Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont régen is sorcival toltam,csak az birodalmi sorci volt ez meg köztársasági.
Ami viszont jó hogy kapom a jedi lovag steam öcsiket.<#hehe>#hehe>
Legalább a jedi lovag öcsik is meglesznek,mert eddig nem játszottam vele,mivel nem szeretem,lehet húzni kellene egy sith warri-t is,mondjuk az meg jedi sage lenne.<#vigyor>#vigyor>
Sith warri öcsik sincsenek meg mert azt sem szerettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 09:15:16
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.24. 18:51:50
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Chaten írogatnak olyanokat, hogy a BW ki akarja venni az egész mod-os részt a játékból. <#fejvakaras>#fejvakaras> Normális??? <#ejnye1>#ejnye1>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Egyebkent a matol szamitott 131. nap az pont juli 4-ere esik, igy pontos az a vegdatum.
A GS2 ablaka azt írja, hogy a Season 2 július 4-én ér véget. Ez valós lehet?
Ma voltam space combat-on,azzal csináltam meg conquestet egyik karinak,de nem volt jó,nem értem miért de felfordult tőle a gyomrom.
Pedig starfighter-en sosincs gondom és pöröghetek ezerrel mint egy begőzölt búgócsiga semmi.
Itt meg a repkedéstől pocsékul lettem.<#vigyor>#vigyor>
Ha húzok cybertech crew skillt azzal tuudok jobb hajó felszerelést szerezni?
Vagy honnan érdemes be szerezni?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.23. 23:25:33

Kiskarival csak esseles van.
A második insta 48-as szinten jelenik meg a harmadik meg vagy 50 vagy 51-es szinten.
De mindegy mert ha három insta is van,akkor is csak esseles-re dob random.
Én még nem is láttam mást randomozás közben.Mindig oda dob,pedig már három van a sorcimnak.
De most hogy van Fp elkezdett dőlni a social pont is.Majdnem elértem a kettes light side szintet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.23. 08:57:16
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Nem tudjátok hol kell kikapcsolni a legacy xp bart?
Már nagyon rég maxos szintű a legacy szintem,szóval fölösleges.
Az előbb lettem 48 sorcival.
>> - Csinálsz egy új loadoutsot, aktiválod.
>> - Ezután felveszed az új classt, amit erre a 2. loadoutsra fog rárakni. Szépen beállítgatsz mindent, a rendszer automatikusan elmenti.
Elsore nekem sem volt egyertelmu (picit fapados a rendszer), aztan rajottem, hogy ha valtani akarok a specek kozott, akkor nem a karakterlapon levo class ikonokra kell kattintani, mert az resetel mindent. Hanem egyszer csinalni kell egy kiosztast a loadout 1-re (mondjuk ez az alap class), majd valtani loadout 2-re, ott classt valtani es menteni, majd onnantol csak es kizarolag a loadout 1-2-t betoltve mar a class es a bar kiosztas is bejon, nem resetel es szorja szet random sorrendben a kepessegeket az action baron.
Currency: ma már egy rakat különböző "fizetőeszköz" van a játékban, és felsorolni is nehéz ,hogy mikor, hol és mire tudod őket beváltani. Sok bolygókhoz kötött (pl az iokathos), de van szezonális-eventes is (pl a snow parcel vagy a fesztiválos token), illetve van még DvL, meg egy rakat másik. A currency-k színe itt lényegtelen. Általában (legalább is ma már) csak ilyen egyszerű dolgokat tudsz venni belőlük, mint ruha (nem unlockolhatók), egy-két pet, esetleg mountok, gagyibb decorok.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.02.22. 17:51:55
Ha sorci heal-ed van, akkor nem kell neki accuracy, mert az alapból 110%-on van. Ilyen esetben két dolgot csinálhatsz: vagy lassú castolású, de nagy healre rakod, ilyenkor a plusz helyeket mastery/power-el kell feltölteni, vagy átlagos, de gyors healelést csinálsz, akkor a crit/alacrit között osztod szét (én ez utóbbit javaslom, a mastery/power-es heal inkább pvp-re jó, de oda viszont csak olyan kell, azaz hagyni kell a critet és alcritet is a francba). Mindkét esetben a két kristály (a kardban és a focus-ban is) egyaránt mastery-s legyen!
Nagykarival.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.22. 17:31:22
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Milyen statra gyúrjak a sorcinál?Vagyis milyen modokat tegyek a ruhájába?
Csak vendornál fel lelhető mod jöhet szóba.
Tovább tartana felhúzni hozzá crew skillt mint a karit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.22. 16:23:03
Az a bajuk hogy mindenki csak 1-2 Fp-re járt eddig,azt mondjátok,most meg csak 1-re fog mindenki menni.
Akkor nem ugyanott vagyunk?
68-as karival 5 van,75-össel azt hiszem 7.
Likas a memóriám,az utóbbira nem emlékszem tisztán.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.22. 14:09:07
Mi a fontosabb neki mastery power vagy egyéb gezemice?
Eddig nem nagyon volt erre gondom mert amíg volt FP addig onnan szereztem a gírt és nem érdekelt hogy jó-e a statja.
Szóval tudnátok segíteni hogy kb milyen statot rakjak a gearembe?
Másik dolog hogy off handre nincs valami adapted cucc amibe modokat tehetnék?Mert off handet nehéz szerezni.Általában úgyis pár szinttel kissebb mint a karim.
De pvp csata is ad egész jól.
Ha nem cseszem el a pénzem megint akkor majd lehet nézek a hajóra felszereleést és megyek űr csatát.
De addig marad a pvp.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.22. 06:53:46
Nekem van pár nagyobb karim,75 sith sorci,75 fejvadász,71 jedi sage,68 sith assa,65 sith sorci.
Meg még kb 20 kissebb.Köztük 30-40-50+ szintű.
Minden kasztból legalább 1 50-es van,mert minden kaszt sztorija kész.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.22. 06:49:46
Egyébként ez az FP-s hülyeség tényleg zavar, bár nem panaszkodom, most Sith Assassinnal megvan Dromund Kaas, Balmorra, jelenleg 36-os vagyok, most mentem át Nar Shadaa-ra. Most már csak a lila küldiket csinálom, Space Missionöket meg néha 1-2 Warzone meg Starfighter. Így is lehet fejlödni, de örülnék azért az FP-knek. Nagy karim csak egy 70-es Jedi Sentinel van, de szegénykém nagyon gyengus lett, egy sima mobot nem bírok jelenleg leverni vele, pedig emlékeim szerint (min. 1,5 évig nem volt használva a karakter) nem volt ennyire papír anno. Nincs is kedvem vele játszani, pedig a csaj kisérövel még össze is hoztam. 😊
Az UI annyira nem zavar, lehetne szebb is, de nekem annyira nem zavaró. Fejlödés szintjén elégedett vagyok a sebességgel (megvan az összes Legacy-ban elérhetö XP-növelö, illetve mindig elnyomom a 3-órás +XP-s cuccot még van belöle olyan 5 db), nyilván végig kell nyomnom a karakterrel a teljes sztorit az elejétöl, nem rögtön az új kieggel kezdek, de sebaj. Viszont hogy lesz-e ingeranciám a többi class-al is letolni a teljes sztorit, na az már más tészta. (Valszeg nem.)
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.02.22. 03:39:47
Ilyen marha sok conquest pontot még sosem szedtem össze.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.22. 01:29:42
A Módszer:
- Megvan az alap classod a skill-fával - loadouts, elmented.
- Csinálsz egy új loadoutsot, aktiválod.
- Ezután felveszed az új classt, amit erre a 2. loadoutsra fog rárakni. Szépen beállítgatsz mindent, a rendszer automatikusan elmenti.
Ha már egyszer elbaxtad:
- Semmi gond, ugyan ezt meg tudod csinálni, csak arra figyelj, mikor melyik loadoutsra mented rá az aktuálisan aktív class beállításait.
Így sosem kell majd újra osztogatni a utilityket meg ide-oda rakosgatni a skilleket, csak átváltasz, és minden ott lesz, ahol és amin hagytad. Persze ez továbbra sem ment meg attól, hogy loadoutsok átváltásakor a másik class ruháját kipakolja az inventory-ba... (cserébe automatikusan felveszi a megfelelő rucit ugyanonnan...)