Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Minden equippel igy van egyebkent, nem csak a pvp gearrel. Vegre tudtam gyartani kek hiltet a kardomba, ami jobb, mint amivel kaptam, erre egy random elitbol kiesik egy lila hilt. Grrr. Tiszta wow utanerzes, kimaxolt crafting skill kell, az elozo 399 pont csak idohuzas.

Together we'll fly someday...

Eddig szerencsére még nem láttam ilyen számokat huttballban, de Szyl 250k healje is odabasz.

Képzelem ahogy közben az ellenfél már örjöngve üti a billentyûzetet és habzó szájjal rohan a fórumra, hogy sírjon.

Kérhetünk egy buildet, hogy mit használsz? 😊
Fenrir
A BH tankot ugye dobálta a jedi knight, ráadásul az a nyomorult még aggro resetált is dobások után, így ütött mindenkit akit ért. Így elég nehéz dolgom volt IA-val healelni, egyik try-nál pl engem vert le mert már képtelen voltam mindenkit életben tartani saját magam mellett is.

Mondjuk lehet, hogy az is gond volt, hogy csak 24-es szinten voltunk, lehet hogy kellett volna még vagy 2 szintet várni.

A halál csupán a kezdet...

BoneDragon
Mi abban a nehéz? Az egész instát lenyomtuk tank nélkül. Ja és egyszer sem haltunk. 😊

Marfy
Trooper commando tudja használni a Blaster Rifle-t?
Vagy specializálódás után csak a cannont?
Mert combat medic szeretnék lenni, viszont az a giga ágyú nagyon nem tetszik.

Fenrir
Volt már valaki a Mandalorian Raiders FP-ben? Tegnap voltam ott, de csak negyedik try-ra ment le a második boss. Eddig ez volt a legnehezebb az összes FP közül.

A halál csupán a kezdet...

j0nNyKa
laza hajnali huttball

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Caliph
és az ékezeteket ne erõltesd😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

PiszkosFred
nem, ha tudod mit valaszoltal 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sir Quno Jedi
Elég három kérdés+választ megadni. Öttel csak önmagadat szivatod.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

xblades
Értem kösz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

PiszkosFred
Marmint nem mind az otre, csak egy kerdesre az otbol.

PiszkosFred
Meg kell adnod 5 kerdest es ra 5 valaszt majd az account krealasnal. (ezeket ird is fel valahova, mert hajlamos az ember elfelejteni). Ezek a kerdesek akkro fognak elojonni, ha a rendszer feltetelezi, nem te akarsz beloggolni hanem mas. Pl mas IP-rol tortenik a login. Ekkor a szokasos jelszo-login paros mellett valaszolnod kell az 5 titkos kerdesedre is. Nem nagy dolog, de pl nem fix IP-s interneteleres esetben mindig talalkozol vele.

Mindenhol ugyan annyi. Ha dobozosban kell akkor cdgalaxis, ha csak a kulcs kell akkor g2play vagy cjs-cdkeys. De dobozosan olcsóbb.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hol lehet viszonylag jó áron megvásárolni?
N1ggA
Nekem is nagyon tetszik, nem nagyon csináltam mást kedd óta 😄

Spread De Love!

TDC Geronimo
Istenkirály

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

xblades
Hogy mit?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Hát én itt eddig csak jót olvastam róla, egyedüli negatívum a queue és néhány bug ami elvétve fordul elõ egy-két embernél, plusz elvileg nem nagyon szereti az ATI kártyákat a játék(fps problémák néhány helyen). De gondolom ezekre hamar lesz megoldás.

hátha januárra még kijön pár ezer patch a játékhoz. 😊

A Pre-k mit mondanak? Tényleg olyan himpemragabrutálatom a játék mint amilyennek híresztelték a készítõk?
Sir Quno Jedi
na tõlem mindig kérdez, hiszen a szolgáltatóm mindig újat ad, szal. ezt ki lehet bírni... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PiszkosFred
Figyeli az IPt, minden esetben kerdezni fog egy-egy secret questiont ha mas IP-rol logolsz be, mitn legutobb.

xblades
Ezt nem gondoltam volna hogy enged több géprõl is flejelentkezni. És hogy ilyen sokáig megtartja a kifejlesztett karaktereimet.
Köszönöm a választ.

Már vagy egy hete mennek, akinek volt preorderje az nyomhatja. Kedden indul amúgy.

Ezek szerint már elindultak a szerverek? Nagy kedvem lett januárban beszerezni játékot. Lehet hogy ez lesz az elsõ mmo ami nem sokkal megjelenése után már játszok is. 😊
Most akkó én kérdezek: Holnap után pontban ha éjfélkor csatlakozok akkor jó eséllyel beleütközök egy 4392842387 fõs queueba? Ahto Cityre mennék.Csak kiváncsi vagyok meg éri-e fennmaradni vagy inkább próbálkozzak majd ha felkeltem.

-Igen
-Akárhányra
-Igen
-Nem
-Évekig
-Nincsen
-Lehet bankkártyával, ez 13 euróba kerül.Majd netrõl elõbb-utóbb lehet rendelni feltöltõ kártyát olcsóbban, úgyhogy az jobban.
-Tudtommal egy kasztnak egy ûrhajó, de gondolom majd idõvel lesz több is.És az utolsó kérdésedre nem tudom a választ, de gondolom csak elõre kijelölt helyeken lehet, csak úgy akárhova nem.

xblades
Érdekelne egy-két dolog a játékról(nem játszotam MMO-val még):

- Egy regisztrációs acc-al lehet-e több karaktert kifejleszteni?
- Hány gépre lehet feltelepíteni a játékot?
- Játszhatom-e mondjuk otthon és a koleszban is?
- Tehát figyeli-e az IP címet?
- Ha szüneteltetem az elõfizetést meddig marad meg a kifejlesztet karaktereim?
- Ha vissza akarok térni a játékhoz hosszabb idõ után van-e valami szankció?
- Lehet webkártyával is fizetni? Mert csak feltöltõ kártyát láttam eddig, és melyik fizetési mod éri inkább meg?
- Egy adott karszthoz csak egy fajta kinézetû ûrhajót lehet választani? Nem lehet variálni az adott típus között?
Leszállni a hajóval egy bolygón csak egy adott helyen lehet?

Elõre is köszönöm a válaszokat.

BoneDragon
Nálam 340-es sor volt, de 160 körül gondolt egyet és beengedett... <#nemtudom>

Zeboo
De durva q van az Ahto City-n... Azt hiszem ma már nem játszom 😊

Rubint
Hát sajnos van rendesen. 😞

Nekem egyik tier-es daily insta quest se triggerelt be (emerging conflicts), tökmindegy hányszor csináltam meg bármelyik kívánalmat.

Force Armor: elvileg 30 mp-ként lehetne újra kasztolni valakire, nade van amikor ez befagy adott emberre és negyed óráig is csak lesek, hogy miért nem megy rá.

BoneDragon
Igen és sajnos nem csak velem fordultak ezek elõ...

TDC Geronimo
Õõõ... Biztos hogy egy játékkal játszunk?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BoneDragon
Na mivel queue van, jut idõ arra, hogy leírjam a véleményemet...
Összefoglalva: Életem legbugosabb mmo-ja!!! Ez valami brutál!
Galaxy térképen nem tudok utazni, beragadok a hajóra, utána ha lekerülök nem tudok felvenni questet. Quest végén ütöm a mobot egyszer csak imperial fleeten termek...stbstb. Agyfaszt kap az ember komolyan...
100x bugosabb mint bétában és aki szerint nem az <#mf1>

[HUN]Crassus
leírás= FAIl....ha nem videózod lehet meg se találod.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

N1ggA
Én az elsõ néhány bolygóra az swtor-spy.com oldalt használtam. Nar Shaddaa-ig vannak fent, nagyon részletesen leírva!

Spread De Love!

[HUN]Crassus
youtube

itlosz78
Datacronok lelõhelyeinek pontos listát tud valaki?

Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.

Witcher
Nem véletlenül optimalizál majdnem minden játékfejlesztõ nvidiára, azért ezen már egy ideje elgondolkozhatna az ati!

Witcher
De mikor már? Szánalmasak az ati-nak ezek a driver problémái! Azt hiszem a következõ kártyám nekem is nvidia lesz!

Szép darab. Grat 😊

[HUN]Crassus
craftoltam a fegyó pedig Alderaan fegyverboltos

JethroHUN
Lehet majd egy új ati driver megoldja, de szerintem ott a játéknak van vmi hibája, valszeg rosszul kezeli a vramot, ha a tripla buffer pipalva javít valamit.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ez normál questekkel szerezhetõ páncél, vagy vmi pvp-s / craftolt/ egyéb?

[HUN]Crassus
😄 annyira nem fullos ,felsõközép kategóriának mondanám ( mint az autóknál egy superB vagy passat,esetleg 5 ös bmw) csak érzékeltetni akartam,hogy kicsit elvan baszaintva az optimalizáció....

JethroHUN
<#mf1>De szar géped van, én még videot is konvertálok és tömörítek is közben<#eplus2> (amúgy csak ugratlak, klassz masina <#eljen><#taps>)

[HUN]Crassus
a BF3 at együtt toltam pár hete még a WOW-al....(BF eztem és két pálya közt WOW-ban meg AH-tam Orgriban csúcsidõben)
közben torrent megy, és youtuberól szól a zene....

valószinuleg nem a gépem szar😛

[HUN]Crassus
figyi ilyen a világon nincs ,hogy valahol 120 FPS em van egy bolygón aztán 500 méterrel arrébb meg 1!!!!....

JethroHUN
Az csak akkor számít ha bevan kapcsolva a Vsync, lehet amúgy azért kevés az fps... de most akinek szétesik a kép, annak muszáj :/

[HUN]Crassus
armoring is szar....az alapban WTF,hogy miert nincs defense/shieldes cucc a heavy ágon....nekem 225 a skill 30. szintü vagyok és szintén szart se tudok használni😛😊 meg mint pár napja irtam a bolygokon elorehaldva a nyersanyagok sem az adott szinthez vannak igazitva...

jaja birizgáltam már én is a CCC-ben,de valami peccs vagy driver kéne SWTOR-hoz még kari elõtt😛😄