60845
-
gunji #58883 Twitteren azt írják, hogy no ETA
-
Plata #58882 Még mindig nincs szeró.
Hisztizni fogok.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.18. 20:09:34 -
Plata #58881 Nem a letöltéssel volt gondja kiírta hogy 12 óra mittommennyi perc,aztán francokat,kb 10%-ig jött lassan,majd rákapcsolt és kész.Még 12 perc sem volt nem hogy óra. 
De nekem az Sw ToR-nál is meg ESO-nál is hülyeségeket szokott kiírni.
ESO-nál meg hülyeségeket is szokott csinálni.
Az utóbbira meg annyit tudok mondani,nemááááá.
Menni akarok fel és tolni a szezont.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.18. 19:28:35 -
Nekem lejott gond nelkul. 24gb-nyi adatban frissit a patch, lehet azert volt lassu nalad eleinte, mert azt "rendszerezte". Egyebkent raersz vele, kitoltak a karbantartas veget, nem lesz vege 19:00-kor. -
Plata #58879 Nekem már jön le a frissítés,903mb.
Ha igaz 12 óra 25 perc múlva le is jön,remélem csak megint valami steam-es vicc.
CoD 180 gigája sem volt egy óra.
-
Plata #58878 Jól hangzik.
SW ToR-ban úgyincs főzés. -
gunji #58877 Star Wars főzőcske Nar Shadaa-n. Miközben két hutt próbálja a vendéglátást egymás elől elhappolni, nekünk küldizni kell, mint pl:
- egyikben el kell menned egy-egy bolygóra speckó kaja-összetevőkért,
- másikban egy étterem konyhájában kell főzni, s a vendégek díjazzák, mennyire lett jó,
- megint másikban meg az étteremben egy droid képében kell felszolgálni az ételeket a vendégeknek, stb.
Mindezekért prosperity tokent kapunk, amit elkölthetünk egy vendornál, pl egy tál ételre, amivel megdobálhatjuk játékostársainkat.
Értelmesebb leírás: link
Nekem tetszett anno, kis kikapcsolódást ad a folytonos harcból. De sajnos kevés a vendornál a jutalom, így hamar megtelünk tokennel, amit nem tudunk mire költeni. -
Plata #58876 Valaki világosítson fel engem erről a Feast of Prosperity eventről. -
gunji #58875 És lőn... ismét eljött közénk... a Savanna Vorantikus... Áldassék a neve
Aztán fél perc után lecserélték egy Sierra Grignára (link)
Van patch notes holnapra: link
Underworld planből tegnap csak 5 esett, úgyhogy elengedem a repuját...
Egyszer tán... 
-
pajer_csaba #58874 Még az 1 50-es, 1 30-as combó is elég jó, ha mindkettő healen van. A Masteren, ha nem csinálsz bónuszt (mert az egy-két MM fp-n - pl Rishi - már taktikát igényel, aka tank-2 dps-healer), akkor a compik és két dps kari bőven elég.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.10.16. 16:50:58 -
Plata #58873 Nekem csak félszemű Zsiga 50-es. 
Plusz nem vagyok benne biztos hogy elég jó vagyok egy kétszemélyeshez.
A többi társa az valahol 30 körül vacakol.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.16. 16:41:59 -
pajer_csaba #58872 Sajnos nekem annyi időm nincs, 7-től 7-ig (kieg.: az nektek 8-tól 8-ig) melózom. A Master fp-t érdemes ketten tolni, két lvl 50-es compival, sokkal gyorsabb és kevesebb a retard-faktor :D Ha gondolod, beszéljünk össze, és vmikor mehetünk együtt.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.10.16. 16:24:40 -
Plata #58871 Én esténként ha elkap a gépszíj simán le tolok 10 randomot.
Na persze csak ha olyanom van,néha fél este elmegy arra hogy várok be hívjon egy random master fp.
De annyi vacakot összeszedtem sorcival hogy kb 10 alt karimnak van gírje úgy hogy nem is játszom velük 80 óta.Csak craftolok. XD -
Plata #58870 Van valami tionesse is bankban de az ződ.
Ma gondoltam rá hogy pvp geart is csak szedek.
Valamelyik lövöldözős karinak. -
Plata #58869 Supreme decurion vagy mi a ragya gearem van.
Nem vagyok gépközelben. -
pajer_csaba #58868 Csatlakozom Plata véleményéhez. A fegyverek + ruha + a középső 3(4) mount ér valamit. A compi így ránézésre elég hulladék. PH4-LNX értsd: "falanx", really? Ó de kurva kreatívak ezek az indiai takarítók...
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.10.16. 15:27:55 -
pajer_csaba #58867 "Hót biztos hogy meg.
Sokszor első nap meg lett a heti mennyiség nekem.
Minden vacak dobja.
Heroic meg random FP és szinte minden baromság. "
Meglátjuk, este letolok néhány karival fp-t, meg holnap is itthon leszek pár órát. De köszönöm a biztatást. :-) -
pajer_csaba #58866 Kurva jó, én 326 vagyok, ráadásul ugye az is számít, hogy milyen gearben vagy. Ha jól saccolom neked conquestes geared van, mert fp-ből és heroicból csak azt lehet kifarmolni és upgradelgetni. Csakhogy a role-korrekt stathoz az OPS-os gearek (lila rakata akármik) kellenek.
A másik, hogy ezzel a hozzáállással, amit leírtál, 1-2 éve még simán kiraktak volna bármelyik SM OPS-ról. Ne érts félre, nem veled van a baj, hanem a játékkal: ma már az OPSokhoz nem kell semmi, csak végig rohanni, leütni a bosst, kilootolni, oszt csá. Ma már nem létezik olyan, hogy SM tactic, még HM-re sem kérnek már ismeretet, csak item ratinget (én még úgy tanultam, hogy SM-el tréningezel HM-re, HM-el Masterre, ezért csinálod a tacticot). Ezzel a játék élménye veszik el, ez az a darálás, amit mondtam. Aztán HM-en meg Masteren megy a meglepődés, hogy a csapat 2/3-a beledöglik az első területibe, mert azt hiszik, ott is csak oda kell állni, aztán ütni veszettül (értsd: 1-es, 2-est meg az OP defense-t nyomogatni). Mondjuk, ha szerencséjük van, van legalább 3 ember, aki le tudja carryzni a seggüket...
Ez - ami lehet, hogy neked, aki az ideje nagy részét fp-kkel tölti, emrt azt élvezi, nem nagyon tűnik fel - egy kib*szott nagy lejtmenet ám. -
Plata #58865 Köszi.
Anyám ez ám a randa társ.
Ruha és némelyik mount tetszik. -
gunji #58864 Itt van pár GS3 reward, többek között új companion-nal: spoileres link -
Plata #58863 Hót biztos hogy meg.
Sokszor első nap meg lett a heti mennyiség nekem.
Minden vacak dobja.
Heroic meg random FP és szinte minden baromság. -
Plata #58862 Engem ilyen dolgok nem tántorítanak el.
Nem nagyon izgat az item rating-om.
HM és Master OPs-ot még hírből sem láttam.
Viszont a héten voltam valami karagga place és scum and villany izén.
A karagga tetszett mert mókás volt.Második inkább strapás.
A karim ilyen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lehet hogy nem nagy a gearje,de szeretem,sokat játszom vele,mindig randomra jelentkezem.
Általában veteran lesz belőle,ritkán master,eszetlen ritkán látok valami mást is.
Mindene 330 kivéve a két implant,az 334 és 332.
Több is lehetne,de szokás szerint néha elbaszok valamit,így például véletlen az egyiket szétbontottam.
Időnként egy kis saját szívatás nem árt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.16. 13:11:39 -
pajer_csaba #58861 Nu, én is átnyálaztam, van 5 db átváltott repu tokenem, kell még 73-nyihoz való plan. Vajon meg lesz ez 1,5 nap alatt?
-
pajer_csaba #58860 "When Galactic Season 2 ends, Underworld Syndicate Plans will no longer drop from enemies. Qi'us Dnar will remain on Nar Shaddaa allowing players to turn in any remaining Underworld Syndicate Plans even after the season has ended." - faxa, akkor lehet van még annyi ilyen már beváltott szarom szétszórva a karik között, amivel kijöhet. -
pajer_csaba #58859 "Az hogy lehet,nem játszottál eddig?" - hát, mióta bejött az új gearelődés, nem nagyon. Az, hogy vonalzóval megrajzolt tervezet szerint kell gearelődni, a maradék lelkét is kiveszi a játéknak. Pláne úgy, hogy szólóban képtelenség, mutatom miért:
1., Alacsony az Item Ratinged -> 2., HM és Master OPS-okat kell menned -> 3., nem visznek el, mert alacsony az Item Ratinged -> 4., vissza az 1., lépéshez.
Az olyan élmények sem segítenek ezen, hogy csávó 9k achival (kb kihúzott két story-linet) 331-es gearben van. Tulajdonképpen egy lélektelen darálás ez, a farmolások legszarabbika, mert míg pl annó a renown-szint farmolás egyszerű volt mint a faék ezért megérte csinálni még ha uncsi is volt, itt 6-7 féle alapanyagot kell kifarmolgatni, 3-4 különböző activityből.
Több mint 5 év játék után meg már kicsit feszélyezve érzem magam, hogy ezzel akarnak játékra kényszeríteni, mert a story amit kb 2 küldi + 3 conversation formájában, félévente adagolgatnak, egy kalap woke-szar (izgulhatunk egy szemmel láthatóan autista twilek csaj balfaxságain, miközben a másik történetszál -a mandalóris - meg eltűnt, mint szürke közpénz a matolcsi ködben). Úgyhogy részemről a legutolsó kieg óta maradt az, hogy kb csak a napi login rewardokért lépek fel. Néha még azokért se. Az új OPS-ról is csak tegnap előtt szereztem tudomást, maikor észrevettem egy küldit az alliance alerteknél, és elkezdtem megcsinálni.
Hát ezért nincs kész az Underworld Syndicate repum. -
gunji #58858 Na, megtaláltam az eredeti dev-postot: a linken kicsit lejjebb, idézem:
"When Galactic Season 2 ends, Underworld Syndicate Plans will no longer drop from enemies. Qi'us Dnar will remain on Nar Shaddaa allowing players to turn in any remaining Underworld Syndicate Plans even after the season has ended."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem sincs meg, a Shadow Syndicate repuban champ szinten vagyok 6912/30000-n, ha jól számolom 154 db terv (US Plan) kell még (ebből 80 van meg, de még nincs beváltva).
Szerintem simán előfordulhat, hogy valakinek nincs meg. Nekem sincs nagyon rá időm, sajnos. Elmegy olyan világi dolgokra, mint tanulás és alvás :( -
Plata #58857 Nálam az nem ment.
Már az első vagy második napon elnyomtam a heti max reput.
Többet nem tudtam be váltani.
Legalább is az underworld vackokat amik estek.
De a Conquest jó volt.
Szerettem csinálni.
Nem is tudtam hogy két repu van,melyik a másik?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.16. 09:56:31 -
Kozben megneztem, kevertem a masik uw repuval, de ez is maxra van huzva. Emlekszem, S2-ben ezzel lehetett boostolni a napi conquestet, mert akar 1 token leadasa (repu noveles conquest) is kimaxolta a napi 25k-s feladatot es igy nem is kellett mast csinalnod. -
Plata #58855 Az hogy lehet,nem játszottál eddig?
Nem is emlékszemmár rá mikor lett maxos a repum,de valamikor a nyáron. -
pajer_csaba #58854 Az faxa, nekem már csak az uccsó szint hiányzik abból a kurva repuból, és a héten már lockos vagyok rá.
-
Abbol nalam van minden (is) mar, repu, minden cucc ami kellett, stb., viszont remelem, hogy galactic tokenbol lehet mast is venni ezuttal, nem csak az unalomig ismert cuccokat. -
Plata #58852 Az a repu nekem nagyon hamar max lett és még mindig van 200 plan amit el sem tudok költeni. -
gunji #58851 Azt írják, egy korábbi deves post alapján lehet, hogy a GS3-mal kezdődően nem fog esni Underworld Syndicate Plan, úgyhogy érdemes bezsákolni, míg lehet, ha még nincs kész a repuja.
-
gunji #58850 Korábbról talán annyi, hogy 'galactic game themed' lesz/lehet a harmadik évad (video). -
Plata #58849 Na és azt lehet tudni következő társ mi lesz?
Vagy bármi infó? -
végre :) -
Plata #58847 Juhééé. -
De, kezdodik a season 3, de ezt mar korabban bejelentettek, hogy a 7.1.1-gyel erkezik. -
Plata #58845 Csak nem új season jön?
Hey everyone,
We will be taking the servers offline on October 18, 2022 to deploy Game Update 7.1.1.
Details:
DATE: October 18, 2022
TIME: 7:00 AM - 12:00 PM CT (12:00 PM - 5:00 PM UTC)
VERSION: 7.1.1
Patch notes will be available on Monday.
Thank you for your patience as we maintain Star Wars™: The Old Republic™! -
Plata #58844 Hát még egyszer majd talán nekifogok a seeker droid és kukker küldinek is,de az sokkal nehezebb.
A taxi tetőn ugrálós rész kikészített.