60176
  • j0nNyKa
    énis akarok a harmadik fél tagja lenni
    lehet? feltételek?
  • picket
    Azért ne nagyzoljunk: maximum levelező tagnak
  • t0xikus
    generalon magyarul trágárkodó hülyegyerekek sztem nem tudnak ahhoz elég jól angolul:)
  • picket
    Szerintem mindkét vitázó oldalnak a közlekedési csomópont gyalogosok számára kijelölt részén álldogáló szexuális szolgáltatásokkal üzletelő egyenes ági nőnemű felmenőjét! Ezennel kikiáltom magam harmadik félnek, és az egész guildem nevében szólok: pipafüstgomolyag!
  • z3d
    De leginkább ne szövegeljetek senkinek, reportoljátok a nem megfelelő nevet/viselkedést/akármit az adminoknak ingame. Hmm?
  • t0xikus
  • z3d
    Hagyjuk már ezt. Ott van a Nemesis klánból Gerike, aki exploit gyanúsan viselkedett huttballon (láthatatlanul vitte be a labdát, a mi csapatunkból senki nem látta), de nem gondolom azt az egész Nemesisről, hogy idióta csiterek, főleg nem kezdek nekik ugatni ingame.
    Ha már vkivel bajotok van, akkor ingame szövegeljetek annak, ne mindenkinek, akinek SL van a neve alatt.
  • Boncmester
    Igazából engem személy szerint nem izgat az anyázás, mert így is vagyunk szép számmal, idióták meg mindig lesznek. Pár érzékenyebb lelkű tagunkat zavarja.
    Én annyit kértem az emberektől, hogy ha itt elszórakoznak, akkor is próbálják meg kulturáltan, és ezt valamennyire azért tartják is. Lásd pl Toxit, ő még sosem volt kitiltva innen.
    Általában te, Crassus, meg pár másik nagyokos jön az ilyen okosságokkal, hogy ők aztán mindenkit szarrávernek majd élőben, stb, meg káromkodnak orrba-szájba. Olyan kontrasztot adtok, hogy a legtöbb SL tag kisangyalnak és a Magyar Tudományos Akadémia tagjának tűnik mellettetek.
  • t0xikus
    sztem csomó embert vonz a guild "badass" híre:)
  • Alienator
    A legtöbb klánban szabály, hogy klánon kívül is viselkedjenek normálisan. lehet hogy meg kéne szabadulnod azoktól akik rontják a klánod repuját. szerintem.
    nem véletlenül szólnak be a tagoknak, van rá ok, elég népszerűtlenek a kis szarságokért. NEM rossz indulatból írom, de ki kéne vágnod ezeket és akkor nem lenne ekkora SL utálat. ha fontos a klánod (és miért ne lenne az) akkor tenned kéne az ilyen repu blasterek ellen. ha neked az a fontosabb hogy az ilyenek klántagok maradjanak akkor bizony számolnod kell a támadásokkal, mert a közvélemény az, hogy az SL szar emberekből áll. ezt jópár tagotok építette fel, és velük, a hangadókkal azonosítják a klánt. döntsd el mi a fontosabb. jonnyka klántagsága idején mérte a legnagyobb "csapást" a klán hírnevére. neki lehet megköszönni főleg.
  • t0xikus
    nagyjából végelegesnek tekinthető a visszatérésem:)

amúgy sl-től független a tahók megjelenése:) előző héten volt vmi izazael vagy hasonló nevű tag wzkben folyamatosan generalon magyarul taplóskodott:)
  • Kasadya
    korrekt hozzászólás!
    Viszont ha a normális fele a guildednek a hülyék miatt sziv akkor nemkéene velük is elbeszélgetned?
  • t0xikus
    mert nem az történt, amit írsz:)
  • Boncmester
    Látom jól elvagytok.
    Egyértelmű volt, hogy Pocok poénkodott. Jonny hülye volt, hogy ráugrott, gondolom csak unatkozott, Crassus meg a másik hülye, hogy Jonnyra ugrott, mert gondolom ő is unatkozott. De szerintem ha valamelyikőtök azt írná be ide, hogy milyen szép időnk van ma, azt is egyből leanyázná a másik, majd jönne valami balfasz, aki kitalálja, hogy az egész a Sárkány Lovagrend hibája.
    Csak hogy tisztázzuk:
    - Jonny nincs a guildben kb 1,5-2 hónapja, szerintem már nem is nagyon játszik, legalábbis én nem láttam online egy ideje, ergo semmi köze az SL-hez már
    - Toxikusnak semmi köze nem volt ahhoz, hogy Jonny ment a guildből (nem kirúgtuk), ő speciel azt szerette volna, ha nálunk marad. Másoknak volt vele problémája, akik nem szoktak ide írni.
    - Ha bármilyen Sárkány Lovagrend tag ide ír, az nem a guild kollektív véleményét képviseli, hanem a magánvéleményét, köztük én is. Ezért eléggé nagy faszságnak tartom kb 70-90 ember megítélését az alapján a kb 3-4 alapján, akik ide írni szoktak, főleg úgy, hogy Laroa kb másfél hónapja be se lépett empire oldalra, Toxi pedig másfél hónap után most hétvégén jött játszani kicsit velünk. A guild nagyobbik része csak eljátszogat, azt sem tudják, mi az az sg fórum, meg crassus, stb. Ellenben ingame viszont rendszeresen kapnak beszólásokat, ami szerintem eléggé taplóság.
  • Alienator
    Tox, jonnyka akart valakit indokolatlanul bannoltatni. próbál elzavarni mindenkit akit akar. szemét módon viselkedett saját klántársaival. mondd meg miért véded. nekem ez érthetetlen.
  • 1Darton1
    És képzeld el, hogy healerként milyen idegesítőek az ellenfél healerei. Néhányat meg sem tudok ölni, vagy sokáig tartanak.
    De ez nem az Ő hibájuk, hanem az én csapatomban lévő dd-ké. Ha van 1-2 ügyes, akkor úgy esnek szét, mintha ott sem lettek volna. Sajnos visszafelé is így van.
  • Alienator
    már akkor beképzelt sz@r volt amikor bétázott, azt hitte hogy akkor is kiály lesz ha kijön a full. nem így lett, kirúgták. majd máshova más játékban is benyalja magát ahogy szokta, aztán ott is rájönnek hogy egy trash és kirúgják onnan is. tényleg durva hogy ilyennek még támogatottsága is van. igen, ez mindent elmond a haverjairól.
  • z3d
    Sehogy, ez egy kis "sírás" volt a healerekről :)
    Kicsit próbáltam nem trollkodni, sry ;)
  • DieHard
  • t0xikus
    ez vicces:) ahhoz képest,h "mindenki" utálja az SL-t "mindenki" teljes mértékben tisztában van a történtekkel. gondolom officeri beszélgetéseket is olvasta mindenki/ott volt sörözéseken, stb:D
  • 1Darton1
    Warzone-ban sosem volt empire-fölény. Legfeljebb a queue time és a huttballok száma mutathatott létszámfölényt.
    A 2 sage + 2 commando ügye pedig nem különösen vág ebbe a témába. :)
  • Kasadya
    nap mint nap itt is bemutatja....számomra az a meglepő ebben,hogy most már vicces srác az SL tagoknak,mert igy bosszanthat másokat is...mikor azonban őket bosszantotta a guildben kibaszták.....ez az élő bizonyitik arra,hogy abban a klánban javarészt csak rosszindulatu emberek vannak akik mások kárán szórakoznak...maga a játék és ez a fórum csak egy eszköz.....elszomoritó
  • Alienator
    az hogy jonnyka paraszt volt ahogy mindig, nem a te hibád. poénból írtad, akinek van agya tudta (jonnykának nincs). és olyanra ne hallgass akit kirúgtak a klánjából mert aljas volt az emberekkel.
  • t0xikus
    én ezt nem tudom:) de te erről biztosan tudsz mesélni,m szoktál ilyet kérni:)
  • picket
    Az pörgette csak igazán
  • Kasadya
    és az is "teljesen jó" ha emiatt valakire bant/kitiltást kér valaki? ,mert szerinted az is vicces és pörgeti a topikot?
  • j0nNyKa
    rendőrrel jobban hangzik :D
  • t0xikus
    teljesen jó,h beírtad:) legalább kicsit pörgött a topic:)
  • Fpocok
    Upssz. Nem akartam ilyen vitát indítani. Amúgy az egy wowos vicc, hogy haldoklik meg minden.
  • z3d
    Franciakulcs, lebuktam!
  • t0xikus
    mindenki SL tagnak születik, csak van aki továbbtanul :D
  • darth devil
    Aki nem SL tag, az simán egy SL-es alregje, h úgy tűnjön nem csak magunkban beszélünk.
  • z3d
    Ööö...nem akarok belemenni a trollkodásba, de nem vagyok SL tag. és én is beszélgetek itt emberekkel. Olyanokkal is, aki nem SL. Vagy lehet, magamban beszélgetek?
    Öööö....
  • darth devil
    Délelőtt nem sok ember játszik.
  • SuLtAN17
    Konkréten 22 perce queue-ban állok Ahto City-n, szóval én is azt mondom ideje lenne. Bár őszintén szólva nekem tetszik/tetszett a cross realm nélküli wz rendszer, mert megismered a saját társaidat és az ellenfeledet, kvázi híres lehetsz (vagy hírhedt:D), ha jól játszol, és értelmes vagy. De egyre többször állok 15-20 perceket a queue-ban, és ÍGY már annyira nem szimpatikus.
  • t0xikus
    én csak azon röhögök,h pont olyan ember hupákol árulkodás miatt, aki elég gyakran szintén ezt csinálta:)
  • DieHard
    Biztos jelentkezett a guildbe, de elutasitottátok. Pfuuujj
  • Bandras DaSilva #40122
    Hát itt lenne az ideje az összevonásoknak mert ahogy olvasom sok szerveren ilyen 30-40 fő van fleeteken csúcsidőben, aztán az nem annyira sok:).

Nem tudom, hogy csinálják majd meg, de remélhetőleg nem free transfer lesz. Fontos lenne az is, hogy figyeljenek a frakció arányokra.

Majd meglátjuk.
  • Alienator
    Toxikus tudsz objektív lenni, tedd ezt most is. Mi is történt? idejött valaki, nyomott egy poént (!!!). jonnyka haverotok meg egyből jött a ban plz dumával, crassus anyázás nélkül és jogosan rászólt, ti meg egyből nekiestetek crassusnak. miért? igaza volt nem? őszintén...
  • Kasadya
    honnan szeded ezeket bakki:D