60170
  • Pari
    Üdv Mindenki,

Ha vki meghivna ilyen friend trialra, azt megkoszonnem.
    [email protected]
    thx
  • Nephin
    Figyelem! Legénységi szállás kiadó munkaképes, talpraesett, edzett nevetőizmokkal rendelkező jelölteknek, vukisüti, kék tej, hothcsoki (Soa dugiládájából) és jawasör (Karagga pincéjéből) van! Érd. a félszemű csaposdroidnál a fleeten, jelige: renegade-guild.eu
  • AkAfinucsi
    Kösz az infót :DDDDD! lusta voltam ;)
  • j0nNyKa
    launcherben a beallitasok kozott talalsz egy olyat, hogy "enable public test server" vagy valami ilyesmi, azt pipald ki, majd inditsd ujra a launchert
    ekkor lesz egy szervervalaszto ikon a beallitasok ikon mellett, ott tudsz a pts-hez csatlakozni
    elso alkalommal le fog tolteni kb. 11 gigat, utana rendesen mindig csak az aktualis peccset
  • j0nNyKa
    legkozelebb kerlek ne .bmp-ben ments / tolts fel kepeket, mobilnettel 2-3 perc, mire betolt miattad a topic
    van ez az uj talalmany, hogy jpeg, ismerkedj vele :)
  • Nephin
    Amíg nem tudjuk, hogy a standard, heavy stb. címek milyen számokat takarnak, teljesen értelmetlenek az ilyen kijelentések.

Ami biztos: tegnap a klánban panaszkodtak, hogy a sok trialos miatt várni kell a mobokra a kezdőkön, mert mindent eltüntetnek.
  • Marfy
    Én több ismerősömnek is ajánlottam, de senkit nem érdekelt.
  • Tomy Lee
    Van valami Magyar guild Tomb szerveren?Nagyon szivesen mennék oda.
  • Tomy Lee
    Tomb of freedon nadd-on kívül ami most (very heavy) egyik pvp szerver sincs még heavy terheltség alatt se.Trial hétvége!
    Ha ennyi embert érdekel a játék akkor jövőhéten akár neki is állhatnak szerver összevonásoknak:s
  • Boncmester
    Biztos nem. Minden wz-n 3-at számol be.
  • Phoboss
    sziasztok a ptrre hogy lehet felmenni?
  • N1ggA
    Annyi az egész, hogy rendszergazda módban kell elindítani a ventrilot, nem kell kompatibilitásnál beállítani semmit.
  • Kazagor
    Nem láttam, egyszerűen beléptem PTS-re és kipróbáltam.
  • Tababo
    ez nem swtor specifikus. nekem több játéknál előjött ez a hiba mikor ventrit használtam.
    futtasd rendszergazdaként illetve ha jól emlékszem én a kompatibilitást is állítgattam.

ventri ikon->jobb gomb->tulajdonságok->kompatibilitás fülecske és ott állítgattam valamit.

pont az ilyen szarakodás miatt mi ts3ra váltottunk évekkel ezelőtt.
  • Nephin
    Tudtommal a killing blowt számolja, de nem biztos.
  • MarkBlade
    Akkor pàsz nem vágom miért kaptam csak annyit.
  • a.carkey
    3/wz. De mehetsz Ilumra ölni és nyitogathatsz ládákat is. Legalábbis az 1.2-ig. :)
  • darth devil
    Annyit tuti nem, fixen 3killt kapsz az ilumos questből egy wz után.
  • MarkBlade
    A heti pvp q hogy számolja a killeket? Megnézem a végén mennyit őltem 12. Erre beszámol 4 et. Wtf?
  • a.carkey
    *Egy Ravage ölte meg 1 perc után ...
  • a.carkey
    ACn bejön négy rep, és ebből három körbegyógyítja magát. De TEGNAP volt egy imp arc, aki több, mint egy percen át volt 19hpn Huttballon, és NEM DÖGLÖTT MEG, pedig mindennel megsoroztam. Vagy valami exploit, vagy nem tudom mi, de NEM gyógyított magán, standart 19hpn volt, és nem volt lefagyva, miközben ütöttem akkor is mozgott, és ütött is vissza, de nem tudtam megölni. Igazából nem is tudom ki v. mi volt (akkor megnéztem, de mire vége lett a Hbnak, elfelejtettem) mert utána is a játékra koncentráltam, de számomra érthetetlen, hogy miért.

A repeknél egy Mather nevü maki az aki Ahton érdekes módon szinte mindent túlél, még azt is ha hárman-négyen ütik és ő egyedül van 1000nél kicsivel több HPvel.
  • darth devil
    Az SL túl troll ahhoz, h kivetni valót találjon a stílusában. :D
  • Boncmester
    Mi a baj a stílusával? Nem értem...
  • Tafaya
    A stílus b*****g maga az ember, de a mondanivalód az sajnos igaz, AC imp oldalon reménykedni kell, hogy Huttball legyen imp ellen, mert akkor sokkal nagyobb az esély győzni. Ugyanaz mint a tudodki-ben amikor 2:1 volt a horde-ally arány, és bg-ken masszív szopás ment horda részen, mert Vérpisike1 és Vérpistike2 inkább minden objevtive-től távol hentelt.
  • Boncmester
    Erre bizony jó esély van. De azért megéri szerintem adni még 1 esélyt neki, legalább karaktereket szintezni lehet benne jól :)
  • PunkZoli
    az miért lehet, hogy a ventrilo 3 nem működik rendesen mikor játékban vagyok?
    hallok mindenkit, csak a gombomat nem hajlandó érzékelni ingame amivel beszélek(bármire bindelhetem nem fog működni)
  • Rubint
    Szerintem van azért elég sok rep, aki odafigyel az objektívákra. Lehet is nyerni pugként is, premade-ként meg aztán pláne. Nem e-peen, csak statisztika: 320 wz alapján (amiről csináltam shotot), pug, premade vegyesen 70+% rep win volt. Az utóbbi 30 meccsből 3-at veszítettünk el (abból az egyik random voidstar tiebreaker, szóval inkább döntetlen).
  • N1ggA
    A guildem rerollolt a Tomb of Freedon Nadd szerverre. Hát egészen más.
    Tythonon 145-en, Ahton kevesebb mint 10-en. Durva.
  • BoneDragon
    Látom makiverem de nagyon visszatért az altjával.
  • AkAfinucsi
  • AkAfinucsi
    Free weekend-es élményem :)

http://noob.hu/2012/03/17/asd2.bmp

• Nephin
    Igen, a stíluson csiszolj sokat, pls...
  • a.carkey
    Szerintem állj le ebben a stílusban! Ráadásul marhára nem ez a helyzet. Tény, hogy kevesebb az imp, de a wzk kimenetele attól függ, hogy mikor mész fel napizni és kikkel.
  • Bigblind
    Addig volt 50-en imp fölény amíg Ilum még aktív volt, mert ott kijött a létszámbeli fölény, de még olyankor is volt hogy sokszor elpicsáztuk a mocskos impeket! Most hogy jelenleg csak wz-k vannak itt nem jön ki a létszámfölény és többet is nyer a Republic! Hiába vannak többen az impeknél sokkal több a buta játékos is, és ez wz-n ki is jön! ( lvl 50-röl beszélek, az hogy jelenleg mi van 50 alatt azt nem tudom és le is szarom)
  • Félx
    LoL én az Impeknél vagyok, és ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom! Van amikor még a 10. wz-re sincs meg az a napi nyomorult 1 győzelem! 50-en se jobb a helyzet azt mondják a többiek :DD Van amikor meg folyamatosan nyerünk! Mindig attól függ hogy melyik frakciónál vannak többen a balfaszok az adott időszakban! Ilyen ez a móka! :)
  • Tomy Lee
    Kevesebben is jobbak Repu.-nál azt vettem észre.49-ig biztos,aztán 50-es szinten nem tudom mi a helyzet.
    Ennyi fail wz-t amit republik produkál már nem normális
  • Alienator
    Sajnos egyet kell értenem. 1 wz, 1 fp, 1 raid meg ezek a teljesen alap dolgok nem váltják meg a világot, max 2-3 hétig jó lesz. utána megszokottá válik és ennyi. én inkább a nephin által említett dinamikus eventekre vagyok kíváncsi.
  • Alienator
    Étrem. tehát ha a chesem citromkék, akkor max a többi cuccom is citromkék lesz, nem tudom pl feketére festeni. ejh...
  • Bigblind
    Viszlát!
  • TDC Geronimo
    Csak karidnál van. Úgy működik, hogy be lehet itemenként egyesével kapcsolni, hogy melyik legyen olyan színű, mint a chest