60846
  • PiszkosFred
    Ennyi, 320-as gear meg az upgrade process es csokolom. Nalam mar sajnos mennek a kukaba, ha kis mennyisegben kapok rewardkent vagy esik mobbol, mert a heti szerezheto limit is 999. A tobbi token tobb(tiz)ezres, nem ertem, remelem a kov patch emel ezen a 999-en. Van tobb olyan altom, ahol napok ota ott van a 100k-s conquet feladat teljesitese utani ablak, mert nem akartam kidobni 200-at, varom a heti resetet.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.03.13. 18:48:04
  • gunji
    A medal of commendation-öket mire lehet még költeni, ha (már) nincs lvl80-as alt?
    Látszólag ugyanúgy elszabták, mint a prosperity tokent: alacsonyan van a limit, elkölteni meg nem nagyon lehet mire :(
  • Plata
    Nem bugos,csak legyen előfizetésed,vagy megszívod mint a torkos borz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.10. 21:22:44
  • mulli1986
    Hali, sikerült már kipucolni a bugokat? Úgy halottam a klass választó is bugos.
  • Plata
    Odessenen találkoztam a fejnélküli lovas,testnélküli ormányos változatával.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.09. 21:42:14
  • Plata
    Zakuul néhol szerintem bugos.
    Az ellenséget még megsem látom már támadnak.Van hogy épület mögül rontanak nekem,észre sem veszem őket de támadnak,vagy eszetlen messziről nekem jönnek.
    Ok biztos feltűnö a vörös bőrszíne a karimnak,de azért ez hülyeség.
  • Plata
    Nem,még nem,ha nem engedi beváltani a promó kódokat akkor valszeg ezt sem,de lehet majd megnézem.
    Steamen is van 26.99-ért.
    Lehet hogy be próbálkozom vele.
    Új accot tényleg nincs kedvem kezdeni,azért csak 50-es legacy van ezen plusz legendary státusz meg sok szarság,az összes faj majdnem unlockolva,ami nem tetszett azt nem unlockoltam.Plusz sok éves évfordulós ajándék,bár a tavalyi nincs meg mert nem tudtam beaktiválni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.09. 18:15:10
  • PiszkosFred
    Próbáltad már az ősrégi módszert, a 60 napos feltöltőkártyás megoldást? Amazonnál lehet kapni még most is.
  • PiszkosFred
    > Preferedként csak veteran meg talán master vagy mi túró elérhető.

Subként sincs más, ezek: solo/story (már amelyiknél van), veteran (szerep nélküli darálás, bár egy healer sosem árt, ha van), master (trinity felállás nagyon ajánlott).
  • Plata
    Egyrészt tényleg szivat az accom,másrészt csak a 80-as szint érdekelne plusz hogy akármennyit mehessek FP-re.
    Mondjuk kipróbálnám a komolyabb Fp-ket is.Preferedként csak veteran meg talán master vagy mi túró elérhető.
    Bár sejtem azok nem olyan szórakoztatók randomban.
    Ez az új heti FP váltás is baromság.
    Héten elég tré a választék kiskarival.
    Mondjuk az sem ártana ha nem csak 1 misim lehetne.
  • PiszkosFred
    Nem tud, a steam szivatja.
  • pajer_csaba
    Subscribe. Szívesen. :D
  • Plata
    Valamit nekem is ki kell találnom a héten,múlthéten háromnap alatt annyi Fp-t mentem hogy több FP-re nem mehettem a következő hétig,ami vacak,mert tényleg szeretek csak úgy random Fp-zni,tegnap volt váltás,este menni is akartam,de inkább nem játszottam,majd a hétvégére tartogatom a fp limitemet.
  • pajer_csaba
    A küldetés mellett megjelenik a launch-gomb. Arra rákattintva visszarak a fejezetbe (azt nem tudom, hogy ugyan oda-e, vagy kezdheted elölről, bár én mindkettőt kinézem, régen játszottam már KOTET-KOTFE-t.)

A többihez: a KOTET-KOTFE bukásának egyik sarkalatos pontja, hogy kizárólag Erő-használókra írták a sztorit, így a többi class egyszerűen kilóg belőle, mint a lóláb Ciccolinából... Az utána lévő Ossusos és a többi chapter némileg javít ezen, mert kicsit semlegesebbek, ugyanakkor a sztori színvonala egy folyamatos lejtmenet egészen a jelenlegi egy helyben tötyörgésig.
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.03.09. 13:19:17
  • pajer_csaba
    -Halló? SWTOR support?
    -Igen, miben segíthetünk?
    -Am, volna itt egy bug, az egyik fp-n találkoztam vele...
    -Értem, nos ez nagyszerű, hogy jelentette nekünk, addig is, míg kijavítjuk, kérjük játszon más kontentel a játékban.
    -De én nem...
    -Esetleg a pvp-t próbálta már?
    -Mi? Nem, én nem..
    -Ó, hogy több pvp-t szeretne, nos igen, ezt megértjük, nagyon sok ilyen jellegű visszajelzést kapunk.
    -Nem, nem akarok pvp-t, csak azt a bugot, amit...
    -Természetesen, nem kell aggódnia, a készülő új kiegészítők még jobb pvp élményt fognak biztosítani!
    -Hagyja már azt a kurva pvp-t! Figyeljen ide, én...
    -Kérem, semmi szükség erre a hangnemre, én csak a munkámat végzem, azért vagyunk itt a kollégáimmal, hogy önnek segítsünk!
    -Igen, bocsánat, de engem nem érdekel a pvp, én csak fp-zni szeretnék, de van itt egy bug, és...
    -Jelenleg a fejlesztői team túl elfoglalt más problémák kezelésével, javasoljuk a hiba kijavításáig szíveskedjen pvp-zni.
    -De. Én. Nem. Akarok. Pvp-zni!
    -Sajnáljuk, ha önt a játékunk nem elégíti ki.
    -De nem eről van szó, én csak nem szere...
    -Úgy látszik ön alapvetően félreérti a Star Wars: The Old Republic (R) mmorpg koncepcióját. Ez egy pvp orientált játék, a többi kontent csak kiegészítő funkciók, így a BioWare(R) nem vállal felelősséget ezek esetleges meghibásodásáért.
    -Maga meg miről beszél?! Hiszen a játék ismertetője szerint pont az a lényeg, hogy mindenki megtalálhatja benne a kedvenc játékmódját! És ez így volt egészen két héttel ezelőttig, az új patchig!
    -...
    -Halló?
    -...
    -Itt van még?
    -Am, attól tartok, van egy kis gond...
    -Mi? Miféle gond?
    -Aha, igen, látom már, ön többször is megszegte az ElectronicArts(R) és a BioWare(R) felhasználói feltételeit...
    -Tessék??
    -Igen, igen. Most blokkolni fogjuk az ön accountját.
    -Mi???
    -Meg is történt. Köszönjük hívását, az elhangzott észrevételekkel igyekszünk tovább növelni a Star Wars: The Old Republic (R) játékélményét. További szép napot!

(A történet fikció, bármiféle utalás, sejtetés, netán egyezés a valósággal a véletlen - és az Élet - műve!)
  • Plata
    Még egy kérdés,ha fallen sztoriban elhúzok mondjuk a fleetre mert dógom van akkor vissza tudok valahogy tiplizni?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.09. 13:08:50
  • Plata
    Jelenleg a kilencedik fejezetnél járok az fallen eternal sztoriban.
    Egész jó némelyik fejezet.
    Az űrhajón császkálós rész tökre mass effect-es.
    Eddig nem tértem át egyszer sem a rossz oldalra,bár majdnem át tértem amikor azt mondták hogy kapok két belépőt a oktoberfesztre ha át térek.
    De viccet félre téve mennyire más a sztori ha át térek a sötét oldalra?
    Másik meg hogy lehet ezt a sztorit nem erő használó karival tolni?
    Egy csempész például mi a túrót csinál ebben a sztoriban?
    Na és a süket császár hogy hívja fel erőfonon ha csak egy csempész,vagy szellemeskedni akkor is tud?
    Egyébként bele futottam egy érdekes dologba,a karim amikor kicsi volt a kezdő bolygón megcsinálta a modification tutorial küldit.Erre most Odessen-en újra megkaptam a küldit.Csak 190-es jutalommal.
  • Plata
    Nem tart vissza.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.03. 23:18:12
  • Alanw
    Nyugi ez ne tartson vissza,majd visszajönnek ;-)
  • PiszkosFred
    Egyebkent mostansag elegge bugos a fejdiszek/sisakok elrejtese. A mando sisakot elrejtve az antenna ott marad :)
  • PiszkosFred
    Ez
    Sajnos már nem lehet megszerezni, de talán egyszer visszajön még egy speckó event (mondjuk season reward?) keretében. Bár erre már évek óta vár mindenki.
  • hawkie22
    Az melyik szett? Nekem is kell :D
    Meg lehet még szerezni valahogy? Vagy ez tényleg csak a Dark vs Light event alatt volt elérhetö?
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.03.03. 17:39:39
  • Plata
    Értem,az első epizód vagy mi,jedi sage karival megvolt valamikor rég.De tovább nem volt kedvem tolni jedivel.
    Majd most.
  • PiszkosFred
    A KOTFE sztoriban a bazisodon lesz egy terminal, amivel visszahozhatod a tarsaidat es hasznalhatod oket, mikozben a sztori szerint meg nem tudod mi van veluk. Addig meg egy interaktiv film a sztori, meg lesz kotve szinte vegig, hogy kinek KELL veled lennie.
  • Plata
    Én a sorcit tökre élvezem,nagyon jó,amúgy is a sith sorci a legkedvesebb kasztom,de így hogy jedi,állati.Na és folyton azt hiszik hogy genyó karim van.Közbe meg nem.El kéne kezdeni a revan utáni sztorit is,de nem merem,sosem toltam még le.Többször is bele fogtam boostolt karival,ami ugye egyből 60 vagy 70-ről indult.Na és alapból a kutya se tudja milyen sztori volt neki aktív,kotet vagy fe vagy franc tudja.
    Tudom ha bele kezdek elvesztem a társaimat,bár nem 50-esek de hiányoznának.
    Kira Carsen azt hiszem 26 a többi még kissebb.Az este nem tudtam neki fogni a köv epizódnak,ami a kot valami kezdése,inkább mentem pár FP-t.Nagyon sok FP-t mentem már 70+ karival,de én most voltam olyanba amit sosem láttam még,na és izgalmas volt.Bár az a Gemini16 boss meg ami utána jött kemény volt,de jó hecc is.
    Ami vicces volt hogy a tankunk lelépett első boss után,valami harci robotkutya.Kerestünk újat,erre ugyanazt kaptuk vissza. Nem örült neki.
  • Athletic  Bilbo
    kb. most mentem Balmorrára 41-es szinten. Jó kis xp-t adó armor szett sokat segít :D
  • PiszkosFred
    Szegeny fejvadaszom jart ugy az elozo kiegben, hogy lvl75 volt es sztoriban epp ellopta a hajojat es befejezte a DK sztorit. De a hajoig is csak azert kellett elmennem vele, mert anelkul bolygok (es flotta) kozotti instant utazas nem ment. Sub + 25% XP scroll + 40%-os regi "DvL szett" nem rossz kombo ha gyorsan akarsz szinteket, egy teljes heroic kor es meg is vagy.
  • Plata
    Az én sith sorcim küldizgetéssel már 72-es.Na és még csak Revan sztori van kész,még nem kezdtem bele a mittomén melyikbe ami utána jön.
  • hawkie22
    Én is így gondolom, sajnos. Egyelöre még fut a két hónapig tartó elöfizum, aztán meglátjuk, hogyan tovább onnantól. Egyelöre fel akarom húzni a stih inquisitor-t 80-ra, remélem, sikerül.
  • pajer_csaba
    Ezen most nevetek egy pár perce. Félre ne érts, nem rajtad, hanem a helyzeten. Nagy csinnadrattával beharangoznak egy új kiegészítőt, fűt-fát megígértek, a fizetett influenszereikkel promóztatják, majd késnek 1,5 hónapot, végül kiadják kb az ígértek felét, azt is tele buggal és ellentmondó követelményekkel, valamint kinyírják (ellehetetlenítik) a játék, mint MMORPG élvezhető részének 2/3-át. Ezek után jössz te egy ilyen ártatlan kérdéssel, feltételezve, hogy egy modern és naprakész játékról és játékfejlesztői infrastruktúráról van szó. Ez valahol murva vicces (és mélyen elszomorító is).

Szerintem túl sokat vársz attól a 6 fős indiai takarító-teamtől, akikre két felmosás és egy ablakpucolás közé rá van bízva az SWTOR fejlesztése, karbantartása és ügyfélszolgálata.
  • PiszkosFred
    Nincs :)
  • hawkie22
    Van olyan app SWTOR-hoz, mint pl. WoW-hoz, ahol elküldhetem a kíséröket küldikre, még ha nem is vagyok online? Kicsit leegyszerüsítené a skillek húzását.
  • pajer_csaba
    Egy teljes faj, a selkath-ok magyarul beszélnek a játékban (összekutyulva és torzítva, de kivehetőek a szavak).
  • Plata
    Hát én most köztársasági sith-el játszom,így azzal nem futottam össze.
  • gunji
    Tényleg :) Dromund Kaas-on a Revan-os küldetésláncban az 'Initiation'-t adja (link).
  • Alanw
    Meg rémlik valami Sandor is,de meg nem tudnám mondani melyik küldi..
  • gunji
    Ha jól rémlik az egyik Ledo Melnic az anchorheadi kocsmában, aki eredetileg adja a [H2] Down the Hole heroic-ot (link). Holnap megnézem.
    De egyszer a Balmorrán is találkoztam egy hasonló fickóval, de arra kevésbé emlékszek.
  • Plata
    Az hol van?
    Már mint a magyarul vakeráló NPC-k.
  • gunji
    Mehehe,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy Tibor nevű nikto :D
    Akkor nem véletlenül dumálnak magyarul a hajóskapitányról a Tatuinon
  • Plata
    Pedig van.
    Hidd el.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.28. 20:52:04