Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy valami dps vagy tier lista mint WoW-ban?
Mert tegnap kiskarival random Fp-n valami BH-ba oltott trooper leszólta az ügynökömet,nem emlékszem milyen troopert vót,de aszondta váltsak másik specre mert az az agent spec gyenge és vacak nagy szinten.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.09. 11:39:36
Pedig minden classból akartam egy 75-öst,de nem jön össze.
Bár szerintem sith warrival váltok combat style-t mert sehogy nem jön be a stílusa.
Jedi knight is úgy 80-as hogy igazából sith sorci.
Szegeny BH-m hamarabb lett 75-os anno, mint hogy a sztoriban DK-n ellopja a sajat elso hajojat, csak azert, mert vegigszaladtam az osszes heroicon, ami folyamatosan elerhetove valt, ahogy jottek a szintek (igaz elofizetokent viselte a DVL szettet (+40%) es folyamatosan aktiv volt egy XP tekercs (+25%) is). :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.09. 11:34:53
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ugyanez a jelenség állt fenn a Sawbones-nál, viszont rá már az Onderonon is így ontotta az XP-t a játék, ellenben a mobok már ott 75-ös szintűek voltak. Meg is akadtam egy kicsit, úgyhogy visszamentem Ossus-ra dailyzni, amivel egy kicsit összeszedtem magam, így vissza az Onderon-ra és onnantól már simán ment. Mindezeknek köszönhetően Mek-Sha-ra átérve nagyon rövid idő alatt 80-as lett az altom, holott hol van még oda a LotS.
Más is tapasztalt ilyesmit? Direkt van ez így, vagy valamilyen bug lehet.
A végén egy picit elbizonytalanodtam és bár teljesen végig jó oldalon vittem végig,egy hangyányi késztetés volt bennem hogy a karim legyen az empress.<#zavart1>#zavart1>
Viszont érdekelne hogy ha a sötét oldalt választom a végén akkor mi történik?
No meg volna egy dolog ami valszeg marhaság.
Létezik az hogy az egyik kari másképp jár mint a többi?
Vagy csak a karinak rövid nadrágja van azért tűnik úgy mintha másképp járna?
Állítólag jön mandalorian mmo.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.05. 20:52:29
Kiskari de 70 és 75-ös itemeket is ad.<#nyes>#nyes>
Heti küldihez kell 8 pvp.
A lair boss 25 ör robot vagy egyéb küldi nem járható így marad a PVP.
Vicces hogy SW örültként SW napon van a szülinapom,ez a legjobb ajándék.<#zavart1>#zavart1>
Örülök hogy sikerült felhúzni a reput.
Tegnap piszok mázlis pörgetéseim voltak.
Az alderaani kecóban a slot gép mellett van NPc akitől vehetek tokent,betáraztam kb 40-et gondoltam talán elég lesz a maradék,talán 14k repuhoz,de végül el sem fogyott,még maradt is vagy 20.
Már csak a nyáron kell hozzá pörgetnem cartel vackot,mert az a 20 ami volt gyorsan elfogyott.
Vettem trónt meg karimnak alsót és felsőt és ennyi.
A mount-ot tudtam 200 cc-ért unlockolni accountra,a ruha sajnos nem unlockolható,pedig egész jól néz ki.Tettem bele talán zöld sárga dye modult,utóbbiban nem vagyok biztos,de valami zöldes modul,de szerintem szíp lett.
Ui:Szerinted lehet abból valami bajom hogy a galactic season rosszul számolta a küldiket?
Ha jólemlékszem hat darab küldivel kész lett a tizenöt helyett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.04. 10:28:11
Hja, es Isten eltessen!
Elővettem a kis trooperemet a heti küldi miatt,megcsináltam vele két küldetést és megnéztem hogy számolta-e.
Hát ez kicseszettül nem 2 küldit számolt.

Pedig csak két küldit toltam le vele a trooper sztoriból.Vagyis az egyik csak beszélgetés volt NPC-vel akitől elindult a nar shadda sztori.
Sith sorcival,bounty hunterrel jedi shadow-al játszottam,sorcival és bh-val le toltam a coruscant bossokat,mahd quesh-en a négy süket boss-t.Shadow-ot meg szinteztem mert dupla xp event van.

És 200 CC-ért unlockoltam az accoutra.<#idiota>#idiota>
Ruhát nem lehet,sajna.
Jah a repülő konzerv a karim mellett postán jött ajándék,május 4-re.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.03. 14:28:18
Én mindig ritkán kapok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.03. 11:14:52
Nem lehet aktív sztori Flashpoint küldetés.
Ha van aktív sztori FP küldi akkor nem számol semmilyen random FP-t be a küdletésekbe.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.02. 21:39:38
40-50-60-as karival is.
Hagyd a fenebe, vagy csinald guild tarsakkal, cimborakkal.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.02. 12:58:28
Most vettem észre,a KoTeT vagy mi csak 9 fejezet.
Azt hittem az is van vagy 14 mint a másik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.02. 12:49:01
Vagyis nincs weekly küldi jutalom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.02. 12:29:47
Nincs valami oldal ahol le van írva az egész sztori meg a választások?
Egyenlőre nemakarom megnézni,végig akarom tolni a sorcival úgy ahogy jónak érzem,de heccből végig tolnám egy nem erőhasználóval is.Másodjára már nem zavarna ha tudok mindent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.02. 12:29:30
Viszont ennek a karinak az összes FP be van kapcsolva mégsem számolja.
Togruta karival hiába megyek random FP-re nem számolja,sem a 3 random,sem a 3 veteran FP-nél.
Randomra megyek,de nem számolja,az összes FP be van jelölve.
Mégsem számolja.
Cademimu hammer és athiss,ezeken voltam,mindegyik random volt.Még is maradt most is 0/3 mindkét küldetésnél a számláló.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.01. 00:18:39
Én vettem is egy darabot.
750 cc.
Napi küldim meg is lett.

Be tettem az alderaan-i kecóba.
Már be kéne rendezni,de lusta vagyok,kb 10%-ban van kész.
Amúgy tök logikusan számolja a küldetéseket a Distant Outer Rim: egyik karakterrel megcsinálom a Pirate Bullies-t a mellékküldjével, s lesz nulláról 3/8 <#wow1>#wow1>. Másik karakterrel is ugyanezt: lett 6/8 <#wow2>#wow2>. Napváltás után már csak a Pirate Bullies-t engedi: erre lesz 7/8 <#mf1>#mf1>. Jó ez így <#nyes>#nyes>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Tegnap toltam kiskarikkal a veteran fp-s weekly-t,még éjfél felé gondoltam togruta kiskarival is le tolom,felvettem a küldit elmentem veteran fp-kre,a harmadiknál vártam hogy kapom a jutalmat és semmi,nézem a küldiket és minden FP-s küldim 0/3-on állt,a három random akármi és a három random veteran fp is.Pedig totál randomokat toltam.Ugyanúgy mint a többi karival.
Mivel nem nagyon figyeltem oda a többiekre,így csak fp vége felé vettem észre hogy jé de magyaros neve van ennek.<#hehe>#hehe>
Jobban megnézve látom hogy Fény hozók klánból van,akkor már tuti volt hogy magyar.
Cademimu vagy candemiu vagy a rosseb tudja milyen mimu-n találkoztam vele,érdekes neve volt,de nem emlékszem rá sajnos,névmemóriám kb nulla.<#idiota>#idiota>
De már mindegy.
Az előbb Vette úgy köszönt mintha magyar lett volna,azt mondta szia,na persze a szövege az volt hogy see ya.
De tisztára olyan volt mint egy szia.
Hogy hogyan nem világos.
Mert bementem pvp-re,mikor indult a csata megindultunk,neki az ellenségnek,erre kiírta hogy 0-0 victory.<#nyes>#nyes>
Ez egyből két pont,nyertünk még egyet és kész ez a borzadály.
Hogy miért lett vége pvp-nek azonnal és a 0-0 miért győzelem,az homályos de nagyon.
Ki vettem a mound packot.
Érdekes,de nekem ezektől a season mount packoktól már másodszor hal le a játék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.28. 21:16:34
Ennél a küldinél ha jól értem be kell öltözni és úgy ölni?
0/150 Defeat Syndicate Members and Plant Incriminating Rumors
Create infighting within the Hutt Cartel, Exchange, and Black Sun by defeating syndicate members and planting incriminating rumors while disguised as a member of the syndicate.
Locate Syndicate Armor crates to don a disguise and plant rumors by locating and accessing Syndicate Personnel Consoles across Coruscant, Nar Shaddaa, Tatooine, and Quesh.
Tudom vannak olyan ládák amivel be lehet öltözni.
A heti küldik közül hat kész egy kéne még,de ez a 8 pvp csata a halálom.
Már két pvp csata után iszonyú álmos vagyok és elalszom harc közben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.28. 20:20:08

Az azt jelenti hogy kell kb 260 vacak.<#nyes>#nyes>
Mivel volt 8 season tokenem vettem egy díszt,gondolkoztam hogy megveszem az egyik kéglit az állomáson,de minek,van négy házam,abból kettő van be rendezve,kettő még sehogy mert nem volt kedvem,meg elfogyott a szép berendezésem.
Így vettem egy szép díszt 6 tokenért,azt hiszem majd az alderan-i házba teszem,vagy nar shadda.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.27. 10:18:24