Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem Darth Malgus a magyaros szerver.
Hogy melyik oldalon van több azt nem tudom.
Sem hogy mennyire aktívak,én mindig is egyedül császkáltam a játékban.Mióta csak játszom a játékkal.
Már sok éve.
Új játékos vagyok a játékban lenne néhány kérdésem:
-Melyik szerveren érdemes játszani magyarként?
-Melyik oldalon van több magyar?
-Mennyire aktívak a magyarok a játékban?
Utoljára szerkesztette: 00mate, 2021.05.01. 18:09:23
Bár a nehéz is laza volt ma,igaz 120 dögöt kellett le vadászni,de ezzel a karival,laza marhulás volt.
Na meg két naponta egy Univerzális endevor.
A legtöbb (bármelyik?) mmoban, vagy online játékban azért változatosabb a napi kihívások rendszere, nem csak kettőből lehet választani...
Nagyon kíváncsian várom, hogy hova fut ki ez a dolog.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ma elértem az 500-as szintet.<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azért ez jobb jutalmat ad mint az Sw ToR új napi izé rendszere.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Bár akkor sem nagy szám.
Talán a 200 CC jó.De amennyit én játszom nem éri meg előfizetni,különben is kis karikkal szeretek játszogatni inkább.
Egyébként a héten elérem az 500-as endevor rankot.<#vigyor>#vigyor>
Az 500 trait.Na és ugye acc wide nem kari függő.
64-es bounty hunterrel voltam.De ilyet még nem pipáltam,semmit nem tudtam csinálni kb,két 75-ös operative rohant és mindent megöltek.
Mentek végig és levertek mindent,alig bírtuk utolérni őket.Végül a liftnél értük utol őket mindig.Ott meg kellett várniuk minket.Na meg a végén a süket robi bossnál volt egy kis részünk a harcból.Végig csak rohantunk meg néztem ahogy dől az xp meg a conquest xp.
Ha valakinek van kedve, reportolhatja, hátha osztanak érte valami jót <#nevetes2>#nevetes2>
Vagyis a karim statjai közt ott van az hogy hide head slot meg egyéb opció.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
De a leírt módszer szerencsére működik 😊
Nem hiszem hogy normális sorozatot összeraknának belőle.
Az Acolyte meg thriller lesz,bár biztos érdekes lesz látni a jedi rendet még a régi köztársaságban.
A Zsiványos sorozatot nem nagyon értem,repkedni fognak benne?Abban mi lesz a pláne?
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Igen, a konkurenciaharc jó, s ha szerencsénk van és megérjük, jövő ősszel a Disney+ mellett az HBO új streamje is érkezik hozzánk (és egy tortaszelet kedvéért talán végre belevágnának a Babylon 5 remasterbe). Csak győzzük havidíjjal <#vigyor>#vigyor>
Azert heti egy uj SW/Marvel sorozatresz es/vagy uj egeszestes jatekfilm a Disney+-on, na ez a nem semmi terv. Ezert szeretem, ha egeszseges a konkurenciaharc ket nagy kozott - lasd a Netflix es a Disney -, mert ebbol csak mi, a nezok jovunk ki jol.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.11. 16:09:50
Nyaszóka film nem.
Irritålt rajzfilmben is.
Mandalórian sorozatban meg nagyon béna.
Cassian biztos jó lesz,meg Kenobi is.
Kasztokat meg általában úgy választanak adott karihoz, hogy DMG azon belül is burst vagy DOT, meg healer és tank. Nekem csak 8 karim van (9) azok mind tükör kasztok. Elég volt egyszer betanulni a rotát. DPS-ekből meg általában burstot választok, mert azoknak a legegyszerűbb a rotája és nem nagyon kell figyelni semmire.
Van belőle kettő is.Shapshooter meg saboteur.
Mert nekem a Gunslinger az ami jobban be jön,aki távolról osztja az észt,de a scoundrel stelth-je olyan sokszor jön jól.
Gunslinger-nél a sharpshooter-t kedvelem,olyanom is van.
Scoundrel-ből sawbones és ruffian van.Ruffian-ban nem nagyon kedvelem hogy annyira közelharcos,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.10. 23:03:15
De nem nincs lag.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.10. 22:50:51
Tegnap este játszottam a játékkal,most este elindítottam steamet és akkor kaptam.
Egyébként ilyen nincs, sztem steahltbe csak egy támadás van, aztán kijössz belőle. Ezek kaszthoz köött dolgok. Kombózni nem tudod. De vannak jó leírások csak mondom, össze kell vadászni.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.10. 11:40:08
Érdekelt volna hogy van-e olyan kombó amikor a csempész tud stealth-et használni de nem közelharcos hanem távolsági.Mert nekem a gunslinger jön be jobban a lövöldözésével,de a scoundrel stealthje is nagyon jó,nekem scoundrelből csak a bombázós vagy a hílelős van, a harmadik nincs,bár gondolom az sem távolsági harcos.Na és még pár más is érdekelne.
De jónak néz ki. Csak hát ezt az új ablakot felejthetném <#whatever>#whatever>
Kint vagyok a határba és szar a mobilnet.
No és mobilon videot nézni hülyeség.
De ilyen dologra nem emlékszem tythonon.
Se måshol.
Van egyåltalån ilyen a jåtékban?
Vagy csak poén volt?
Jó genyó jedi-m nem volt.
Jefi knight egyszer is sokk volt.
Na meg lány és jó.
Ha nem menne 😄
Az alapjáték sztorijai még ki voltak erre dolgozva, vannak érdekes és jó eltérések az egyes fajok/neme/oldalak között. KOTFE, KOTET, stb. esetében már nem, ott kezdve már nem éri meg szerintem az időt.
Mondjuk volt erre 9 évem, azóta játszok vele, éppen belefért néha új karaktert kezdeni...