elõttem egyáltalán (szétesõ textura, feketeség stb..) 11.12-es driver van fent.

Amúgy a játék sebességével (eddig) eddig ahol jártam nem volt gondom. (kezdõterületeken, Kaason, Balmoran) 1920x1080 minden max, árnyák off többségében fekszik az fps 60-on vsync miatt. Itt ott voltak döccenések, de élmény romboló akadás max akkor van, ha elfogy a memória mint említettem, de egy gyors game restart azt is megoldja, már ha nem kell utána fél órát sorban állni ugye <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

én nem tapasztaltam ilyen bugokat, egyetlen egy ami zavaró, hogy ajtón vagy kapun nem lehet átlõnni vagy healelni.

Amúgy The Progenitoron sikerült megtalálni az ungarische közösséget. Repulic oldalon kb 3x többen vagyun mint Empire oldalon. (magyarok)
Viszont a battleground que-k egész gyorsak, bízom benne, hogy egészséges a faction balance, de nem találtam még adatot errõl, jó lenne hasonló mint a warban, ami jelzi, hogy melyik oldalon vannak többen kevesebben.

8 giga ram, 60 giga ssd, windows-ban kikapcsolva a swappelés.
És így már elviselhetõek a pálya váltások, és csak 12 óra játék után kezdett el belassulni 😊
Megint frissit valamit

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Egyértelmû memory leak van, de melyik bioware játékban nem volt? Vagy a mostanában kiadott mmo-kban... (aoc-é nagyon komoly volt)

De dolgoznak rajta, a tarisi fps esés miatt is kérték dev trackeren, hogy aki érintett, az adja meg a user nevét, hogy megnézhessék a metrix-ben merre ment.

Jeffjohnson
Nálam is van néhány fura bug: párbeszédeknél hiányzik az emberek szeme (ALT+TAB után jön elõ)nagy feketeség van a helyén vagy el van csúszva illetve van, hogy 1x csak a párbeszédben befeketedik a bõrük. Volt pár fura dolog quest leadásnál is néha nem azt a rewardot kaptam amit választottam. Viszont ezek nem olyan problémák amiket ne tudnának kijavítani. Egyébként a játék eddig nagyon bejön.

Omlás
Jah hát igaz, azért nem mindegy hogy 100 an vannak elõttem vagy 4000-en <#idiota>

Torzonborz
szvsz ennél több ram játékra felesleg egyelõre. bõven elég kell hogy legyen csak kicsit még csiszolniuk kell rajta ( mint sok minden máson ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jeffjohnson
Én vasárnap este kb 10-15 percet álltam sorba de nem is az a lényeg hanem a másik 2 szerveren mekkora sor lehet....

Omlás
Még a végén ramot is kell venni 😄, de elõtte winyót is kell..... <#falbav><#idiota>

Torzonborz
jahm kb 4 óra játék után iszonyat töltögetésbe kezd nálam , akkor már kb 1.5 gb ramot zabál fel ( 4 van ).

Omlás
Hát az a 10-15 perc amit szerver képernyõn ír az igencsak relatív :] szombat este 8-9körül 10 percet írt haveromnak de kb 40 percig állt sorba :]

Omlás
Most hogy mondod én is ránéztem, kód megjött pénzt nem vont <#idiota> eddig legalábbis ...

Pluskast: Majd maximum nem logolunk ki <#idiota> csak karakterválasztóig <#hehe>

Más téma:

Más is tapasztalta, hogy több óra játék után el kezd akadni úgy rendesen olyan helyen is ahol elõtte simán futott mint a vaj? SWTOR bezár, majd újbóli indítás megoldja, csak nem jöttem még rá mi okozhatja.

[HUN]Crassus
az én reggeli laza meccsemen ez volt:miután megkérdeztem egy Jedit mi a rákért nem segített menteni az ajtót,hogy ne robbantsák be "sry i thought it was 3v2 and you were about to die so i decided i stay in stealth to survive".......ez az uccsó ajtónál volt....ki is kaptunk....érdekes emberek PVP nek😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Jeffjohnson
Ahogy néztem Ahto-n azért messze jobb a helyzet mint LoL-on vagy Tomb-on. Nem mind1, hogy 10 perc az átlag várakozási idõ vagy 1,5 óra. Egyelõre azt mondom, hogy Ahto jó választás volt.

picket
Ne játssz olyan sokat, szegény karakterednek tiszta karikásak a szemei! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

hyjal
Hali.Valakinek levonta már a játék árát az Origin? Mert a kódot már megkaptam emailben de a kártyámról még nem vont le semmit.Valahol le lehet ezt vonatni?

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Hát nem tudom, én pl páncélkészítéssel elég jól elvagyok és veszik is mint a cukrot. Pont örültem, hogy jobbakat gyártok mint amik kiesneka flashpointokból.
Pluskast
Pláne, hogy jönnek az ünnepek😊 Dugig lesz minden szerver😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Omlás
Sith Juggernaut lett a main, kéész tortúra volt ez a hétvége mire ráéreztem mi is az amit szeretnék, úgy döntöttem ami tetszik abból mindegyikbõl felhúzok lvl 10-ig, így csak dönteni tudok, vagy nem.. <#idiota> Juggernaut volt az utolsó de BH story ide, fun oda, anno pandásban is warri tank volt a mainem hát itt is az lett a bejövõs. Úgy tûnik ez az ütök vágok amputálok az én mûfajom nem a távolról operálás <#idiota>.

Szép sorok vannak már estefelé Ahto City-n is bele se gondolok mi lesz megjelenés után 😄.

Pluskast
Nekem abszolút bejön.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sir Quno Jedi
Ez a legtöbb játékban sajna így van. Fejlesztesz, összetevõket keresel, gigaquest-eket teljesítesz, bányászol, lopsz, csalsz, alakoskodsz, fenygetõzõl, pénzt költesz, terveket szerzel, craft skillek egekben, speckó tárgyat összeütöd, majd az elsõ random mob-ból jobb esik 3x, mint amit több napi kínkeservvel összeütöttél te magad és a vendorok persze aprópénzért veszik csak be a szarodat... 😄DD Ez általános, pláne ilyen szintes gammákban, ahol a cuccok nem lépnek szintet veled.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Me0w
Minden equippel igy van egyebkent, nem csak a pvp gearrel. Vegre tudtam gyartani kek hiltet a kardomba, ami jobb, mint amivel kaptam, erre egy random elitbol kiesik egy lila hilt. Grrr. Tiszta wow utanerzes, kimaxolt crafting skill kell, az elozo 399 pont csak idohuzas.

Together we'll fly someday...

Eddig szerencsére még nem láttam ilyen számokat huttballban, de Szyl 250k healje is odabasz.

Képzelem ahogy közben az ellenfél már örjöngve üti a billentyûzetet és habzó szájjal rohan a fórumra, hogy sírjon.

Kérhetünk egy buildet, hogy mit használsz? 😊
Fenrir
A BH tankot ugye dobálta a jedi knight, ráadásul az a nyomorult még aggro resetált is dobások után, így ütött mindenkit akit ért. Így elég nehéz dolgom volt IA-val healelni, egyik try-nál pl engem vert le mert már képtelen voltam mindenkit életben tartani saját magam mellett is.

Mondjuk lehet, hogy az is gond volt, hogy csak 24-es szinten voltunk, lehet hogy kellett volna még vagy 2 szintet várni.

A halál csupán a kezdet...

BoneDragon
Mi abban a nehéz? Az egész instát lenyomtuk tank nélkül. Ja és egyszer sem haltunk. 😊

Marfy
Trooper commando tudja használni a Blaster Rifle-t?
Vagy specializálódás után csak a cannont?
Mert combat medic szeretnék lenni, viszont az a giga ágyú nagyon nem tetszik.

Fenrir
Volt már valaki a Mandalorian Raiders FP-ben? Tegnap voltam ott, de csak negyedik try-ra ment le a második boss. Eddig ez volt a legnehezebb az összes FP közül.

A halál csupán a kezdet...

j0nNyKa
laza hajnali huttball

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Caliph
és az ékezeteket ne erõltesd😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

PiszkosFred
nem, ha tudod mit valaszoltal 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sir Quno Jedi
Elég három kérdés+választ megadni. Öttel csak önmagadat szivatod.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

xblades
Értem kösz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

PiszkosFred
Marmint nem mind az otre, csak egy kerdesre az otbol.

PiszkosFred
Meg kell adnod 5 kerdest es ra 5 valaszt majd az account krealasnal. (ezeket ird is fel valahova, mert hajlamos az ember elfelejteni). Ezek a kerdesek akkro fognak elojonni, ha a rendszer feltetelezi, nem te akarsz beloggolni hanem mas. Pl mas IP-rol tortenik a login. Ekkor a szokasos jelszo-login paros mellett valaszolnod kell az 5 titkos kerdesedre is. Nem nagy dolog, de pl nem fix IP-s interneteleres esetben mindig talalkozol vele.

Mindenhol ugyan annyi. Ha dobozosban kell akkor cdgalaxis, ha csak a kulcs kell akkor g2play vagy cjs-cdkeys. De dobozosan olcsóbb.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hol lehet viszonylag jó áron megvásárolni?
N1ggA
Nekem is nagyon tetszik, nem nagyon csináltam mást kedd óta 😄

Spread De Love!

TDC Geronimo
Istenkirály

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

xblades
Hogy mit?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Hát én itt eddig csak jót olvastam róla, egyedüli negatívum a queue és néhány bug ami elvétve fordul elõ egy-két embernél, plusz elvileg nem nagyon szereti az ATI kártyákat a játék(fps problémák néhány helyen). De gondolom ezekre hamar lesz megoldás.

hátha januárra még kijön pár ezer patch a játékhoz. 😊

A Pre-k mit mondanak? Tényleg olyan himpemragabrutálatom a játék mint amilyennek híresztelték a készítõk?
Sir Quno Jedi
na tõlem mindig kérdez, hiszen a szolgáltatóm mindig újat ad, szal. ezt ki lehet bírni... 😄

PiszkosFred
Figyeli az IPt, minden esetben kerdezni fog egy-egy secret questiont ha mas IP-rol logolsz be, mitn legutobb.

xblades
Ezt nem gondoltam volna hogy enged több géprõl is flejelentkezni. És hogy ilyen sokáig megtartja a kifejlesztett karaktereimet.
Köszönöm a választ.

Már vagy egy hete mennek, akinek volt preorderje az nyomhatja. Kedden indul amúgy.

Ezek szerint már elindultak a szerverek? Nagy kedvem lett januárban beszerezni játékot. Lehet hogy ez lesz az elsõ mmo ami nem sokkal megjelenése után már játszok is. 😊