60170
  • BoneDragon
    Én már most se nézek rá. :)
  • TDC Geronimo
    addigra remélhetőleg más miatt (gw2) rá se nézünk majd :D
  • Alienator
    És color match rendszer? Azt hiszem ez az amikor a chest színéhez igazítja a többi cuccod szinét. ha van, lehet ezt a companionodnál is? Bár egy item szinezést berakhatnának igazán. nem olyan nagy tudás kell ahhoz imho.
  • BoneDragon
    Ezzel az egésszel az a baj, hogy ezeket már alapból bele kellett volna rakni... Ez a patch is 1 hétig kitart azt a maradék idő halál unalmas. Majd talán fél év múlva.
  • TDC Geronimo
    van
  • Tyrpak
    Félig-troll:

És target of target van már?
  • Tyrpak
    Biztonsági kérdéssel ne tiltsd ki magad.
    Már nem emlékszem milyen időközönként, asszem hetente ad fel másik biztonsági kérdést.

Ha kitiltottad magad, akkor kérlek fogadd el, hogy a BW levélben nem fog semmit csinálni.
    Fel KELL hívni őket telefonon, ott egyeztetik veled a személyes adataid, és akkor feloldják.
    Sőt, megmondják azt is neked, hogy annál a kérdésnél, amit szerinted te nem töltöttél ki, mit állítottál be helyes válasznak...
  • BoneDragon
    Hát engem nem győztek meg...
  • TDC Geronimo
    oldalsó bárok közül odarakhatod bármelyiket
  • a.carkey
    Lehet egymás alá 3 sor a toolbarban, vagy csak pörgetősen?
  • Laroa
    Attól függ mivel szeretnél a későbbiekben játszani, mivel 10. szinten megkapod az Advanced Class-t, azt pedig nem tudod váltani.
    Ez a kép leírja melyik kaszt mit tud.
  • TDC Geronimo
  • MUSHABELLY
    ti szerintetek melyik osztállyal érdemes elkezdeni a játékot?

• TDC Geronimo
    Van olyan pref beállítás hogy milyen távol mutassa karaktereket
    kezdőn highon jó messze lévőket is mutatott, viszonylag sok ember volt ment 40 fpsel. Levéve lowra kb 50 méterig mutat karaktereket így felugrott fps 60ra. Úgy néz ki perf fix náluk ezek a félmegoldások mert sok emberrel még mindig ugyanolyan lassú az engine.
  • Baleetank
    Valaki nem tud segíteni abban hogy lehet megoldani az account visszaállítását a BW telefonon való felhívása nélkül ????

Tegnap belépéskor egy olyan biztonsági kérdést tett fel amit én nem adtam meg és letiltottam az accomat , és a supporttal már kb. a 10. levelemet váltom de kezd anyázósba menni a dolog mert 1-2 szó után mindig azt írják hogy hívjak fel valami számot ...

A WOW-nál 5 percen belül válaszolnak a kérdésemre és nem kell senkit felhívnom külföldön ha valami problémám van !
  • TDC Geronimo
    10 percet eltöltve PTSen eddig nagyon kellemes. új ui fasza, nem akad be pl karilap megnyitásnál már. UI scale slider <3 Kamera villámgyorsan zoomol végre ki és kikapcsolható smart camera is.

• darth devil
    Persze. Ha rage ágon mennél, neked is lenne kapásból plusz két medálod a 2.5k esetleg az 5k-s sebzés miatt stb stb. Tiszta tankként nem lehet annyit összeszedni jelenleg.
  • DieHard
    Juggerrel nem tudok 10 medál fölé menni alderaanon. Széttauntolom magam healaer mellettem, ütök amit birok , smash megy ezerrel. 13 szvsz a dd-ből fakad.
  • TDC Geronimo
    na ezt már nevezem content patchnek. 1.1 picsa volt.
  • Ferro_TwL
    A PT azért szed össze 13 medált, mert a protection (guard) el van cseszve. Akkor néz meg egy jugg-ot, aki a self healing-ért is kap. Amiket leírtam azok a PVE tankra vonatkoznak, PVP-ben a shield és absorb tök lényegtelen.
  • Tyrpak
    Tegnap egy PT 13 medált szedett össze.
    Valószínűleg ezért jön az átszabás.

Meg azért mert a BW valamiért nagyon nem csípi a hibrideket, és ott üti őket ahol csak éri.
  • Ferro_TwL
    Ami viszont király (bár engem nem érint) :

"Tracer Missile and Fusion Missile's animations have been exchanged by popular demand from the community."

(Élnézést a 3 posztért, nem tudom miért nem lehet itt post-ot szerkeszteni.)
  • Ferro_TwL
    Ja és a DFA sugárat 8 méterről 5 méterre viszik le...jaj.
  • Ferro_TwL
    Elolvastam a patch note-t, az oké, hogy a merc-el akarnak valamit csinálni, hogy ne 3 gombos class legyen, de miért kell bántani a PT-t. A jó kis pvp tank/dps hyprdib build-emnek kampec, és oké, hogy a PT volt talán a legjobb tank (bár ha ez igaz is, nem sokkal volt jobb a többieknél), de valami übernerfet kapott, ha a shield chance-t csak 6%-kal lehet majd növelni , az absorb-ot is leviszik (bár lehet, hogy ezzel az új stackel-éssel ki lehet hozni a régi absorb mennyiséget) azért elég durva. És a heat blast dmg-én miért kell nerfelni, 1-1,5k-t sebez:P

Mondjuk a középső dps ág elég jól néz ki, főleg, hogy végre lesz ott lassítás.

Na majd meglássuk mit lesz belőle:)
  • Nephin
    Ezt hol láttad? Nekem ez van:

Players can customize their UI by moving and resizing UI elements. Customization options can be accessed by clicking the new "Edit Interface" button, which has replaced the "Extend Quickslots" button. Many UI options are now located in the new "Edit Interface" mode.
  • DummyBoy
    Anno Imp oldalon első karim egy healer volt ... mikor átmentem rep-re akkor szerettem volna egy burst dps-t ... Úgy tűnik ezek a Bios srácok tudják, hogy nekem a healerkedés jobban fekszik :(

Egyengeti a BW az utamat :(
  • darth devil
    Majd mindenki PT, sorci, assa és ezek rep megfelelőivel fog játszani, mert ezeket érdekes módon nem baszogatják.
  • Kazagor
    UI customizáció

- a megnyitott ablakok továbbra sem mozgathatóak
    - továbbra is csak 2 ablak lehet nyitva

Nem egészen ezt igérték, remélem ez még változik 1.2 live-ig.
  • Boncmester
    Nekem ilyen nem volt.
  • darth devil
    Engem totálisan meggyőztek, hogy nem kell nekem dual talent, elég nekem a healer. Inkább altot húzok.
  • Zizou2
    valaki esetleg tud segíteni? senkinek nem volt ilyen problémája csak nekem? :S
  • Boncmester
    Ja, GW2 bétáról meg majd tudósítok a saját fórumunkban, akit érdekel, de még több, mint 1 hónap addig. Tőlünk mondjuk már több ember jelezte, hogy megveszik és jönnek bétázni.
  • DummyBoy
    Vajon a "nemvagyokahátamögött" bugot kijavították már? Mert tegnap pár nap altozgatás után visszamentem a scoundrelemhez, de az idegeim tönkrementek, mikor nyomkodom az emberke háta megett a Shoot First-öt és nem történt semmi, csak lejárt a felchette és persze közben észrevett a delikvens és buktam is a stealthet ... :(
  • Boncmester
    Na igen, ezért mondtam azt, hogy az az 1.7 milliós "stabilizálódás" valszeg kb 2 hétig volt így, hétfőtől meg jó sok előfizetőt elvesztenek egy időre legalább. Persze így is bőven maradnak majd emberek, hogy megérje nekik, csak egyelőre nem lesz itt wow verés.
  • Tyrpak
    Mi a faszom bajuk van ezeknek az Operative/Scoundrellel????
    Már megint nerf.
    Laceration -10% damage, Backstab 12 sec cd-n, és energy-be kerül, stb.

Később lehet rájuk talentelni, hogy visszakapd azt, amit elvesztettél, csodálatos.
    Megint egy hibrid ellenes lépés, hogy ne legyen healer és dps egyszerre valaki.

Ehhez képest a "használhatóbbá tesszük" meg "újratervezzük" a healer ágat ígéretekből nem látok semmit.
    Egyedül a Medical Consult-nak van értelme, de az minden Operative-nak kötelező lesz (+4 sec a TA-n rengeteget fog segíteni ha cc-znek, hogy ne fogyjon el amiatt)
  • Braikingboss
    Waylay now increases the damage dealt by Backstab. It is now located in Tier 5 of the skill tree and requires Flanking.

Így variálták át. Gondolom akkor a waylay növeli a baclstab sebzését a flanking meg csökkenti a költségét 5-el szal nem lesz ingyenes skill. Ráadásul minden késes skill cd-t kapott.
  • darth devil
    Én most szórakozok egy mara altal, a carnage ág sokkal jobban tetszik, még akkor is ha kevesebb dmgt tol. QQ minden "nerf" után van, meg átrendeződés.
    -Tracer Missile has been rebalanced in order to encourage more active gameplay rotations. It now generates 16 Heat, has a 2-second activation time, and deals approximately 10% less damage.
    -Flanking is a new 1-point skill located in Tier 3 of the skill tree. It reduces the Energy cost of Backstab by 5.
    Ezt nem igazán értem, a backstab talentelve ingyenes skill volt.
  • a.carkey
    Ha beálltál egy stílusra, akkor azért de. Max. abbahagyom. :D
  • Tyrpak
    Force Camo bekapcsolásakor eldobta a labdát.
    És az Undying Rage-el továbbra is át tudok sétálni a tűzön, akár labdával együtt.

Bár a +2 sec lehet, hogy megéri, főleg a gyorsítással, lelépni vagy utolérni valakit.
  • darth devil
    Hutball amúgy is háttérbe fog szorulni 1.2 után.