60176
  • z3d
    Puskás pap for the win!
    :)
  • z3d
    Voltak érdekes hozzászólásai időnként (amik sztem sem voltak rendben), ez tény. Ma meg ugrott az SwTOR halálára, ami vhol valóban túlreagálás volt, valahol meg érthető, mert már "kicsit" unalmas lehet ezt olvasgatni nap mint nap.
    Spec én már csak röhögök ezen is (meg a sok mmonomádprOistenségeken is), mivel van karakteres grafikájú tört szerver, én azon nyomom, tök állat.

Az Jonnyka SL-es történetet sztem hagyjuk, mivel nem tudunk semmit, max annyit, amennyi az SL oldalon ki lett rakva, nem gondolom, hogy az a teljes történet.

Nem is rád mondtam, hogy IRL veréssel fenyegetőztél.

A mai nap kicsit gázul kezdődött, aztán meg megint elkezdődött az SL fika, amit nem értek. Azzal meg ne gyere, hogy hogy viselkednek egyes tagok ingame v itt, mert akkor menjen a vég nélküli Nemesis meg akármilyen másik klán fika is. Arra meg nem válaszolsz, mire jogosítja fel Crassust az, hogy mekkora király pvpben. Értem hogy a cimbid, ezzel sincs semmi baj. Erre mondtam, hogy kicsit töprengj el, nem volt bennem rosszindulat.

Lépjünk már túl ezen. (bár més választásunk nem lesz, mivel Nephin ki fogja irtani a mai összes hozzászólést kb :P )
  • Alienator
    én IRL veréssel nem fenyegettem senkit. te meg nézd meg jonnyka dolgait. az rendben van ugye?
  • Alienator
    basszus ezen az egy dolgon lovagoltok hogy azt írta anno hogy ezredmásodperc? gondolkodj már picit. csak ezt tudjátok ellene felhozni. de amit ma csinált abban mi volt a rossz? segítek: semmi.
    csak próbált védeni valakit aki szintén semmi rosszat nem tett, csak ez a paraszt azonnal beszólt neki. csókolgathatjátok jonnykátokat reggelig, akkor is ő volt a szar most (is).
    bár szerintem ti itt mind tisztában vagytok vele (na jó 1-2 ember nem), hogy jonnyka egy gerinctelen szemét alak, de csak azért is véditek. most én kérdezem meg: miért?
  • z3d
    Még ha igaz is. És akkor mi van?
    Ha Crassus jobb PvPben (pedig az ezredmásodperc előnyöket ebban a béna játékban nem lehet kamatoztatni), akkor feljogosítja, hogy itt beszólogasson nekik?
    Tovább megyek: ha akárki jobb nálam PvPben (és nyilván vannak nálam sokkal de sokkal jobbak), akkor azokat feljogosítja bármire is? Hogy beszólogasson? Akár ingame, akár itt?

A helyes válasz: nem, nem jogosítja fel semmire a játéktudás, ami ráadásul erősen megkérdőjelezhető, mivel nincs ranked dolog egyelőre, bármilyen screenshotot én is tudok csinálni, játék közben meg még nem láttam. Messziről jött ember meg ugye.....

Ráadásul nem az SL-es emberek fenyegetik a másikat IRL veréssel, ami az übergáz kategória. Kicsit töprengj már el.

• picket
    A cím lemaradt: "A Harmadik Tábor tüntetést szervezett az SL ellen".
  • t0xikus
    én elmagyaráztam,h most miért basztattam crassust, nem rémlik?:)
  • darth devil
    Párszor már el lett mondva, nem hc guild. Vannak kevésbé jól pvpző játékosok is. Crassust meg hagyjuk már, nála nagyobb lámát még nem láttam. Mr ezredmásodperc.
  • picket
  • Alienator
    mert irritál hogy ők itt mindent megtehetnek, mást meg bannolnak ha kifejezi nemtetszését. tény, hogy jonnyka a fejekben mindig is SL-es marad. ezen kívül azért, mert undorítónak tartom hogy valaki beír egy poént, jonnyka egyből ráugrik, crassus megvédi és a komplett itteni SL kompánia elkezdi crassust basztatni és jonnyka védelmére kel, pedig ő volt az aki a szemétkedést elkezdte, de ez senkit nem érdekelt.

ez elég ok?
  • Tyrpak
    Ok, tehát, a nagy kérdés az, hogy te miért csinálod?
    Azt mondod, biztos van oka, nálad mi az oka, hogy beszólsz az SL-eseknek?

Szerintem csak azért kezdődött, és azért lett népszerű, mert pár SL tag aktív volt itt, és közben az SL elég nagyra nőtt, hogy sokan lássák a nevét a játékban.

És összekötötték a kettőt.
  • Alienator
    arról meg ne beszéljünk hogy az SL milyen imba pvp-ben, erről kérdezd meg crassus-t aki keresztbe hosszába szopatta őket egyedül :)
  • Alienator
    nem hiszem hogy az SL exploiterek miatt kezdődött volna a hadjárat. szerintem nem csak 50-esek voltak akik kiképtek ha SL-es volt a partyban. az Ilum exploit 3 napig tartott és bőven ez előtt kezdődött az anti-SL dolog. és ez amúgy sem lett volna elég, ez inkább csak ráadás volt imho.
  • Alienator
    gondolom híre ment hogy milyenek vagytok és ütnek ahol érnek. vagy egy tagotok paraszt volt az illetővel stb.

oka van
  • DieHard
    SL baxtatása ha jól láttam a kezdetektől folyik. Mert sok vérpistike nem birta elviselni hogy pl kempelték a base-t ilumon. És ezért mi voltunk a fő ellenség. (igen, SL-es voltam) A többi harminc klán aki kempelt, arról természetesen nem szólt a fáma.
    Utána meg már tökmindegy mivolt SL a fekete bárány. Nem csodálkozom ha egy két guildben lévőnek elszáll az agya az állandó csesztetések miatt. Meg mi az hogy kilép valaki ha SL-est lát? Pont tegnap voltam benn wz-n régi guildtársaim ellen. Krva jól nyomták. Ha nem is aláztak le, de kikaptunk. Esélyünk sem volt.
    Le kellene szálni sárkányékról, minden guildben vannak arcok őket is lehet cseszegtetni.
  • Alienator
    de valamiért csak beszólnak. valami oka csak van. nem hiszem hogy valaki gondol egyet és csak úgy beszól nektek.
  • t0xikus
    persze hogy van. főleg ha general cseten magyarul. kb annyit jelez, hogy aki beszól az mennyire ostoba:)
  • Alienator
    Hát igen, de ha egyszer berögződik valami a fejekbe...

amúgy ingame én nem szólok be nekik mert egyrészt már nem játszom, másrészt más szerveren voltunk. de csak van egy kis jelzésértéke ha mégis beszólnak az SL tagoknak ingame nem?
  • Tyrpak
    Szövegértés tart nullához.

Sogron hosszú írásban kifejtette, hogy Johnnyka kb 2 hónapja lépett ki, Toxi pedig másfél hónap után most lépett be először az SL-es karijával.

Nem tudom, hogy ez hogy nem meríti ki azt, hogy nem SL-esek az illetők.

Másrészt, ezek szerint másfél hónap sem volt elég, hogy ezeket az embereket ne SL-esként azonosítsák, ne 3-4, nem is guildes emberből vezessék le az SL hírnevét.
    Szóval mit kellene a guildfőnöknek tennie, hogy végre Crassus és te is észrevedd ezt?
    Nyilvános fejre hamut szórás?
  • DummyBoy
    Nem mindenkit anyázott ... A mondat úgy kezdődött: "Szerintem mindkét vitázó oldalnak ..."
  • Boncmester
    Komolyan ilyen stílusban próbálod okítani az embereket a kulturált viselkedés szabályairól?
  • Tyrpak
    Viszont akkor ha operative, akkor...

A puskás papnak van AoE anyázása. :D
  • Alienator
    jonnyka addig úgyse játszik komolyan amíg nem lehet rabbit indítani :)
  • z3d
    Tényleg!
  • j0nNyKa
    lehet marauder is!
    rage ágon amúgyis vannak elég imba AoE dolgok, lehet ezt is valahol ott kell keresni
  • z3d
    Picket, melyik AC melyik talentágának a tetején van az AoE anyázás? Én is akarok ilyen skillt.
    Látom, próbáltad elrejteni a megfogalmazásodban, tehát ez egy stealthből elnyomott AoE anyázás volt. Hmmm...tehát vagy operative, vagy assasin. Mivel assasin talenteken nincs ilyen....
    Indítanom kell egy operative-ot :)
  • Alienator
    ja és hogy az swtor haldoklik az tény, nem vicc :)
  • darth devil
    Ülj inkább vissza az iskolapadba és tanulj meg szöveget értelmezni.
  • darth devil
    Had ne kelljen már magyarázni. Bedobott egy vicces beszólást, a vita feloldására. Az emberek helyén kezelték a dolgot. Erre jössz te és habzószájjal anyázol. O.o Aki hülye az hülye.
  • Alienator
    nem volt smiley utána, akár komolyan is vehettem. nem?
  • Alienator
    na ez az. ha valaki anyázik mindenkit az nem számít. ha valaki erre reagál durván (és jogosan) az már gáz.

te is anyázva lettél általa.
  • z3d
    AoE anyázás...wow, ezt a kifejezést ebben a formában még nem láttam :)
    Sztem picket aoe anyázása (ez mekkora :P) viccnek volt szánva, szóval nem értem, miért nem nevettek, kb akkora vicc volt, mint az SWTOR haldoklik beszólás :)
    Nevetni, nem anyázni :)

• darth devil
    Nagyon nem mind1 a hangnem... Szövegértésed erősen konvergál a nullához.
  • Alienator
    Crassus normális hangnemben reagált rá, mégis nekiugrott az egész SL.
  • Alienator
    egen. picket aoe anyázása nem számít ugye?
  • darth devil
    Csak úgy áramlik a szép kultúra a szavaidból. :D
  • Alienator
    Akkor is tűrhetetlen amit művel jonnyka. és még csak figyelmeztetve sincs soha.

Picket írta:
    "Szerintem mindkét vitázó oldalnak a közlekedési csomópont gyalogosok számára kijelölt részén álldogáló szexuális szolgáltatásokkal üzletelő egyenes ági nőnemű felmenőjét!"

A te kurva anyádat...
  • Nephin
    Na.

Egyrészt elég vacak napom van, szóval alapból morr. :D

Másrészt az egy dolog, hogy Jonny feleslegesen ugrott egy viccre, ami hiba, de az is jó kérdés, erre miért kell anyázva, káromkodva, stbstb. reagálni? Muszáj átmenni útszéli kocsmatöltelék stílusba? Most konkrétan Alienatorról beszélek, jöhetnek a kivételezek meg visszaélek a hatalmammal pm-ek, nem érdekel. Tanulj meg rendesen vitázni és normális hangnemben kifejezni az ellenvéleményedet, különben megint repülsz innen, ezúttal végleg. A másik, ami Crassusra is vonatkozik: személyeskedés NINCS. Tanulmányozzátok a disputa ókori szabályait esetleg...

Ja, lehet, hogy törlök majd otthonról, még nem tudom, de ne lepődjetek meg. :D
  • DummyBoy
    Igazság szerint nekem van egy teóriám, hogy miért az SL a főgonosz, de nem írom be mert minimum fél év lenne mire a rengeteg minuszból feltornáznám magam oda, hogy látszanak a hsz-eim ...
  • SuLtAN17
    Sajnos részese voltam a dolognak reportoltam is remélem az egész team is. Visszaírt a protokolldroid, hogy pontosítsak mi történt, nem tudom ezen mit kell pontosítani láthatatlanul besprintelt warriorként :) Remélem perma lesz a jutalma:)