60176
-
#40119 Csak ennyit tudok küldeni nekik:
-
t0xikus #40118 áááá crassuss tényleg lány!!! 1-2ember = mindenki:) gondolom akkor az 1 alkalom = mindig, az egyszer nem = soha:D -
t0xikus #40117 Laroának ma este jár le a bannja (neki azért hosszabb,m valaki mintha beárulta volna bannmegkerülésért:D azon gondolkozok,h az volt-e, aki épp itt hupákol árulkodás miatt:D )
amúgy ő is jön vissza emp oldalra -
Kasadya #40116 szerintem meg az a "vicces" ,hogy az SL tagokon kivül kb. mindenki más egyetért! Van saját fórumotok miért nem ott beszélgettek egymással? Mielőtt nem voltatok itt még az én "negativ" kommentejeim is akár épitő jelleget is szolgálhattak!
Johhnykén+ az SL-es bandán kivül más trollt én nem nagyon láttam a topikban! Másképp mivel magyarázzátok,hogy konkrétan egymással beszéltek pedig arra ott a saját fórumotok meg este vagy napközben a TS/VEntrillótok? -
z3d #40115 Laroa-val mi a helyzet? Nem akar ő is trollkod...izé...visszajönni empire oldalra?
Egész kiegyensúlyozott volt a hétvége pvp szempontból, nem érzem azt a nagy empire fölényt, kivéve talán egy meccset, amikor belefutottam egy 2sage+2commandó healer kvartettbe :)
Jó lenne, ha nem random összevonás lenne, hanem frakció kiegyensúlyozást céloznának meg. -
t0xikus #40114 te egyre viccesebb vagy:) sztem sokak nevében mondom: örülünk,h lejárt a bannod:) -
Alienator #40113 ők az SL. megtehetik. majd arr lennék kíváncsi, hogy az swtor után hova mennek. majd megyek röhögni abba a fórumba hogy jonnykát megint kirúgták :) -
Kasadya #40112 "anti-troll" téma? azok után,hogy egy vicces mondat miatt te banoltatni akartál egy ártatlan fórumozót? nagyon könnyen elsiklotattok ezen atombunkó dolog felett..... -
#40111 Időszakosan biztos megugrik a játékosok száma, de hosszútávon nem hinném h sokan maradnak. Lassan tényleg időszerű lesz a szerverösszevonás, de szerintem frakció szerint fogják, a legnagyobb repes a legnagyobb empire oldallal. -
t0xikus #40110 hát remélem, amikor eljön a szerverösszevonások ideje, akkor nem random fogják csinálni:) -
#40109 :DD true
na jólvan ne sztároljuk a lovagrendet, mert erre is ráharapnak a csúnya bácsik, aztán Nephinnek miattunk lesz szívrohama
feldobok egy (szerintem) anti-troll témát:
azon agyaltam, hogy nem-e időszerű lenne mondjuk párossával összevonni a szervereket (ha már haldoklik a játék :D), valami olyasmi módon, hogy a legkisebb létszámút a legnagyobbal, a második legkisebbet a második legnagyobbal, stb. stb.
esetleg figyelembe lehetne venni az empire / republic arányt is, és az alapján felállítani egy ilyen sort
sokat.. dobhatna a dolgokon, nem?
vagy.. most a trial / 1.2 patch miatt vajon lesz egy csomó új előfizető, és megint heavy/full szerverekre lehet számítani?! -
t0xikus #40108 szar guildhez szar játékos jár:D -
#40107 dehát az már nem is op, ráadásul te irányítod... -
t0xikus #40106 :D -
Alienator #40105 Igen. És mégis ő itt a kiskirály.
mindegy, én leszarom de felháborító hogy egy saját klántársaival aljasan bánó "ember" itt királykodik. -
t0xikus #40104 persze:) -
#40103 marad az operatív? -
t0xikus #40102 hát szép lassan visszaszivárgok. mire bejön a 8fős wz jelentkezés, addigra fel szeretném gearelni magam. mondjuk most pont jön majd másfél hét nemjátszás -
#40101 jól tettétek :DD
mész/mentek vissza empire oldalra? -
t0xikus #40100 milyen jól tudja mindenki,h mi zajlik az szemét emberek gyűjtőguildjében:D -
Kasadya #40099 ha van türelmed kikeresheted ahol az SL-esek leirták/és ide bekopyztam/ többek közt azért rugták ki ,mert megreckiroztatta az újoncokat és szemét módon bánt a saját guiltársaival,egyszóval az officveri rangját nem épitő jelleggel használta hanem erőfitogtatásra....szóval egy ilyen emberről beszélünk -
t0xikus #40098 te olyan szemét vagy,h kirúgtunk a klánból:DDD -
#40097 ja te vagy az, aki ingame lepatkányozza a másikat, meg ilyenek? :)
azóta azon kattogsz, hogy kiraktak a guildedből? könyörgöm, kb. 2 hét játék után volt, miután folyamatosan inzultáltad a guild társaimat
komolyan: mit vártál, megpuszilunk? :) -
#40096 Nem lehetne az offtopic trollkodással elhúzni melegebb éghajlatra? Legalább az swtor halála iránt legyetek tisztelettel. Bár ha halott, miért vontak most havidíjat? -
Alienator #40095 Te büszke vagy arra hogy egy aljas hulladék vagy?
Meg hogy a szemétségeid miatt kirúgtak egy klánból?
Lehet hirdetni különböző magazinokban ha neked ennyire menő az árulkodás meg a féreg magatartás. -
#40094 Majd picket beszur egy "dont feed the troll" szoveget pocoknak, aztan vege is. Neha tenyleg egyszerubb nem reagalni egy-egy kommentre, mert pont az indit el egy vitat, hogy meg akarod akadalyozni a vitat. A szandek nemes, de a vege ugyanaz a kaosz. -
#40093 Áhh, mazohista vagyok, lenyitom és elolvasom úgy is, h milyen böszmeséget írt. :D -
#40092 használd a lehetőséget, hogy nem látszik a hozzászólása a minuszok miatt - csodákat tesz a lelki világoddal, hidd el :) -
Alienator #40091 na most már legyen már elég!!!
az imádott jonnykátok kezdi itt a szarházi dolgait hogy elzavar meg bannoltatna valakit aki nyilvánvalóan poénkodott, valaki (ezesetben crassus) teljesen jogosan rászól és még ő a szar? most minden viccet félretéve, nézzétek már objektívan. -
#40090 -
Kasadya #40089 beir a srác egy viccet......felkel Johnnyka a "jófej srác" és reggel 9-kor az első hozzászólása,hogy felnyomja a szerencsétlent a házigazdánál....figyi én RL sem hagyom ha valakit igazságtalanul meghurcolnak vagy ártani próbálnak neki úgyhogy lightosan szóvá is tettem,hogy "mekkora jófej",hogy mint egy jó besugó beárulja a "szomszédait"..... én provokálok? -
#40088 Aha, és azokat innen tudod meg nem a hivatalos oldalról/forumról vagy épp a magyar fansiteról. Na ne szórakozz, provokálni jársz ide, aztán meg csodálkozol ha kitiltanak. -
Kasadya #40087 kivancsi vagyok mik az újdonságok -
t0xikus #40086 akkor nagyobb az élet törtön, mint az élesen? hm. meg kell néznem -
z3d #40085 Te ismered a tört szervert? Tegnap már voltunk ketten rajta. A companionommal, de most mindegy is.
Ilyen karakteres grafikával emulálják a környezetet, de kicsit így is lagol.
-
#40084 Drága nem egyetlen de mégis kedven trollunk, ha nem játszol ezzel a fostaligával, akkor mi a fenéért olvasod a topicot? Direkt jössz a pofonért? -
t0xikus #40083 persze amikor te csinálod ezt, az nem tűnik fel. világos:D -
Kasadya #40082 csak már reggel 9-kor kezdeni az árulkodást ,szúrta a szemem..... -
t0xikus #40081 te is adakozol nekik?:) én sem játszom vele mert halott meg nincs is kivel, mivel mindenki abbahagyta, de annyi pénzem van,h nem tudom mire költsem:D -
t0xikus #40080 már megint megjött?:) kicsit sűrűn menstruálsz:D