Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, a konkurenciaharc jó, s ha szerencsénk van és megérjük, jövő ősszel a Disney+ mellett az HBO új streamje is érkezik hozzánk (és egy tortaszelet kedvéért talán végre belevágnának a Babylon 5 remasterbe). Csak győzzük havidíjjal <#vigyor>#vigyor>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Azert heti egy uj SW/Marvel sorozatresz es/vagy uj egeszestes jatekfilm a Disney+-on, na ez a nem semmi terv. Ezert szeretem, ha egeszseges a konkurenciaharc ket nagy kozott - lasd a Netflix es a Disney -, mert ebbol csak mi, a nezok jovunk ki jol.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.11. 16:09:50
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nyaszóka film nem.
Irritålt rajzfilmben is.
Mandalórian sorozatban meg nagyon béna.
Cassian biztos jó lesz,meg Kenobi is.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Kasztokat meg általában úgy választanak adott karihoz, hogy DMG azon belül is burst vagy DOT, meg healer és tank. Nekem csak 8 karim van (9) azok mind tükör kasztok. Elég volt egyszer betanulni a rotát. DPS-ekből meg általában burstot választok, mert azoknak a legegyszerűbb a rotája és nem nagyon kell figyelni semmire.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Van belőle kettő is.Shapshooter meg saboteur.
Mert nekem a Gunslinger az ami jobban be jön,aki távolról osztja az észt,de a scoundrel stelth-je olyan sokszor jön jól.
Gunslinger-nél a sharpshooter-t kedvelem,olyanom is van.
Scoundrel-ből sawbones és ruffian van.Ruffian-ban nem nagyon kedvelem hogy annyira közelharcos,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.10. 23:03:15
De nem nincs lag.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.10. 22:50:51
Tegnap este játszottam a játékkal,most este elindítottam steamet és akkor kaptam.
Egyébként ilyen nincs, sztem steahltbe csak egy támadás van, aztán kijössz belőle. Ezek kaszthoz köött dolgok. Kombózni nem tudod. De vannak jó leírások csak mondom, össze kell vadászni.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.10. 11:40:08
Érdekelt volna hogy van-e olyan kombó amikor a csempész tud stealth-et használni de nem közelharcos hanem távolsági.Mert nekem a gunslinger jön be jobban a lövöldözésével,de a scoundrel stealthje is nagyon jó,nekem scoundrelből csak a bombázós vagy a hílelős van, a harmadik nincs,bár gondolom az sem távolsági harcos.Na és még pár más is érdekelne.
De jónak néz ki. Csak hát ezt az új ablakot felejthetném <#whatever>#whatever>
Kint vagyok a határba és szar a mobilnet.
No és mobilon videot nézni hülyeség.
De ilyen dologra nem emlékszem tythonon.
Se måshol.
Van egyåltalån ilyen a jåtékban?
Vagy csak poén volt?
Jó genyó jedi-m nem volt.
Jefi knight egyszer is sokk volt.
Na meg lány és jó.
Ha nem menne 😄
Az alapjáték sztorijai még ki voltak erre dolgozva, vannak érdekes és jó eltérések az egyes fajok/neme/oldalak között. KOTFE, KOTET, stb. esetében már nem, ott kezdve már nem éri meg szerintem az időt.
Mondjuk volt erre 9 évem, azóta játszok vele, éppen belefért néha új karaktert kezdeni...
Más néha a duma ha csaj karival vagy.
Asszem KoTET vagy mi.
Meg van egy Jedi sage karim asszem KoTFe második epizódban?
De most is egy bounty hunterrel szórakozom.Még az alap sztori sincs meg neki.Csak az első fejezet legelején tart,el kéne menni Balmorra-ba.
De inkább random flashpointra járok vele.
Amit nem értek az az hogy SW TOR nekem kicsit fura,sok sok éve játszom vele,de most is kicsit úgy fut a játék mintha alig lenne fps-em,közben meg az fps számláló szerint folyton 60-on van vagy körülötte.
Bár max 60 fps-re lőttem be néha mégis fölé megy,de közben meg olyan minhta lenne néha vagy 10 fps-em.Legalább is olyan érzés.
Ravent még le toltam de az újabbakat sosem.
Pedig megvan,csak egyszerűen nem kötött le.
Inkább random instákba járkáltam.
De tervezem megint játszani.
A WOW mostani kiegjétől a víz kiver olyan szar.
Valami kell helyette.
Csak sajnálom hogy van még pár hónap előfizum.
Utoljára szerkesztette: ttt1, 2020.12.06. 14:34:27
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.06. 13:42:18
Fura hibák vannak 😞 Ahogy pl. a játék nekem is csak akkor indul el, ha a windows saját tűzfala be van kapcsolva (nem steames még). Szóval lehet, hogy valami apró dolog lehet, amire az ember nem is gondol.
Itt probalod? https://account.swtor.com/play-for-free
Utoljára szerkesztette: ttt1, 2020.12.06. 09:18:37
Azt írják erre, lehet, hogy az adott név már foglalt, vagy tiltott szót tartalmaz, illetve ne legyen benne szóköz, ékezetes betű és írásjel, s betűvel kezdődjön. Esetleg a végére tégy egy monogramot, vagy számjegyet, esetleg duplázd meg az egyik betűjét (pl. kutya helyett kuttya). Vagy próbálj ki egy másik böngészőt (Firefox, Chrome, stb), hátha az a baj.
Az accountnév egyébként nem számít, csak belépésnél kell megadni, s az swtor.com-on a fórumban jelenik meg, ha posztolsz oda.
Utoljára szerkesztette: ttt1, 2020.12.05. 22:36:06
Elnézést, hogy ide írom! Eladó a Star Wars: The Old Republic Physical Authenticator (eredeti védőfóliával), egy SWTOR 2 oldalas egérpad és a játék 3 lemezes, fémdobozos változata. Mindegyik a Collector's Edition része, kifogástalan állapotban. Ha valakit esetleg érdekel, írjon privátban! Köszönöm. <#worship>#worship>
Itten: http://www.swtor.com/redeem-code
2., Ha már újra rakod, akkor a Steames verziót rakd fel.
3., Nem kell parázni, semmid nem veszik el, még az UI beállítások sem. (Ami azért meglepő, mert amíg a sima EA telepítést használtam, reinstallkor mindig újra be kellett állítani az interface-t.)
4., Bioware - semmi nem javul meg magától.