60845
-
Gratula. A többiek már egyszerűbbek :) -
Plata #58842 Megvan a süket robi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kaptam hozzá egy rakás cuccot,sajnos már nem lehet vele mit kezdeni.Nem tudom rá adni őket,mert már nincs gearnek slot. -
Plata #58841 Jó rá jöttem,elcsesztem. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.13. 21:43:44 -
Plata #58840 Bánatba. -
Igen, csak akkor tudod lootolni (HK-47 dobja), ha a testresz/darab keresos fazisnal tart a karaktered.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.13. 19:09:19 -
Plata #58838 Hát haladok HK-val,a keresős küldik kész vannak.
Az FP-s küldikkel zátonyra futottam.
Voltam birodalmi karival false emperor sztoriban és nem esett semmi,lehet ehhez fel kell venni a HK küldit? -
gunji #58837 Jó lenne valami állatka, régen volt pl. Savanna Vorantikus.
-
Plata #58836 Este majd folytatom a keresést.
Most csak ennyire volt időm.
Úgy nem könnyű csinálni ha folyton közben megzavar valaki.No meg alt+tab-oznom kell mindig.
-
Plata #58835 A mai félárú item egy ősi sith papírvágókés. -
Plata #58834 Na rohadjon meg meg lett. 
Ha ráérez az ember akkor már jó,bár a cucc korántsem valami pontos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.13. 14:04:03 -
Plata #58833 Szerintem bugos lehet.
Megtaláltam de 10 méternél közelebb nem kerülök,a 10 méter egy falnál van,ugye mivel fal tovább nem mehetek,ha megkerülöm a falat és a tetejére mászok akkor már 25 méter,ha leugrom akkor meg sehol sem tudok 10 méternél közelebb kerülni,mindig a falhoz jutok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.13. 13:46:35 -
A templom elotti reszen barhol lehet. Ezert is szoktak csapatban dolgozni az emberek, mert ha vki megtalalja, akkor X percig barki szamara szinten elerheto, igy tobben nagyobb teruletet lehet lefedni. Szolozva inkabb szerencse (es ido) kerdese.
-
Plata #58831 Ok,szerintem még elég sok kérdésem lesz. 
Elugrottam a sivatagba napozni és meg nézni vendornál van-e szekkenlős vacak.
Volt,megvettem és az első taxival húztam dromund kaas-ra.
Kár hogy térkép nem mutatja melyik területen kell keresni,eddig semmit nem találtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.13. 13:20:39 -
Csak nyugodtan, ezert van a forum (meg akkor is, ha alig mukodik manapsag) -
Plata #58829 Köszönöm szépen a segítséget és a választ,na és bocs a sok hülye kérdésért,de elég sok minden kimaradt nekem a játékból mert mindig magányosan lógtam. -
Egy karakterrel meg lehet csinalni vegig mindent - kiveve a DK/Coruscant reszt, mert oda kell a masik oldalrol egy 10+ karakter, leven mind a ket helyszin csak az adott imp/pub oldal altal erheto el, HK darabjaibol pedig van egy-egy itt is es ott is. Ezek a DK/Coruscant HK darabok legacy boundosak (a tobbi elvileg nem), igy csak addig kell atlogolnod egy imp karakterre, amig a szkenerrel kiasod a DK-s darabot. Nem kell azzal is vegigcsinalni minden elozo feladatot, eleg a szkennert aktivalni.
Szerintem a szkenner is atadhato a legacy bankon keresztul, de erre mar nem emlekszem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.13. 10:38:27 -
Plata #58827 Birodalmival is meg kell csinálni a küldiket nem?
Vagy csak vegyek a sivatagi bolha kereskedőtől szkennert?
Úgyis találok?
Vagy theoretikát toljam le? -
Story modban is megtudod szerezni ami kell, nem kell master FP hozza, csak beszelj a vegen Revannal.
Csak van egy birodalmi karaktered, aki el tud menni DK-ra, csinald meg azzal azt a szkenelest es kesz is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.13. 09:07:35 -
Plata #58825 Az este megcsináltam a HK51 küldi első részét,elmentem az X-es szekcióba. 
Meg csináltam amit kellett utána ami jött sokkal jobb volt,Theoretika vagy mi a szösz nevű hajón bolyongani egész jó volt.
Na és tatuinon a kis muksótól meg van az első alkatrész.Mehetek taris-ra,viszont rájöttem hogy mégsem fog menni,el kellene mennem Dromund kaas-ra,vagyis bele kell kezdenem egy birodalmi karival is az egészbe.Bár gondolom a többi rész fárasztó és unalmas lesz,de a kihalt zűrhajós rész nagyon be jött.
Ami még gubanc lehet,az a master mode Maelstrom prison.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.13. 08:40:07 -
Plata #58824 Hát akkor én is megpróbálom sorcival.
Azt hittem csak én szeretek állandóan veteran FP-zni.Ma megint találkoztam három játékossal akikkel már többször összefutottam veteran FP-n.Ma este is összefutottam velük kis karival,egymás után kétszer is, -
gunji #58823 Jaja, emlékszek. Mikor csináltam, egyik nap épp rollback-eltek egyet. Nagyon örültem, hogy csinálhattam megint azt a küldetést. Viszont tényleg nagyon boldog voltam, amikor sikerült leszólózni a Section X-beli heroicot (talán még 2013-ban, akkor még más erőviszonyok voltak). Régi szép idők... 
Z00M: https://swtorista.com/companion/z0-0m -
Plata #58822 Köszi a választ,hát akkor lehet megpróbálom HK51-et.
Sith sorcival gondolom le tolható a küldi.
Utánanéztem neten ZOOM-nak mert nem tudtam hova tenni,ha jól értem az is HK55 küldijével érhető el.
Jut eszembe,én nem emlékszem rá hogy Treek-ért fizetnem kellett volna egy misit.
Bár amilyen régen megvan lehet elfelejtettem,de tényleg nem rémlik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.12. 22:05:27 -
HK55, Z00m es HK51 amiket hasznalok, foleg Z00M-ot, mert szerintem a legjobb healer comp.
HK51 vicces es jo dpsnek, es siman szolozhato, a darabok megtalalasa inkabb csak ido kerdese, de mindig van 1-2 arc az adott bolygon, aki szinten szkeneli az adott testreszt. En egy delelott alatt szedtem anno ossze, bar akkor meg H4-es kuldetesek is voltak kozte, de arra ma mar nem kell most csapat, siman szolozhato az a resz is.
#szerk: ha jol emlekszem, akkor egyszer eleg megcsinalni, utana 1 misiert lehivhatod compnak / karakter, mint Treeket.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.12. 21:27:39 -
Plata #58820 Store-ban megtalálható társak közül szerinted melyik értelmes?
Nekem csak Treek van meg,no meg pár promós,Nico Ocar,plusz a Vizsla BH,na és azt hiszem Master Ranos,plusz Dart Hexid vagy mi.
Utóbbi kettőben nem vagyok száz százalékig biztos,nem vagyok játékban.
Na és két Szezonális fazon.A furmányos ormányos és a félszemű fafejű.
Vagy inkább gyűjtsek össze annyi CC-t hogy meg vegyem HK-55-öt?
HK-51-et nem csináltam meg,mert úgy tudom azt is csak csapattal lehet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.12. 20:16:27 -
Egyszerhasznalatosak, de tudsz tobbet is szerezni es azokat aktivalhatod a karaktereidnel. -
Plata #58818 Lehet megnézem azt a röfit,bár gondolom nem lehet csak egy karinál használni. -
En mar azzal is megelegednek, ha mondjuk ingatlanban lerakhato "vendegnek" le tudnank rakni a karaktereket ugy, mint ahogy a compokat ki tudod rakni "disznek".
Anno a csaladfaval azt hittem lesznek komolyabb terveik, de azt (is) nagyon hanyagoltak az elmult 11 evben, abszolute semmi funkcioja nincs, pedig lehetett volna kezdeni azzal is valamit. Mit tudom en, csaladi buffok/bonuszok, orokolt titulusok, skinek, mountok, stb. a leszarmazottaknak. -
gunji #58816 De-de, arra a röfire, amit lehet nyerni/venni a kaszinó event kapcsán.
Amúgy meg az kellene, hogy saját magunk is tudjunk companiont létrehozni a karakter generálóval. Vagy egy másik karakterünket tudjuk meghívni companionnak.
-
Plata #58815 Ma havoc squad armor van.
Nem tudjátok miért tűnik el a karimról a sorci buff?
Sith warri,bh és agent buff rajta van,de a sith sorci rendre eltűnik utazáskor.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #58814 Milyen röfi?
Bocs hirtelen be nem ugrik.
Ha csak nem egy gamorreai őrre gondolsz.
Asszem ez a nevük.
Tegnap este szokás szerint FP-ztem.
De most rám írt a tank.
Mint kiderült magyar.
Mióta magyar klánban vagyok több magyarral beszéltem három nap alatt mint előtte sok éven át.
Master mode FP volt és rám írt hogy nem is tudta hogy van magyar klán.
Valami nagyon nem magyar nevű klánban volt ő is.Plusz a neve sem volt magyaros,igaz az enyém sem.
Tegnap az első master mode fp be hívott azonnal a második meg avgy két óra múlva,addig lógattam a lábam és számoltam a pókokat a féottán.
Héten ha jól láttam bringás event van,azt nem szeretem mert felhúz.
A fórum meg megint hülye,ha mobilról írok és utána gépről akarok írni akkor be nyög valami error-t.Nem találja a fórumot,manuálisan be kell írnom sg fórumot,de csak akkor is a kezdőoldal jön be.STO vagy Sw ToR fórum könyvjelzőjét használom akkor csak error.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.12. 08:07:09 -
gunji #58813 Esetleg a röfi?
-
Plata #58812 Nekem mount nem kell.
Nem sok értelmüket látom,de ruha vagy társ nem ártana.
Valami nagypofájú dumás társ kéne mint Treek.
Season társak nem sokat süketelnek. -
gunji #58811 Elfogyhattak a Vorantikusok, mert lecserélték őket Swamp Rancorra.
-
gunji #58810 Elvileg nyáron még négy állást hirdettek a játékhoz (és tucatnyit más játékokhoz a BW-n belül). Így felteszem, nem, ahhoz még túl nagy az aranytojás, amit a tyúk tojik. -
Plata #58809 Remélem nem annak a jele hogy haldoklik az Sw ToR. -
gunji #58808 A változatosság kedvéért ma 50%-os kedvezménnyel Savanna Vorantikust lehet venni. Namost vagy valaki otthon a hátsó kertben ilyet tenyészt és túl akar rajtuk adni, mert a szomszéd Vulptillái mindig átszöknek vadászni rájuk, vagy a BW-nél valaki nagyon szereti az időhurkokat. Vagy esetleg felmondott, aki ezeket cserélgette és más nem ért hozzá. Most hirtelen más ötletem nincs.
-
Plata #58807 Tegnap a ládákban találtam egy egész jó ruha darabot,sajnos az összes része nincs meg,na és kár hogy vannak rajta ilyen fura szárnyak de amúgy pont passzol a karim szinéhez,ez a felső eredeti sztíne.
-
Plata #58806 A fejvadász event küldetései is könnyítve lettek nem?
Ma coruscant-ra mentem,a többi sem volt nehéz,de ezt hamarabb lecsaptam mint hogy a társai spawnoltak volna,már jegelve volt a delikvens mire jöttek a pajtásai,aztán el is húzták a belüket.
-
Plata #58805 Hogy a fene essen bele,sietni akartam,nem emlékszem esc-et vagy space-t nyomtam.
De most nem csak ruha és companion gift esett belőle,esett két mount is. -
Ne ESC-kel lepj ki, a vegen, hanem koszonj el tole, csak ugy mukodik evek ota.