Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Délelőtt adtam el.Most fel mentem gyorsan a játékba mert eszembe jutott,eddig nem is voltam fent,meg gépközelben sem.
Annak ellenére hogy délelőtt adtam el ott volt a buyback fül alatt.
Ami meglepő mert a WoW-ban ez nem működik.Ott úgy rémlik ha kilépek a játékból a buy back már üres.
Na de jó,5 perc és lelövik a szervereket.<#rinya>#rinya>
Volna időm játszani és kampec.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.17. 16:55:59
Még délelőtt kaptam jobbat és eladtam most jutott eszembe hogy azt nem kellett volna.
Sosem lesz még egy ilyen klassz rucim.<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.17. 16:49:01
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.17. 16:03:56
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Kár hogy Sw ToR-ban ha találunk egy ruhát ami jó a karakterünkre annak a kinézete nem kerül be a kollekcióba.
WoW-ban ha bármikor találsz egy ruhát még ha nem is viseled mert nem kelll,a kinézete automatikusan bekerül a kollekcióba és az összes karakterednek elérhető.Már ha viselhet olyat,mert ott van cloth,leather,mail és plate.Például friss 1-es pap karinak ott van az összes cloth item,amit a többi karival találtam.Transmog NPC-nél át is öltözhetek abba.
Ezt a képet azt hiszem múlthéten csináltam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A kép csalóka,mert úgy látszik mintha hordás blood elf kari lenne,valójában allis void elf.Csak már lehet őket blood elfé varázsolni fodrásznál.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.17. 13:33:42
Nem emlékszem hogy valaha is kaptam volna olyan ruhát küldiben ami csupaszon hagyja a kari felsőtestét.
Meg kaptam a hajómat,a hajómellé kaptam kardot is,az már kék színű.
Nézd így néz ki a ruhája.Küldis ruha.
Na és a fénykardja az amit a sztoriban kapott.
Most tervezem át öltöztetni,veszek neki modokat,már ha van 14-es szintre.
Itt kaptam meg a kardot sztoriban,csináltam róla képet,mert furának tartottam hogy kedi lovag piros karddal mászkál.<#hehe>#hehe>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.17. 11:43:27
Fénykard színe azt hiszem kék vagy zöld volt, semmi esetre sem piros. A randizós jedik lebuktatása mellékküldetésben szerezhettél egy narancssárgát, de az sem piros.
Ha felveszem a karakteremen felül nem lesz ruha.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Pedig egyenlőre nincs jobb cuccom.De akkor is fura.
Tegnap sztoriban amikor Tython-on elkészítjük a kardunkat a karim vörös kardot kapott.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Eddig öszvissz egy jedi lovag-om volt,az meg sok éve volt és nem emlékszem.
Azt hiszem újabb bugba futottam.
Tegnap még kitudtam küldeni 3 companiont melózni,ma már nem,kiírja hogy több melóst csak előfizető küldhet ki.De nekem unlockolva van CC-ből és a cartel marketben ki is írja hogy már unlockolva.Tegnap nem is volt gond,de ma igen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.17. 10:18:42

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.16. 21:57:25
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Kaptam egy levelet,hogy a heti elvárt conquest pont 100k lett,jobban megnézve aztán le esett hogy a conquest már nem 50k pontot kér hanem 100k-t.
Na az úgy már nagyon durva.
Na és nagyon kevés flashpoint lett.
Hatvanhatos karival öszesen hat érhető el a korábbi azthiszem 21 helyett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.16. 20:33:09
De hiába kapcsolom be nem látszik csak a Title.Legacy neve és egyéb vacak hiányzik.
Régen zárolva volt mert csak subnak elérhető.Vagy cc-ért unlockolhattad.
Cc unlock sehol most.
Bocs a béna fogalmazásért de kint vagyok a prérin és nem jut eszembe a pontos neve.Mobilról pötyögök.
Mert szeretek fp-zni.
Van egy rakas nagy szintu karaktered, csinald a napi Season feladatokat azokkal. Seperc alatt megvan, a legkonnyebb a 25k Conquest pont osszeszedes / nap / karakter, az meg kb.: egy bonus mission, egy heroic plusz mondjuk egy szimpatia szint noveles vmelyik companionnal, esetleg egy gyors solo/random flashpoint (legalabbis elofizetoken ennyi, prefkent nem tudom csokken e a kapott pontok szama).
De az új skill ablak tök kínai.
Igaz nem is nagyon néztem mert kiskariztam.
A galactic seasonhoz nem férek még hozzá.
Gondolom ahhoz is minimum 10 szint kell.
Conquest pontokat kaptam kiskarival.Na persze csak 1 pontokat.De kiírja hogy kicsi a szintem hozzá.
Ugyanakkor a legacy családfa bugos.
Az új karit nem tudom be tenni tartósan.
Ha bezárom a legacy fült ki dobja a fáról.Rakhatom újra,de hiába.
Nagyon sok dolog fura lett.A karakterválasztó sem tetszik,az új ikonok bénák.Az is vacak hogy a kaszt buff passzív lett,sok mindent elvettek,fejvadásznak majdnem a fél skillbar üres lett.Az új ikonokon meg menükön a fene sem megy el.
Régen volt már sith karim és mondjuk nem is csaj kari.
De most olyan vörös sith-et csinált random gomb hogy heccből meghagytam.<#eplus2>#eplus2>
Vörös a bőre, a szeme a haja.És emberi haja van,az a haj amit CC-ből unlockoltam human kariknak.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Késő volt már az este meg morcos voltam úgy hogy poénból meghagytam a cékla csajszit.
Ilyen bizbazt sem láttam még szerintem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.16. 12:45:28
Ez durva.
Amikor GTA-ban a csaj karimnak bug miatt szakálla lett inkább fejbe lőttem.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.16. 10:08:13
Én még anno az f2p-vé váláskor az első karakterrel indultam felfedező útra a Tythonon, aztán beakadtam egy híd alá, s sehogyan nem lehetett kiszedni a karaktert, így inkább töröltem és újrakezdtem. <#nemtudom>#nemtudom>
Szakállas lány?
Kezdtem egy új karit,.akivel nem fogom elkövetni azt a hibát hogy megnézem mi az az új hely ahol a combat stílust lehet változtatni,nekem ugyanis be bugolt és a nutolian vagy mi a szösz karim kénytelen voltam törölni,mert beragadt.
#58104: Hát, ja, a redditen és a gyári fórumokon is szidják rendesen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.16. 01:28:59
Sajnos nem, bar jelenleg elegge instabil es bugos az interface, az is lehet, hogy kesobb megtalalom vagy belekerul. A bill. kiosztas is egyik karakternel jo, masiknal nem (ha beallitod/importalod, akkor a kovetkezo loading screen alatt elfelejti), stb. Plusz ugy erzem sok classnal, hogy valami iszonyu gyenge lett a sebzesem, holnap at kell neznem a reszletes patch notest, mert nem ertem, miert ennyire szar. Pl a sniperemmel mentem 1-2 heroicot es amig eddig daraltam, most dupla olyan lassunak tunik minden. A tukorclass gunslingerrel szinten. Merc egyelore jonak tunik, az talan nem lett nerfelve 😊
Az is nagy pozitívum, hogy az első belépésnél nem kell rögtön választani új stílust, lehet menni social hubba mást csinálni (pl. kereskedni). S van Galactic Season 2 is.
Viszont az UI az borzalmas: a nagy fekete hátterek, meg az inventoryban/bankban az üres helyek fekete kockái kibökik a szemem, nagyon zavaróak. Az új méretet (8 sor x 10 oszlop helyett 10 sor x 8 oszlop 😄) még tán meg lehet szokni. Lehet, hogy kéne
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.02.16. 00:08:38
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.15. 23:29:11

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.15. 23:28:03
Ha egyszer valaki csinál egy másik SW MMO-t, akkor mindenképpen kellene bele szürke jedi/sith <#rolleyes>#rolleyes>