60845
  • PiszkosFred
    Az otszor stackelo 2 seces extra dmg? En azt hasznalom legalabbis.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.10. 20:49:54
  • pajer_csaba
    Valaki tudja, hogy Carnage Marának milyen tactical kell? Mert ugye a 7.0 elvette azt ami 'vót.... :/
  • zolesz76
    "dupla XP event megnyomja kemenyen, de hozzateszem, hogy anelkul is baromi gyors a fejlodes, siman lehagyod a kontentet"

Igen, ezt magam is tapasztaltam, ennek köszönhetően tudtam átugrani az altommal a KOTFE/KOTET kiegeket.
  • Plata
    Köszi.
    Úgy nézem a sorci a legjobbak közt van.
  • PiszkosFred
    Heroichoz is jo, ha ki akarod hagyni a mobok nagy reszet.

DPS listat itt is tudsz nezni, foleg hosszabb operations bossok alatt mert ertekeket
  • Plata
    Bevallom az enyém valamelyik sunnyogós.
    Hogy melyik passz,mert ha nem vagyok játékban úgysem tudom mi a neve.
    Gondoltam sztorihoz jó lesz ha tudok sunnyogni.
    Skippelhetek sok harcot.
    Csak azért húzom mert kell az öcsihez egy 75-ös agent is.
    Kedvencem még mindig a jedi knight/sith sorci karim.
    De az öcsihez kell minden classból 75-ös.
    Van három ügynököm,1 sniper,1 valami híler,meg ez ami sunnyogós,de van neki második spec is már,valami bh.Hílert rég nem használtam már.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.09. 12:57:45
  • PiszkosFred
    Sniper/gunslinger: top dps, a mara/senti/assa/shadow kozelharci erohasznalok utan az egyik legjobb.
    Operative/scoundrel: nagyon gyenge jelenleg, a tobbihez kepest mindenkeppen.

Merc/commando is gyenge, viszont a vanguard/pwertech (a plasma/pyro) egesz korrekt dpst tol.
  • Plata
    Van valahol arról lista hogy most melyik class az erősebb?
    Vagy valami dps vagy tier lista mint WoW-ban?
    Mert tegnap kiskarival random Fp-n valami BH-ba oltott trooper leszólta az ügynökömet,nem emlékszem milyen troopert vót,de aszondta váltsak másik specre mert az az agent spec gyenge és vacak nagy szinten.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.09. 11:39:36
  • Plata
    Igen,sajnos csak holnapig.
    Pedig minden classból akartam egy 75-öst,de nem jön össze.
    Bár szerintem sith warrival váltok combat style-t mert sehogy nem jön be a stílusa.
    Jedi knight is úgy 80-as hogy igazából sith sorci.
  • PiszkosFred
    Igen, dupla XP event megnyomja kemenyen, de hozzateszem, hogy anelkul is baromi gyors a fejlodes, siman lehagyod a kontentet mar az elejetol kezdve, foleg akkor, ha csinalsz heroic napikat vagy random flashpointokat is a class/planetary kuldik kozben.

Szegeny BH-m hamarabb lett 75-os anno, mint hogy a sztoriban DK-n ellopja a sajat elso hajojat, csak azert, mert vegigszaladtam az osszes heroicon, ami folyamatosan elerhetove valt, ahogy jottek a szintek (igaz elofizetokent viselte a DVL szettet (+40%) es folyamatosan aktiv volt egy XP tekercs (+25%) is). :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.09. 11:34:53
  • zolesz76
    Elnézést, most látom, hogy double XP event van holnapig.
  • zolesz76
    Párhuzamosan szintezem a fő (Gunnery) és az alt (Sawbones) karimat. Előbbivel nemrég kezdtem neki a legutóbbi kiegnek, de egy-két küldi után már 79-es szintnél járok vele, mert egy küldetés több, mint másfélmillió XP-t dob.

Ugyanez a jelenség állt fenn a Sawbones-nál, viszont rá már az Onderonon is így ontotta az XP-t a játék, ellenben a mobok már ott 75-ös szintűek voltak. Meg is akadtam egy kicsit, úgyhogy visszamentem Ossus-ra dailyzni, amivel egy kicsit összeszedtem magam, így vissza az Onderon-ra és onnantól már simán ment. Mindezeknek köszönhetően Mek-Sha-ra átérve nagyon rövid idő alatt 80-as lett az altom, holott hol van még oda a LotS.

Más is tapasztalt ilyesmit? Direkt van ez így, vagy valamilyen bug lehet.
  • Plata
    Végeztem az Eternal throne-al is.kicsit többet vártam a végétől.
    A végén egy picit elbizonytalanodtam és bár teljesen végig jó oldalon vittem végig,egy hangyányi késztetés volt bennem hogy a karim legyen az empress.
    Viszont érdekelne hogy ha a sötét oldalt választom a végén akkor mi történik?
    No meg volna egy dolog ami valszeg marhaság.
    Létezik az hogy az egyik kari másképp jár mint a többi?
    Vagy csak a karinak rövid nadrágja van azért tűnik úgy mintha másképp járna?
  • Plata
    Hát ez nekem új.
  • PiszkosFred
    Igen, az ESO-t készítő ZOS csinálja már évek óta, nagy titokban. (Iparági és fejlesztői pletykák szerint)
  • Plata
    Hallottatok arról hogy új Star Wars MMo készül?
    Állítólag jön mandalorian mmo.
  • Plata
    Bakker,az egyik cucc 80 misitől kezdődik GTN-en.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.05. 20:52:29
  • Plata
    Na ma is tanultam valami újat,ha kiskarival megyek pvp-re akkor mindenféle értékes itemeket ad amit el lehet adni GTN-en.
    Kiskari de 70 és 75-ös itemeket is ad.
    Heti küldihez kell 8 pvp.
    A lair boss 25 ör robot vagy egyéb küldi nem járható így marad a PVP.
  • Plata
    Sajna ez igaz.
  • PiszkosFred
    Forditva, a te szuletesnapodon van az "star wars nap", te szulettel hamarabb, Lucas akkor meg csak tervezgetett :)
  • Plata
    Köszönöm.
    Vicces hogy SW örültként SW napon van a szülinapom,ez a legjobb ajándék.
    Örülök hogy sikerült felhúzni a reput.
    Tegnap piszok mázlis pörgetéseim voltak.
    Az alderaani kecóban a slot gép mellett van NPc akitől vehetek tokent,betáraztam kb 40-et gondoltam talán elég lesz a maradék,talán 14k repuhoz,de végül el sem fogyott,még maradt is vagy 20.
    Már csak a nyáron kell hozzá pörgetnem cartel vackot,mert az a 20 ami volt gyorsan elfogyott.
    Vettem trónt meg karimnak alsót és felsőt és ennyi.
    A mount-ot tudtam 200 cc-ért unlockolni accountra,a ruha sajnos nem unlockolható,pedig egész jól néz ki.Tettem bele talán zöld sárga dye modult,utóbbiban nem vagyok biztos,de valami zöldes modul,de szerintem szíp lett.

Ui:Szerinted lehet abból valami bajom hogy a galactic season rosszul számolta a küldiket?
    Ha jólemlékszem hat darab küldivel kész lett a tizenöt helyett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.04. 10:28:11
  • PiszkosFred
    Behuztam en is. Mar-mar komikus, hogy a max reput/szintet kb 200 tokenbol el lehet erni kb 2 ora alatt (igaz a weekly repu limit csak 3 het alatt), mikozben anno a gatyaja rament annak, aki a huzta :)

Hja, es Isten eltessen!
  • Plata
    Kész is vagyok a 15 küldivel.
  • Plata
    No megint volna egy problémám.
    Elővettem a kis trooperemet a heti küldi miatt,megcsináltam vele két küldetést és megnéztem hogy számolta-e.
    Hát ez kicseszettül nem 2 küldit számolt.

Pedig csak két küldit toltam le vele a trooper sztoriból.Vagyis az egyik csak beszélgetés volt NPC-vel akitől elindult a nar shadda sztori.
    Sith sorcival,bounty hunterrel jedi shadow-al játszottam,sorcival és bh-val le toltam a coruscant bossokat,mahd quesh-en a négy süket boss-t.Shadow-ot meg szinteztem mert dupla xp event van.
  • Plata
    Ma meglett a max rang cartelnél.ki is vettem a széket.

És 200 CC-ért unlockoltam az accoutra.
    Ruhát nem lehet,sajna.
    Jah a repülő konzerv a karim mellett postán jött ajándék,május 4-re.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.03. 14:28:18
  • Plata
    Nekem összesen van 5,kb 500 órányi játékkal.
    Én mindig ritkán kapok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.03. 11:14:52
  • PiszkosFred
    En is igy jartam 1-2 honapja heteken keresztul naponta egy, vagy ket kartya jott, aztan csend. De ujabban megint dobja naponta, igaz most csak par perceket jatszok, de nem "erdekli" a rendszert, adja ugyanugy a kartyat.
  • Plata
    Elfelejtettem írni,de tegnap előtt este mikor toltam a sztorit és le toltam egyszerre 5 fejezetet,kaptam steamen 4 kártyát egyszerre.Mióta steamen vana játék már elég sokat játszottam,de eddig csak egy kártyát kaptam,most meg egyszerre négy is jött.
  • Plata
    Meg van a baj.
    Nem lehet aktív sztori Flashpoint küldetés.
    Ha van aktív sztori FP küldi akkor nem számol semmilyen random FP-t be a küdletésekbe.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.02. 21:39:38
  • Plata
    Minden más karival megy.
    40-50-60-as karival is.
  • PiszkosFred
    Sot, elvileg ha a csapatbol akar csak egy embernel nincs bejelolve az osszes elerheto FP, akkor sem adja meg, hiaba nem a te hibad. Vagyis, ha berak Hammerbe, harom embernel 28/28-as beallitassal, de a negyediknel csak a Hammer volt kijelolve, elvileg miatta megint bukod a dolgot.

Hagyd a fenebe, vagy csinald guild tarsakkal, cimborakkal.
  • PiszkosFred
    Probaltad mar nagy/maxos karakterrel, ahol mind a huszonvalamennyi FP elerheto es be van pipalva? Mert ez csak akkor mukodik, ha mindegyikre tud mar menni a karaktered. A kiskariknal nem erheto el mind a 28, azert nem adja meg, mert "nem teljesul a feltetel", hiaba van bejelolve a szamara elerhetoek kozul mindegyik, az a 4/4 vagy 10/10 nem eleg, 28/28 kell.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.02. 12:58:28
  • Plata
    Nézd ilyen napok óta,akár hányat megyek.

Most vettem észre,a KoTeT vagy mi csak 9 fejezet.
    Azt hittem az is van vagy 14 mint a másik.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.02. 12:49:01
  • Plata
    Conquestben számolja,meg kapom értük a conquest pontyot,de a flottás küldikben nem.
    Vagyis nincs weekly küldi jutalom.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.02. 12:29:47
  • Plata
    Hát most a öt fejezet kész,jelenleg az van hogy feláldozta az életét hogy a fiát meg mentse.De az meg elszelelt a vérbe,utána meg mentünk a Borg bolygóra,ami kicsit röhejes vót.
    Nincs valami oldal ahol le van írva az egész sztori meg a választások?
    Egyenlőre nemakarom megnézni,végig akarom tolni a sorcival úgy ahogy jónak érzem,de heccből végig tolnám egy nem erőhasználóval is.Másodjára már nem zavarna ha tudok mindent.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.02. 12:29:30
  • PiszkosFred
    Conquestben nem szamolja vagy a flashpointos (flottas) weeklyben?
  • Plata
    De nekem napok óta nem számolja az FP-ket.régebben bele futottam hasonlóba,dfe ott az volt a baj,random FP-nél ki volt kapcsolva athiss meg hammer,mert már sok volt.
    Viszont ennek a karinak az összes FP be van kapcsolva mégsem számolja.
  • PiszkosFred
    Ha a KOTET/FE sztorira gondolsz, akkor ott a korabbi chapterekben es akkor ott az elejen meghozott dontesedtol egyuttesen fugg.
  • PiszkosFred
    Ebbe en is belefutottam mar parszor, 0/8-rol egy heroic alatt 3/8-ra ugrik ugy, hogy osszesen csak egy bonusa volt a heroicnak es csak azt csinaltam meg. Mondjuk ennel rosszabb bug sose legyen :)
  • Plata
    Volna egy kérdésem a sztoriról.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Senya végleg meghal?Vagy valahogy még vissza tér?Bírtam őt.