60929
  • Laroa
    Dehogynem, otthagytad pendingben a weekly daily questeket és összegyűjtöttél amennyit csak tudtál
  • z3d
    Ilyen extra cuccokat tudsz venni, meg titlet. Ilyen kis kozmetikai cuccok, hogy te király vagy.

Nem valor függő a gear, és vhol sztem ez jó. Inkább skillfüggő legyen a pvp, mint gear, aki jó, az azonos gearben is letépi az arcom, aki viszont nem jó, az ne tépje le csak azért, mert régebb óta 50es, én meg friss 50es vagyok. A BM gearért azért így is kell dolgozni valamennyit, meg az új páncélokért is. Plusz critelni kell a narancs cuccokat, augmentet kell szerezni... aki HC játékos, az így is jobb gearben lesz, mint az átlag, mivel a fentiek megvalósításához idő kell, meg erőforrás is.
  • Braikingboss
    Nem bírod "bespájzolni" míg nem vagy valor 60.
  • Tyrpak
    Oh értem, tehát aki már bespájzolta már a BM cuccokat, de még nem valor 60, az nagyon örülni fog.

Ha már ennyi értelme sincs a valor ranknak, akkor mire jó?
  • darth devil
    Ezzel mi a gond? Ha már van olyan hülye az enemy, hogy nem takarítja el őket onnan.
    Warzone commendations now caps at 2000 and is used to purchased the Battlemaster gear, which no longer have a valor requirement.
  • Kazagor
    Van, április.
  • Braikingboss
    The Warzone reward medal cap has been increased to 8.

The Warzone Commendation cap has been increased to 2000 (up from 1000).

Level 50 Warzone daily and weekly missions now reward Warzone Commendations.

Battlemaster PvP vendors now sell Battlemaster gear pieces for Warzone Commendations.
  • stern
    1.2-höz van már dátum?
  • Laroa
    1.2ben nem 4 medál lesz a max ami után valort kapsz egy wz-ben. Olvasd már el a kibebas***** patch notes-t mielőtt károgsz.
  • stern
    Ja akkor biztos megkaptam... csak nem emlékszem rá :)))) Azt hittem valami unicqe item :)
    Naná, hogy a legszorosabb a viszony :))))))
  • a.carkey
    Most kell a merc is. Ha 1.2 után nem kell majd, akkor nem szóltam, de látva a sok medalért 1400 valort, nos, a war hero sohasem lesz meg.
  • z3d
    Milyen, milyen. Hát szerelmi ;)

Nekem a kicsi Ashara már három levélkét is küldött, persze csak az után, hogy elértem a max affectiont.
  • picket
    Ezért változtatják meg, vagy rosszul értelmeztem valamit?
  • Rhilen
    A gyűrű egy sima companion gift, ráadásul elég alacsony szintű. Több levelet is kapsz majd tőle, de gondolom függ attól is, milyen viszony volt köztetek.
  • a.carkey
    Bocs, de nem ez a problémám.

A dobással van problémám. Az baszott szar/bm zsák ...
  • picket
    Szóval ha gyorsan lesznek bm cuccaid, akkor az a baj, ha lassan lesznek bm cuccaid, akkor meg az a baj. Most komolyan?

• a.carkey
    1400 valor, 9 medal és győzelem? OMG! :D

Itt az idő, hogy leálljak ezzel a szarral. :)
  • stern

Végigvittem Kira sztoriját. Még az utolsó beszélgetésre is sor került, amit a youtubon láttam. De ott utána van egy video, egy levélről, amit Kira ír és egy gyűrűt is csatol hozzá. Ezt már nem kaptam meg, pedig az utolsó dialogon is túl vagyok... Class questet pedig végigvittem. Mi az a gyűrű és mit kell még csinálni?
  • z3d
    A new modification set with Expertise for all item modification types has been added to the game.

The PvP items vendor now sells Baradium Flux, a grade 7 PvP crafting material used in the construction of Blue, Cyan, Purple, and Yellow Expertise color crystals.

A második világos, meg vhol olvastam, hogy artifice tud expertise kristályokat csinálni. Az elsp gondolom valami olyasmi lehet, hogy cybertech-el lehet expertise-os modokat csinálni, de megesküdni nem esküdnék meg :)
  • a.carkey
    A 2. nem rage, szerintem ...
  • Braikingboss
    Az 1000/1000 commendation amiért ki bírsz szedn 1bm comm-ot az 4000 warzone commendationak felel meg + zsákokból tudsz kiszedni. na már most

1.2-ben
    1. Több warzone commendationt fogsz kapni
    2. 2000 wz commendation lesz a cap és csak wz commendationból lehet kiszedni BM cuccot vagyis patch note ezt írja

Szóval olcsóbb lesz a BM comm fele anyi kb és ráadásul még többet is dob a wz + PvPq is wz comm-ot ad.
  • 1Darton1
    Aki korábban lett bm, az jóval lassabban öltözött fel.
  • Laroa
    Zene alatta, te jó isten
  • Tyrpak
    1.2-ben ugye újabb nerf az operative-nak.

Marauder rage ág eközben working (6818) as intended (8716).
  • a.carkey
    1000/1000 vagyis 60 wzt kell kb. letolni, hogy 1 db wz comot összeszedj.
    Az legbénábban játszva is: 150000 valor.

Ne mondjátok már, hogy aki korábban lett bm, annak 1 commért 60 wzt kellett lenyomnia? (Mert a zsákokból az a 25% esély, az inkább 5% ...)
  • Tyrpak
    2 fős operative griefing team huttball respawn-nál.

Egyrészt a két op is idióta, játszhatnának inkább azzal, ami egyidős velük.

Másrészt a játékosok is lazán otthagyják egyedül a földre került társukat.
    Aztán respawn után ugyanolyan fejetlen csirke módon futnak előre, miközben az operative már üti is le... agyam eldobom ennyi baromtól.
  • Tyrpak
    Ebben a starter setben egy dolgot nem értek.

Szóval 1-50-ig összeszedsz egy csomó narancssárga, lehetőleg crit craftolt ruhát, meg hozzá a modokat.
    Aztán 50-en kiveszed a kék, módosíthatatlan starter setet, és hordod, amíg össze nem szedsz elég BM cuccod?
    Vagy lesz craftolható expertise enchant?
  • z3d
    sry, dupla post.
    Lentebb linkeltem egy képet a starter pvp set vs champ set bónuszokról. Expertise-ban ugyan gyengébb lesz, de a statjai sokkal erősebbek lesznek, valamint a set bonusz (pl +1 recklessness charge stalker inq ruhában) is jobbá teszi a dolgot.
  • z3d
    BM comot tudsz venni WZ commendationért, ha jól tudom.
  • a.carkey
    Tegnap olyan enhancementet kínálgattak ahto chaten, ami L50es volt, és sokkal jobb volt, mint a champ ruhában lévő 56os enhancementem ...
  • a.carkey
    Ha azt mondjátok, hogy a champion szart se fog érni, akkor igazán megemelhetnék a dobási esélyét a bm commoknak, mert nevetséges, hogy sorra csak champ comokat akkor is, amikor hetikkel lesz kész az ember.
  • a.carkey
    kb
  • Braikingboss
    Ahogy olvasgattam az 1.2-es craftingot most akkor a modolható narancs itemek is megtanulhatók és ha legyártod és critel + augmetn slot lesz abban is. Szóval akár megfogom a warhero gearemet átpakolok minden-t a modolható ruhába és ráadásul még +1 augmentet is bele rakhatok?:D
  • PiszkosFred
    Vagy valami trialos bug, amit javitani kell.
  • Braikingboss
    Ott csak azt írták hogy PTS-re tolnak fel valamit nem? Akkor a live szervereket minek lövik le vagy ott is ügyködnek valamit ? :D Lehet azt javítják hogy a PTS karaktered bezavar a live-ra :D
  • Laroa
    2.5 az, de nem is értem minek új peccs a játékba, mikor haldoklik
  • a.carkey
    Ma jön az 1.4?
  • Laroa
    Csak nem értem mi van. Néztem a dev trackert és nem találtam semmi game-braking bugot, ami miatt kell a héten még 1.
  • Braikingboss
    Nem miattam van bocs
  • Laroa
    Mi a bréért van maintenance?