60176
-
Attila1234 #39462 "Game update 1.2 will also bring a new Flashpoint, Lost Island. In 1.3, we will also be introducing Group Finder."
Forrás -
#39461 Az új wz és a Voidstar is same faction wz-k lesznek. -
#39460 Komolyan mondom már a tök kivan a sok nyomorult hutballtól. Remélem a1.2 javít rajta is. -
#39459 operation/flashpoint stream megy most, utána pvp -
Tyrpak #39458 Na, most megint kb annyira várom a játékot, mint megjelenés előtt. :)))))))))))))))
Sikerült lestoppolnom a videót az új armoroknál, és nekem tetszenek.
Bár úgyis jön a modolhatóság... meg amit a trooper páncélján csinál, ha tényleg ennyiféle beállítási lehetőség lesz...
khm akkor végre nem fog mindenki egyformán kinézni. :D
pvp-t meglássuk, de legalább végre az UI-t átrendezhetem (mozognak az elemek is, pl a karakter portré + hp csík, toolbar) -
#39457 Voidstaron exploitoltak, de mintha most is lenne valami gebasz.
Tengap repek ellen azt láttam, hogy senki sincs mögöttem/mögöttünk, erre semmi visszaszámlálás, semmi, és már nyílik is az ajtó. Majd huss, s már bent is vannak. Mindenki wtfozik, majd megyünk utánuk a károkat kijavítani, ha még lehet. Ezt szombat óta 2x láttam. Ennyi. -
1Darton1 #39456 Ezt nem igazán értem, de azért megpróbálom kibogozni.
Szóval csak a republic exploitol, vagy csak bizonyos oldalon exploitol a republic, vagy csak voidstaron exploitol a republic?
Vagy én vagyok a hülye, hogy próbálom felfogni? -
#39455 no offense, kéne neked egy vipjog, mert 4 hsz alatt neki sem esel a topicnak :D -
#39454 Ez hogy is lesz? -
#39453 Voidstaron attól függött. -
#39452 Áh, csak New Game Enhancements. :D -
#39451 "Do you wish your Bounty Hunter could shoot Force lightning?"
Na bravo! :D -
DieHard #39450 jéé, kapunk új játékot :) -
#39449 óh elolvastam, akkor mégse :( -
#39448 "Getting to level 50 will unlock that character's race for all classes you create thereafter, bypassing the regular class and race restrictions"
ó hogy basszák meg kezdhetek megint egy twilek BHt? :D -
#39447 -
#39446 IGN 1.2 infó -
#39445 streames így minősége nem a legjobb de a lényeget látni
"Other Legacy unlocks will not be available until you've leveled a class to 50, however. Such is the case with unlocking new skills. Do you wish your Bounty Hunter could shoot Force lightning? After 1.2, if you relate the Bounty Hunter to a level 50 Inquisitor, it'll be possible, though with some significant limitations.
A Bounty Hunter won't suddenly turn into a Force-wielding super user. Every class has a heroic moment ability which requires the presence of a companion to activate. Only by using these heroic moment abilities will you be able to access the cross-class Legacy abilities. That essentially means you can only use the abilities out in the questing world; they're locked out when you're in a full group or in a PvP Warzone. "It's a balancing mechanism. We wanted to make the abilities powerful and useful but we know that some players are going to eventually have all seven others on one character. We had to be cognizant of that when we were creating them so we don't give the player seven super-powerful abilities he can use in rapid succession." -
#39444 *orange bracert ... -
#39443 Egyébként most tolom a guardianom rep oldalon. Nos, le a kalappal. Bár baromi idegesítő volt egy idő után a Coruscant alatti világ, mondjuk Nar Shaddaat is utáltam, de le a kalappal, nagyon megcsinálták a város fenti kinézetét. Mindig kiváncsi voltam, hogy miként lehet egy játékban jól megcsinálni ezt a bolygót. Nos, sikerült. Sokkal jobb a rep design (kivétel egy-két pvp armor 50-en, de ezeket imp oldalon is lehetne ekézni).
Megj., az is durva, hogy imp oldalon alig lootoltam értelmes cuccost low levelen (L31ig), rep oldalon meg első moddolhatónak belootoltam egy bracert páncél és mod lehetőségekkel, majd két baromi jól kinéző orange medium és heavy csuklyás köpenyt. Durva. -
#39442 Este 9 után vasárnap csak a valort grindelik a majmok.
Tisztelet a kivételnek, aki tényleg tesz is valamit. Egyébként nem engedném groupban be az embereket, mmo ide, meg oda. Vagy ha igen, csak group vs group. Más lenne a leányzó fekvése. -
#39441 Amíg nem oldják meg, hogy behív a gép, majd töltődsz, de nem töltödsz be időben, és mire a zseniális állóképes "rajt" után végre betöltődsz, már basz is ki a wzből, mert az automata szerint nem csináltál semmit jó ideig.
Hát basszák meg, ha ezt penaltyval büntizik majd.
Vagy variálják át a minimum konfigot NASA gépre, vagy csak akkor büntizzenek, ha rányomsz a leave gombra. -
#39440 Most volt 1.2es trailer. Na hát elég sok dolog bekerül, nagyon jó dolgok.
Holnaptól indul free trial is. 3 havert meghívhatsz akik 1 hétig tolhatják. -
Boncmester #39439 Szerintem ez így pont jó. -
#39438 Most keződik a live guild summit stream. Fél óra és lesz 1.2es update bemutató -
#39437 Vagy sokkal jobban el kellene választani a pve/pvp cuccot, hogy tényleg csak egy valamire legyen jó, így lekötné az embereket a megszerzésük. Vagy nem kellene külön pve/pvp cucc hanem csak egyféle lenne, mint az L2ben. A mostani állapot a legrosszabb. -
Boncmester #39436 De akkor mindkettő ugyanolyan lenne, és nem kéne megcsinálnod mindkettőt. Vagy pedig az egyik erősebb lenne, mint a másik, és akkor sírnának az emberek, hogy miért kell nekik pve-zni, hogy rendesen pvp-zhessenek, vagy pedig éppen fordítva. -
#39435 nem tudom.. Nekem ezzel a deserter-rel az a bajom hogy pl hétvégén WZ-re bementem.. 20-mecsből kb 13 hutball volt ami nem lenne rossz mert nincs bajom vele de annyira kretének voltak az emberek hogy isszonyat.. még sose veszítettem 6-0ra.. most sikerült..
Néztem a mapon hol vanank az emberek és a négy sarkában egyesével.. mindenki lexarta az objectet.. na mikor már a 10-ilyen mecs után berakja a hutballt megint már leavelnék..
Most hétvége egyébként kriminális volt Imp oldalon 50-alatt.. mindenkinek adnék a szákába egy snikerst hogy ne úgy játszon mint az anyám.. :S -
DoctorStryker #39434 Jobban szeretek oda járni mint WZ-ba... Inkább valor rank alaján kellett volna kettévenni nem így. 50 alatt sokkal élvezetesebb, mint felett.
-
#39433 Teljesen. Túl sok meló, patch kellene a rendbetételéhez, és jelenleg nincs ott más csak a napi/heti q farm. Így egyszerűen kiveszik. Majd talán egyszer, ha helyre pofozták az enginet, és lesz normális pvp tartalom akkor talán ismét lesz értelme. -
z3d #39432 Olvastam olyat, hogy a WZ killek be fognak számítani az "Ilum kill" számlálóba. Ezek után nem tudom, ki fog odamenni.
Én kétszer próbáltam rá most hétvégén, egyszer totál imperial gank volt (semmi élvezet), másodjára meg teljes republic gank (abban sem sok élmény volt). -
1Darton1 #39431 Le is megy, simán. Guardian/jugger egyedül is szétkapja pillanatok alatt. -
DoctorStryker #39430 Kíváncsi leszek, hogy Ilumot mennyire verik szét a patchel... -
z3d #39429 Remélem.
Leginkább az 1.2-t várom, deserter penalty annyira jó lesz. -
DoctorStryker #39428 holnap kapjuk az 1,15 -s patchet? -
z3d #39427 Ez mind szép és jó lenne, ha egy commandi healer nem állt volna velünk szemben :-)
Ketten öltük, skypeon beszéltünk is közben. Eltoltam mind a négy szakító skillem (én assa, tank spec), plusz az operative cimi is tolta az övéit (nemtom milyen meg hány van neki), felváltva időzítve. A commando túlélte nagyon sokáig, alig tudtuk megölni, másodjára meg már nem is ment le (igaz akkor 1 perc kergetőzés után jöttek a segítői). 2vs1ben (az egyik ember ebből full DPS) egy healernek, aki egyedül van, le kell mennie, pont. Sztem ez alap. -
#39426 a guardhoz meg add hozza a tauntot is, ha jol remlik pvp-ben is csokkenti a sebzest. -
DoctorStryker #39425
Nyilván így nézett ki a bar-k.. :D -
DoctorStryker #39424 Tegnap Voidon vicces volt eső kör imp véd.. stealtben 2 scoundrel az ajtóhoz lopakszik, megmutatom magamat nekik csaliként míg a a társam a bemozduló 3 emberre rádobja a flash grenade -t.. egyiknek sem volt esze kijönni belőle így szépen végignézték, hogy felrakom a bombát. 50+-n. Jah mind a 3 BH volt :D -
#39423 Ugyanezt tolják a sagek is. Ezek a lámaságok megvannak imp oldalon is, ne aggódj. :D Voidstarrol inkább ne beszéljünk a legátgondolatlanabb wz.