60173
  • N1ggA
    Egy átlagos játékos átlagosat tud kihozni belőle (survivalben szar), egy jó játékos viszont csodákra képes vele. Nagyon sok hasznos képessége van, ez ugye összezavarja az embert, ha buta, de ha ráérez, és úgy használja, ahogy kell, akkor tényleg OP.
  • eLiXir
    csak hülyültem azzal :P

remélem semmi ész nem kell hozzá tényleg olyan OP!
  • DummyBoy
    Bár én sem HC, sem hozzáértő nem vagyok ...
  • DummyBoy
    OP
  • eLiXir
    Kaptam trialt, Sith Sorcerer milyen a játékban? Hardcore illetve hozzá értő nem csak hozzá értőnek akarni látszó játékosokat kérdem.
  • Bodrey
    Hellóóó Mindenki!

Elég összetettet szeretnék kérdezni, sok kérdéssel!
    Kaptam ismerősömtől free acc-ot amit imádok, és nagyon is vártam.
    Kérdéseim, ha netán úgy döntenék, hogy tovább is szeretnék menni és "előfizetnék" akkor is meg kellene venni a progit? Akkor minek lehet letölteni? Illetve ha folytatom mennyien játszotok aktívan, és hogy beleférne egy új tag a klánokba?
    Aionnal tolom amúgy igaz pve-s vagyok de szeretek menni pvp-zni is ha van rá társ, szeretek csopival mozogni úgy nem unalmas a játék.
    Előre is köszönöm a válaszokat
    Üdv. mindenkinek
  • McHaals
    köszi, közben utánanéztem melyik class mit tud... jónak néz ki a BH meg a trooper is, bár erős késztetést érzek egy dual lightsaberre is :D ehh nehéz döntés
  • hawkie22
    Attól függ, mit szeretsz. Imp oldalon a Bounty Hunter-t tudnám ajánlani vagy Rep oldalon a Trooper-t. Én a Troopert végignyomtam 50ig, most kezdtem a BH-t, már 11-es, de alig bírtam abbahagyni. :)
  • McHaals
    véleményetek szerint milyen karakterrel a legélvezetesebb a játék lvl 1-15 között?
    bétában már próbáltam a smugglert, most kipróbálnék valami mást a trial alatt
  • McHaals
    a főoldalon le lehet tölteni a klienst, de hogy az jó lesz-e a trialhoz... passz.
    én megvárom a holnap reggelt.
  • Tyrpak
    Amennyire én tudom, holnap reggel 5 órától lehet belépni és letölteni.

De valaki már végzett is vele, szóval biztos van valami más módja vagy a letöltés már hamarabb is mehet... passz.
  • Police88
    Hi!
    Mit kell tennem, hogy játszhassak a gameval a triál idején?
    Le tudom tölteni előtte vagy csak a trial napjától?
  • Tyrpak
    Shield, kitérés és armor mennyire hatékony, egyes AC-kre és a jellemzőbb buildekre lebontva.

Hatalmas nagy eltérések vannak, hogy mi ellen effektív a shield, és mi ellen az armor.

Nagyon kirívó belőle a sorc/sage, és a scoundrel/operative lopakodós ága, ami főleg olyat sebez, ami ellen nincs shield.
  • DummyBoy
    Ez engem is érdekelne ...
  • Tyrpak
    Szerintem kikoptak olyan értelemben, hogy megunták, és altot csináltak, aminél érdekesebb a játékmenet.
  • darth devil
    Amúgy csak én látom így, vagy tényleg kikoptak az agyatlan tracer spammerek?
  • z3d
    BH módosítás infó

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=358196
  • z3d
    Számomra az a hihetetlen, hogy a JK a legelterjedtebb class rep oldalon. Néha látok egy egy sentinelt v guardiant, de sokkal gyakoribb a sage/commandó, utána meg a zűrcowboy.
  • MrStokes
    Errol az alabbi jutott eszembe:

Allitolag nem a forumokat nezi Bio, hanem a statisztikakat amikor class balance dolgaban tevekenykedik.

Na mar most, ha egy AC alulreprezentalt, akkor ebbol ok azt hozzak ki hogy op, es nerfelni kell? Vagy vajon milyen egyeb statisztika alapjan donthettek el, hogy PT-nek jar a nerf?

Netan az a furcsa eset all fenn, hogy bar tenyleg tul eros a PT, de megsem jatszanak vele annyian, mert ... ?

Elgondolkodtato szamomra.

• MarkBlade
    Oscarban is megmodták oxinoron :)
  • Tyrpak

Ami hihetetlen belőle, hogy a powertech/vanguard a második legritkább a sniper/gunslinger után.
  • Boncmester
    Jah, azokat külön fizetjük, de nem tagok, csak csatlósok :)
  • z3d
    Kétszer olvastam el, így már érteni vélem ezt és az előző hozzászólásod is :)

Azért helyeztem egy tengelyre a két jelzőt, mert elsősorban programozási tudás / design minősítésére gondoltam, tehát egyes esetkeben zseniális megoldásokkal tudnak előrukkolni, más esetekben meg süt róluk az amatőrizmus.

Ha megint félreértettelek, akkor én a buta-zseni tengely bal felén helyezkedem el :)
  • z3d
    És a bérenc alregekkel mi van? :)
  • Boncmester
    Olyanból csak 1 volt...
  • picket
    Csak trollokat, akik számozott alregekkel zergelik a topikot.
  • picket
    Kicsit amatőr módon fogalmaztam, de azt akartam mondani, hogy amatőr és a zseni nem egy tengelyen van, nem egymás ellentétei. Az amatőr ellentéte a profi, a zsenié a buta. Nem kizárt a buta profi, mint ahogyan a zseniális amatőr sem elképzelhetetlen, lévén nem attól zseni valaki, hogy mindenben profi. Na most üljön velem a sarokba morogni aki elvesztette a fonalat.
  • Boncmester
    Ilyeneket nem veszünk fel, mint te...
  • z3d
    Na, hogy ne érje szó a ház elejét, mekkora idióták is vagyunk itt (persze nem mintha érdekelne :P), kérdezek a játékról.

A shieldekről kétféle dolgot olvastam hivatalos fórumokon, a zemberek egyik fele azt állítja, nem jó pvpben szinte semmire, mert nem csökkenti sem a force/tech támadásokat, sem a critical hiteket. A másik fele a zembereknek meg azt mondja, hogy ez már elavult infó, és királyul működnek a pajzsok az esetek nagy részében.

Tapasztalat, vélemény?
  • z3d
    Ma nagyon formában vagy :) :D
  • picket
    Ahhoz képest, hogy mekkora amatőrök eléggé zsenik.
  • z3d
    Gondolom, ez is hasonlóan nehéz programozási feladat, mint a weapon preview. ;)
    Komolyan, néha nem tudom, hogy a BW zsenik gyülekezete-e, vagy amatőröké.
  • Nephin
    Nem biztos, hogy 1.2 feature, de lesz.
  • z3d
    Yikes :)
  • j0nNyKa
    dede, írták azt is
    idézem swtor.hu-ról:
    "lesz lehetőség 8 fővel jelentkezni a queue-ba, a csapat nem esik majd szét a meccs végén"
  • Laroa
    Látom te és a mozikultúra nem vagytok kebelbarátok. Segítek:

• Tyrpak
    Várj várj várj, ebből még csak a 8 fős wz jelentés a biztos, azt senki sem mondta, hogy nem szed szét a rendszer. :)))
  • Alienator
    "Ez utóbbi esetben lehet, hogy rád vés egy horogkeresztet homloktájékon"

Nem mutatna jól a másik mellett. Tudom hogy Laroa egy mocsok náci disznó, úgyhogy vele valószínűleg jó cimborák lennénk :)
  • Laroa
    Lol :D
    Egyébként épp visszatérek a zesel ölelő kebleire lévén 1.2től ugye 8fős wz jelentés és a groupot se szedi szét a rendszer wz után.
  • a.carkey
    Érdekesek ezek a lányok, különösen az a bajszos középső. :D