60173
-
Nephin #40810 Mennek a szerverek. -
t0xikus #40809 -
#40808 Nyomták a pvpt Ilumon? :D -
Nephin #40807 Aha. -
#40806 1.1.5b Patch Notes
3/15/2012
General
Corrected an issue allowing incorrect access for Weekend Pass players. -
#40805 Ha a vég még nem is, de a játék helyzete eléggé ingatag. -
DieHard #40804 Ugyis közeleg a véééég :D Gém óver -
Zozzancs #40803
-
#40802 Igen megy :D -
#40801 De most komolyan, még mindig ezen megy a sírás, h mikor van karbantartás? Ha most van, hát most van. -
Nephin #40800 Tuti. -
#40799 Megy már a fórumon a sírás hogy a trialosok miatt szív most az aki fizet is a játékért ? -
#40798 Mert ott most kb fél3 van, és most dolgoznak? :D -
#40797 Ez személyes. A mai napi tíz után úgy gondoltam (jól is számoltam), hogy este 7.30ig (fürdetés) megcsinálom. Ennek MA MEG KELL LENNIE! :D -
#40796 *Ma láttam egy olyan robotot ami úgy néz ki, mint valami holofal. -
#40795 Hát megvár a valor 60 holnap is inkább a család. -
#40794 Csak gondoltam 7től család. :D -
#40793 Honnan lehet megszerezni/venni azt a petet (robotot), ami a cantina musicot nyomja? Ma láttam egy olyan amit valami holofal. Az is érdekelne. :) -
#40792 Köszönöm :) az tényleg jó hogy egyből kezelik a problémákat. Viszont az azért baj hogy akármikor van valami érdekes módon európai időszámításban teszik. Amerika the best? -
Nephin #40791 A trialosoknál lehet valami.
“Everyone – we apologize for the inconvenience. We do everything we can to avoid taking the servers down for maintenance outside of our regular weekly maintenance, but in some cases (like this one, unfortunately) we can’t avoid it. This patch is necessary to ensure a good experience for all players during our Weekend Pass Trial weekend. We never take interrupting your playtime lightly, and this is no exception. Emergencies do happen occasionally, and we are working as quickly as we can to bring the servers back up so you can continue enjoying the game. In the meantime, we’ll keep you updated with any new information that becomes available. Thank you for your understanding and patience as we work to ensure everything goes smoothly this weekend.” -
#40790 Max 3ból. :D -
#40789 Megvárhatták volna míg valor 60 leszel aztán lövik le a szerókat :D Amúgy simán meg lesz 9 után is a valor 60 2 wz-ből. -
1Darton1 #40788 Pedig elég ritka, ha a full pug nem veri el a Tempest premade-et.
De lehet, hogy csak nekem volt mindig szerencsém. -
#40787 Különösen azért esik ez most rosszul, mert kb. két wzre voltam a Valor60tól és este 9 után nem tudom mennyi időm lesz wzni. (Napközben kb. 45 perc 1 wz pop, este 9 után meg tele a szerver génkezeltekkel.) -
Nephin #40786 Bármi lehet, komoly ok nélkül nem zárnának be trial és free hétvége alatt. Ha lesz patch notes vagy valami, úgyis kirakom, engem is érdekel, épp most léptem volna be. -
#40785 De tehetnék ezt "azonnal" US prime timeban is ... :D -
#40784 Annyi szent, hogy van pár arc Ahton, aki bizonyos játékokat baromi jól nyom, mégha az emberért nem is vagyok oda.
Igaz ez az imp és a rep oldalra is.
-
#40783 Örüljünk neki inkább, h azonnal reagálnak a major problémákra. -
#40782 Nem vagyok nagy szájkarate/sírógép de most komolyan. Ez nem normális. Egyébként szerintem is inkább a triálosokkal csúsztak meg.. -
#40781 Lehet hogy a trialosok miatt tolnak fel valami patchet. Valaki túllépte a lvl 15-t aztán baj van :D -
#40780 Hát igen. :D De menekülni se kell ha SL van bent. :D Tempest ellen meg nem szégyen kikapni. -
#40779 Értem én hogy ezt szépen nyertük de azért volt bőven szopó fosball is :D Tempestesek ellen 4 meccsből 1-et nyertünk :D -
Nephin #40778 Csak annyit, hogy patch lesz. -
Nephin #40777 Gondolom ha bentmaradna tegyük fel egy ilumos exploitféleség, akkor meg az lenne a gond, miért nem szedték le azonnal, hogy senki ne használhassa ki... -
#40776 Ugyan, csak megmutatják a trialosoknak, mennyire szeretik ezt csinálni. :) Szokás szerint főleg az európaiaknak.
Tud valaki valamit, hogy ez pontosan micsoda? A trialhoz készült valami? -
#40775 Ott már mind1 volt, az tuti halál. -
Kasadya #40774 a tűzből a kitolatásos rész igazán frenetikus volt:S -
#40773 Most nem azért de ez már beteges... -
#40772 béna sl hutball -
Nephin #40771 Egy patchet telepítenek.