Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen utan amiket sorol (pvp rank, csaladfa, guildrendszer bovites, UI scale/move stb.), azok "feature"-k.
Igaz, hogy utobbiak egy resze (pl az UI) a legtobb MMO-ba bele(!)kerultek az evek alatt, es manapsag mar alapnak szamitanak, de vegulis csak megcsinaljak ok is. Mondjuk sok mmo-nal ezt addonokkal oldjak meg, de ketsegtelen, hogy a mai generacio mar olyan MMO-kkal jatszik, ahol ez alap. Regen nem volt az, de elfogadom, ez nem mentseg.
A guildrendszer sem igy indult a legtobb helyen, de manapsag mar elegge kiforrt rendszerek, (logok, jogok, beallitasi lehetosegek) vannak mindenhol, jo lett volna, itt is eleve igy kapjuk kezhez. Jogos a kerdes, miert nem igy kezdett?
Pvp rendszer valtozasai egy puskaporos hordo, azt nem kommentelnem 😊 (paran talan emlekeznek a regi szep idokre a BS-en, amikor nem volt semmi xrealm bg, se arena, semmi, hanem ugy farmoltuk egymast 24/7ben azonos szerveren wsg-ab premadekkel, lesve minden szerdan, hogy ki mennyi honort kapott es hol all a ranglistan, es epp ki all elol es viszi azon a heten a rang14-es csudafegyvereket - na ahogy az meglett, az eletben nem pvpztem tobbet, csak nagyon fun jelleggel, es lesz*rom a korulmenyeket)
Csaladfa erdekesnek tunik, ujdonsag, tetszetos ki aprosag, amolyan extra fun, semmi vilagmegvalto (bar en szeretem az ilyen aprosagokat)
Ahhoz kepest, hogy egy honapja jott a jatek, azert dolgoznak sracok. Meg midnig azt mondom, kis turelmet kell nekik adni, van feny az alagut vegen... max kiderul fel ev mulva, hogy az egy vonat.
De a lenyeg, hogy ne keverjuk ossze a content-rol szolo hireket, es az "uj" featurek bejelenteset. Elobbi tenyleg ujdonsag, utobbit viszont tenyleg jogosan lehetett volna kerni korabbra. De a kettot ne kezeljuk egy kalap alatt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Parasite Eve 2, best game EVER!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A hamarosan, remélem mégmost ebben a percben . <#worship>#worship>
\"Hess innen troll.\"
mert akkor megpróbálom
Sam: az is elég, ha oda írsz, de nekem mindig napokba telt, hogy válaszoltak. Amúgy majdnem 100%, hogy a telefonhoz küldenek, vagy így, vagy úgy.
Spread De Love!
Mondjuk, nekem sem számitana a +napok, mivel májusig bevan fizetve, de lehet pár száz embernek jól esne.
\"Hess innen troll.\"
Én még szintezek elvagyok. Az itteni srácok hsz-bõl nem tûnt, hogy ingyen napokra vágynának.
Spread De Love!
Elkövettem egy nagy hibát megvettem a játékot és van ez a security kód dolog aktiváltam a telefonomra. A baj csak az hogy véletlen töröltem a programot amit amit a security kódhoz használ és most nem férek hozzá a profilomhoz meg semmihez se. szerintetek mit tegyek írtam egy levelet a supportnak de ennél többet nem tudok tenni?
Én a helyükbe elnézést kérnék a játékosoktól, a kellemetlenségekért, és mindenkinek adnék +5 napot.
\"Hess innen troll.\"
mmonomad és pvpista
ezek máshol léteznek és alap dolgok.
mmonomad és pvpista
-One of the differences between SWTOR and other online games is that we've actually kept the team that built SWTOR together and focussed on continuing to build new content going on the future.
WR is a huge epic story line. We've been actually working on it for a year! And it takes place in two parts: Our first part comes out right away; our second part comes out in the future, THAT'S HOW EPIC THE STORY IS!
meg jo, hogy a sztori azert epikus, mert mar egy eve dolgoznak rajta, es csak az egyik fele jon ki a kozeljovoben, a masik fele meg majd valamikor<#taps>#taps>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
mindenféle képpen a jóságos oldallal szeretnék haverkodni 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !