60170
  • a.carkey
    The Battle of Ilum daily and weekly missions have been removed from the game.
  • darth devil
    Csak rage-ből jobb a jugger. Nem olyan nagy érvágás ez amúgy.
  • a.carkey
    Maraudernél:
    "Force Camouflage now additionally reduces all damage taken by 50% while active."
    "Phantom no longer grants damage reduction while Force Camouflage is active. It now increases the duration of Force Camouflage by 1 second per point and increases the movement speed bonus of Force Camouflage by 10% per point."

Kapják be! Valaki mérges volt, hogy át tudnak menni sérülés nélkül láthatatlanul a tűzben ... :D

Jönnek a csak rages marauderek (vagy sokaknak a cancel).
  • Kazagor
    1.2 PTS-en!!!
  • a.carkey
    Én - ha abbahagyom - fizetős mmora még egyszer nem adok ki pénzt. Így első blikkre egyszerűen mindegyiket elbasszák vmilyen szinten, mert állandóan meg akarnak mindenkinek felelni és folyamatosan wowot akarnak szorongatni.
  • Braikingboss
    Holnap lejár az accom. 1.2-ig én is pihentetem szerintem. GW2 meg hmm előre nem csengetek ki teljes árat látatlanba :) Max ha bejutok valami bétára aztán elgondolkozom.
  • darth devil
    Tuti fog most zuhanni az előfizetők száma. Én még egy hónap előfizetést rászánok.
  • Boncmester
    Nekem cancel sub áprilisig. Felteszem, még sokan így vannak vele. 1.2-t megnézem majd, de mivel már lehet venni GW2-t és tesztelni, ezért sok esélyt adok ennek. Sajna, bár az tény, hogy altozással napi kb 1 órát el tudok lenni, de ezt kevésnek érzem.
  • Kryon
    de megéri, és jönnek majd szépen a fejlesztések is :)
  • Jockey
    sajnos ez az az mmo, ahol a franko kis single player elmenyert be kell fizetened egy honapot..:)
  • Police88
    2 napja tolom a játékkal a trial lejárta után nem hiszem hogy befizetek rá de singleben tovább nyomnám szívesen :D
  • TDC Geronimo
    április eleje/közepe. 2-3 hetet lesz PTSen
  • Rubint
    Kíváncsi vagyok. Meg a release date-re is. Bár addig valszeg pihentetem az accom (preorder+GC most hétvégén jár le).
  • TDC Geronimo
    900+ mb és gondolom ez még bővülni fog, mert 2-3 hétig biztos PTSen lesz.
  • TDC Geronimo
    Na ideje:

Please be advised that the Public Test Server will be unavailable at 6:30PM CST (4:30PM PST/ 8:30PM CST/ 11:30PM GMT/ 12:30AM CET/11:30AM AEST) while we deploy Game Update 1.2. Once the server is up and running, we will post PTS Patch Notes.
  • Zizou2
    volt már, de nem a launcherrel van itt a gond sztem :S
  • Nephin
    Repair a launcheren?
  • Zizou2
    vártam már órákat is, de semmi. Tűzfalat kinyomta úgy sem megy.
  • Nephin
    Volt egy olyan indulásnál, hogy sokáig tölt első belépésnél, várj akár 10 percet is, hátha ugyanaz.
  • Nephin
    Tűzfalat nézted?
  • Zizou2
    Lenne egy nagy problémám (technikai) a játékkal méghozzá ugyanaz mint a béta alatt... Egyszerűen nem tudok belépni a játékba, mert a töltőképernyőnél beragad a játék. Forog az a valami ott jobb alul de nem történik semmi. A szerverlistához már el tudok jutni akkor hogyha kilövöm a netet mielőtt a play gombra kattintok, de szerverválasztás után ugyanúgy befagy a töltés :S Tud valaki erre megoldást? Meg akarom venni a játékot (most a trialt használom) de ha nem sikerül erre a problémára megoldást találni akkor nem dobom ki feleslegesen a pénzt.
  • Tyrpak
    Ok, megnéztem.

Szóval, a regisztrációnál el kell jutni oda, hogy ez a reg kódos dolog hiányzik.
    Utána vissza a főoldalra, Weekend Triales rész, Ready to Play? mellett a Play Now gombra katt.

És akkor úgy jön fel az account oldal, hogy megjelenik alul a Start Trial Now, és az alá csúszik a regisztrációs kód rész.

Enjoy! :)
  • Tyrpak
    Félig leesett, hogy a regisztrációs kódot kér, az az a rész, hogy ha megvetted a játékot (pl mert tetszett a trial), a megvett játékhoz kapott kódot kell oda beírni.

Szerintem az nem a trialre vonatkozik.

De rögtön gyártok egy ál-reget a másik e-mail címemre.
  • DieHard
    berugnak emberek
  • Nephin
    Szerintem mindenki elment a finnekhez a szerverek után. Vagy a szigetre. A tönkre nem is merek gondolni... :D
  • a.carkey
    Nos, nem tudom, hogy ez a pénteknek köszönhető-e, de szerintem nagyon elfogytak a playerek. Főleg imp oldalról tűnt el jópár emberke. Legalábbis Ahton. Nagyon kellene már az az 1.2!
  • DieHard
  • Rooland9
    Hmm,tőlem ilyesmit nem kért.Nem igazán értem :(
  • majonur
    Udv! Szeretnem en is a 7 napos trial kiprobalni, de nem megy
    kaptam invitalo emailt, regisztraltam, beallitottam a biztonsagi kerdeseket, beirtam az infokat, mar csak egy lepes van hatra, valami regiszracios kodot ker. innen nem tudok tovabb menni sajna
  • Nephin
    A játékot is meg kell venned.
  • Optimus Prime
    Jót nevettem az utolsó pár hsz-en. :D Közben le is ért a játék, pedig nem volt 25 GB.
  • Rooland9
    Hali!
    Egy gyors kérdés:
    Kaptam egy hetes trialt és megtetszett a játék.A kérdés pedig az lenne hogy ha szeretném folytatni akkor meg kell vennem az alapjátékot vagy elég ha veszek egy gamecardot?
  • mukika
    Eladó egy Collector’s Edition account: Részletek
  • Boncmester
    Finnországba.

BTW te még onnan is trollkodsz? :)
  • Nephin
    Én a helyükben valami szigetecskét néznék ki magamnak, fehér homokos tengerparttal, kellemes 25 fokkal, koktélokkal és egy könyvekkel feltöltött Kindle-lel...
  • darth devil
    Tönkre. Hisz haldoklik a játék.
  • t0xikus
    hova?
  • Nephin
    Mennek a szerverek.
  • t0xikus
  • a.carkey
    Nyomták a pvpt Ilumon? :D