Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0
i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Nincs új a nap alatt.
Aki grindelni akar, annak ott van a Lineage2. Részemrõl inkább fejlõdöm normálisabb ütemben iszonyat jól feltöltött tartalomma, szinkronos questekkel, mint .1% XP-s mobokon. De kinek mi az ingerenciája.
i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote
\"Hess innen troll.\"
5 rugó, szerintem idén max karira lesz annyi, de aztsem hiszem.
\"Hess innen troll.\"
Minden companionod a legjobb pvp armorban szaladgál? 😄
A medve nem játék.
Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0
\"Hess innen troll.\"
Többek között azt is, hogy a 2 középsõ bar helyett legyen egy harmadik sor is, mert rohadt szar hogy oldalt vannak a skillek egy része.
És tudom, nem sok embert érint az Eyefinity élvezete, de a 3 monitoron rohadt szarul helyezi el a játék a bárokat. Pl a 2 oldalsó bárt, a companion adatokat, a minimapot kirakja a 2 szélsõ monitor legszélére.
Ha bármilyen boxot nyitok meg (inventory, karakter adatok stb. azok is a 2 szélsõ monitor legszélén jelennek meg).
És elég idegesitõ, hogy 180cm-t kell balra-jobbra rángatnom a fejemet, mert nem tudok mindent a középsõ monitorra átmozgatni.
Az UI customizációba bele tartozik az is, és remelem meg is oldják, hogy egyszerre ne csak 2 ablakot nyithass meg, hanem többet, egymást elfedve, és mikor épp a legnagyobb keresésben vagy az AH-ban, akkor ne csukja be a szaros játék az AH ablakot, amikor visszaér egy companion a küldetésérõl.
Nem irsz hulyesegeket, sot, de kerlek, probald ki elobb a jatekot 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Hello,
Since the latest patch (1.1.1), we’ve been seeing reports about players dealing with hitching and freezing issues. As an effort to alleviate these issues for affected players, we will be performing maintenance tonight starting at 2AM CST, but we don’t expect it to go beyond two hours. We apologize for any inconvenience, but we hope that this will resolve these issues for those players affected by them. This is a server-side only update and will not require a download.
Maintenance
Date: Thursday, February 2nd, 2012
Time: 2AM CST (12AM PST/3AM EST/8AM GMT/9AM CET) until 4AM CST (2AM PST/5AM EST/10AM GMT/11AMPM CET)
All game servers will be offline during this period. This maintenance is expected to take no more than two hours.
Thank you for your patience as we maintain service for Star Wars™: The Old Republic™."
"vessetek a mókusok közé" :)
ಥ_ಥ
Egyik részrõl akik élvezik a játékot és nem zavartatják magukat a számukra "kisebb hibákkal".
Másik oldal akik "maximalistábbak" más az értékrendjük szerint "szar a pvp" a "craft rendszer is szar" stb..
Na most csak azt nem értem miért nem lehet el menni a másik véleménye mellet, miért kell az adott nõzõpontot a másikra erõltetni. Csak azért mert X embernek valami tetszik/nem tetszik attól még Y embernek lehet, hogy fordítva van miért is gond ez?
Engem special totál nem érdekel az akármennyire profin is megmagyarázott eszmefuttatás, hogy szar a PVP ha én viszont élvezem, hogy sok a "bug" hát én nem találkoztam olyannal ami megölte volna a játékélményemet vagy csökkentette volna a funfaktort.
Azzal sincs gond, ha valaki leírja neki mi tetszik, mi nem viszont amikor 100. alkalommal is ugyanazon pörög, de még mindig játszik a játékkal és fizeti a havidíjat is kérdezem én: MI A FRANCÉRT FIZETTED BE A K***SZOTT HAVIDÍJAT HA NEM JÖN BE A JÁTÉK?
Oké, hogy akkor kevesebb komment lenne meg minden de sok értelme nincs azon kívül, hogy marakodás megy a fórumon. :]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Utaltam, írtam neki mailt hogy elutaltam a lóvét, mire elküldtem a mailt már megjött a mail a GC kóddal. kb 10 perc leforgása alatt zajlott az egész.
Szóval én is csak ajánlani tudom. <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Bár 45 napnyi dutyit lehet nem kockáztatnék vele. Ott még a Sitheknél is setétebb dolgok vannak. QQ
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
- Vajon mit szedett be elõtte?
- És hol vette? <#idiota>#idiota>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg mi az, hogy Yoda utasította?? ... 😄 Most esik le. Bár, ha valaki olyan elmeroggyant, hogy feltételezi a fénykardjától, hogy valóban használható, annak ilyet se eshet nehezére behalluzni.
Az ilyen embereket, azért valahol sajnálom is.
Az aki meg a raid tartalomtól is azt várta mint teszem azt a vanilla wowtól hogy 3 hónapot kell mc t farmolni hogy utána még fél évet bwl ezhessen és mehessen aq ba ismét fél évre az nyilván csalódott de az oylan szintû raidelésre már nincs igény szerintem, sem itt sem a wowban vagy más mmoban.
Vannak olyanok is akiket meg qrvára nem érdekel a pve endgame õk köszönik jól el vannak hogy kergetik egymást 10fps meletti aoeban mert õk úgy szórakoznak esténként.nekik meg teljesen mindegy hogy milyen raid tartalom van.Így vagy úgy viszont mindenki megtalálja magának a saját nehézségi szintjét annélkül hogy 3-4 hónapot wipolna egy bosson,fõleg õgy hogy 3 havonta jelenik meg új raid instance is.
Azzal szintén nem tudok egyetérteni, hogy a monoton vita jobb, mint a pangás, de elfogadom, hogy Neked jobban bejön...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
akinek valami problémája van a játékkal és értelmesen leírja, érvel stb azzal nincs semmi baj. nyilván itt nem trollkodásra gondolok.
az lenne az unalmas ha nem lenne vita csak dögunalom pangás.
Mondjuk erre a tárgyfelvétel is rájátszott... 😊
Amúgy tegnap este néztem egy streamet, és a csávó Tier 1-es Sithként piros fénykarddal mászkált. Azmiaz? :o
Úgy tudtam piros tiltott 'Light I and above', ahogy a kék meg zöld 'Dark I and above'.
Szerintem neked sem igazán mentek át a dolgok ...
Jöhet privátban is akár.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mellesleg ezt a fanboy vs. hater dolgot is hagyhatnánk már. Nem mindeni hater, aki nem teljesen elégedett a játékkal, és ugyanígy nem mindenki fanboy, aki elégedett vele.
Már unalmas ez a vita, új tartalmat sem lehet vinni bele, mégis mindig kibukik hetente egyszer, de akkor két oldalon keresztül mást sem lehet olvasni, mint a jól megszokott érveket/ellenérveket.
Játsszunk! Aki meg nem akar, az ne játsszon. Ja, és písz, hogy kicsit a közhelyet le ne hagyjam. 😊