Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
Képzelem ahogy közben az ellenfél már örjöngve üti a billentyûzetet és habzó szájjal rohan a fórumra, hogy sírjon.
Kérhetünk egy buildet, hogy mit használsz? 😊
Mondjuk lehet, hogy az is gond volt, hogy csak 24-es szinten voltunk, lehet hogy kellett volna még vagy 2 szintet várni.
A halál csupán a kezdet...
Vagy specializálódás után csak a cannont?
Mert combat medic szeretnék lenni, viszont az a giga ágyú nagyon nem tetszik.
A halál csupán a kezdet...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A Pre-k mit mondanak? Tényleg olyan himpemragabrutálatom a játék mint amilyennek híresztelték a készítõk?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Köszönöm a választ.
-Akárhányra
-Igen
-Nem
-Évekig
-Nincsen
-Lehet bankkártyával, ez 13 euróba kerül.Majd netrõl elõbb-utóbb lehet rendelni feltöltõ kártyát olcsóbban, úgyhogy az jobban.
-Tudtommal egy kasztnak egy ûrhajó, de gondolom majd idõvel lesz több is.És az utolsó kérdésedre nem tudom a választ, de gondolom csak elõre kijelölt helyeken lehet, csak úgy akárhova nem.
- Egy regisztrációs acc-al lehet-e több karaktert kifejleszteni?
- Hány gépre lehet feltelepíteni a játékot?
- Játszhatom-e mondjuk otthon és a koleszban is?
- Tehát figyeli-e az IP címet?
- Ha szüneteltetem az elõfizetést meddig marad meg a kifejlesztet karaktereim?
- Ha vissza akarok térni a játékhoz hosszabb idõ után van-e valami szankció?
- Lehet webkártyával is fizetni? Mert csak feltöltõ kártyát láttam eddig, és melyik fizetési mod éri inkább meg?
- Egy adott karszthoz csak egy fajta kinézetû ûrhajót lehet választani? Nem lehet variálni az adott típus között?
Leszállni a hajóval egy bolygón csak egy adott helyen lehet?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Nekem egyik tier-es daily insta quest se triggerelt be (emerging conflicts), tökmindegy hányszor csináltam meg bármelyik kívánalmat.
Force Armor: elvileg 30 mp-ként lehetne újra kasztolni valakire, nade van amikor ez befagy adott emberre és negyed óráig is csak lesek, hogy miért nem megy rá.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Összefoglalva: Életem legbugosabb mmo-ja!!! Ez valami brutál!
Galaxy térképen nem tudok utazni, beragadok a hajóra, utána ha lekerülök nem tudok felvenni questet. Quest végén ütöm a mobot egyszer csak imperial fleeten termek...stbstb. Agyfaszt kap az ember komolyan...
100x bugosabb mint bétában és aki szerint nem az <#mf1>#mf1>
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Spread De Love!
Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
közben torrent megy, és youtuberól szól a zene....
valószinuleg nem a gépem szar😛
jaja birizgáltam már én is a CCC-ben,de valami peccs vagy driver kéne SWTOR-hoz még kari elõtt😛😄