60176
-
#39502 Értem, de az csak 1 szerver ...
Nekem nincs ilyen összehasonlítási alapom, mert Ahto imperial oldalon kezdtem, most meg Republicon vagyok ... Na ott kevesen vannak xD
Lehetséges, hogy kevesebb a játékos, de ezt nem tudhatjuk biztosan.
Csak az ilyen Crassus tipusú megnyilvánulára akartam reagálni ...
Ráadásul ballábaskelős vagyok, szabit kellett kivennem - kedden - megint :( -
#39501 Most vagy felemelték a szerver poplimitet 3x-ra vagy elmentek az emberek :D Mivel pl nézd meg este EU szerverparkot 4 heavy összes többi light és standard. Ahot-n Fleeten 250ember + néha volt Fleet2. Most meg max 160 ember van .
-
Nephin #39500 Tudod, az a baj, hogy te a mi kis egykétezer fős magyar csapatunkból indulsz ki, ahol - jó magyar szokáshoz híven - a síróemberkék még az átlagosnál is hangosabbak és telespammelnek minden platformot, amit eléjük dob a net, holott kb. tökmindegy, játszik-e innen akár egyetlen ember is vagy nem. Nem vagyunk tényező, nem rólunk mérik az adatokat. -
DieHard #39499 Ezt egyedül bio, ea tudja. Az meg hogy mit nyom az A4-re... amit akar. -
#39498 Mért csökken? Adatok? Link? -
DieHard #39497 Meg amugyis, ha egy friss ember látni akarja ezeket a hibákat, ahhoz legalább 1 hónap game kell. Annyi trialt meg sehol nem kap. Megnézheti hogy fut gépén, grafika, játékélmény bejön e. Ha meg ilumon akar bohóckodni menjen el valakihez vagy olvasgasson. Mégjobb esetben én odaadom az accom neki egy délelőttre és nézze meg. Bár új játékosnak egy 50-es kari biztos felemelő élmény lesz, ha még kezelni sem tudja a játékot! :) -
mnorbi #39496 te amit írsz azt el is hiszed ? hol nő a játékos szám ? istenem.... -
Nephin #39495 Egyetértek.
A trialról pedig: rengetegen kérdezték, hogy lehet kipróbálni vásárlás nélkül, mert - mint tudjuk - intenzív negatív hype megy a játék ellen kb. mindenhol. Az előfizetői létszám nem indokolta volna a trial behozatalát, ugyanis az folyamatosan nő...
Amúgy pedig: aki nézte tegnap a streamet, az láthatta, hogy teljesen tisztában vannak a hibákkal (egyébként sem állította soha senki, hogy nincsenek) és ezerrel dolgoznak rajtuk, plusz nyomják a kontentet. Ha az 1.2-es patchben bejövő dolgok valakinél a nulla és semmi érdekes meg újdonság kategóriába esnek, azt az illetőt csak sajnálni tudom, egy savanyú citrom hozzá képest terheléses cukorteszt. :) -
#39494 -
cain #39493 köszönöm kérdésed, voltam már jobban is, de az se tetszett. =] -
#39492 Eléggé megosztottak a vélemények erről a játékról, ezért szerintem jó ötlet ez a 7 napos trial, akit érdekel nézze meg és döntse el maga hogy, tetszik-e neki és befog-e rá fektetni, (jó lvl10ig nem sok mindent lehet látni, ha tényleg csak addig lehet fejlődni) mert 12k nem kis pénz, oké tudom, korábban már ki lett tárgyalva, hogy aki csóró annak kuss van.
Én pl. 2 ismerősömnek is felajánlottam, akik rögtön igennel válaszoltak. -
DieHard #39491 Pont most beszéltem egyik barátommal. Jönne, de ki szeretné próbálni hogy mibe vág. Nagyon jó alkalom rá. És ők már 50-re 1.2t kapnak. -
#39490 "BW meg érzi, hogy baj van"
Meg meg látjuk, elég csak a szerverválasztóra kilépni, az eddigi heavy full helyett mindenhol csak light és standard a populáció .
@cain: jól vagy?
@Fred: Én örülök a patchnek, látszik hogy foglalkoznak vele, de ez kevés, még csak lövésem sincs, hogy mivel lehetne feldobni ezt a játékot. -
#39489 Hihetetlenek vagyunk mi magyarok. Nekunk semmi sem jo, ha minden jol akakul, akkor is direkt krealunk magunknak Mohacsot, csak azert, hogy sirhassunk es kesereghessunk. Ezert is tartunk ott, ahol, mert egy kib..ott dolognak sem tudunk orulni az eletben, ha csak pici pozitivum tortenik, akkor is egybol negativan latunk mindent. Es akkor csodalkozik mindenki, hogy miert boldog es jo kedvu rajtunk kivul az egesz vilag, mi meg doglunk meg gyomorfekellyel 40 evesen, egyedul, halalos agyon is morogva valamiert...
Jon egy peccs, amellyel bekerul jo par ujdonsag amely hianyzik a jatekbol, erre te, a derek magyar jatekos ahelyett hogy orulnel, konkretan kijelented, hogy szar van a levesben, mert el fogjak baszni a dolgokat, de persze ezt csak te latod, mi halandok idiotak vagyunk, es nem latjuk, ugye Morpheus?
Valaki irja mar le egyszer, hogy mi az a plusz, mi az az indok, amiert ennyiert drukkolnak egyesek a jatek halalaert? Mi motivalja az egyszeri magyar gamert, hogy ruhellje a jatekot, szidja folyamatosan, es oltar emelve a pinceben imadkozik a bukasert? Mennyivel lesz az jobb az mmo piacnak, ha egy konkurenciaval kevesebb? Vagy mindenki munkanelkuli es csoro, es a jo magyar "dogoljon meg a szomszed tehene is" nemzeti sportot jatszva drukkol minden ellen?
Oruljunk mar egyszer az eletben valaminek, nem valtja meg a vilagot a peccs, de oruljunk mar neki, hogy erkezik... -
Tyrpak #39488 De a trial az nem csak a 4 kezdő bolygóra vonatkozik?
Tehát akkor AC választás sincs.
Mondjuk lvl 10-en felajánlja a wz-ket, de nem hiszem, hogy az is benne lenne a trialban.
Az viszont vicc, hogy 1 hétig próbálhatod azt a zónát, amit 4-5 óra alatt végigjátszol. -
Boncmester #39487 Nagyjából leszarom, mert én elleszek még egy ideig warzone-ozással, mint eddig is, meg a társaság miatt a játék itt a játékban. Csak ez a patch nem fog csodát tenni szerintem, és a BW meg érzi, hogy baj van. Az ő pénztárcájuk bánja ezt, nem én. -
cain #39486 ZOMFG VÉGE A VILÁGNAK!!!!!!4NÉGYNÉGYNÉGY4!! -
#39485 Akkor kijavították. Szép. -
Boncmester #39484 Igazából itt a legszörnyűbb a trial bevezetése. 3 hónappal a megjelenés után, szerintem ez rekordnak számít... Valszeg most rohadtul sok előfizető ment el, és legalább az 1.2-re akarják őket visszacsábítani, hogy kipróbálják, de ha nem engedik őket triallal az endgame-hez, akkor csak az új warzone-t tudják kipróbálni, ha meg 50-es karakterrel is játszhatnak, akkor 1 hét alatt mindent letolnak a patchből, és azért nem fogja őket érdekelni a továbbiakban.
Szomorú :( -
#39483 Ez az új PvP armor lehetséges azt rakják vissza amit a játék elején ki lehetett szedni sima warzone commendationból. Ez a vendor Dromund Kaas-on volt a class trainereknél. Ezek lvl 50-es kék PvP gear is volt.
Majd ezt a geart fel lehetett javítani epic változatra valamilyen PvP upgrade itemet írt hogy kell hozzá. Azt még a mai napig se tudom hogy lehetett megszerezni mert még a fórumon is csak egy nagy ? írtak.
Ahogy néztem a statokat olyan champion szintű gear volt felupgradelve epicre. Lehet most is bent van ez a PvP sett csak én nem látom ?:D -
maniac001 #39482 igen szerintem se köti le az embereket 1 hónapnál tovább. és el sem tudom képzelni mit kéne beletenniük hogy sokáig lekössön. -
Boncmester #39481 Nyugi, lesz itt sírás ezerrel, mert megint elbasznak sokmindent, csak még nem mindenki látja. Persze lesz is benne jó.
De a patch után is tök ugyanolyan lesz a játék, mint eddig, csak kicsit tovább fog szórakozást nyújtani, pont ugyanazokkal az elemekkel, mint eddig. Még 1 hónap az emberek egy részének, akik eddig abbahagyták. -
#39480 Most megy ui prezentáció, lesz target of target 1.2be és most már szinte minden állítható nem úgy, mint a korábbi videóba. -
#39479 Sprint lvl 1 skill lesz. -
Nephin #39478 Igen. -
Tomy Lee #39477 Nem is kell fraps ehez a játékhoz.Stabil 60 fps vsync-el.Shadow le tudja azért húzni 50-re de nem hiányzik,kikapcsolom.Így kell működni egy játéknak mint ez.Azt remélem,hogy mire elérem a nagyobb Wpvp-t addigra javítanak ilyen dolgon,hogy ne 20 fps legyen ami állítólag most van.
1.2 patch viszont nem semmi ami lesz:)
Szerintem kész lesz itt minden hamarosan.Még lehet sikeresebb f2p bevezetése nélkül is.
Amin csodálkoztam,hogy sok szerver van.Startnál szükség volt ennyi szerverre? -
Nephin #39476 Daniel, Daniel! :D -
#39475 na most jön legacy, erre kíváncsi leszek -
#39474 Az is szimpatikus, ahogy nyíltan felvállalják a problémákat a guild summiton: population balance, Ilum, speedhack, engine problémák. Reméljük tudnak is kezdeni velük valamit, a törekvés látszik. -
#39473 Nézem streamet és látom, hogy tudnak a blőd hibákról majd meglátjuk, hogy javítják-e őket. Mindenesetre 1.2 PAPÍRON nagyon jól néz ki. PvPs változtatások is, gondolok itt a medal/gear változásokra, same faction wzkre stb -
#39472 mekkora istenállatság lenne ez a játék, ha ebben az állapotában jelenik meg..
süt az.. átgondoltság erről a patch-ről, lájk -
#39471 Viszont nem kötik valor rankhoz. Ranked warzone commendation-ből bárki megveheti a pre-seasonben, hogy mindenki felgearelhesse magát az élesre később valamikor az évben. -
maniac001 #39470 amúgy nem rossz peccs, végre benne lesz a chesthez való szín igazítás. alakul ez majd
remélem az űrharcra is gyúrnak kicsit a jövőben -
maniac001 #39469 az árnyékokat vajon mikor javítják ki? -
t0xikus #39468 Nephin: Izanagi mehet szégyenfalra magyarul/angolul felváltva tahóskodik general cseten. imp, nem tudom milyen guild -
#39467 Na mégiscsak lesz War Hero gear. Sejthető volt az új operation-ös cuccok után, hiszen akkor mindenkinek PvE-zni kéne, hogy legyen esélye PvP-ben. -
Nephin #39466 Pár hét és itt is van. :) Március vége, április eleje kb. -
#39465 Istenem mikor jön:) -
1Darton1 #39464 Még mindig ugyanaz az exploit, mint ami játék eleje óta bent van. Benne állnak az ajtó belsejében, és úgy rakják fel a bombát.
A visszaszámlálást pedig azért nem lehet hallani, mert az utolsó nagy patch óta a hang is bugos.
Figyelni kell, hogy ki csinálja, aztán reportolni. Egy napon belül kapja a bant. -
Nephin #39463 Javít. :)
1.2 részletek