60173
  • darth devil
    Maradjunk annyiban, h szerintem messze nem lesz akkora durranás mint az 1 vagy a 2. Szerintem. :)
  • MarkBlade
    Na most mi van? karbantartás?
  • j0nNyKa
    nem akarom ezt a topicot dio3 topikka alakitani, de attol, hogy neked valamifele blizzard-frusztraciod van, azt allitani, hogy a 3. resz egyenlo 2.kal felturbozott grafikaval... oo.. hogy mondjam szepen?!
    furcsa.
  • darth devil
    Anno a 1-2őt szarrá játszottam, mind singleben mind bneten. Ettől már nem esek hasra, főleg annak tekintetében amivé időközben a blizzard vált.
  • j0nNyKa
    te valami furcsa bolygon elhetsz :)
  • darth devil
    Amúgy se lesz nagy szám. A 2re húznak egy új graf motort. Ennyi.
  • DummyBoy
    Ha nem ismered az előző részeket, akkor azért nem tudod miért olyan nagy szám :)
  • Suffering
    Mitől olyan nagy szám ez a diablo 3? nem ismerem az elöző részeket. csak gameplay videokat néztem a diablo 3-ról, elég lagymatag játéknak tünik...
  • Optimus Prime
    Én is kaptam mailt egy 7 napos trialhoz. Ez más lehet, mint mostani ingyenes hétvége.

Ami viszont nekem gond, hogy a vacak downloader lefagy, piszok lassú és lomha. A múltkor a béta tesztes verziót is ezért hagytam a fenébe. Egy hétvégére és 25 GB ~1300 kb/s-el. :S
    Míg tölt néztem pár videót. A grafika tényleg ilyen?! Mert a KOTOR szebb és kevésbé Clone Wars hatású.
  • csokicsiga #40761
    igaz sajnos
    De, azt én is észrevettem, mintha kevesebb player lenne.
  • 1Darton1
    Pedig több verzió is van arra, hogy éppen melyik ujjukat mutatják. Legtöbbször a középsőt.
  • csokicsiga #40759
    Én már az elejétől játszom a játékot, nem hinném, hogy behalna a gamma, ha megjelenik a többi mmo , vagy a d3-om.
    Én d3-mal, és evvel is nyomni fogom, ahogy az időm engedi.
    Nem várom a többi mmot, mivel, egyszerűen, ennyi év után ujjat mutatni nem tudnak, nekem.
    Az swtor, legalább a sw filmek hangulat világát visszaadják, mivel nagy rajongó vagyok, nekem ez elég, és a 1- max, 2 óra játék 2 naponta bőven elég.
    Aki sw fan, az marad úgyis, és abból lesz annyi, ami fenn tartsa a gammat.
  • Suffering
    Elvileg mától van a 4 napos trial. de nekem az swtor.com azt írja, hogy you have 7 day trial. most akkor 7 napig játszhatok vele? Másik kérdés: Amig le nem töltödik a 25 giga addig nem játszhatok vele? (mármint pl. 12 giga után és a többi adatot a játék ideje alatt tölti, sok mmo-ban igy van) mert a 2 megabites netemmel mire lejön a 25 giga már el is tellt a trial időszak :S
  • TDC Geronimo
    gw2ig biztosan, aztán jön a következő és így tovább :)
  • darth devil
    Szerintem pont annyira, mint most az ME3nál. Ideiglenesen biztos, de már a d3 se lesz olyan mint az 1-2.
  • j0nNyKa
    hat igen, oszinten szolva szerintem nagyon sokan ugy alltak / allnak hozza az swtorhoz, hogy 2-en 3-an a baratokkal nyomjak - ez pontosan illik a dio3ra is

na de majd meglatjuk 2 honap mulva, hogy csappan-e az swtor kozosseg emiatt
  • TDC Geronimo
    -közel.
  • TDC Geronimo
    Jó a dio 3, de közel még mindig egy singleplayer játék némi coopal kiegészítve... oh wait, swtor is majdnem az :D
  • j0nNyKa
    mind1, latod, majus 15.-en bukni fog a jatek! :D
  • TDC Geronimo
    Na mivan már azzal az 1.2es PTSel -.-
  • j0nNyKa
    jaja, gyenge a sorc/sage, buffolni kell a sebzesuket :D
  • Tyrpak
    Burst alapú glass cannon = operative a nerf előtt.

A sorc ilyen tekintetben inkább support. Cc heal rdps. Nincs mit nerfelni a sebzésén, a cc -k számát meg cd -it kéne felülvizsgálni és rendben lenne.

Másik burst elvileg a carnage mara lenne. Ehelyett az anni mara 3+1 dot-ja a "burst "
  • a.carkey
    Más meg nerfelné. :)
  • 1Darton1
    Gugli barátunk mindig csatasorba áll mellettünk, amikor a téves képzeteket kell legyőzni.
  • MrStokes
    Annyibol lehet csalodas a sorc, hogy egy burst alapu glass cannon tipusu jatekmenetre szamit az ember, aztan nem azt kapja. A glass resze megvan, de a burst hianyzik, ellenben van neki sok-sok cc-je es support skillje, ahogy irtad.
  • 1Darton1
    Az egyes skillek sebzése és a dps két kölün fogalom, mint ahogy a burst és a fenntartható dps is. Nem is beszélve az egyéb support skillekről. Érdemes több szempontból is vizsgálódni, és nem csak egy alapján megítélni valamit. Úgy kevésbé lesz frusztráló.

• Nephin
    Nem, az elejétől. Bár ugye csak 10-től shadow... :)
  • Zozzancs
    Valahova le kell írnom ,mert már nem bírom tovább:
    Sorcerer champion: max crit 1800 2000 , a trooper meg 4k-t meg 5k-t ver rám nem beszélve a warriról meg az agent ről szánalom battlemasterbe meg 2700 2800 hát mi a lófasz ez? más mmoba 8k-kat meg 10k-kat lövöldöz a mage/sorcerer... a pvp geart túl könnyű megszerezni szinte mindenki epic gearbe rohangál már a companionokról nem is beszélve ez is vicc...
    köszönöm, hogy meghallgattatok.. a játékot továbbra is szeretem, de ez nagyon flusztráló
  • DummyBoy
    Nekem múltkor mikor elsakkoztam a kérdést, akkor mailcímet, lakcímet és 2 biztonsági kérdést kérdeztek ...

Amikor elmondtam, akkor resetelték az accomat ...

Nagyon tisztán és érthetően beszélt a kislány, türelmes is volt ...
  • alphard
    Zárolta a rendszer az accountom, mert a regisztráció óta (decemberi) most tett fel először biztonsági kérdést... Emlékszem, hogy 5 kérdést kiválasztatom, fejből még háromra tudnám is a választ, de még az se rémlik, hogy ezt én választottam. Írtam nekik, jelszó reset-et küldtek, hogy azzal a zárolás oldódik újra válaszolhatok a biztonsági kérdésre. Természetesen ugyanazt kérdezte. :( Vagyis nem marad más, mint az angol telefon. Ugyanis olvasás/írás megy, de a kiejtésem.... az katasztrófa. Valaki már beszélt velük, mit kérdeznek ilyenkor?
  • DieHard
    :)
  • Bodrey
    Köszi
  • Boncmester
    Azt szeretném, ha még az a gondolat sem születne meg a fejedben, ami ahhoz a gondolathoz vezetne, hogy elkezdjél azon filózni, hogy beadod a jelentkezést.
  • Boncmester
    Te kezdőnek számítasz? :)
  • Boncmester
    Ahhoz, hogy be tudj logolni a szerverre, meg kell venned a játékot, és kapsz 30 napot, amíg belogolhatsz. Utána elő kell fizetned.
    Nyilván sok klánba befér ember.
  • Tyrpak
    De lvl 16-tól imádod, amikor megkapja a dark charge-ot nem?
    Ez meg csak 15-ig tart :)
  • Nephin
    De most miééééért, imádom a shadowt... :( :D
  • hawkie22
    Jaja, a BH Makoval megsegítve elég tápos karakter már az elején is. Elite-ket is gond nélkül lehet vele ölni a questekért kapott gearben, a 11 szint alatt egyszer sem haltam meg vele, pedig sokszor 5-6 mob is rajtam volt. Szóval egyetértek Tyrpakkal, kezdő játékosnak tényleg jó kezdés a BH.
  • Alienator
    OMG azt hitted komolyan oda akarok menni?

jajdehülyevagy
  • Tyrpak
    Kezdő játékosnak én a BH-t ajánlom, mindegy, hogy merc vagy powertech mert a lényeges skilleket megkapja lvl 9-en, Mako az egyetlen healer pet.

Nem ajánlom a sith warrior / jedi knightot, mert egyedül a force charge, ami megvan, cc semmi.

Sorcerer és sage ezen a szinten nagyon OP, assassin/shadowt viszont csak erős idegzetűeknek.