Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én vettem is egy darabot.
750 cc.
Napi küldim meg is lett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Be tettem az alderaan-i kecóba.
Már be kéne rendezni,de lusta vagyok,kb 10%-ban van kész.
Amúgy tök logikusan számolja a küldetéseket a Distant Outer Rim: egyik karakterrel megcsinálom a Pirate Bullies-t a mellékküldjével, s lesz nulláról 3/8 <#wow1>#wow1>. Másik karakterrel is ugyanezt: lett 6/8 <#wow2>#wow2>. Napváltás után már csak a Pirate Bullies-t engedi: erre lesz 7/8 <#mf1>#mf1>. Jó ez így <#nyes>#nyes>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Tegnap toltam kiskarikkal a veteran fp-s weekly-t,még éjfél felé gondoltam togruta kiskarival is le tolom,felvettem a küldit elmentem veteran fp-kre,a harmadiknál vártam hogy kapom a jutalmat és semmi,nézem a küldiket és minden FP-s küldim 0/3-on állt,a három random akármi és a három random veteran fp is.Pedig totál randomokat toltam.Ugyanúgy mint a többi karival.
Mivel nem nagyon figyeltem oda a többiekre,így csak fp vége felé vettem észre hogy jé de magyaros neve van ennek.<#hehe>#hehe>
Jobban megnézve látom hogy Fény hozók klánból van,akkor már tuti volt hogy magyar.
Cademimu vagy candemiu vagy a rosseb tudja milyen mimu-n találkoztam vele,érdekes neve volt,de nem emlékszem rá sajnos,névmemóriám kb nulla.<#idiota>#idiota>
De már mindegy.
Az előbb Vette úgy köszönt mintha magyar lett volna,azt mondta szia,na persze a szövege az volt hogy see ya.
De tisztára olyan volt mint egy szia.
Hogy hogyan nem világos.
Mert bementem pvp-re,mikor indult a csata megindultunk,neki az ellenségnek,erre kiírta hogy 0-0 victory.<#nyes>#nyes>
Ez egyből két pont,nyertünk még egyet és kész ez a borzadály.
Hogy miért lett vége pvp-nek azonnal és a 0-0 miért győzelem,az homályos de nagyon.
Ki vettem a mound packot.
Érdekes,de nekem ezektől a season mount packoktól már másodszor hal le a játék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.28. 21:16:34
Ennél a küldinél ha jól értem be kell öltözni és úgy ölni?
0/150 Defeat Syndicate Members and Plant Incriminating Rumors
Create infighting within the Hutt Cartel, Exchange, and Black Sun by defeating syndicate members and planting incriminating rumors while disguised as a member of the syndicate.
Locate Syndicate Armor crates to don a disguise and plant rumors by locating and accessing Syndicate Personnel Consoles across Coruscant, Nar Shaddaa, Tatooine, and Quesh.
Tudom vannak olyan ládák amivel be lehet öltözni.
A heti küldik közül hat kész egy kéne még,de ez a 8 pvp csata a halálom.
Már két pvp csata után iszonyú álmos vagyok és elalszom harc közben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.28. 20:20:08
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az azt jelenti hogy kell kb 260 vacak.<#nyes>#nyes>
Mivel volt 8 season tokenem vettem egy díszt,gondolkoztam hogy megveszem az egyik kéglit az állomáson,de minek,van négy házam,abból kettő van be rendezve,kettő még sehogy mert nem volt kedvem,meg elfogyott a szép berendezésem.
Így vettem egy szép díszt 6 tokenért,azt hiszem majd az alderan-i házba teszem,vagy nar shadda.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.27. 10:18:24
Ha a trón-t megveszem egy karinak akkor tudom unlockolni a többinek is?
Egyébként venni akartam a starfighter-be fegyver színt,de nem engedi.
Csak köztársasági kari vehet.<#nyes>#nyes>
Szegény republic sorcimat még mindig meg különböztetik.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.27. 08:51:22
Flashpointon kész lett.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.26. 23:23:09
Közben majdnem eljutottam egy Operationsra,de aztán valaki vissza lépett.
(Forrás: https://www.swtor.com/info/news/article/20220405)
De hetiküldihez úgyis kell 3 random.
Van 6-7 fontosabb karim,mire meg lesz a heti küldi velük,bőven megvan a 8 FP.<#nyes>#nyes>
Minek az az alvás.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.26. 22:21:59
Mert épp tolom a bolygó pusztító küldetésemet,de akkor majd el küldöm társat és egyedül.
És ez elég is erre a hétre (a többi feladat kevésbé vonz), jövő héten meg jöhet a finish - ha minden jól megy. <#nezze>#nezze>
Viszont a collection menü bugos.Többször is eltűnt minden belőle,kariváltás oldotta meg.
Most is megosztották a többiek, de végül hagytam és inkább a flashpointosat csináltam meg helyette (Blood Huntot kétszer, relatíve nem nagyon nehéz és nem hosszú) úgy lett meg a 7 weekly. Most a héten jó, ha 5 lesz <#nemtudom>#nemtudom>
Viszont nekem öszvissz van 20 darab.
Jó eddig öszvissz 1 de esett.
Felhúztam a repum maxra többet nem toltam,elég hamar meg lett a heti repu.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.26. 14:32:13
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Elértem majdnem a champion rangotz is,de a heti limit sajna be tett.
De sosem gondoltam volna hogy valaha elérem ezt a rangot.
Már csak szereznem kell cartel market certificate vackot.
Mellesleg a karim úgy megörült a hirtelen jött repunak hogy elkapta a heveny torzonborz kór és kinőtt a szőre mindenhol.
Mehetek gyantáztatni.<#vigyor>#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.25. 20:26:52
Azta betyár,olyan brutál sorozatom lett hogy 64 chipből megvan a hero.<#nyes>#nyes>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.25. 20:06:40

Ui:Hülye kérdés törölve,rájöttem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.25. 19:38:35
Igen, ugy tudom csak csomagok nyitasaval lehet novelni, meg a specko slot machinekkel. Utobbiak sok hazban vannak, guild hajokon is, erdemes venni tokent (5000 darabja) es porgetni valahol parat.
Lenne is két kérdésem.
Bár az egyiket megválaszotad,
Szóval akkor exchange reput csak úgy lehet növelni ha veszek cartel marketes csomagokat?
Másik kérdés,a ruha amit veszek náluk és az van rá írva locked in collection,azt másik karivalis ki tudom venni ha CC-ből unlockolom accountra?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.25. 19:10:29
Ez az Underworld Exchange nyerogepe, a Cartel Bazaarban lehet venni a repus cuccokat, flottan van hozza token, stb es ezzel (is) tudod novelni az uw.exchange reput (meg talan ha cm-es csomagokat nyitogatsz).
Egyébként a tavalyi eventen is elég jól adta,nem sokat játszottam vele,de a fejvadászomnak egy rakás hülyeség lett belőle,mountok meg egyéb.Még valami ruha szett is.
Emlekszem, hogy anno amikor voltam guildben, a hajon volt masina, de kozel sem ekkora arannyal adta be a "jackpotot". Konnyitettek rajta, vagy csak mazli? (azota is nyomtam parat es kb. minden harmadik hoz valamit, ami kifejezetten eros szazaleknak tunik)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.04.25. 17:44:53
Talán jó úton vagyok ehhez, most 64-es a karim és a Revan kiegen belül a Blood Hunt SM FP következik, ha majd valamikor odajutok.
Egyébként a hétvégén jót szívtam a Depths Of Manaan legvégén, végül is a companiont le kellett cserélni egy másik healer-re, mert a DPS és a droid együttes erővel mindig behúzták a rusnya férgét fixen a terem valamelyik sarkába és onnantól kezdve szabhattam... 😄
Na ezekre gondoltam, ezeket most mar naponta lehet ismetelni.
A "sima" egyedi heroicokat pedig naponta akar tobbszor is, ahogy irtad, de ekkor neked kell ujra felvenni manualisan.