Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más néha a duma ha csaj karival vagy.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Asszem KoTET vagy mi.
Meg van egy Jedi sage karim asszem KoTFe második epizódban?
De most is egy bounty hunterrel szórakozom.Még az alap sztori sincs meg neki.Csak az első fejezet legelején tart,el kéne menni Balmorra-ba.
De inkább random flashpointra járok vele.
Amit nem értek az az hogy SW TOR nekem kicsit fura,sok sok éve játszom vele,de most is kicsit úgy fut a játék mintha alig lenne fps-em,közben meg az fps számláló szerint folyton 60-on van vagy körülötte.
Bár max 60 fps-re lőttem be néha mégis fölé megy,de közben meg olyan minhta lenne néha vagy 10 fps-em.Legalább is olyan érzés.
Ravent még le toltam de az újabbakat sosem.
Pedig megvan,csak egyszerűen nem kötött le.
Inkább random instákba járkáltam.
De tervezem megint játszani.
A WOW mostani kiegjétől a víz kiver olyan szar.
Valami kell helyette.
Csak sajnálom hogy van még pár hónap előfizum.
Utoljára szerkesztette: ttt1, 2020.12.06. 14:34:27
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.06. 13:42:18
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Fura hibák vannak 😞 Ahogy pl. a játék nekem is csak akkor indul el, ha a windows saját tűzfala be van kapcsolva (nem steames még). Szóval lehet, hogy valami apró dolog lehet, amire az ember nem is gondol.
Itt probalod? https://account.swtor.com/play-for-free
Utoljára szerkesztette: ttt1, 2020.12.06. 09:18:37
Azt írják erre, lehet, hogy az adott név már foglalt, vagy tiltott szót tartalmaz, illetve ne legyen benne szóköz, ékezetes betű és írásjel, s betűvel kezdődjön. Esetleg a végére tégy egy monogramot, vagy számjegyet, esetleg duplázd meg az egyik betűjét (pl. kutya helyett kuttya). Vagy próbálj ki egy másik böngészőt (Firefox, Chrome, stb), hátha az a baj.
Az accountnév egyébként nem számít, csak belépésnél kell megadni, s az swtor.com-on a fórumban jelenik meg, ha posztolsz oda.
Utoljára szerkesztette: ttt1, 2020.12.05. 22:36:06
Elnézést, hogy ide írom! Eladó a Star Wars: The Old Republic Physical Authenticator (eredeti védőfóliával), egy SWTOR 2 oldalas egérpad és a játék 3 lemezes, fémdobozos változata. Mindegyik a Collector's Edition része, kifogástalan állapotban. Ha valakit esetleg érdekel, írjon privátban! Köszönöm. <#worship>#worship>
Itten: http://www.swtor.com/redeem-code
2., Ha már újra rakod, akkor a Steames verziót rakd fel.
3., Nem kell parázni, semmid nem veszik el, még az UI beállítások sem. (Ami azért meglepő, mert amíg a sima EA telepítést használtam, reinstallkor mindig újra be kellett állítani az interface-t.)
4., Bioware - semmi nem javul meg magától.
A legfurább az, hogy tegnap délután egyszer sikerült belépni, de játszani csak este tudtam volna, akkor meg már nem indult.
S most is kipróbáltam vacsora előtt: kétszer beengedett, harmadjára nem :o
Ezt meg elkezdtem nem is tudom hány karakterrel... hattal? <#eplus2>#eplus2> Kiváncsi leszek a hétfőre <#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe>
Én ma is le toltam eventet,romulán karakterrel,Legendary Intel Light Warbird van neki,jelentkeztem eventre,behívott,Romulan Enchanced Battle Cloak be,én meg a konyhába ki,vacsizni,mire végeztem és vissza jöttem az event is majdnem véget ért.<#hehe>#hehe>
Jó lesz, de inkább hetinek jobb lenne 2-3 havonta ismétlődve. Így három hét alatt kissé besokallhat az ember (mint az /off STO eventjein). A pincérdroidos küldetésnél meg kár, hogy nem írja ki, hány vendégnél járunk.
Szerk: a Rishi-vel kezdődő sztori-küldetést elég egy karakterrel csinálni? <#fejvakaras>#fejvakaras><#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.10.24. 17:22:17
Szerk: s gtn-nél az eladási árat háromnullánként vesszővel tagolják, mióta vártam már <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.10.20. 23:18:04
Valami marhaság miatt vissza kellett mennem dromund kaas-ra és ott voltak a küldik.
(A kérdés onnan jött, hogy a napokban megjött a kedvem az eddig elhanyagolt classokat gyorsan ledarálni, míg tart az xp event. Dehát az se megy olyan gyorsan 😉
Persze, kinek mi tetszik.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Tisztként meg vagy lőve. Mi is azért vettünk vissza ,mert rengeteg energiát beletoltunk, de mivel nem tudtunk visszajelzést kicsikarni a játékosokból, úgy döntöttünk, hogy minimális energiát tolunk bele. Ugyanott vagyunk, csak mi se húzzuk már fel magunkat rajta. Ha nincs kommunikáció, nincs visszajelzés, te se tudod hova haladj. Sötétben tapogatózol.
Meg egyébként sztem te lennél a legkisebb beleszarás ebbe a tiszta lapba, sztem a mostaniak 90%-a azt se tudja ki vagy. Azon csodálkoznak én miért kettő vagyok, ki volt az egy 😄
Én játszani szeretek nem futkározni.
Netán ha még véletlen be is húzol valami skipelendő trasht akkor meg szarrá oltják az embert.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Őszintén szólva egy random insta mókásabb,a nagy raiderek legtöbbször igazi tahók,legtöbb mythic raider egy sxggarcú beképzelt tahó.
Tisztelet a kivételnek,de a hardcore raiderek többsége igazi balfxsz.Mindegy hogy melyik MMO,réges régen 10-15 éve én is toltam rendesen és fix csapattal előre lebeszélve ,satöbbi,de már kiöregedtem és nem is bírom,simán bealszom egy raiden,na és nem viccből írtam,tényleg untatnak,de ugyanakkor simán letolok egy este akár 10+ timewalkingot vagy random instát,az szórakoztat.
Timewalkingon a legnagyobb hecc az hogy ha bejön egy ilyen mythic titán és fogalma sincs mit kell csinálni.Kenheti a hajára a fullos gearjét,mert az ott nem számít semmit sem.<#wilting>#wilting>
Nincs is annál nagyobb hecc mint amikor egy fullos mythic ramnbó megindul és az első mob úgy pofán veri hogy padlót fog.<#hehe>#hehe>
kedvencem a Burning crusade timewalking,az rohadt muris,ott egy instában néha akkora tömeg mob trash mob van hogy csak lesel,aki meg nem tudja mi az a timewalking nagy bátran be megy és ránk hozza a fél instát,szerintem az muris.<#nyes>#nyes>
Picit tulreagálod szerintem. Saját magaddal tolsz ki, ha továbbra is folytatod a sztorit magadban, bosszankodsz, stb. és nem felejted el egyből az egészet és lépsz túl rajta. Probléma volt? Volt. Megoldottad? Meg (kivágtad a picsába a srácot). Kész, ennyi, vége a történetnek.
A ragequit, hate whisp, stb. a játékost minősíti. Azért, mert ő hülye, miért legyen neked is rossz? Mert amíg te ezen "puffogsz", ő addig már bőven túllépett és más játékos idegeit tépázza. Mint a fórum vagy komment trollok.
Amúgy én imádom ezeket az idiótákat szivatni, ha megtalálnak akkor visszaírok mindenféle random dolgokat, esetleg randira hívom vagy megdícsérem a házát, a tegnapi meccsről kérdezek, guglizek valami dalszöveget és annak a refrénjét, stb. (Korábban éveken keresztül gyűjtöttem is ezeket az irces időktől kezdve aztán mentek ki webre csomagban, közszemlére téve... de aztán elmúlt az egész egyedisége, manapság már mindenki összefut ilyen faszokkal bármelyik online játékban)
Egyszóval, a pug ilyen. Ahogy rányomsz az OK gombra, azzal vállalod a kockázatot, hogy a történelem ismétli önmagát... 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.10.06. 17:56:07
A WoWhoz meg annyot, nagy wowos haverommal (healer) elmentünk instába, ahol a tank miatt megmurdelt mindenki, emgem nem tudtak kelteni, kezdő helyről kellet beszaladnom az insta közepére. Kértem, hogy várjanak meg, tank mondta, hogy nem kell, 1 dps mínusz nem számít, mondtam ok, és mikor odaértem, single targetekre is aoe-t dobáltam (tűz mage), erre kibadztak a csapatból, hogy kicsi a dps-m, nem csinálok semmit. Na, azóta nem játszom WoW-al.
Bár most hogy nem sikerült előfizetni nem sok kedvem van játszani.
Szeretem a random FP-ket.Nem tom mi ez a izé nálam,de WoW-ban is sok ezer random instában voltam már,annyi kutyám van már hogy asse tom hova pakoljam,minden 100-adik random insta után jár egy kutya.<#whatever>#whatever>
Na meg timewalkingot is szeretem,szintén random,annyi timewalking tokenem van hogy be sem merem vallani.<#vigyor>#vigyor>
Oszt megvettem az összes 5000 tokenes mountot,petet egyéb vackot és elköltöttem vagy 80 ezret heirloom upgrade-re.
Egy instáért jár kb 40-50 token.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.06. 16:41:27