Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Hello,
Since the latest patch (1.1.1), we’ve been seeing reports about players dealing with hitching and freezing issues. As an effort to alleviate these issues for affected players, we will be performing maintenance tonight starting at 2AM CST, but we don’t expect it to go beyond two hours. We apologize for any inconvenience, but we hope that this will resolve these issues for those players affected by them. This is a server-side only update and will not require a download.
Maintenance
Date: Thursday, February 2nd, 2012
Time: 2AM CST (12AM PST/3AM EST/8AM GMT/9AM CET) until 4AM CST (2AM PST/5AM EST/10AM GMT/11AMPM CET)
All game servers will be offline during this period. This maintenance is expected to take no more than two hours.
Thank you for your patience as we maintain service for Star Wars™: The Old Republic™."
"vessetek a mókusok közé" :)
ಥ_ಥ
Egyik részrõl akik élvezik a játékot és nem zavartatják magukat a számukra "kisebb hibákkal".
Másik oldal akik "maximalistábbak" más az értékrendjük szerint "szar a pvp" a "craft rendszer is szar" stb..
Na most csak azt nem értem miért nem lehet el menni a másik véleménye mellet, miért kell az adott nõzõpontot a másikra erõltetni. Csak azért mert X embernek valami tetszik/nem tetszik attól még Y embernek lehet, hogy fordítva van miért is gond ez?
Engem special totál nem érdekel az akármennyire profin is megmagyarázott eszmefuttatás, hogy szar a PVP ha én viszont élvezem, hogy sok a "bug" hát én nem találkoztam olyannal ami megölte volna a játékélményemet vagy csökkentette volna a funfaktort.
Azzal sincs gond, ha valaki leírja neki mi tetszik, mi nem viszont amikor 100. alkalommal is ugyanazon pörög, de még mindig játszik a játékkal és fizeti a havidíjat is kérdezem én: MI A FRANCÉRT FIZETTED BE A K***SZOTT HAVIDÍJAT HA NEM JÖN BE A JÁTÉK?
Oké, hogy akkor kevesebb komment lenne meg minden de sok értelme nincs azon kívül, hogy marakodás megy a fórumon. :]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Utaltam, írtam neki mailt hogy elutaltam a lóvét, mire elküldtem a mailt már megjött a mail a GC kóddal. kb 10 perc leforgása alatt zajlott az egész.
Szóval én is csak ajánlani tudom. <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Bár 45 napnyi dutyit lehet nem kockáztatnék vele. Ott még a Sitheknél is setétebb dolgok vannak. QQ
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
- Vajon mit szedett be elõtte?
- És hol vette? <#idiota>#idiota>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Meg mi az, hogy Yoda utasította?? ... :D Most esik le. Bár, ha valaki olyan elmeroggyant, hogy feltételezi a fénykardjától, hogy valóban használható, annak ilyet se eshet nehezére behalluzni.
Az ilyen embereket, azért valahol sajnálom is.
Az aki meg a raid tartalomtól is azt várta mint teszem azt a vanilla wowtól hogy 3 hónapot kell mc t farmolni hogy utána még fél évet bwl ezhessen és mehessen aq ba ismét fél évre az nyilván csalódott de az oylan szintû raidelésre már nincs igény szerintem, sem itt sem a wowban vagy más mmoban.
Vannak olyanok is akiket meg qrvára nem érdekel a pve endgame õk köszönik jól el vannak hogy kergetik egymást 10fps meletti aoeban mert õk úgy szórakoznak esténként.nekik meg teljesen mindegy hogy milyen raid tartalom van.Így vagy úgy viszont mindenki megtalálja magának a saját nehézségi szintjét annélkül hogy 3-4 hónapot wipolna egy bosson,fõleg õgy hogy 3 havonta jelenik meg új raid instance is.
Azzal szintén nem tudok egyetérteni, hogy a monoton vita jobb, mint a pangás, de elfogadom, hogy Neked jobban bejön...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
akinek valami problémája van a játékkal és értelmesen leírja, érvel stb azzal nincs semmi baj. nyilván itt nem trollkodásra gondolok.
az lenne az unalmas ha nem lenne vita csak dögunalom pangás.
Mondjuk erre a tárgyfelvétel is rájátszott... :)
Amúgy tegnap este néztem egy streamet, és a csávó Tier 1-es Sithként piros fénykarddal mászkált. Azmiaz? :o
Úgy tudtam piros tiltott 'Light I and above', ahogy a kék meg zöld 'Dark I and above'.
Szerintem neked sem igazán mentek át a dolgok ...
Jöhet privátban is akár.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mellesleg ezt a fanboy vs. hater dolgot is hagyhatnánk már. Nem mindeni hater, aki nem teljesen elégedett a játékkal, és ugyanígy nem mindenki fanboy, aki elégedett vele.
Már unalmas ez a vita, új tartalmat sem lehet vinni bele, mégis mindig kibukik hetente egyszer, de akkor két oldalon keresztül mást sem lehet olvasni, mint a jól megszokott érveket/ellenérveket.
Játsszunk! Aki meg nem akar, az ne játsszon. Ja, és písz, hogy kicsit a közhelyet le ne hagyjam. :)
És egyesek eljutottak lvl 50-ig 1 hét alatt, lvl 50 és a legjobb pvp cuccig 1 hónap alatt.
Szerintem a probléma abban van, hogy egész egyszerûen képtelenség az egymásnak ellentmondó elvárásokat teljesíteni.
Van aki casual solo-t szeretne.
Van aki craftolgatni szeretne.
Van aki premade pvp warzone-okat szeretne.
Van aki warbandes orvr-t szeretne.
Van aki ûrben repkedni szeretne.
Van aki szerepjátszani szeretne.
Van aki raidben akar hónapok alatt progresselni.
Van aki nagyobb epeent és mások által elérhetetlen geart szeretne.
Bioware csinált egy gyönyörû, és élvezetes játékot, ami a fentiek közül mindenkinek akart valamit adni, de senkinek nem sikerült eleget adnia. Ezért a fentiek közül mind elégedetlen, hogy solo mmo, üres ah, huttball, ilum, railshooter, csak a star wars adja el, 1 hónap alatt megvan a 16 nightmare, és egyszerûbbé tették a casualoknak is, hogy megszerezzék a legjobb pvp cuccot.
Ha valamit kihagytam, írjátok hozzá nyugodtan.
TS-en tegnap több órát beszéltünk róla, hogy a legnagyobb baj az, hogy amit a Bioware beépített, amit adni akart, azt bõ kézzel odaadta, és 1 hónap alatt el is fogyott. Megtartó erõ nulla, replay value csak akkor ha altozol, mert 50-en mindent elértél ami benne van a játékban.
Ez egyáltalán nem kevés. Csak túl gyorsan odaadták.
Since the latest patch (1.1.1), we’ve been seeing reports about players dealing with hitching and freezing issues. As an effort to alleviate these issues for affected players, we will be performing maintenance tonight starting at 2AM CST, but we don’t expect it to go beyond two hours. We apologize for any inconvenience, but we hope that this will resolve these issues for those players affected by them. This is a server-side only update and will not require a download.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
3-4 percenként megáll a kép. Tökmindegy hol vagyok még ha a menüben az is kifagy. Eddig jó volt.
És mondhat akárki akármit eddig egy mmo sem volt ennyire gáz. A AOC, DC,ChampionsO,Star Trek,WoW.. Ment highon szépen.
Erre plusz jönnek a 4-8 órás karbantartások.. néha random.
A bugok.. beszorulok szikla közé, berántja az instát a companion.. stb.
NEM azt várom hogy minden pöc legyen de ez most nagyon elcseszett jelenleg.
Ha nem egy Star Wars világ lenne és nem azt a hangulatot adná senki nem játszana vele. Nagyot csalódtam a Bioware-ben.
Egyelõre ez nem rossz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
azt nem tudom, mitõl veszi ki hülyén magát, de egy új flashpoint, meg tulajdonképpen egy új operation nem olyan rossz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Egyelore a jelenlegi allapotaban a jatek normalisan jatszva 2-3 honapig tart, gyorsitott tempoval 1-2 honapig. Gaz nincs, jon a Mass Effect, az megint hoz annyi penzt a BW/EA parosnak (foleg ha a film is siker lesz), hogy lesz penz es ido a nyugodt fejlesztesre az SWTOR eseteben, nem kell csodtol vagy free2play-tol tartani.
de tipikus példánya vagy annak a fajtának amiit leírtam lentebb... nem érdekel milyen napod van , honnan rúgtak ki éppen anti szociális viselkedés miatt.. nem érdekel..
Azt viszont elég szánalmasnak tartom hogy a lentebb leírt hozzá szólásim alapján itt bant emlegetsz?? te mirõl beszélsz? légy szíves próbálj meg nem hozzám szólni. köszönöm...
Minden mmo-nak kell ido, hogy kideruljon, mire kepes, mi lehet belole. Ami a wow eseteben, folyamatosan valtozva 7 evig tartott, az itt nem tarthat addig, ez ketsegtelen, manapsag mar nagy a konkurencia, kevesebb a turelem. De egy ev alatt is lehet olyan ujdonsagokat belekrani az swtorba, amitol egyedi lesz.
Es latva a terveket, illetve egyelore csak olvasva, van potencial a jatekban, ha nem kapkodnak es kezdik el kinyalni a sok QQ jatekos segget, hanem meglatjak a sok hiszti kozott az ertelmes, konstruktiv kommenteket, es hajlandoak figyelembe venni, akkor lesz itt jo vilag.
Az elmult masfel honap alatt rengeteget dolgoztak a sracok, nem ulnek a "baberokon", probaljak rendberakni es fejleszteni a dolgokat. Oke, nem megy zokkenomentesen, de majd beletanulnak.
A PVP az nem lep, meg gyakorlatilag az összes visszajött, brutális pvp-s röhög az SWTOR-on, ennyi. A többi meg az idõvel kiderül. De van egy behozhatatlan elõnye az SWTOR-nak amivel a maradék rp-sek jó részét is kiszippantotta a Conanból pl. Az pedig a lore a Star wars világ ez behozhatatlan. Több külföldi rp-s barátom aki imádja a Conan dark fantasy világát mégis megy mert a Star Wars az még több. :) És hogy mi lesz késõbb hát meglátjátok. :)