60845
-
Plata #58963 Bocs,ha kérdezem,de mi a túró az a void matter catalyst? 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.29. 21:21:14 -
gunji #58962 Bocs, ha kérdeztem már, de mi törpént a void matter catalysttal, hogy 50 millióért árulják? Ennyivel kevesebben járnak opra vagy nem esik már annyi, mint korábban? Anno még 10k körül vagdosták az ember után. Olyan jó kis üzlet volt benne
-
Plata #58961 Jah,azt elfelejtettem.Köszi. -
Napi "masodlagos" belepesi reward, a negyedik napon kapsz elofizetokent 8 pontot.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.28. 21:26:57 -
Plata #58959 Ma mikor felmentem a játékba kaptam 8 pontot,hogy mire nem tudom,de kaptam. -
Plata #58958 Vagy 178-at. 
A mostani is nagyon rég kész volt már,valamikor májusban talán.Nem emlékszem rá.
Találkoztam random veteran FP-n egy buzgó mócsinggal.
Valami ashla vagy milyen klánból volt.
Napi season pontot egy laza veterannal szoktam összeszedni.
Hammer station volt,olyan volt a dolog mintha master lenne,mert tank híl és két dps volt,először azt is hittem hogy nem veteranra hívott be,a tank már az elejétől osztotta az észt és okoskodott,aztán láttam van gyógyító konzol vagyis veteran,de a tank az agyamra ment a szófosásával meg hogy folyton a hílert szekálta.
Retkes veteran hammeren mi a francnak okoskodik?
Híl nélkül is simán végig lehet vinni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.28. 12:31:20 -
Na bumm, 2 nappal tovabb tart majd a szezonod, es igy nem 80 napot varsz a kovetkezore, hanem 78-at :) -
Plata #58956 Én annak örülnék ha R4 anomaly nem 12 pontos lenne,azt nem sikerült megcsinálni.Kénytelen voltam 8 pontos küldit tolni helyette. -
Utolso resznek orulok, ha esetleg tenyleg csak par sec lesz a respawn, akkor meg talan meg is csinalom egyszer :) -
Plata #58954 Megint leállás lesz.
Steamen nem is egy hanem két pecsről írnak.
7.1.1.a és 7.1.1.b
Az a:
Fixed an issue preventing the beginning of Galactic Season 3 “Luck of the Draw”. More information regarding this new season here.
Fixed an issue where Guild Perks, Anniversary Event, and Kai Zykken vendor rotation were not active.
Na és b:
Lady Dominique no longer uses Force Blast during her Incite/Insulate transition to wipe the whole group in R-4 Anomaly Operation.
Ajunta Pall’s Mask is now on the character’s face when equipped on Male Body Type 2.
Advanced Magenta-White War Hero’s Crystal no longer requires the Artifact Authorization as intended.
Players with an active outfit no longer see the “Show Gear as Outfit” checkbox incorrectly checked after the first login.
The description of the following Cartel Market items now correctly state a maximum of 32 slots instead of 16 slots:
Unlock: Outfit Designer Slot (Character)
Unlock: Outfit Designer Slot (Account)
Galactic Seasons 3: "Luck of the Draw"
Reduced the number of cheaters players need to catch to complete the Season Objective ‘Integrity of the G.A.M.E’ to 10 cheaters (down from 20 cheaters).
Reduced the respawn time of Gamblers for the Season Objective ‘Integrity of the G.A.M.E.’
Updated the Mission indicator of the Shady Terminal on the “Cheating Algorithm” Mission on Coruscant to improve clarity on this step.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.28. 09:24:10 -
Plata #58953 Hát én is bele húztam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.26. 00:55:16 -
Plata #58952 Nagyon ciki de nem emlékszem.
Héten is öltem.
De asszem kék itemet. -
Szerintem egy jo ideje mar nem oltem World Bosst, azok 7.0+ utan miket dobnak 80-ason 330-as itemlevellel? -
Plata #58950 Hát ma kedd,avagy új hét kezdődik,talán ma este mázlim lesz és be hív egy.Tegnap éjfélig próbáltam és közben mindenféle marhaságot csináltam.
De nem hívott be.
Vicces de elértem a friend szintet két bringás bandánál is,sosem szerettem motorozni,de a héten elvoltam vele.
Vajon ezen a héten milyen event jön?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.25. 11:11:16 -
Hat akkor marad a Csaba altal emlitett tenyleges engame kontent es az rng. (ha csak nem jon valami event, ami ad egy itemlevelhez igazodo rewardot, ami bonthato)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.25. 09:48:25 -
Plata #58948 Többi már kész van. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.25. 09:26:07 -
Oh, ertem, akkor kevertem a kettot, koszonom.
Plata:
Dobd el a kuldetest es valaszd a kek szetszedest es modot akkor egyelore, azzal is elorebb vagy addig, amig nemlesz 330-as lilad.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
pajer_csaba #58946 Lila cucc veterán vagy master OPS-ból esik, ha az rng is úgy akarja. -
Plata #58945 Flottán adja egy pofa,ha megcsinálom akkor ad el nekem 330-as lila modulokat.
Jelenleg kék érhető el csak.
Kék 330-as geart már szedtem szét,lila még sosem esett. -
Pedig meg mertem volna ra eskudni, hogy esik lila is. De akkor nem. Melyik kuldetes ez egyebkent? -
Plata #58943 Sajnos nem jött össze.
Master FP-k is kék lootot adnak és sajnos a heti master küldi is kék lootot.
Viszont az egyik csapattársamnak esett egy szép robogó.
Az is valami. -
Plata #58942 Ki találjátok mi a gond a képen?
Plata #58941 Köszi a tippet,este megpróbálom,nappal úgysem tudok FP-t menni. -
Oh, artifact reszt nem figyeltem, akkor lehet, hogy nem lesz jo megoldas es csak pocsekba megy a token.
Viszont akkor a megoldas az lesz, hogy 330-asra feltornazott conquest/stb gearrel mesz egy master FP-t, es ott a loot az adott slot itemleveljehez passzolva mar lila 330-as lesz (vagy, ha az artifact cuccok koze tartozik a kek szinu cucc is, akkor sima veteran FP is eleg), azt meg bonthatod.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.24. 10:54:21 -
Plata #58939 De az csak kék vagy zöld és artifact kellene.
Plusz kiváncsiságból felfejlesztettem a nulláról egy Implant-ot,de azt nem lehet szétszedni.
De azért majd kipróbálom,bár most fölöslegesen elköltöttem sok cuccot implant-ra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.24. 10:36:50 -
Vagy siman csak a flottan felfejleszted valamelyik geart a tokenjeiddel. Conquest cuccok pl mehetnek 330-ig, pont tegnap huztam fel a fegyvert addig, hogy a ladabol onnantol 330-as fegyverek essenek az altoknak. -
Plata #58937 Tudnátok segíteni?
Van egy küldim,szedjek szét egy 330-as artifact itemet.
Ahhoz mennem kéne valami komolyabb operations vagy uprising vagy mi a túrót?
-
Plata #58936 Traitor among chiss vagy mi a rosseb veteran Fp-n két klassz strongholdba való berendezés is esett,egy bár és egy lámpa.
Ilyen jó kis Fp-n is rég voltam,habár maga az FP inkább fura. -
Plata #58935 Ugyan,ne viccelj,az FP küldi laza,most mindenki ezeket az FP-ket tolja,ha azt mész amit a küldi kér akkor négy pontot kapsz.Ha megölöd a bónusz bunkót akkor hét pontot kapsz.
Én most jutottam fel játékba,de nem is kell csinálnom semmit.
Kiírta a játék hogy a napi megvan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.23. 21:35:37 -
gunji #58934 GS3-ban is van flashpoint, de hagytam, hosszú, inkább majd a szintezésnél megnézem, esik-e (talán pénteken lesz időm rá, talán).
Olvastam erről a 'catch a gambler'-ről, s hát amikor húszan várjátok, hogy a cd leteljen és csak egyvalaki nyerhet a húsz várakozó játékos közül, akkor inkább kihagyom. Talán a negyedik héten jobb küldetések lesznek.
-
Plata #58933 Igen.
De azt gyorsan le gyártottam.
Mivel úgysem tudom mi a bánatra használni,így adtam el belőle.
Csak szokás szerint nálam a lóvé nagyon gyorsan elfogy.
STO-ban ha több pénzhez jutok mindig kulcsot veszek belőle és elraktározom az acc bankban.
Vagy ha nagyon elkap a gépszíj azt is elhasználom és kinyitok belőle egy adag ládát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.23. 18:59:30 -
Igen, a hetiben volt egy invasion force feladat (10+2), gondolom aki lusta grindelni nyersanyagot, az inkabb vasarol gtnbol. -
Plata #58931 Képzeld én eszetlen drágán adtam el a szezonhoz szükséges craftolt cuccokat.
Kíváncsiságból megnéztem vajon mennyit ér egy gezemice és volt amit 39 misiért adtam el.
Na persze a lóvét szokás szerint elvertem hülyeségre.
De akkor is nevetséges drágán volt GTN-en seasonhoz szükséges craftolt vacak.
Én meg kicsit túl sokat termeltem belőle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.23. 18:00:55 -
pajer_csaba #58930 Köszönöm a választ! MEg is van hol kell.
-
Na, utolertem magam, ez a het pipa.
Plata #58928 Flashpointokat nem próbálod ki sztori módban?
-
gunji #58927 Na, hat esett a heroic-okból, plusz négyet szedtem össze egyelőre az utcán a Black Sun részen Coruscanton, így most már van 95. -
Plata #58926 Kár hogy nem lehet átadni,nekem még maradt 200 darab. -
gunji #58925 Köszi a tippet, valóban esik még plan Fen Zeil-lel.
Megnézem, hogy a coruscanti négy heroicból mennyi jön, ha már úgy is kell.
-
Plata #58924 Gondolom én azért nem vettem észre mert nem is figyeltem,gyorsan le toltam a küldit és mentem tovább grindolni a szezont.
Amikor én csináltam tényleg nem olt gond a keresgéléssel,mindenhol tömeg volt,csak követni kellett a többieket.
Utazást is úgy oldottam meg hogy a küldi bolygón levő strongholdba utaztam és onnan a küldetés helyére,nem a bolygó kikötőjébe,szerintem ezzel időt spóroltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.23. 10:59:27