60180
  • Rubint
    Egyelőre még PTS. Úgy néz ki csak jövő héten lesz belőle live.
  • GAthersw
    Ez most PTS vagy Live?
  • Kiflix
    Üdvözöl mindenkit a Dark Puppets Guild.

Guildünk megnyitja kapuit, olyan játékosok előtt, akik még nem mélyedtek bele annyira a contentbe és még az elején bele szeretnének csatlakozni a finomságokba. PvE beállítottságú játékosok vagyunk és jelenleg Empire oldalon az Ahto City szerveren. Már a 8fős operation-öket elkezdtük, és szeretnénk egy komolyabb fél HC guildet kialakítani, és ehhez keresünk Snipert, Operative-ot, Maraudert, Mercenaryt.Az oldalunk még fejlesztés alatt van, minél hamarabb igyekszünk bővíteni. Ha megtetszett, várjunk jelentkezéseteket a fórumon: http://darkpuppets.gamebash.eu/forum/index.php.
    Üdvözlettel:
    Dark Puppets
  • Rubint
    Star Wars™: The Old Republic™ - 1.1.5 Patch Notes

UPDATED 2/28

Flashpoints and Operations

Operations

Eternity Vault
    An issue that could cause buttons to stop responding during the Ancient Pylons encounter has been fixed.

Karagga's Palace
    Completing Karagga's Palace in Nightmare Mode within two hours now correctly grants the title "The Unyielding."
    PvP

General
    Players can now build credit towards the Battle for Ilum daily and weekly missions by playing Warzones.

Warzones

General
    Healers in Warzones now receive kill credit when a healed player kills an enemy.
    Players affected by a Damage Over Time ability are no longer interrupted when interacting with objectives.
    Battlemaster and Champion Commendations are now available on the PvP Vendor for Warzone and Mercenary Commendations. Champion Gear Bags are still available.
    Valor gained from Warzones has been increased.
    Medals are now worth 500 Valor and 10 Commendations. Players only earn Valor and Commendations for the first 4 medals earned each match.
    Increased the Warzone AFK timeout from 60 seconds to 90 seconds.

Alderaan Civil War
    The speeder bikes that transport players back to the battle now have a three-second activation time to increase the likelihood that an organized attacking team can successfully take the side turrets.
    UI

General
    Codex entry popups now display correctly for level 50 players when they are unlocked.

Miscellaneous Bug Fixes
    An issue that could cause players in guilds to be occasionally kicked from Groups and Operations Groups shortly after joining them has been corrected.
  • Boncmester
    Rossz topic :)
  • LaCz
    Irelia, the Will of the Blades, (normally 6,300 IP) will be only 4,800 IP!
    Miss Fortune, the Bounty Hunter, (normally 6,300 IP) will be only 4,800 IP!
  • sata75
    de csinálhatot úgy is mint tanult kollegám:
    space space space alsó válasz space space space alsó válasz stb stb stb
    alsó válasz random helyettesíthető sötét pontot adó válasszal...:)
  • neonx
    oksa köszönöm
  • N1ggA
    Endgameben viszonylag túl gyorsan lehet haladni a content mennyiségéhez képest, ezért a játék fő élvezeti értéke a szintezésben rejlik, mégpedig a párbeszédek+ a sztori miatt, ahhoz pedig ajánlott a jó angol/német/francia tudás, de a játék nyelvezete könnyű, ~középfok elég.
  • neonx
    Valami jelek jelzik a válaszokat (ezzel megkönnyítve)
  • Fpocok
    Háátt... sztori orientált a játék, rengeteg párbeszéddel, ami befolyásolja a karaktered.
  • neonx
    Sziasztok készülőben vagyok megvenni a játékot, de egyéb dolgok után még azért érdeklődök. Csekély angol tudásommal mennyire tudom megérteni a játékot, arra gondolok, hogy halottam eléggé befolyásolja a párbeszéd a követőd viselkedését.
  • Rubint
    Ja :)
  • Boncmester
    Akkor mégiscsak jól írtam eredetileg :)
  • Rubint
    De, pontosan. Szóval amit most base statnak írnak, az valójában az Armoring mod.
  • Boncmester
    Aham, értem.

És nem ezt lehet majd kiszedni 1.2-ben, ami hozza majd magával az armor tulajdonságait, setbonust, stb?
  • Rubint
    Persze, mert itt látszik az Armoring is, ami locked mod. Jonnyka arra gondolt szerintem, hogy azt nem látod a játékban.
  • Boncmester
    Mondjuk azon a cuccon, amit 2-vel alattad Tyrpak linkelt, pl pont annyi stat van, mint a modok statja. Most megnéztem másik random 3 lila itemet a torheaden, mindegyiknek annyi a statja, mint a modoké összeadva.
  • Rubint
    Azért lesz ez szerintem, mert azt akarják, hogy csak akkor csinálhass pl. BM/Rakata chest armornak megfelelőt, ha előtte legit módon megszerezted. Amikor lehetett még exploitolni, akkor a sokadik azonos itemmel könnyen mentek full champbe néhányan. Mint pl. nálunk imp oldalon a White Rose-nál és a RusCorp-nál - még 50 se voltam, amikor már abban farmoltak engem.
  • Boncmester
    Sosem adtam össze, mert én leszarom, hogy néz ki a cuccom, de azt gondoltam, hogy ez az értelme. Ezek szerint nincs értelme, nem lehet változtatni a kinézetet, akkor meg minek?
  • a.carkey
    Maraudernek ott van a centurion, champion, bm. Azokon mind van csuklya. :)
  • Tyrpak
    Az összes lila armoron, nem csak az end-game cuccokon, van alapstat (magasabbak az értékei, mintha összeadnád a modokat)

Ezért bonyolítják meg 1.2-ben, hogy a lilából kiszedett armoring eltérő lesz, és korlátozva lesz, hogy head, chest, leg, stb armorba való.
  • j0nNyKa
    matekozd már össze a modok által adott statot az item statjaival :)

szal ja, van base stat a tárgyon is.
  • DieHard
    Zsir. köszi :)
  • Tyrpak
    Találtam médium csuklyás armort, és ritkán káromkodok, de ezen most nagyon.

Rakata Field Medic Suit - vagyis az Imperial Agent Operative healer specének szánt páncél.
    Szürke, csuklyás, köpeny nélküli páncél.
    Felmenői remélem csuklanak, aki ezt így berakta.
  • Boncmester
    Van alapstat, de modon van. A rakata cuccból szerintem csak a set bonus nem jön át, de 1.2 után ez is rajta lesz az alapstatos cuccon (ruhánál az armoring modon, fegyvernél a hilten illetve a barrellen).
  • DieHard
    Ha egy alacsonyobb level-ü cuccba átteszem a rakata stb modokat, akkor ugyanannyit fog érni mint a szétbontott rakatám. Vagy van egy alapstat, és ugyebár a kisebbnél az gyengébb, igy a moddolt cucc is gyengébb lesz valamivel?
  • z3d
    Nekem 300 körül van elvileg.
    Grind és meglátjuk. Kösz :-)
  • Boncmester
    500 lett most az expertise-em, de már 350-400 körül sem volt gond.
  • z3d
    Lehet, ha több champ cuccom lesz, és megnő az expertisem, más szemmel fogom látni a világot.
    Vagy egyszerűen csak noob vagyok :)
  • Boncmester
    Én nem néztem a guildet, se semmit, csak próbáltam fölfogni, hogy ez most WTF. Miután párszor beírtuk a csávónak, hogy wrong way... Legközelebb majd megfigyelem.
  • darth devil
    Tempestnél láttam egyszer kétszer ilyet.
  • DieHard
    Mennek szerverek!
  • Boncmester
    Annyira azért nem nagy szám a BM, legalábbis én 1v1-ben eddig minden BM-et levertem, akivel találkoztam. Én valor 53 vagyok most, 4-5 champ cuccal. Szóval erősebb a BM cucc, de skill is kell hozzá, hogy ki tudd használni.
  • Pacho
    De 50 champ token van most nálam, szóval a mai weekly-vel meg is lesz.
  • Boncmester
    Én is láttam ilyet, a csapatunkból az egyik ember bevitte a vonalunkra a labdát, aztán megölette magát. Nem tudtam, hogy ennyire idióta, hogy eltéved, vagy tényleg "beépített ember"?
  • Pacho
    Én ma 3 hete lettem 50-es, úgy játszottam ahogy írtam (egy hétig nem volt fizetve az accom), és egy champ item hiányzik, a csizma.
  • a.carkey
    Na igen. Ezért is siettek annyian. A dolog szépséghibája, hogy közülük a legtöbb már nem is játszik ... :D
  • a.carkey
    Amikor 50esként elkezdtem a wzzést, esett gyorsan egy champ impl, egy másik és egy relic. A 2. relicet már vennem kellett. Aztán rá egy napra az egyik zsák dobott egy relicet. :D Azóta (két hónap alatt, minden nap nyomtam a napikat és megvoltak a hetik is, és cirka két naponta kinyitottam egy 200/200as champ zsákot) 1, azaz egy darab csizma esett (ami szerencsére nem volt meg!!!), és más semmi. Mindig a legdrágábbal kezdtem (kard, majd offhand) és csak utána vettem meg a többit (a 67es cuccokat először).
  • DieHard
    Anno lett elbaxva hogy ily hamar lehetett megszerezi a dolgokat. Baromi könnyü volt, a bugos turretet nem is emlitve.