60176
-
Boncmester #39542 GW2-ben találkozunk, addig valszeg nekem is ez lesz, ha kitart, de pár hónapig még biztos. -
Boncmester #39541 WAR-ban nem volt ilyen különbség a 90-es és 100-as setek behozataláig, de aztán azt is nerfelték (sajnos). -
DieHard #39540 Ezért játszik mindenki más-más indok miatt. Ezért vannak a különböző vélenyek, sirások, lájkok. Mindenki igényét nem tudják kielégiteni. Végső esetben lehet leavelni, és saját-inyre való játék után nézni.
GW2-t valszeg megveszem, mert érdekel. Addig ahogy látom ez marad. Egyre jobban tetszenek az mmo-k. Eddig fps huszár voltam, de változik az ember. -
Boncmester #39539 BM-ként több a main statod, az armorod, a hp-d, szóval nagyobb esélyed van nyerni, mint anélkül. De nem azt jelenti, hogy egy béna bm-nek is le kéne tudni nyomni egy ügyes championt. -
Tyrpak #39538 Örülök, hogy nem mérvadó a különbség, és a championos karimat nem tolják le a BM-es noliferek, hanem azért van pici esélyem, hogy én is összeszedjem a BM-et.
Ha "lazán letolna", akkor úgy hagynám ott az swtort, mint anno a warhammert. -
#39537 Ez a másik dolog ami engem kicsit zavar, a gear különbség minimalizálása.
De pl számomra is, az ilyen pve ami itt van az egy vicc. L2ben se volt jó a pve, de ott közben bármikor jött pvp, ugyanígy bossoknál, meg kellett küzdeni egy egy bossért. Ez az instance megoldás a wow legnagyobb baromsága szerintem. -
#39536 Ezerszer átrágott téma: themepark mmo-ban nincs több. Ha rossz oldalról fognák meg a dolgokat, akkor millió erőforrás kifarmolásával tartanának vissza a túl sok content "elfogyasztásában", ami megint csak nem jó irányba visz. Casual playernek teljesen jól van belőve ez a játék, lehet mellette életed, mégis jutsz valamire, szórakoztat, és a lábad alól sem fogy ki a textúra. -
DieHard #39535 De senkit nem is köteleznek hogy játsszon!
Nem a geareződés hülyeség hanem az itteni gear-ek közti különbség. Egy BM-nek azért lazán le kéne tolni egy Championt. Ezért is vannak különböző gear-ek. Az más kérdés hogy ezen játékban a különbség nem mérvadó. ...de annak kéne lennie. -
Boncmester #39534 Ez olyan akkor, mintha az lenne a célod, hogy vegyél egy autót, évekig gyűjtesz rá, aztán mikor megvan, utána nem is használod.
Szerintem meg aki akarja, az már 1-2 hónap alatt megszerzett mindent. Én is megcsinálhattam volna nightmare-en az összes vackot, ha annyira izgatna, csak engem nem érdekel. -
DieHard #39533 Nagyjából egyet is értek, baráti társaság fontos persze. De kinek mi a cél. Nekem igenis célom hogy meglegyenek a dolgaim, amit a játék nyújthat. És ha ezt egy haveri társaságban teszem , hasonló gondolkodású emberekkel, az meg csak hab a tortán. -
Tomy Lee #39532 Kösz! -
#39531 Ezzel csak az a gond, h nincs lényeges eltérés a normal/hm/nm fokozatok között. Pvp geareződés is hülyeség igazán, mert nem lesz se jobb se rosszabb a pvp ha van bm cuccod.
El kell fogadni, hogy ez játék egy casualoknak fejleszett mmo. -
Supa #39530 Papiron magyar ido szerint delutan 3
-
Boncmester #39529 Nem akkor mondható kivégzettnek egy játék, ha fullos gearem van, hanem akkor, ha megunom. Akinek a fullos gear a célja, az egy nolifer balfasz véleményem szerint. Nem azért akarok fullos pvp geart szerezni, hogy kivégezzem a pvp-t, hanem hogy tovább pvp-zzek, és fullog gearben az élvezetesebb, mint nem fullosban. De ha bármikor azt érezném, hogy nagyon unom már a warzone-ozást (jelenleg ez, meg a társaság, amik játékban tartanak, de nyilván örülnék több wz-nek és másfajta pvp-nek), akkor azonnal abbahagynám, és nem akarnék előtte battlemaster lenni csak úgy öncélúan.
A PvE gear sem érdekel, mert az instákat lenyomtam normalon, tudom, mi van bennük, most odamenni úgy, hogy x%-al többet sebzek, és X%-al több élete van a bossoknak, nekem nem cél. Persze van, aki így méri az epeen-jét, de szerintem csak totális időelbaszás. Azért megyek PvE-zni, ha megyek, mert van pár ember, akik szeretik, és segítek nekik. De ha az lenne a célom, hogy mindent toljak le nightmare-en, majd utána abbahagyjam a játékot, hát akkor bizony elgondolkoznék az életem értelmén, és valszeg főbe is lőném magam.
-
Tomy Lee #39528 Mikor lesz szerver?Csak,hogy tudjam kb mikor érkezzek haza. -
DieHard #39527 De Sogron, te sem végzeted még ki ezt sem. Kb akkor mondható kivégezettnek ha fullos geared van, és opereationöket már végig vannak tolva minden fokozaton. És ez csak egy része.
Ott a PVP full geareződés, más kasztok, másik oldal stb. Mindenki válogathat melyik irányban indul. Az atomkockával meg úgy sincs mit kezdeni. Nekik naponta kéne új content, ami pedig kivitelezhetetlen. -
Boncmester #39526 Igen, csak az MMO lépték az fél években és években számolódik, nem hónapokban. 3 havonta kiadni 1 hónapnyi contentet nem túl kifizetődő... -
#39525 Neked egy hét, másnak egy hónap? Talán lesz 50-es karakterem mire kijön ez a peccs, tehát ha ezzel jön egy hónapnyi új content, akkor még túl gyorsan is jön, mert ki akartam próbálni a rep oldalt is. -
Boncmester #39524 Ez a lényeg -
Boncmester #39523 Most azzal, hogy bejöttek az ázsiaiak is, vagy akárkik, akik 2 hónap múlva ugyanott lesznek, mint most az európai és az amcsi közösség, nem azt jelenti, hogy folyamatosan nő a játékosszám, csak az, hogy éppen most nőtt emiatt időlegesen... Nem azt kell nézni, hányan veszik meg a játékot, hanem azt, hányan játszanak vele 3 hónapnál tovább. -
Boncmester #39522 1 hónapja Ahto-n még reggel is tudtam wz-zni, a guildben reggel is online volt 5-6 ember, fleeten meg 30-50 körüli ember volt. Ma reggel fleeten voltunk 5-en, guildből egyedül én.
Nagyon sok ember befizetett még 1 hónapot kártyán az alap 1 hónaphoz, másik gamecardot vettek, de jó részük nem fogja tovább fizetni, aki ezt nem látja, az vak vagy hülye, nem tudom, melyik, de el lehet dönteni. -
z3d #39521 Most nézem ... BH nerf? Lol. Csak kisírta a sok idióta.
Nevetséges, hogy a sorci/sage classhoz nem akarnak hozzányúlni. -
Boncmester #39520 Na ja, magyarországon pedig dübörög a gazdaság, és nagy a jólét :) -
Boncmester #39519 Az előfizetői szám folyamatosan nő? Max az accountok száma nő folyamatosan, de nem az aktív accountok száma. Akkor talán folyamatosan heavy meg full lenne minden szerver. Akiket ismerek, több mint felük már nem előfizető. Ne beszéljünk már totál hülyeségeket. -
Boncmester #39518 Ha neked ebből az jött le, hogy én a játék haláláért drukkolok, akkor elolvashatnád még párszor amit írtam. Nem drukkolok a haláláért, sőt, én örültem volna legjobban, ha rá sem kell néznem a GW2-re, olyan jól elvan itt mindenki, köztük én is.
Annyit írtam, hogy a játék nem lett akkora durranás a széles rétegeknek, mint amennyire gondolták/gondoltuk, és hogy egy patchtől még nem kell csodát várni, csak pár hétre elegendő tartalom lesz benne. Nem lesz elég arra, hogy hosszú távon itt tartsa az embereket, vagy visszahozzon olyanokat, akik elmentek.
És írtam, hogy ez szomorú. Nem drukkolok én a halálának, tényt közöltem, amit te nem vagy hajlandó elfogadni, mert szűklátokörű vagy, vagy nem tudom, miért. -
z3d #39517 Na ja, a BW/EA páros igen jó a bullshit generátor működtetésben :)
Nagyon jól hangzik, amiket belengettek, kíváncsi vagyok, mi és mikorra lesz meg. -
z3d #39516 Nem láttam senkit, aki azt mondaná, hogy megváltja a világot, sokkal inkább ezt látom, amit te is mondasz, hogy így kellett volna kijönnie :)
Világ megváltásról szó sincs sztem sem, egyszerűen csak fejlődik a játék, jó irányba, és ennek spec én örülök :)
Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy ha így jön ki, az itt síró emberek akkor is sírtak volna, csak más miatt. -
Tyrpak #39515 57% Empire vs 43% Republic across all servers, PvP servers much more Empire heavy.
Ezek szerint most már ők is látják a problémát.
Mondjuk erre jó volt ez a guild summit, hogy látszik, hogy nem vakok, és nem süketek. Csak ne a bugokkal kikövezett úton menjenek tovább, hanem egy picit simábbon. -
#39514 Irgalmatlan mennyiségű dolog jön majd ... De valamit kiemelnék xD
-Will be able to place vocal restraining bolt on your droid. -
#39513 A játéknak így kellett volna megjelennie. Ennyi, ezt a csúszást hozták most be.
Ez rendben, csak sokan mondják, hogy majd az 1.2nél visszajön és h majd az megváltja a világot. De nem gáz, megint lehet majd jól szórakozni sg fórumon. :D -
z3d #39512 Aki cancelezett, annak úgy is mindegy, bármit csinálnak. Nekik meglett két hét alatt a véleményük, és semmi nem változtathat ezen.
Akik maradunk, azoknak pedig számít a jó irány. -
#39511 itt az 1.2 es a távlati tervek
A baj az, h erre az 1.2re mindenki megváltás ként tekint. Aki már cancelezett mondván, hogy majd 1.2, annak az kb egy hét alatt ezt is meg fogja unni. Játék megjelenés után 3 hónappal csodát nem lehet várni. Az irány jó, de bőven kell még idő nekik. -
Kazagor #39510 Köszi. -
Nephin #39509 Lásd #39506.
Kazagor: lesz, kirakom, amint megvannak. -
z3d #39508 Én örülök :) Jó kis dolgok lesznek benne :)
Az Atho-s populáció tutira csökken, nyilván anno sok szervert kellett nyitni, mert ment a ragefest a sorbanállás miatt, és szétoszlottak az emberek. Nyilvánvaló volt, hogy az első roham után lesz majd ilyen fázis.
Az aktív előfizetői szám alakulására én is kíváncsi lennék. Bár, ahogy szoktam mondani: amíg van szerver alattunk, jók vagyunk :D
-
#39507 Minden nap 2x megyek fel a fleetre.
1x amikor felveszem a napit
1x amikor leadom
A többi időt IS a fleeten kívül (hajó, cantina egy bolygón) töltöm, mert számomra az egyik leglassabban töltődő szar az egész játékban (ráadásul ha onnan logolok be wzre, tuti vereség). De ezzel szerintem nem csak én vagyok így ...
Az kb. 5 perc, köszönhetően a szar gépemnek és már ott se vagyok. AHzni is DKról szoktam.
A main mellett tolom a többi karimat is.
Ennek ellenére minden nap fent vagyok, és két gyerek mellett is igyekszem rá időt szánni. -
Rhilen #39506 Ne Atho legyen a viszonyítási alap: rendezzétek populáció szerint a listát szerver választásnál és kiderül, hogy a végén kullog (hiába "standard" néha, az utolsó negyedben van). Ugyanakkor van kb 10-12 heavy és very heavy szerver (tomb of freedom nadd, nightmare lands, ...)
Szívem szerint örülnék, ha athot összevonnák valamelyik szerverrel, mert rep. oldalon botrányosan kevés az ember. -
sata75 #39505 szvsz magasról tehetünk a globális előfizetések növekedésére ha a saját szerveren a fleeten, hétköznap este folyamatosan kevesebb ember van.
nem kellenek linkek meg cikkek ahol azt ír jóskapista amit akar, úgyis a saját tapasztalat számít nem? én ezt tapasztalom és kész. -
Kazagor #39504 A guild summit stream videókat meg lehet valahol nézni igy utólag? -
Nephin #39503 Egyrészt emeltek a capen, másrészt volt, aki átment más szerverre, volt, aki átment a másik oldalra stb. és persze volt, aki abbahagyta. Nem szerverenként számít, nem Európa számít, hanem a globális előfizetések alakulása a lényeg.