Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg van pve meg pvp szerver nem? 😊 Tehát a pve szerveren amúgy sem nem? 😊

És miért fogsz soloként játszani egy mmo-t?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Melóban a legkevésbé sem tudnak meghatni a 9tõl 11ig tartó nem várt karbantartások 😊

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Én 48-on befejeztem a Sith Warrior Story Linet, 1 questem van vissza és utána Space, WZ és low lvl FP grind 50-re, hogy mehessek Ilumra.

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

Tehát tanulj meg olvasni...én soloként fogom játszani pl ez nem azt jelenti amit te írtál ha én is célpont lennék a beírásodnál. Az EA-t meg nem kedvelem ez egyéni szoc problém. 😊

Omlás
No meg a mindig visszatérõ "..szar a PVP..." :]]]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Most épp az, hogy single player, casual, konzolos, szemétEA.
Nincs új a nap alatt.

Egyrészt marhára nem single ez a játék, csak lehet single casualként is játszani, ez elõny, és nem hátrány.
Aki grindelni akar, annak ott van a Lineage2. Részemrõl inkább fejlõdöm normálisabb ütemben iszonyat jól feltöltött tartalomma, szinkronos questekkel, mint .1% XP-s mobokon. De kinek mi az ingerenciája.

Ez simán single player, annyira, hogy mindenütt 4 fõs kooperatív partikat látni. Fõleg Ilumon és Fleeten. <#papakacsint>

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

csokicsiga
Én a sithemmel már rég elértem az 50-et, és még nemvoltam normális bossoláson, companionok is a béka segge alatt, a pvp szettek ugyszint, van mit csinálni, az a baj, sokat kell dumálni a ts-en , a nap eseményeiröl.<#puszi>

\"Hess innen troll.\"

5E-ért sosem fogod megkapni, maximum kéz alól.

csokicsiga
Single playerben nem szed le a semmiböl egy jedi. <#puszis>
5 rugó, szerintem idén max karira lesz annyi, de aztsem hiszem.

\"Hess innen troll.\"

a.carkey
"... mert 50-en mindent elértél ami benne van a játékban ..."

Minden companionod a legjobb pvp armorban szaladgál? 😄

A medve nem játék.

Számoljuk bele az elõre nem várt "karbantartásokat" is, mint a mai is.

Ki fogom.😊 Majd ha olcsóbb lesz. 😊 Ennyit nem ér nekem egy solo játék 😄 Legalább is nekem az lesz😄 És ha figyelted próbáltam általánosságban írni. valamint nincsenek illúzióim.. Sajna az EA ott van a háttérben tehát az SWTOR tömegjáték lesz azokat meg nem szeretem. 😊 De a grind nélküli dologra kíváncsi leszek. de majd 4-5 hónap múlva már írni fogtok és abból látni fogom hogy megy vagy nem megy. 😊 Nekem max 5e ér a játék. Így még sokat fogok várni. 😊

Bug. Nekem is volt ilyen, de amint kiraktam a kezembõl az inventory-ba utána nem tudtam visszarakni. Ráadásul amikor megkaptam nem látszott raja, hogy Forbidden to Light 1 or above, de chat-en a többiek tátták, mikor belinkeltem.

1,spacespace,1,spacespace,1 szerintem max 2 hét

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

csokicsiga
Ha kihagyod a beszélgetéseket, meg min napi 3.5 órát nyomod, nekem jan 25-én kezdtem a sorcit, jelenleg 49. Mondjuk 7végén majd egész nap.

\"Hess innen troll.\"

csokicsiga
A legjobb hír, hogy tegnap a sorcimmal is 49 lettem. <#wink>

\"Hess innen troll.\"

Szerintetek mindenen végig futva mennyi idõ felhúzni egy friss karit 50-re? Sorcikámat fel akarom tornázni, guildben aztmondják minimum 3hét.. Nekem a main volt annyi warzoneozással craftolással, instákkal, céltalan futkározással, nem skippelgetve.

Na, jöttem trollkodni. Mi a mai aktuális fújfúj a játékban? 😄

Igen, én még igénylem.
Többek között azt is, hogy a 2 középsõ bar helyett legyen egy harmadik sor is, mert rohadt szar hogy oldalt vannak a skillek egy része.

És tudom, nem sok embert érint az Eyefinity élvezete, de a 3 monitoron rohadt szarul helyezi el a játék a bárokat. Pl a 2 oldalsó bárt, a companion adatokat, a minimapot kirakja a 2 szélsõ monitor legszélére.
Ha bármilyen boxot nyitok meg (inventory, karakter adatok stb. azok is a 2 szélsõ monitor legszélén jelennek meg).
És elég idegesitõ, hogy 180cm-t kell balra-jobbra rángatnom a fejemet, mert nem tudok mindent a középsõ monitorra átmozgatni.
Az UI customizációba bele tartozik az is, és remelem meg is oldják, hogy egyszerre ne csak 2 ablakot nyithass meg, hanem többet, egymást elfedve, és mikor épp a legnagyobb keresésben vagy az AH-ban, akkor ne csukja be a szaros játék az AH ablakot, amikor visszaér egy companion a küldetésérõl.
PiszkosFred
En tiszteletben tartom a velemenyed, de - es ne ertsd felre - olyan kapcsan irsz walltexteket, amiket ki sem probaltal. Kerlek, hogy legalabb egy honapig jatssz az SWTOR-kal, sokkal autentikusabb lenne egy-egy hozzaszolasod. Mert igy az elmeleti oldal beszelget a tapasztalati oldallal, amely legtobbszor nem fog egyezni.

Nem irsz hulyesegeket, sot, de kerlek, probald ki elobb a jatekot 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Félre ne érts nagyon tetszik az ötlet, mindössze nem hiszek benne hogy grind nélkül jelen technikai szinten meg lehet oldani mmo-t, sajnos.

Tehát akkor megint eltoltak valamit az új patchben amit ma javítanak <#circling> Reméljük tényleg nem lesz 2 óra vagy jó szokásukhoz híven még annyi sem 😄

Ezt értettem, ha ez mûködni fog az szép lesz. Mindössze én ebben nem hiszek. Ebbõl is látszik a Bioware egy solo játékokkal foglalkozó cég. De majd meglátjátok.

Van info hogy mi történik :

"Hello,

Since the latest patch (1.1.1), we’ve been seeing reports about players dealing with hitching and freezing issues. As an effort to alleviate these issues for affected players, we will be performing maintenance tonight starting at 2AM CST, but we don’t expect it to go beyond two hours. We apologize for any inconvenience, but we hope that this will resolve these issues for those players affected by them. This is a server-side only update and will not require a download.

Maintenance

Date: Thursday, February 2nd, 2012

Time: 2AM CST (12AM PST/3AM EST/8AM GMT/9AM CET) until 4AM CST (2AM PST/5AM EST/10AM GMT/11AMPM CET)

All game servers will be offline during this period. This maintenance is expected to take no more than two hours.

Thank you for your patience as we maintain service for Star Wars™: The Old Republic™."

"vessetek a mókusok közé" :)

3 havonta tervezik új instancek, flashpointok megjelenését ill a story folytatását új bolygókkal-vagy a meglévõk kiszélesítésével.No meg 8 történet így is van a játékban, azok akik nem napi 14 órákat játszanak az azért rengeteg ideig kitart.
picket
Light III szittyával piros fénykarddal rohangálok. Azt vettem észre, hogy bár a kristálynak feltétele a Dark I ezt nem örökli a fegyver. Beletenni tehát nem tudnám (de így kaptam), használni viszont igen. Nem tudom, hogy bug vagy working as intended.

&#3237;_&#3237;

Omlás
Én azt nem értem csak mire fel az értelmetlen szélmalomharc...

Egyik részrõl akik élvezik a játékot és nem zavartatják magukat a számukra "kisebb hibákkal".

Másik oldal akik "maximalistábbak" más az értékrendjük szerint "szar a pvp" a "craft rendszer is szar" stb..

Na most csak azt nem értem miért nem lehet el menni a másik véleménye mellet, miért kell az adott nõzõpontot a másikra erõltetni. Csak azért mert X embernek valami tetszik/nem tetszik attól még Y embernek lehet, hogy fordítva van miért is gond ez?
Engem special totál nem érdekel az akármennyire profin is megmagyarázott eszmefuttatás, hogy szar a PVP ha én viszont élvezem, hogy sok a "bug" hát én nem találkoztam olyannal ami megölte volna a játékélményemet vagy csökkentette volna a funfaktort.

Azzal sincs gond, ha valaki leírja neki mi tetszik, mi nem viszont amikor 100. alkalommal is ugyanazon pörög, de még mindig játszik a játékkal és fizeti a havidíjat is kérdezem én: MI A FRANCÉRT FIZETTED BE A K***SZOTT HAVIDÍJAT HA NEM JÖN BE A JÁTÉK?

Oké, hogy akkor kevesebb komment lenne meg minden de sok értelme nincs azon kívül, hogy marakodás megy a fórumon. :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Nem kedden vagy szerdán van peccs/karbantartás/anyámtyúkja nap? Akkor most már megint mit csinálnak ezek? A launcherben csak piros képernyõ jön be, semmi patch notest vagy ilyesmit nem ír.

Egyébként ha nincs grind hogy oldja meg a Bioware hogy 3-4 hónap múlva a játékosok zöme ne menjen el? Ha befejezte a dungeonokat meg a fõstoryt? Egy jó kieghez minimum 1 év kell tesztelvbe meg minden és még akkor is bugok tömege lesz benne, szerintem. Ez elég gyerekcipõs még az mmo, nem is értem az embereket akik emiatt basztatják a cégeket. Ez szerintem az egyik legkomolyabb programozói munka, bár nem vagyok szakember.

Miért is?

Omlás
Szintén tõle rendeltem.
Utaltam, írtam neki mailt hogy elutaltam a lóvét, mire elküldtem a mailt már megjött a mail a GC kóddal. kb 10 perc leforgása alatt zajlott az egész.

Szóval én is csak ajánlani tudom. <#eljen><#eljen><#eljen>

Ember... Vagy pihenjel egy kicsit, vagy keresd meg az elgurult gyógyszert...

És nem grindelésrõl szól egyszerûen nem tudtuk megölni, volt boss aminek olyan minionja voltak amik szinte sebezhetetlenek és ha elesett egy közöttünk meg spark volt akkor nõt a számuk, és üldözik az játékosokat. Meg kellett tanulnunk úgy mozogni hogy úgy byíruk ki az második bosst hogy közben csapatként együtt tudunk úgy mozogni hogy lehetõleg 5-6 embernél többet ne üssenek agyon.Aztán van boss aki demo és terület varázslatot használ amibe belehal az egész raid. Itt meg mana drainnra kell figyelni hogy ne töltödjön fel miközben hullanak azok akikne van ilyen képpesége. Ez is eltartott egy ideig az utolsó boss elõtti boss pedig maga a rémálom na azon rajta voltunk 4-5 hónapig😄 Nem grindelés miatt, azt én se szeretem hanem mert egyszerûen nehezek. És itt nincs könnyû fokozat 😊De mindig volt, lesz hogy megyek mert érdekelt hogy lehet végezni vele. Szóval tényleg nem vagyunk egyformák. Sajnos az emberek zöme a Skyrim szintû játékokat szereti és a cégeknek ezt kell kielégíteni. Ebben a világban nekem a Funcom minden baromságával együtt nekem egy üde színfolt. Nagyon nem reménykedek bár a bioware nekem is nagy kedvenc de engem csak a story fog érdekelni a Conanak is van saját solo storyja de a Bioware ebben jó és vannak döntési szituációk is ha jól hallottam, tehát ez az egy dolog ami érdekel ebbõl a többire nekem ott a Conan. 😊

rezes
Valaki beépíthetne egy dekódoló berendezést az SG motorjába...

Fonok.Ki az a corporation?

Látod nem gondolkodunk egyformán. 😊 Ez a te véleményed de ok. 😊 Nekem halál unalmas lenne egy instance ha csak bemegyek leütöm meg elmegyek. Persze a conanban is vannak könnyebb raidok. T1 T2. De más a szellemiség. Mindenesetre az ingyenesé tétellel mind a hard mode mind a normal legtöbb helyen nerfelve lett az átlag wow felhasználó szintjére. De van olyan amit fél év után se merünk elkezdeni. Nekem ez happy dolog neked valószínûleg unalmas, nem vagyunk egyformák 😄 Ami szomorú, azt most olvastam a Fekete seregesek oldalán, aki figyelik az pug raidokat és ez valszeg nálatok valóban nem lesz gond mert a normal az helyben állással is megoldható lesz. De szerintem amire mindenképp figyelni kell majd az a támogatás az új játékosoknak, gyakorlatilag szerencsétlenek ötlet nélkül próbálják kinyírni a bossokat és ez így nem megy. Még elsõ szintû raidnál sem. Sajnos nálunk mindenki a T3 raidra hajt és kevesen segítenek az újaknak. Pedig gondolom õk is lelkesen csinálják, ha kevés sikerrel is több támogatást érdemelnének. Talán nálatok másképp lesz majd. Ez talán a probléma, idõvel ketté szakad a mezõny. Ezt szerintem el kell kerülni valahogy.De ez már guild téma. Végezetül anyira a Conan nme gyengébb mint gondolod sokmindent alapötletbõl az SWTOR a Conanból vett át, legalábbis pár WOw-nál azt láttam hogy nem értik tehát nekik új volt. Maga a játék a coanban is soloként is játszható tehát egyedül az egész játéktér a két szintû belépés miatt, ebben nyilván mind storyban mind tartalomban erõsebb az SWTOR. Nyilván nem vagyunk egyformák amiben a Conan nagyon jó az a dungeonok és au instancok nehézsége ötletessége, és már solo dungeonokban is vannak csapdákkal telerakott ötletes helyek. Tehát mindenki olyan mmo-val játszik amivel akar ma már. 😄 Nyilván az emberek 90% a hype meg a népszerûsg szerint választ magának mmo-t. És nyilván a 90% elmegy a ha crash és lag van. Személy szerint én tudom hogy a tömeg elmegy ilyenkor és megvárom és utána jó lesz relative minden. 😄 Tehát nem vagyunk egyformák ez a jó benne. 😊

A fõ baj az hogy aki PVP-zni szeretne az jelenleg nem tud és nem azért mert nem hangultos, vagy mert 3 WZ van csak stb és már unja a huttball, Hanem azért mert szarul van optimalizálva a motor , tetejébe az új paccsal elrontottak valamit elég sokszor leáll 3-4 secre, és nekem most már azt is csinálja hogy egyszerûen crashol az egész.
Liio
Jaja, ez az a tipikus 'nem tudom mit szedtél, de adhatnál belõle'-típusú felsselõs cucc. 😄
Bár 45 napnyi dutyit lehet nem kockáztatnék vele. Ott még a Sitheknél is setétebb dolgok vannak. QQ

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

DummyBoy
Ezekrõl a hírekrõl az jut eszembe, hogy vajon most titokban hányan tehetik fel a következõ kérdéseket:

- Vajon mit szedett be elõtte?
- És hol vette? <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Liio
Ez elég... meredek. 😄 Azért azokat a fénykardokat megnéztem volna. DE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez még mindig nem annyira beteg, mint az a 9gag-es csaj, aki lefagyasztotta a havi használt tampont, és azt szopogatta késõbb, mondván, hogy Õ vámpír, és ezeket még bele is sütötte a sütibe, hogy átváltoztassa a barátját. Twilight agymosás.

Meg mi az, hogy Yoda utasította?? ... 😄 Most esik le. Bár, ha valaki olyan elmeroggyant, hogy feltételezi a fénykardjától, hogy valóban használható, annak ilyet se eshet nehezére behalluzni.
Az ilyen embereket, azért valahol sajnálom is.

Pont attól lesz valami unalmas hogy hónapokig szenvedsz vele.Relatíve ezt a részt jól oldotta meg a bioware, azzal hogy 8 fõsben és 16 fõsben is van 3 nehézségi szint.A 8 fõs raid lényegesen könnyebbb nagyobb baráti társaságoknak ill pugoknak ajánlott legalábbis normál szinten.A hard mód kicsit keményebb de ez sem fog kihivást állítani más mmokban szerzett raid tapasztalattal.A raidelõ játékosoknak amúgy is a 16 fõs változat lett tervezve és a jelenlegi ui adta lehetõségek melllett a nightmare fokozat az amivel el lehet pepecselni.Az eredeti tevek szerint 3 havonta érkeznek az új raid tierek és plusz bolygók vagy a meglévõ bolygókon más területek meggnyitása ami viszi tovább a class történeteket.3 hónapot meg kényelmesen el lehet raidelni mindenki végigjut legalább normál fokozaton az összes flashpointban és operationban is így görgetheti a saját class történetét.Vannak bõven hibák nyilván való a raid részben is gondolok olyasmire hogy eternity vault nightmare fokozatában az egyes és a kettes boss közti trash lényegesen erõsebb mint a két boss együttvéve de majd belövik.A kezdõ robot boss elötti lövegtornyokból már így is kivették a troopereket mert sok játékosnak, guildnek normálon is nehéz volt.Tegnap öltük elõször nightmare fokozaton 16 osban gharj-t második pullra ment le úgy hogy az elsõ próbálkozásnál 2% on enragelt, viszont a trashen kb 3x kihalt a teljes raid és nem volt olyan trash pak ami ki nem fektette volna a fél raidet.Ugyanez elmondható a másik instance 4-5 ös bossa közti trashrõl is az is lényegesen ártalmasabb mint maga az endboss.Ezeket a kis hibákat majd belövik és a következõ tirre már nagyobb tapasztalatuk lesz a fejlesztõknek is és a játékosoknak is.

Az aki meg a raid tartalomtól is azt várta mint teszem azt a vanilla wowtól hogy 3 hónapot kell mc t farmolni hogy utána még fél évet bwl ezhessen és mehessen aq ba ismét fél évre az nyilván csalódott de az oylan szintû raidelésre már nincs igény szerintem, sem itt sem a wowban vagy más mmoban.

Vannak olyanok is akiket meg qrvára nem érdekel a pve endgame õk köszönik jól el vannak hogy kergetik egymást 10fps meletti aoeban mert õk úgy szórakoznak esténként.nekik meg teljesen mindegy hogy milyen raid tartalom van.Így vagy úgy viszont mindenki megtalálja magának a saját nehézségi szintjét annélkül hogy 3-4 hónapot wipolna egy bosson,fõleg õgy hogy 3 havonta jelenik meg új raid instance is.
Liio
Vitatkoznék arról, hogy nem unalmas-e UGYANAZ a vita minden héten, de akkor ugyanazt csinálnám, mint amit elleneztem, mindenesetre nem hiszem, hogy tüzetesebben átolvastad, mert leginkább a tartalomnélküliséggel volt gondom. Ha mindig másról menne, serkentõ vita, az más helyzet lenne.
Azzal szintén nem tudok egyetérteni, hogy a monoton vita jobb, mint a pangás, de elfogadom, hogy Neked jobban bejön...

PiszkosFred
...mert yoda azt mondta 😊

Tessek, uj hir 😊

/read
/facepalm

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

miért ne lehetne vitatkozni?
akinek valami problémája van a játékkal és értelmesen leírja, érvel stb azzal nincs semmi baj. nyilván itt nem trollkodásra gondolok.
az lenne az unalmas ha nem lenne vita csak dögunalom pangás.

Liio
Tier 1-es LS Sithként... QQ nincs szerkesztés.

Liio
Ó, már megérte felkelni hajnalok hajnalán. <#worship>
Mondjuk erre a tárgyfelvétel is rájátszott... 😊

Amúgy tegnap este néztem egy streamet, és a csávó Tier 1-es Sithként piros fénykarddal mászkált. Azmiaz? :o
Úgy tudtam piros tiltott 'Light I and above', ahogy a kék meg zöld 'Dark I and above'.

DummyBoy
Mielõtt Liio kérését figyelembe venném, azért ha már ilyen szépen nevesítve lettem, megtennéd, hogy kifejted nekem bõvebben miért is vagyok "elvakultan rajongó" ?

Szerintem neked sem igazán mentek át a dolgok ...

Jöhet privátban is akár.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Liio
Az a vicc, hogy nem jutunk elõrébb, mert most végigolvastam Sultan posztját, és ugyanazt írta le, amit elõtte 34322-en, még január elején.
Mellesleg ezt a fanboy vs. hater dolgot is hagyhatnánk már. Nem mindeni hater, aki nem teljesen elégedett a játékkal, és ugyanígy nem mindenki fanboy, aki elégedett vele.
Már unalmas ez a vita, új tartalmat sem lehet vinni bele, mégis mindig kibukik hetente egyszer, de akkor két oldalon keresztül mást sem lehet olvasni, mint a jól megszokott érveket/ellenérveket.
Játsszunk! Aki meg nem akar, az ne játsszon. Ja, és písz, hogy kicsit a közhelyet le ne hagyjam. 😊