60268
-
#58306 Persze, egy solo flashpoint is eleg, meg csak veteran/master sem kell, csak csinald meg a bonus missiont kozben, a vegen a bonus boss agyonveresevel es kesz is egy run alatt ez a weekly. Delutan megvolt seperc alatt.
8 pontot kell osszeszedned a heten:
- 1 pontot kapsz barmelyik FP-t ha teljesited
- 4 pontot kapsz, ha a tematikus het altal ajanlott FP-k kozul csinalsz meg egyet. Revanhoz kapcsolodnak a mostaniak, valassz egyet kozuluk! (en az ajanlott 4-bol Taralt valasztottam, mert ott van mount, gyors emiatt es lehet skipelni sok trasht)
- 3 pontot kapsz, ha a bonus missiont is letudod, azt, amelyik mindig 3 stage-bol es a vegso bonus bossbol all.
Na most ha mindezt egyszerre letudod, akkor egy run alatt megvan a 8 pontod es kesz, mehetsz a kovetkezo feladatra.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.03.16. 00:56:11 -
gunji #58305 Szerettem volna kérdezni: írod, hogy fullos Taral V. De elég egy flashpoint? A leírás nekem nem túl egyértelmű: egyrészt 'complate flashpoints'-t ír többes számban, másrészt 'vagy'-gyal sorolja fel a fp-ket.
A Tatuinon múltkor (amikor a GSI weekly volt) találtam egy ládát, abból kaptam egy disguise helmetet (amit le se lehetett szedni). Akkor nem tudtam, mi az, de most belegondolva valószínűleg ez a 'syndicate infighting'-hoz kellhet. Azt hiszem, kipróbálom valamelyik nap. :) -
gunji #58304 Szia! Igen, a Darth Malguson van a többség inkább (európai angol szerver). Ha a német megy jobban, akkor még a Tulak Hord szóba jöhet, bár azt hiszem, ott kevesebben vannak magyarok. ;) -
Plata #58303 Magyarok a suttyó malgus szerón vannak asszem.
Avagy Darth Malgus.
Úgy rémlik én is ott kergetem a réten a vadlibákat. -
Bandeeka #58302 Sziasztok!
Aki most ismerkedne a játékkal az hol talál valami magyar közösséget? Melyik szerverre érdemes menni? Pár ismerőssel szeretnénk kipróbálni a játékot.
Köszönöm az értelmes válaszokat szép napot. -
Plata #58301 Szent ég,most jut eszembe,már vagy négy napja elfelejtettem elmenni nar shadda-ra beváltani a repus szarokat,mindig elakarok menni,de mindig elfelejtem és már elértem a limitet.
Minden este el akarok menni,de elmegyek fp-zni és el is felejtettem.
A többi dologról gőzöm sincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.15. 16:16:24 -
#58300 En is ezeket szoktam, de ennel van egy meg egyszerubb es gyorsabb is: a repu noveles egybol 25k+ pontot ad, akar egy kicsit noveled, akar nagyon, vagyis adj le Syndicate plant Nar Shaddan es valtsd be a tokent, kesz is, 2 perc alatt megvan a daily 25k-s 1/1.
(mas repuval is mukodik, csak azok tobbsege nalam vagy maxos, vagy lusta vagyok dailyzni, igy csak az uj syndicate frakcio jatszik)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.03.15. 15:55:24 -
gunji #58299 Jah és ha könnyebben/gyorsabban szeretnénk megszerezni a napi 25k conquest point-ot, az alábbiak elég sok pontot adnak:
- valamelyik companion-nál influence-szint lépés,
- crew skill szintlépés,
- stronghold bővítés kreditért (akár 40k-ért is, ha van még), stb.
Ebből én egyet szoktam választani, mellé egy vagy két gyors heroic és egy 25-ös defeat enemies és ha kell kevés pontos filler (5 craft, 5 deco, 10 harvest, stb), s kész is :) -
#58298 1. fullos Taral vagy Boarding, pipa
2. 200k conquest, pipa
3. 40 darab syndicate plan, pipa (akar akarod, akar nem, meglesz)
4. ket gyors Black Hole (csinald PVP-s instanceban, ott kevesen vannak es mivel nem egy legterben van a ket frakcio, pvp sem lesz), pipa
5. egy gyors heroic takaritas Tatoonie-on, pipa
6. 4 space mission, akar a leggyengebb tutorial feladat, amelyet csukott szemmel is letolsz (ha meg van a hajon nemi creditert beszerezheto 5-os szintu cucc, akkor plane gyors), pipa
a 7. meg lehet a WZ, amelyet mindenki utal, de itt most nem nyerni kell, csak reszt kell venni benne, igy aztan csak idopocseklas a dolog, semmi tobb, a vegen megvan ezzel is a heti feladat. De helyette mehetsz pve kornyezetbe Nar Shaddaba esetleg syndicate ugynokokre vadaszni, de azt most nem neztem, hogy mennyire unalmas vagy idoigenyes.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.03.15. 15:31:35 -
gunji #58297 Hát.. amilyen jó volt az előző két hét GS2-ben (278-ig sikerült eljutni a 800-ból), annyira gyengus ez a hét. Kiesik a két űrharc, egy-egy kotfe fejezet, fp, wz :( -
Plata #58296 Megtettem.
-
#58295 Ha meg nem tetted meg, akkor kapcsold be a terkep nezetben az exploration kuldetesek megjeleniteset, az megmutatja az osszes mellek- es egyeb kuldetest. -
zerwaz #58294 Eddig én is egy karival csináltam mindent, csak kb egy-másfél éve nem játszottam és elfelejtettem, hogy miként is áll a sztori és most újra kezdtem, mert bosszant, hogy nem tudom most mi miért van meg ki kicsoda. Anno valahol az onslaughtnál fejezhettem be azt hiszem. -
Plata #58293 Lehet hogy meg nézem,most új marhaságot találtam,minden bolygón minden küldetést egy karival próbálok le tolni.
Meg keresem a mellék küldiket is.Meg közben tolom a fallen empire sztorit is.Minden attól függ hogy a heti váltáson milyen FP-k jönnek,ha jók akkor úgyis el szórakozom FP-zéssel.
Plusz azt tervezem hogy ha kiderül hogy lesz időm mostanában akkor elő is fizetek,vagyis megpróbálom,de még a hétvégéig nem tudom hogy érdemes-e,mert ha nem lesz szabad időm megsem próbálok előfizetni,minek ha úgyse érek rá.
De ha jól alakulnak a dolgok és lesz szabadidőm akkor megpróbálkozom.Mondjuk kéthavi előfizetés lehet sok lesz,mert kb egy hónap és mindenképp kevesebb időm lesz.De a 80-as szint miatt megérné. -
#58292 A veget a H4-eseket kell csak csapatban, generalon szoktak keresni partit, csatlakozol es csokolom, meg is van. -
Plata #58291 Köszi.
De ha egyedül nem tolható le akkor bele sem fogok.
Valamelyiknap a HK droidot akartam elkezdeni.
Asszem section x-en kell.
De úgy el marháskodtam sith sorcival hogy majdnem reggel lett.
Ki is ment a fejemből. -
Alanw #58290 http://dulfy.net/2013/03/26/swtor-macrobinocular-and-seeker-droid-missions-guide/ -
Plata #58289 Ha jól emlékszem sith sorcival toltam azt a küldit.
Azzal nem jött össze,mmivel sosem voltam klánban így nem volt kitől tanácsot kérni. -
gunji #58288 Egy kicsit korábbi, de hasonló küldetésnél nekem is tele lett a törpöm az ugrálgatásokkal, aztán egy ismerős egy consularral segített megcsinálni (ugrásoknál átpusholt). A seekernél Ilumon van a záró heroic, mindenképpen tervezést/megbeszélést igényel az első része, magyar klánnal többedszerre végül sikerült megoldani. De annak is szerintem 8-9 éve.
Azért hiányoznak az akkori klánolások ;) -
Plata #58287 A kukker küldetéseinél tele lett a hócipőm.
Amikor ugrálni kell a járgányok tetején ott feladtam.
Felidegesített.
Seeker droid-ot sem szereztem meg,azt hiszem nem is tudom hogy kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.13. 21:59:01 -
gunji #58286 Mint STO-n : lehet op-ra járni csoportosan és nehezebb szinteken jobb gear-ért, próbálkozni nehézebb bossokkal, reput farmolni, galactic season-özni, strongholdot berendezni, stb. De van pl. plusz küldetéssorozat macrobinocular/seeker droid témakörben, stb. -
Plata #58285 Egy dolgot tudok,sosem tudtam Sw ToR-ban mi a fenét kell csinálni maxos szinten,mivel mindig inkább csak szórakoztam a játékban,az endgame sosem izgatott igazán,vagy max fél napig.Az összes class sztoriját ismerem,van amelyiket több oldalról is,jó és rossz,pasi vagy csaj karival.Tudom hogy sorci sztoriban még a fajunknak is van lényege.De hogy mi a túrót kell művelni max szinten,azt nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.13. 20:24:17 -
#58284 Ennyi, 320-as gear meg az upgrade process es csokolom. Nalam mar sajnos mennek a kukaba, ha kis mennyisegben kapok rewardkent vagy esik mobbol, mert a heti szerezheto limit is 999. A tobbi token tobb(tiz)ezres, nem ertem, remelem a kov patch emel ezen a 999-en. Van tobb olyan altom, ahol napok ota ott van a 100k-s conquet feladat teljesitese utani ablak, mert nem akartam kidobni 200-at, varom a heti resetet.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.03.13. 18:48:04 -
gunji #58283 A medal of commendation-öket mire lehet még költeni, ha (már) nincs lvl80-as alt?
Látszólag ugyanúgy elszabták, mint a prosperity tokent: alacsonyan van a limit, elkölteni meg nem nagyon lehet mire :( -
Plata #58282 Nem bugos,csak legyen előfizetésed,vagy megszívod mint a torkos borz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.10. 21:22:44 -
#58281 Hali, sikerült már kipucolni a bugokat? Úgy halottam a klass választó is bugos. -
Plata #58280 Odessenen találkoztam a fejnélküli lovas,testnélküli ormányos változatával.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.09. 21:42:14 -
Plata #58279 Zakuul néhol szerintem bugos.
Az ellenséget még megsem látom már támadnak.Van hogy épület mögül rontanak nekem,észre sem veszem őket de támadnak,vagy eszetlen messziről nekem jönnek.
Ok biztos feltűnö a vörös bőrszíne a karimnak,de azért ez hülyeség. -
Plata #58278 Nem,még nem,ha nem engedi beváltani a promó kódokat akkor valszeg ezt sem,de lehet majd megnézem.
Steamen is van 26.99-ért.
Lehet hogy be próbálkozom vele.
Új accot tényleg nincs kedvem kezdeni,azért csak 50-es legacy van ezen plusz legendary státusz meg sok szarság,az összes faj majdnem unlockolva,ami nem tetszett azt nem unlockoltam.Plusz sok éves évfordulós ajándék,bár a tavalyi nincs meg mert nem tudtam beaktiválni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.09. 18:15:10 -
#58277 Próbáltad már az ősrégi módszert, a 60 napos feltöltőkártyás megoldást? Amazonnál lehet kapni még most is. -
#58276 > Preferedként csak veteran meg talán master vagy mi túró elérhető.
Subként sincs más, ezek: solo/story (már amelyiknél van), veteran (szerep nélküli darálás, bár egy healer sosem árt, ha van), master (trinity felállás nagyon ajánlott). -
Plata #58275 Egyrészt tényleg szivat az accom,másrészt csak a 80-as szint érdekelne plusz hogy akármennyit mehessek FP-re.
Mondjuk kipróbálnám a komolyabb Fp-ket is.Preferedként csak veteran meg talán master vagy mi túró elérhető.
Bár sejtem azok nem olyan szórakoztatók randomban.
Ez az új heti FP váltás is baromság.
Héten elég tré a választék kiskarival.
Mondjuk az sem ártana ha nem csak 1 misim lehetne. -
#58274 Nem tud, a steam szivatja. -
pajer_csaba #58273 Subscribe. Szívesen. :D -
Plata #58272 Valamit nekem is ki kell találnom a héten,múlthéten háromnap alatt annyi Fp-t mentem hogy több FP-re nem mehettem a következő hétig,ami vacak,mert tényleg szeretek csak úgy random Fp-zni,tegnap volt váltás,este menni is akartam,de inkább nem játszottam,majd a hétvégére tartogatom a fp limitemet. -
pajer_csaba #58271 A küldetés mellett megjelenik a launch-gomb. Arra rákattintva visszarak a fejezetbe (azt nem tudom, hogy ugyan oda-e, vagy kezdheted elölről, bár én mindkettőt kinézem, régen játszottam már KOTET-KOTFE-t.)
A többihez: a KOTET-KOTFE bukásának egyik sarkalatos pontja, hogy kizárólag Erő-használókra írták a sztorit, így a többi class egyszerűen kilóg belőle, mint a lóláb Ciccolinából... Az utána lévő Ossusos és a többi chapter némileg javít ezen, mert kicsit semlegesebbek, ugyanakkor a sztori színvonala egy folyamatos lejtmenet egészen a jelenlegi egy helyben tötyörgésig.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.03.09. 13:19:17 -
pajer_csaba #58270 -Halló? SWTOR support?
-Igen, miben segíthetünk?
-Am, volna itt egy bug, az egyik fp-n találkoztam vele...
-Értem, nos ez nagyszerű, hogy jelentette nekünk, addig is, míg kijavítjuk, kérjük játszon más kontentel a játékban.
-De én nem...
-Esetleg a pvp-t próbálta már?
-Mi? Nem, én nem..
-Ó, hogy több pvp-t szeretne, nos igen, ezt megértjük, nagyon sok ilyen jellegű visszajelzést kapunk.
-Nem, nem akarok pvp-t, csak azt a bugot, amit...
-Természetesen, nem kell aggódnia, a készülő új kiegészítők még jobb pvp élményt fognak biztosítani!
-Hagyja már azt a kurva pvp-t! Figyeljen ide, én...
-Kérem, semmi szükség erre a hangnemre, én csak a munkámat végzem, azért vagyunk itt a kollégáimmal, hogy önnek segítsünk!
-Igen, bocsánat, de engem nem érdekel a pvp, én csak fp-zni szeretnék, de van itt egy bug, és...
-Jelenleg a fejlesztői team túl elfoglalt más problémák kezelésével, javasoljuk a hiba kijavításáig szíveskedjen pvp-zni.
-De. Én. Nem. Akarok. Pvp-zni!
-Sajnáljuk, ha önt a játékunk nem elégíti ki.
-De nem eről van szó, én csak nem szere...
-Úgy látszik ön alapvetően félreérti a Star Wars: The Old Republic (R) mmorpg koncepcióját. Ez egy pvp orientált játék, a többi kontent csak kiegészítő funkciók, így a BioWare(R) nem vállal felelősséget ezek esetleges meghibásodásáért.
-Maga meg miről beszél?! Hiszen a játék ismertetője szerint pont az a lényeg, hogy mindenki megtalálhatja benne a kedvenc játékmódját! És ez így volt egészen két héttel ezelőttig, az új patchig!
-...
-Halló?
-...
-Itt van még?
-Am, attól tartok, van egy kis gond...
-Mi? Miféle gond?
-Aha, igen, látom már, ön többször is megszegte az ElectronicArts(R) és a BioWare(R) felhasználói feltételeit...
-Tessék??
-Igen, igen. Most blokkolni fogjuk az ön accountját.
-Mi???
-Meg is történt. Köszönjük hívását, az elhangzott észrevételekkel igyekszünk tovább növelni a Star Wars: The Old Republic (R) játékélményét. További szép napot!
(A történet fikció, bármiféle utalás, sejtetés, netán egyezés a valósággal a véletlen - és az Élet - műve!) -
Plata #58269 Még egy kérdés,ha fallen sztoriban elhúzok mondjuk a fleetre mert dógom van akkor vissza tudok valahogy tiplizni?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.09. 13:08:50 -
Plata #58268 Jelenleg a kilencedik fejezetnél járok az fallen eternal sztoriban.
Egész jó némelyik fejezet.
Az űrhajón császkálós rész tökre mass effect-es.
Eddig nem tértem át egyszer sem a rossz oldalra,bár majdnem át tértem amikor azt mondták hogy kapok két belépőt a oktoberfesztre ha át térek.
De viccet félre téve mennyire más a sztori ha át térek a sötét oldalra?
Másik meg hogy lehet ezt a sztorit nem erő használó karival tolni?
Egy csempész például mi a túrót csinál ebben a sztoriban?
Na és a süket császár hogy hívja fel erőfonon ha csak egy csempész,vagy szellemeskedni akkor is tud?
Egyébként bele futottam egy érdekes dologba,a karim amikor kicsi volt a kezdő bolygón megcsinálta a modification tutorial küldit.Erre most Odessen-en újra megkaptam a küldit.Csak 190-es jutalommal. -
Plata #58267 Nem tart vissza.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.03. 23:18:12