60176
-
#39382 Ha találsz olyat, amit nem fogsz, akkor szóljál nekem is. -
#39381 Üdv! Valaki tudna nekem írni/linkelni egy rövid összefoglalót, hogy milyen lett végül a játék? Főleg a PvP érdekelne, endgame, csapatmunka lehetőségei. De elsődlegesen a játékélmény érdekel. Amivel eddig játszottam: Conan, WoW, Aion, WHO;lehet nyugodtan hasonlítgatni. Én jelenleg egy vanilla-WoW hangulatú MMO-t keresek (ha tudtok ilyenről, mást is ajánlhattok). Köszönöm a segítséget! -
Nephin #39380 Ezt szerintem gondold át. -
#39379 Öreg még te is elsüllyedhetsz! Én nem értem egyes emberek miért csodálkoznak hogy valakinek gondot okoz havi 3.500 forint! Az én haveri körömben is van olyan aki jönne játszani, de sajnos nem engedheti meg magának, mert 3 éve munkanélküli! Magyarországon élünk ÉBRESZTŐ! -
#39378 Aki nem tud havi 3.5 ezret kifizetni a játékra, annak már úgyis annyi, elsüllyed a csóriság mocsarába. -
#39376 Előbb utóbb biztos ingyenes lesz, de 2 éven belül ne nagyon számíts rá! -
#39375 :D Ja jól van :D XD -
Nephin #39374 Nem lesz ingyenes, az úriember ott alant egy félresikerült troll :) -
#39373 Wow ez új infó. Miért lesz ingyenes? Ha jól tudom a wow is fizetős még mindig. De valószínűbb hogy rosszul tudom. -
#39372 Az az igazság, hogy TV-m nincs. Ha film kell letöltöm, ha információ kell megnézem a neten. A TV-t am is csak nép butításra használják és időm se lenne nézni. A netet meg télleg kihasználom 100% ban mert ha nem én, akkor a torrent visszatöltésre használom, ami egy szükséges rossz. Szóval amit én kifizetek igyekszem 100%-ban kihasználni. :) Következtetésem, meg lehet hogy hagy kívánni valót maga után,de nem mondanám rossznak :) -
Nephin #39371 Muhaha. -
#39370 Minek tört, ha félév és F2P lesz? -
Nephin #39369 Most erre mondhatnám, hogy a tv-t is nonstop nézed, vagy a neted is 0-24 megy, de mindegy.
Rosszul következtetsz, nagyon remélem, hogy nem lesz tört szerver sosem. :D -
#39368 Nem mintha nem értékelném a játékfejlesztők munkáját és még a 11e forintot ki is fizetném érte, de hogy havonta legomboljanak rólam 4e forintot, úgy hogy nem 24 órában használom ki, az nekem finoman szólva is luxus cikk. Ha belegondolok, hogy nem használom az autót a benzin árak miatt, akkor ez már télleg durva. De köszönöm a válaszod, ebből arra következtetek, hogy ebből is lesz valamikor. Ami ugye nem meglepő, mivel sztem a világon a star wars közösségek nagyobbak mint a WOW. És ha abból megoldották, akkor ebből is megfogják. :) -
Nephin #39367 Nos, egyrészt nem illik tört szerverekről kérdezősködni :P, másrészt vedd meg és játssz :) -
#39366 Szép tömör és lényegre törő válaszok! Köszi
A Ne várj törésre részt kicsit kifejtenéd?
Köszi ;) -
Nephin #39365 - ne várj törésre
- kifejezések és rövidítések magyarázatai
- vannak bugok, mint minden játékban, de egyáltalán nem játszhatatlan, sőt
- akinek nem tetszik, az nem értékeli pozitívan, mint ahogy az sem, aki türelmetlen vagy nem találta meg az általa elképzelt dolgokat, kb. ennyi -
#39364 Am lehet megint hülyének nézni, de nem akartok egy szótárat is mellékelni a sok link közé? :D
Pld mit jelent a:
PVP
PVE
RP-PVE
wz queue
boss
Hát most hirtelen nem tudok még mit ide írni amit nem értek a párbeszédeitekből.
Am annyira Bugos a game 3 hónapja, hogy játszhatatlan? Vagy mi ez a sok negatív hozzászólás? -
#39363 Üdv emberek! Szabad tudni, hogy itt kb ki vette meg a játékot. Megmondom őszitén, ha nem lett volna havidíjas, ez a lett volna az első game amit megveszek megjelenéskor. De hát ha nem hát nem. Minden estre meg lehet kövezni, de szerintetek lesznek olyan tört szerverek és warez verziók, amik előfizetés nélkül fognak menni, mint pld a WOW-nak is volt? Mikorra határoljátok be ezeknek a megjelenését? Fél év? -
1Darton1 #39362 Most hogy már rep oldalon is negyed órákat kell várni a wz queueban, és 3 hónap alatt nem sikerült kijavítani a bugos bossokat, én kétszer is meggondolom, hogy fizessek-e érte.
Még ha a Diablo 3 leakelt megjelenési dátum nem is igaz, a tavasz megjelenési dátuma elég közel van szerencsére. -
#39361 Én terveztem 1 hónap befizetését 1.2 után, de ha igaz a leakelt dio 3 megjelenési dátum, akkor szerintem felejtős lesz :D -
1Darton1 #39360 Az a jó kérdés, hogy egyetlen patch-csel vissza lehet-e csábítani a tömegeket, vagy újabb előfizetőket szerezni, miután már megszűnt a megjelenési hype. -
#39359 Damion Schubert: The ability to turn off smart camera is in Game Update 1.2 (this is what makes the camera swing behind you when you start to move).
Mi a fene. Egyre több jó dolog lesz 1.2be. -
z3d #39358 Hétfőn live stream a guild summit eseményről. Kíváncsi vagypk. -
BrandonLee #39357 Áááááá így már világos mint a hold! :D Köszi a "felvilágosítást" -
#39356 Nekem is ATI HD 6770 1Gigásom van és nálam észrevehető a változás.. azt nézd, h a fénynek van udvara mint pl a holdnak vagy nem tudom,h magyarázzam el neked :) állj szembe egy neon reklámmal vagy ilyesmivel és ki be kapcsolgasd akkor tuti észre veszed a különbséget. -
BrandonLee #39355 Köszi, de én továbbra sem veszek észre semmi változást ha bekapcsolom, se nem csillog jobban de még az fps-em is ugyanannyi, se több se kevesebb, nem csinál az szart se! Lehet hogy ati kártyán ez sem működik!? -
SuLtAN17 #39354 Alapvetően a fény effektek sokkal szebbek, csillogósabbak, de -15 fps kb. Ha engem kérdezel és nincs Paksi erőmű alattad, akkor maximum questelés közben használod. Wz-n, fp-ben nem sok gép bírja el :) -
BrandonLee #39353 A bloom az mit csinál a grafikai beállításoknál? Én nem látok különbséget ha bekapcsolom. -
#39352 Kösz a tippet, nem fogok unatkozni melóban. :d -
#39351 Hát szerintem a legmagasabb lesz. Pveben már kb. mindenki rakata, legalábbis sokan vannak, miattuk kell új operation. -
#39350 Hopp az csak most jut eszembe, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ezt a 'new tier'-t a legtetejére rakják. Ez lehet akár köztes is. Meglátjuk. Soon. -
#39349 "You'll also see new items brought into the game, including new schematics, Legacy items, a new tier of Player vs Player and Player vs Environment weapons and armor, Legacy items, new schematics, and the ability to extract base-mods from Purple items, as well as many other changes and Improvements."
A friss 50-esek és a BM közti különbségek csökkentéséből úgy néz ki az lett, hogy nem akarják elveszteni a hardcore réteget és inkább erősítenek rajtuk. Bár ez kb. engem is érint, ha nem rakják túl magasra a valor rank req-et. Persze az is lehet, hogy ez a ranked wz-khez lesz kötve. -
#39348 hahaha ahogy nezem, ott meg butabb lesz, mint itt :D
ez az, amit nem hittem el, hogy megtortenhet. nice. -
sata75 #39347 nézzetek be D3 topikba:) -
Boncmester #39346 Mi tudtuk pontosan, hogy kell őt kezelni, csak neki ez nem tetszett :D -
Boncmester #39345 Neked meg arra, hogy hogyan tehetsz föl ilyen hülye kérdést? -
#39344 így van :) -
#39343 O ilyen. Aki ismerte mar korabbrol, akar irl akar sg, az tudta, hogy kell az oreget kezelni. Azok akik itt talalkoztak vele es kommentjeivel eloszor, na naluk elhiszem, hogy kiverte a biztositekot a stilusa. :) -
#39342 Persze, igaza volt, mondott ő jó dolgokat is, csak úgy állította be őket, mintha minden egyes bug egy hirosimai atomcsapásnak felelne meg ...