Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A másik, 3 éves 200 gigás vinyóm is haldoklik, van hogy bootnál kidobálja a fejet.
Szóval katasztrófálisak az élettartamaik.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Most ha minden igaz olcsón hozzá tudok jutni egy WD VelociRaptor-hoz valószínû inkább azt választom mint az ssd-t 😊
Viszont csak reklámozni tudom, az SSD nagyon sokat dob a játékélményen (párbeszédek betöltése, pálya váltás)
off
Nem is tudom melyik játék volt az anno aminél lehetett így trükközni, hogy elinduljon sm 1.0-ás vga-val 😄 mert sm 2.0 kellet hozzá alapból ....
<#idiota>#idiota>
on
Hát az én gépem se egy mai darab, egyedül a processzort újítottam most. Amikor jelentkezik a swappelés akkor zavaró csak a dolog amúgy töklesesésen fut a játék.
Szóval egy jól össze rakott 100-150E-s géppel bõven optimális körülmények között tud játszani az ember.
ON
Nem tudom, nekem kifejezetten tetszik a grafika :] az meg egyértelmû, hogy mmoban nem fognak CrySis2 szintû textúrákkal dolgozni.. sok értelme nem lenne 😄
na emiatt vehetek melóhelyi gépbe sm3-as karit . 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Persze én 1280x1024-es monitorral játszom nem full hádéban meg mittudomén, de nekem ez tökéletesen elég. Majd ha ezt a gépet eladom és pótolok bele kb 100 ezer forintot, abból már tudok olyan gépet venni, amivel normálisan lehet nyomni nagy felbontással is. Nem kell azért rémeket látni.
Tomb of Freedon Nadd
Az SM3-at egy helyen láttam, ahol biztos az van, mégpedig a víznél ahol a tükrözõdés biztos SM3.
GW2: Dragonknight.5302
De ez a tény hogy a windowsnak mindig futottak olyan szolgáltatásai amik fölöslegesen mennek.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Tomb of Freedon Nadd
Min requirements for Win 7
1GHz processor (32- or 64-bit)
1GB of main memory
16GB of available disk space
Support for DX9 graphics with 128MB of memory (for the Aero interface)
A DVD – R/W drive
Ez a guide azért van hogy esetleg Low vagy kicsit jobb mint Low beállításokkal ezeken a gépeken is fusson a game. DE ha valakinek félmillás gépe van akkor is olvashat itt olyan dolgokat ami még az õ gépét is gyorsíthatja.
Akiknek szerényebb gépük azok mindenképpen fogadják meg a tanácsokat
Win7 guide
Hidden Beks - Adreania - Commando
Lehet úgy csinálni hogy befizeted deaktiválod és mielõtt lejárna újra aktiválod
Tarison jelenleg hibásak a questek, szerencsére a class questek utániak.
Aki akadást tapasztal az nem a saját gépe hibája. Memóriakezelési gondok vannak.
Szóval a Bonus questeket csak akkor érdemes meggcsinálni ha nagyon akarja az ember, én a patch utáni befejezést javaslom.
Swtor fórum
Memory Leak
De több kártya esetében még ez se kell ha a kibocsátó egybõl visszaigazolja hogy ok a kártya.
Sajna akiknek VISA-juk van azok most egy kicsit biztos szopnak, mivel volt egy kellemetlen adat lopás, több tízezer kártyát letiltottak a bankok hogy nehogy gond legyen, (két kollégám is így járt ünnepek elõtt, hogy hirtelen nem tud hozzáférni a pénzéhez pedig most van a nagy bevásárlási láz) ezért elképzelhetõ hogy ott tovább tart az autorizáció.
Paypal fizetésre is lesz lehetõség, preorder alatt nem müködött, de ahogy látom mostanában már aktív.
Jelenleg az ûrhajó csak mint taxi üzemel, állítólag fejleszteni fogják az ûr ráész, elképzelhetõ hogy real time lehet majd vándorolni az ûrben.
After you redeem a pre-order code, we will invite you as soon as possible. We'll be sending invites continuously from now until the end of Early Game Access.
Szerintem ha beírtátok a pre-order kódot, amint elindul náluk is a munkanap beengedi a testvéred is.
kód elfogadva, azt írja hogy 20.án kezdhetek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
😉
Tudtok valami infót errõl?
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Viszont a 4GB ram nem szokott elég lenni a swap mentes élethez ha valami megesz 1.5GB-t. Nekem a két swtor.exe egyike 1.5GB a másik olyan 100MB-t evett. EZ elég ahoz hogy a win7 elkezdje magát kellemetlenül érezni, 4GB ram mellett.
Persze ekkor jönnek még a súlyosbító tényezõk.... Tûzfal, virusírtó, browser!! MSN messenger, TS3!!!.... Fõleg a browser több nyitott oldalnál tud brutális memóriat enni. Persze orvosolható a dolog azzal a ha mindent kiírtunk a a rendszerbõl, de ezt sokan elfelejtik.
Nekem a 16GB ram szépen eltartja a dolgot, pedig a játékon kívül a az alábbi nem konvencionális dolgok futnak 😄
1 VMWare kliens rajta egy Win Server 2008
1 SQLServer instance
1 FirebirdSQL server instance
Meg rengeteg nyitott chrome oldal ,msn, ts3, online armor, virtuális asztal stb stb.
8 óra játék után a max ram felhasználásom megütötte a 10GB-t de azért van benne 16 hogy ne legyen gond.
Feltételes módban írtam, hogy igencsak nagy gond lenne, ha a 16GB ram elfogyna játék alatt.. :]
Ahogy Torzi is írja 4GB ram egyszerûen elfogy kb 4 óra játék után, és swappeléssel iszonyat belassulások és akadások jelentkeznek. Talán max akkor nem venné ezt észre az ember ha SSD lenne a gépben, vagy egy WD VelociRaptor <#idiota>#idiota>
Nálad egyszerûen nem fogy el a 16Gb-t még 8 óra játék alatt sem ezért nem veszed észre 😉
Utána mikor meg bevettem magam a Dark Temple-be elõjött ez a router halál. De két újra indítás megoldotta a dolgot. Akkor féltem hogy órát fogok sorba állni de még akkor is (valamikor este 9 tájékán azt hiszem) 10 perc volt a sor, szóval jó szervert választottunk. De majd kiderül hogy mi lesz itt holnap és a hétvégén....