Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Password resetet/változtatást csináltál már? Azt írják, hogy az megoldja ezt a problémát, bár nem működött mindenkinél, de egy próbát megérhet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Még megpróbálom mobilról.
Ha lesz rá egy kis időm.

Ok,megpróbálom.
Sajnos nem.De megpróbálom másik böngészőből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.02. 12:30:08

Privát ablakban/inkognító módban (vagy másik böngészőben) is próbáltad? Valahol írták, hogy esetleg süti-hiba (is) lehet.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

PiszkosFred
Igen, ezúttal nem egy reskin járművet, hanem egy plakátot.

Ezt adja a kód?
Nem rossz.

PiszkosFred
Nem kicsi...

De beléphetek,csak vásárolni nem lehet vagy kódot be váltani.

Itt nem engedi? https://www.swtor.com/redeem-code
Vagy már az swtor.com oldalon sem enged belépni?

Tudom,csak azt mondom hogy most a jedi meg a sith-ek mosódnak össze és a lövöldözős karik,de talán 7.2-nél már minden.<#zavart1>
Ami azt illeti,így végre lesz értelme játszani sith warrival meg jedi knight-el,mert nagyon unalmasak voltak.<#idiota>

PiszkosFred
Fejvadásszal nem fog villámot szórni, viszont lehetsz sniper, vagy használhatsz géppuskát. A "Tech" használók fognak közösködni meg a "Force" használók, de csak egymás között, vagyis a 4-4 adv class.
Jövő héten már lesz PTS, akkor tisztázódik majd a kép.

A lent linkkelt cikkből az idevágó kép:

Nem tudom,de már az acc managerben ki írja,ha meg akarom nyitni azt ahol a kódot kéne beírni.
Nekem eredeti dobozos accom van,EA-Origin acc amit rákapcsoltam Steamre.
Nem igazán testzik ez hogy a class-okat összemossák,következő peccsben meg már tudunk villámokat szórni fejvadásszal is?
Jedi kari villámokkal,megen furi.

PiszkosFred
July 15-ig érvényes, addig kell beváltani. Mit csesztek már megint el az accoddal egyébként?

Köszi,sajna nem engedi beváltani,mert valami baja van ea accountal.
"There is an issue with your Electronic Arts account which will prevent SWTOR purchases until resolved. Please contact customer support "

Köszi o7

PiszkosFred
"LOTSofSWTOR" némi dekorációs redeem kód, aki gyűjti ezeket.

PiszkosFred
Huh, érdekesen hangzik az SWTOR 7.0, a szabadon választott fegyverhasználat és a tükörclass skillek függetlenítése nagyon jól hangzik. Jedi Knight lightinggal azert komoly lesz 😄

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.07.01. 21:15:44

Látod STO-ban az a jó hogy lehet afkolni akárnennyit.

meg hogy mikor értél haza meg hogy AFK-ztál közbe e <#vigyor>
STO sztorik arról szólnak milyen új bugot találtam.<#vigyor>
Tegnap nyertem egy mocit a kaszinóban a flashpointon kapott csipen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.01. 09:58:11

Plata,STo sztoriajid alapján neked szinte egyik napod sem egyszerü...
Tegnap vicces dolog történt velem,random fp-n voltam azt hiszem 68-as karival,valaki be invelt egy klánba én meg elbambultam és elfogadásra nyomtam hirtelen,tévét néztem közben.<#zavart1>
Nem is tudtam hogy egy klán ennyi előnnyel jár,xp és egyéb dolgok,na de nem sokáig élveztem,alig hogy be inveltek a klánba láttam a cseten hogy kitört a balhé,valakii nagyon be pöccent hogy engem be inveltek a klánba,mert én csak prefered vagyok.
Mivel amúgy is csak véletlen böktem rá a klán invre így FP végén magamtól kiléptem.De milyen hiszti volt már abból hogy egy prefered játékost be inveltek.<#vigyor>
Már az ingyen cirkusz megérte.

Tegnap toltam pár veteran FP.t és a karim kapott többféle tokent is,vagy 3 félét.

Azóta változott a javára. Van több napi kis küldi, ami jutalomként zsetont ad, amit aztán el lehet verni a félkarú rablóknál.
Tavaly (szintén időhiány miatt) azt csináltam, hogy leparkoltam a karaktereket a kaszinóban, s nagyrészt naponta megcsináltam két-három kis napi küldetést (a távcsöves csalókeresést és talán amikor 9 vendéget kell jobb belátásra bírni), a zsetonokat meg megtartottam. Ez karakterenként olyan 5-10 perc lehet, de az event végére lett jó csomó zseton. Amit aztán az utolsó két napban próbáltam elverni, de nehezen ment, mert sokszor többet adott, mint vitt (-> tavalyi post <#nyes>). De így legalább a sok pörgetésnél nagyobb eséllyel adott valami jó cuccot, viszont itt a végén sok időt is elvitt.

Nem bonyolult az...aug 10ig meg csak sikerül
Xp nem lenne rossz,de a kaszinózás még mindig nem tiszta nekem,főleg mert rég elfelejtettem róla azt is amit tudtam.
Bár mostanában úgyis kevés időm van és mindig későn érek haza.Valszeg úgyis ki marad.

Júniusi eventek: https://www.swtor.com/info/news/article/20210602

Főként: 06.29-07.13 Dupla XP event és 06.29-08.10 Nar Shaddaa Nightlife <#taps>

Mi az abszolút lehetetlen? Rep oldalon veterán fp-t menni... 22 perc que után az egyetlen 75 alatti, 10mp gondolkodás után inkább kinyomja.. lol.
PiszkosFred
Vagy wishről rendelt és elrakták az eu log centerben a válogatók közül vki 😄

Redditről kép:
Ez azt jelenti, hogy a kollégának még egy levelet kell kapnia ahhoz, hogy üres legyen a postafiókja? <#nyes>

Hali.

Keringenek pletykák arról, hogy visszahozzák a Master Ranos companiont, illetve a Collectionban is az van írva, hogy "Maybe obtained through the Galactic Seasons Reward vendor." Valaki hallott valami biztosabbat? (Nekem kifejezetten hiúsági okokból kéne - kellene egy unlockolható erőhasználó comp rep oldalra, mert Hexid g*ci furán néz ki jedinek öltöztetve... 😄)
Valakit kivágtak a légzsilipen:
https://old.reddit.com/r/swtor/comments/n5p3fp/welltheres_a_dead_body_floating_outside_the/ <#wow1> <#fejvakaras> <#wow2>
És tényleg ott van <#wow3>

De a választás közülük nem olyan nehéz. Főleg, ha meglátom a GTN-t, ahova egyvalaki kitett 40 azonos craftolt cuccot eléggé nyomott áron. Valahogy nem értem, miért jó, ha a befektetett 120 milla helyett mondjuk csak 80 folyik be az eladásból <#guluszem1>

Nekem 2012 volt ilyen: először a KOTOR, aztán ingyenes lett a STO, majd jött a SWTOR trialja <#dumcsi>

PiszkosFred
Basszus, idén télen lesz 10 éve. Baromi jó év vége volt az, novemberben jött a Skyrim, és rá pár hétre jött a SWtOR. Emlékszem, egész ünnepi szezon skizofrén jellegű volt, egyikből a másikba, majd vissza, nem tudtam a kettő közül melyiket tegyem le egy-két órácskára. 😄

Hát amire tudok válaszolok.
Szerintem Darth Malgus a magyaros szerver.
Hogy melyik oldalon van több azt nem tudom.
Sem hogy mennyire aktívak,én mindig is egyedül császkáltam a játékban.Mióta csak játszom a játékkal.
Már sok éve.

Sziasztok!

Új játékos vagyok a játékban lenne néhány kérdésem:
-Melyik szerveren érdemes játszani magyarként?
-Melyik oldalon van több magyar?
-Mennyire aktívak a magyarok a játékban?
Utoljára szerkesztette: 00mate, 2021.05.01. 18:09:23
STO-ban napi 3 van,1 könnyű,egy közepes egy nehéz.
Bár a nehéz is laza volt ma,igaz 120 dögöt kellett le vadászni,de ezzel a karival,laza marhulás volt.
Na meg két naponta egy Univerzális endevor.

PiszkosFred
Kissé fapadosnak tűnik nekem is. Ha jól értem, akkor van napi 2 feladat (tegnap egy warzone meccs meg talán Black Hole daily), meg van 2 weekly és ennyi, ezért kapok 3-12 pontot és csókolom? Plusz ha belépek 4 napon keresztül, akkor még 8-at?

A legtöbb (bármelyik?) mmoban, vagy online játékban azért változatosabb a napi kihívások rendszere, nem csak kettőből lehet választani...

Nagyon kíváncsian várom, hogy hova fut ki ez a dolog.

Tudod,azért STO-ban az endevor sokkal jobb jutalmat ad.
Ma elértem az 500-as szintet.<#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azért ez jobb jutalmat ad mint az Sw ToR új napi izé rendszere.

Hát, sajna most én sem, de jön az xp event egy hét múlva 😊

Megnéztem ezt az Sw ToR endevor félét,semmi értelme,max ha előfizető vagy.
Bár akkor sem nagy szám.
Talán a 200 CC jó.De amennyit én játszom nem éri meg előfizetni,különben is kis karikkal szeretek játszogatni inkább.

Jó néhány hónap kihagyás után tértem vissza a 31-es Smuggleremhez, de szigorúan azt kötöttem ki saját magam számára, hogy csak németül tolhatom és ennek megfelelően is telepítettem újra. Nyelvet tanulok ugyanis és nemrég jutottam el B1 szintre (mármint németből). Maga a játék jó lassú így, de annál tanulságosabb. 😄
De itt jutalmat kapsz nem traiteket.A traitek szerintem jobbak.
Egyébként a héten elérem az 500-as endevor rankot.<#vigyor>
Az 500 trait.Na és ugye acc wide nem kari függő.

A holnapi v6.3 patchban javítják és egyben indul a helyi endeavor is (link) <#nyes>

Ma este voltam Kuat drive yard veteran flashpointon,vagy mi a szöszön.
64-es bounty hunterrel voltam.De ilyet még nem pipáltam,semmit nem tudtam csinálni kb,két 75-ös operative rohant és mindent megöltek.
Mentek végig és levertek mindent,alig bírtuk utolérni őket.Végül a liftnél értük utol őket mindig.Ott meg kellett várniuk minket.Na meg a végén a süket robi bossnál volt egy kis részünk a harcból.Végig csak rohantunk meg néztem ahogy dől az xp meg a conquest xp.

Bugos lehet a kód, nem mindig törli rendesen a helyet, ahol a Outfit Designer szövege megjelenik. Tesztelgettem kicsit: az aktív gear-nél hibás a kijelzés, ott produkálja ezt. Ha az outfited számára kattintasz, akkor megjavul. Ha meg a 'Customize Appearance' ikonjára, akkor meg eltűnik a hibás szöveg. <#nezze>
Ha valakinek van kedve, reportolhatja, hátha osztanak érte valami jót <#nevetes2>

Relog nem oldotta meg?
Volna egy kis gondom,némelyik karimnál ha megnyitom a karakterlapot az outfit designer menü is rajta van.
Vagyis a karim statjai közt ott van az hogy hide head slot meg egyéb opció.