60892
  • 1Darton1
    Már most is árulnak, csak kissé borsos ára van (ami nem feltétlenül baj).
  • z3d
    Tyrpak: 1.2 Battlemaster PvP vendors now sell Battlemaster gear pieces for Warzone Commendations.
    Nem lesz random már a cucc.

darth devil: jogos. én is vágynék normál kinézetű páncélokra, ezek így képen kiégetik a retinám.
  • Boncmester
    Mondjuk nekik ez csak jobb, mert még több idő, amit befizetve tölt az ember. Mint ahogy pl az is, hogy leszállsz az űrhajóról az űrbázisra, ott elgyalogolsz a zsilipig, aztán mászkálsz egy sort, majd beülsz a siklóba, irány a bolygó, ez mind töltögetés meg mászkálás, így content nélkül töltöd az időt a játékban. Remek... Persze ez minden játékban előfordul, meg jobban beleéli magát az ember a szerepjátékba, csak néha zavaró tud lenni.
  • Boncmester
    Igazából valóban ezt teszed. De engem általában pl nem érdekel a ruhám kinézete, most sem szándékoztam ezzel foglalkozni, de azért átléptek egy határt ezzel szerintem. Kénytelen leszek elkezdeni majd keresgélni valami normálisan kinéző ruhát, de nem tudom, minek kell ilyenekre elbaszni az időmet...
  • darth devil
    Ez rendben van, de azért ha már kiszedek egy top ruhát akkor jó lenne hordani is. Ezzel az erővel elég lenne ha a modokat vennéd ki commendért, nem ruhákat.
  • darth devil
    Az empire cuccokért felelős embert biztosan, vagy valami túl darkot akartak és átestek a ló túloldalára. Rep armorok egész pofásak voltak eddig... :D
  • z3d
    Lesznek új orange setek, meg a most már ingame itemek között is van már pár jól kinéző. Szóval nem lesz gond szerencsére.
  • Tyrpak
    Konkrétan még nem sikerült egyetlen darab BM-et se összeszednem (ear, és implanton kívül), és valahol azt nem látom, hogy miért kellene nekem több száz WZ-t tolnom azért, hogy meglegyen az a cucc, ami valakinek már rég megvan, mert mákja volt egy zsákon?

Valószínűleg valamelyik alttal tolom tovább, inkább, mint hogy emiatt szívjon a lvl 50 karim.
  • z3d
    A bikafej sisak valami eszméletlen, Eddig két embert láttam december óta, aki nem hideolta el a headslotot :) Meg is bámultam mindkettőt :)
  • Boncmester
    Igen, addig tényleg jók voltak a setek, csak utána valszeg bedrogoztak, vagy leváltották a designert, nem tudom.
  • Boncmester
    Mondjuk voltak már eddig is durva bakik, pl valamelyik Sorcinknak volt olyan sisakja, amit simán mintha a WOW-ból vettek volna ki, és iszonyatosan nem illett az SW-hez. Nem is értem, hogy gondolták azt. Ilyen bikafej szerű volt.
  • darth devil
    40es pvp set-ig voltak jók a ruhák, utána totális agyrém, különösen empire oldalon, ott egyedül az agent cucca néz ki valahogy, a sadomazo maszk vagy a rohambili nélkül
  • darth devil
    Nem is értem, h mit akarnak ezekkel. Az SW világában sose voltak ilyen ronda ruhák. Minden játékban a lehető legegyszerűbbek voltak. A kevesebb néha több. :S
  • Boncmester
    Nem bármit csinálnak, az szar, hanem ezek a páncél grafikák fosok konkrétan. Tény, hogy ki lehet szedni a modokat, attól ez még nem kellett volna, hogy megakadályozza őket abban, hogy normális, Star Wars szerű páncélokat csináljanak, ne pedig úgy nézzen ki pl a Jedi Knight, mint egy japán rízsszedő földműves, és hasonlók. Érdekes módon a játék promovideóin is úgy néznek ki kb a karakterek, mint a filmeken, gondolok itt a fejvadászra, a jedikre, stb, nem pedig totál idiótán.
    Ez a te bajod, hogy mindig ilyenekkel jössz, hogy tökmindegy, ha valamit szarra csináltak, mert meg tudod kerülni az egészet. De igazából nem mindegy. Persze ez sem olyan dolog, ami miatt az 1.2 sikeres vagy sikertelen lenne, csak egy apróság, viszont sok ilyen apróság zavarja az összképet.
  • a.carkey
    1000/1000hez 60 wz kell, ha jól nyomod. Na az csak 1 szaros bm comm. Nevetséges, különösen annak fényében, hogy a a zsákok közül kb. minden 6. dob valamit ...
  • Alienator
    Ne kezdd már megint hogy mi vagyunk a hülyék. Tudja mindenki hogy át lehet tenni, mindössze arról van szó hogy jönnek új armorok és nem jól néznek ki. Ne kötözködj.
  • a.carkey
    CEhez volt egy kiadvány, master Gnost-Dural naplója címmel. Abban azért voltak páncélok. Mifaszért nem az az alap?

• picket
    Füves cigi? Minek az? Ezt használom:

Amúgy műbalhé megint. Bármit csinálnak, az szar. Pedig ezeket a páncélokat nem is kell hordani, mert kiveszed a cuccokat, és berakod amibe akarod. Dráma.
  • Prof William
    Ma elkezdem tölteni a klienst. Érdekel hogy milyen ez a játék. Ha tetszik akkor nem kizárt hogy elő is fizetek rá.
  • z3d
    Commendation limit 2000 lesz, azt olvastam vhol. A merc commendationokkal mondjuk megint nem tudom, mi lesz.
  • Alienator
    Hát ami külsőre legjobban bejön az a centurion cucc. Ha lesznek új narancssárga cuccok majd szétnézek, de amik eddig vannak azok nem annyira szépek mint az említett pvp cucc.
  • Tyrpak
    Mi tegnap azt beszéltük, hogy meg lehet azt csinálni 1.2 után, hogy kiveszed a rated chestet, és annak a színéhez igazítod a többit, és olyan, mintha full rated cuccban lennél. :)

Alienator: elvileg pakolhatod abba, de szerintem a többség leáll narancsot gyártani, hogy augment slot is legyen. Expertise, crit és surge augmentek is szintén nagyon kelendőek lesznek 1.2 után.
  • Bandras DaSilva #41508
    Igen átgondolt dolog....újat majd nem lehet szerezni, de a régi cuccok megmaradnak, csak mondjuk szart sem ér majd.
  • z3d
    Engem az is érdekelne, hogy a jelenlegi champion felszereléssel fizikálisan mi fog történni, mert ha jól láttam, az a kategória megszűnik, gondolom, nem fogok autó BM cuccot kapni helyette.
  • Tyrpak
    Keress rá a Knights of the Old Republic képregényre.

Nekem tetszett abban a stílus, próbálták a játékot követni.
  • Alienator
    Kérdésem volna mert van 1-2 dolog ami hiányként jelenik meg szellemi háztartásomban.
    Szóval az 1.2-ben azt láttam, hogy a BM, centurion stb cuccokat sima wz commendationokért meg lehet venni. Amiből most ugye max 1000 lehet. De ezt nyilván emelik mert van ami drágább PTS-en. Nekem nagyon tetszenek ezek a gearek kinézetre. Meg lehet majd csinálni hogy pl kiveszek egy centurion chestet, a columi chestemból kiszedem a modot, armoringot, enhancementet és átrakom a centurion cuccba?
  • z3d
    Mintha az 1.2 promó videóban értelmesebb páncél kinézetek lettek volna...nagyon remélem, mert ezek a vállvasak meg sisakok...hát izé...
    Füves cigivel/sok sörrel is max az elmegy kategória, de inkább a "köszdekösznem" mondatot mondanám.
    Még szerencse hogy van mindkét verrógépből (synthweaving és armormech), szóval szépen varrogatok majd critelt narancssárga ruhát, és kitépem a modokat a lenti ruhákból, amit aztán rituálisan felgyújtok :-)
  • Tyrpak
    Ezt még nem láttam, de nagyon ott van :)
  • Boncmester
    Te minden reggelt egy füvescigivel indítasz? :)
  • darth devil
    Tegnap nem nagyon volt ilyen gondom még. Exploiterek minden játékban vannak, report aztán majd a bio kezd vele valamit. Az meg, h csak így tud nyerni és így éli ki magát, az már ő baja.
  • picket
    Van olyan film is, ami 4000 bby játszódik? Amúgy nekem tetszenek az armorok, viccesek, nekem futkozott a karakterem hárombetűsben lila pizsamában hosszú hónapokig, az is jó volt :D
    Amúgy nem akarom, hogy árassza magából a sorcerer páncél a gonoszságot miközben gyúrok a light 5-re :D
    És végre nem földig érő szoknya, mintha valami apáca lenne :D

Tényleg semmiben nem látjátok a pozitívumot? Minek éltek? :p
  • DummyBoy
    uhhh ... ez azért kemény xD
  • Braikingboss
  • DoctorStryker
    Tegnap volt egy hasonló rep oldalon. Stealtbe smuggler healer végignézte ahogy 3 imp befoglalja a tornyot.. 30 m mögötte szaladtunk át középről, csak annyit kellett volna tennie, hogy bedob egy thermal gárnátot és mindekit szakít.. kérdőre vontam, erre neki ált feljebb, mert ő csak egy healer és neki nem kell harcolni, megölhetik. Nah ekkor ledobta az agyam a láncot s néztem előre a csapat meg nekiállta noobozni az illetőt amitől megsértődött és beállt a sarokba a meccs végéig AFK volt...
  • a.carkey
    Huttballon marauderként én is szopok emiatt. Már levittem nullára a grafikát, de semmi köze hozzá. A netem meg végre ismét jó.

De egyszerűen NEM TUDOM elenyomni a skilljeim időben. Néha még a Crippling Slasht és a Rupturet is rémálom aktiválni mert már nincs ott a célpont. A target csere szintén rémálom. Korábban ez nem volt.

"Szóval a nem tudod sebezni egyik fele az, hogy hiába nyomod a gombot, nem történik semmi, mert a játék szerint már nincs ott a célpont."

Nem ez volt a probléma.
  • Boncmester
    Menet közben???? Valami kaszkadőr lehet...
  • a.carkey
    10 sec felett nem sebződött! 10 sec. Az kurva sok.

Nem 4 sec és el se tűnt. Ha FCt használ, eltűnik, ha benyomja a URt akkor meg sebződik. Nem ezek közül volt.

FCt utána használt ahogy sebezni kezdtem. :) URt meg a végén, de meghalt így is.

Foglaltam is az ágyút, akkor 3 volt a miénk, mégis veszítettünk. Megj. azonnal visszajött, leugrott menet közben a speederről, majd megölt. Volt vagy 3k hpm ... :D

Szóval tipikus exploiter volt a gyerek.
  • Tyrpak
    SZVSZ valamit változtattak a net kódon.

Egy rémálom melee-ként, folyamatosan piros szöveg, aztán arrébb ugrik a célpont. Ping 54 msec, semmi más nem megy.
    Facing problémákról már ne is beszéljünk, többször tudok backstabelni az ellenféllel szemben állva, mint a háta mögül. Hidden strike-al meg jobb, ha megvárom, amíg megáll valami cast time-osat varázsolni.

Szóval a nem tudod sebezni egyik fele az, hogy hiába nyomod a gombot, nem történik semmi, mert a játék szerint már nincs ott a célpont.
  • a.carkey
    Eszméletlen, hogy ilyen van. :D A múltkor egy smuggler, most meg ez. (Imp oldalon miért nincs ilyen? :D)

A tegnapi rémálom után (12 meccsből jött össze 3 győzelem és elqurtam erre 4 órát ...) - ami máskor 4ből megvan - elhatároztam, hogy ez az utolsó hónap, hacsak nem változtatnak a pvpn. Erre a 13. meccsen belefutok egy majomba, akit sokáig sebezni sem lehet (azért 1x megöltem, amin meg is lepődött rendesen :D).

Az is durva, hogy egyesek Alderaanon még oda se értek a speederrel, már esnek is le róla és pont az ágyúk elé (ezt is repeknél látom, de biztos csinálnak ilyet impek is), és pont odaérnek időben, mielőtt átállítanánk az ágyút.
  • Tyrpak
    Sentinel/marauder Force Camouflage Watchman/Annihilation ágon speccelve, 4 secig 100%. 1.2-ben nerfelve lesz 50%-ra.

Az Undying Rage csak 99%, ott látsz sebződést.