60845
  • PiszkosFred
    Ritkan szoktam GTN-nel szorakozni, mert a folyamatos sub+secukey es a szezonokban erkezo par ezer CC boven eleg arra, hogy direktben a Cartel marketrol vegyem meg amit akarok, de ma reggel poenbol kiraktam 150misiert (boven aron alul) egy lego nyersanyagot, olyat, amirol azt sem tudtam, hogy van a raktarban es kazuarkent velhetoen sosem lesz ra szuksegem. Kb 2 perc alatt el is vittek.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.11.11. 10:43:05
  • PiszkosFred
    Koszonom
  • Plata
    Új peccs a láthatáron,ez fogadott a steam launcherben.

Players can now test 7.2 content and provide initial feedback in our PTS sub-forums. Note that players will be blocked from experiencing any story content in this upcoming game update to prevent spoilers.

The following content is now available on Public Test Server:

New planet Ruhnuk:
    Daily Area
    Reputation Track
    New World Boss

PvP:
    4v4 and 8v8 queues
    PvP Rewards Track
    PvP Seasonal Vendor
    Onderon Palatial Ruins Map (4v4)

New Gearing levels
    New class balance changes
    UX/UX Updates

Feedback threads for all of the above content can be found on the Star Wars: The Old Republic Forums.

For details on how to access PTS, read here.

Please note that PTS is provided in English only.

Steam PTS
    When PTS is available, there will be a new prompt on our storefront page. Clicking the link there will start the process to getting the PTS installed!
  • gunji
    Ingyen dekoráció: SWTOR Legacy of the Sith Gallo Promo Item
    swtor.com/redeem-code
    kód: LotSGallore
    Érvényes: november 16-ig
    (forrás: reddit)

Szerk: a minimap kiheréléséért viszont nincs bocsánat
  • Plata
    Újra kellene segítség.
    Tegnap megcsináltam 6 season küldit,a starfighterre nem volt időm,ma felmentem kiskarival és nem tudok menni rá.
    Cseréltem karit de akkor sem,80-as karinál is ugyanez fogad.
  • Plata
    Megint elakadtam valamiben amihez segítséget kérnék.
    A legacy-ban a classok között három classnál 1-1 companion rusnya pofája inaktív,vagyis szürke.
    Trooper smuggler és agent.
    Pontosan mi a zúzmarát kellene csinálnom hogy a maradék 1-1 társ búrája be kerüljön a gyűjteménybe?
    Mert annyit látok játékban hogy az összes küldit és dumát le kell vele tolnom.
    De hiába húztam fel a haverságot magas szintre,veszett sok ajándékkal,akkor sem akarnak küldit adni vagy dumálni.
  • Plata
    Jó látni hogy nem csak a STO-ban vannak ezeréves bugok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.05. 11:35:18
  • gunji
    Ez egy kb. nyolc-kilenc éves bug
  • Plata
    Érdekes dolgot vettem észre craftolás közben.
    Van olyan karim akinek szándékosan nincs megvéve a magasabb skill,csak 600-ig van neki hogy heti küldihez szükséges vacakhoz könnyen tudjak farmolni grade 10 alapanyagot.
    Na már most tegnap sem és ma sem ment vele,ha rákattintok a 600-as gyöjtögető skilljére grade 11 küldit ad fel,ha ki választom manuálisan a grade 10-et akkor nincs crew skill küldetés.
    Ez a fejvadász karim hülyesége.
    De át logoltam ügynökre mert ő is három gyüjtögető skilles farmer,kellene Grade 11 tech vacak és azt vele szoktam gyűjteni,nála meg be van kattanva és grade 8 termékeket akar csak gyártani.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.05. 10:19:12
  • Plata
    Megvan,az 5 és 6 nem volt engedélyezve.
  • Plata
    Köszönöm,amint feljutok megsasolom.
    Előfizető vagyok.
    Már jó ideje az Sw ToR megy WoW helyett.
    Őszintén szólva sokkal jobban kikapcsol.
  • PiszkosFred
    Fogalmam sincs, elofizetokent minden ui elem elerheto, igy ha megnyitom az editort, ott vannak.
  • Plata
    Légyszi világosíts fel hogy lett neked 5-6 skill bar?
    Vagyis hogyan kell elő csalogatni.
    Gondoltam ennyi év játékkal lett annyi CC-d hogy biztos vettél dobozt.
    Nekem is onnan van hogy kaptam jutalomként meg előfizu mellé,plussz telós app.
    De akkor majd rámozdulok a kraftolásra,ha jobban leszek.Remélem.
    Csak most nincs türelmem a kraftoláshoz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.04. 20:52:02
  • PiszkosFred
    Nalam van 5-6. is, csak az mar annyi gomb, hogy nem hasznalom.

Boxot sosem vettem, ami jott az ajandekba vagy promokent jott, nem fogok CC-t kolteni (se mas fizetoeszkozt) loot boxra. Ami kell, azt megveszem a Cartel marketrol ha akcios, de evek ota kvazi ugyanazokat a skineket hasznalom, ritka ami uj es tetszik. Az elmult 2 evben talan csak a Malgus szettet vettem meg, meg a Ruthless Opressor szettet, illetve a gunneremnek a BR-4 Vigilancer skint, a tobbi felejtos.
  • Plata
    Időközben újabb kérdés merült fel.
    Négy quickbar-om van,lehet ennél több?
    Néztem videót erről a főzős küldiről,a challange még mindig nem megy.
    A videóban mintha több lett volna.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.04. 18:40:57
  • Plata
    Időközben újabb kérdés jutott eszembe.
    Ládákhoz kapcsolódik.
    Néztem a cartel marketben a 30 ládás csomagot.
    Na már most szerinted érdemes egy olyanra összegyűjtögetni a CC-t és megvenni?
    Nem pénzkeresésre,saját kariknak örülnék pár dolognak,egy két armor szett is tetszik,plusz a random potyogó berendezési tárgyak is jól jönnének.
    Vagy keressek pénzt kraftolással és vegyem meg a kívánt armor szettet GTN-ről?
    Mekkora esélye van neki hogy abból jó cucc is esik?
    Vagy ugyanolyan vackok potyognak belőle mint a season reward ládából?
  • Plata
    Hát egyik sem ér sokat,vagyis kb semmit,de nem is kell.
    Szóval kipróbálom.
    Köszi.
  • PiszkosFred
    Elvileg, amikor kibontod a ladat, akkor az adott karakter inventoryjaba kerul es ott meg a kibontastol szamitott X oraig nem lehet eladni. Ha lejar ez a "cooldown", akkor utana mar felrakhatod GTN-re. Na most a rewardkent kapott ladak tartalma ugyanigy mukodik e, mint a GTN-bol vett eredeti pakkok, nem tudom, szerintem igen.Egyelore nekem az osszes ott figyel a stashben, mert vacak mindegyik. Ami meg kellett, azt hasznaltam es orokitettem 60-100 CC-ert account szintre. Valami olcsobb vacakkal probald ki :)
  • Plata
    Volna egy kérdésem megint.
    Szezon jutalom egy láda volt és egy ultimate lása,ládákban volt két armor szett és egy fegyver.
    Armor szett és a fegyver sem igazán kell,fegyver azért mert már meg van,az armor szettek meg nem igazán jönnek be,el lehet őket adni ha kiveszem vagy sem?

Még sosem adtam el ilyesmit,max vettem.
    Plusz régebben olyanok jöttek jutalomként amik tetszettek és elraktam magamnak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.04. 14:44:56
  • PiszkosFred
    Kozben megneztem, mar nem nincs ott a vendor (vagy elkoltozott vagy kukaztak 7.0 utan), igy marad a login reward/conquest reward vagy end game. De az finomitott isot azt meg aruljak a Jawa kereskedok.
  • Plata
    Tegnap elővettem egy régi karimat,tényleg rég játszottam vele,birodalmi ügynök,31-es szintű,erre a táskájában nem is Tier2 hanem tier 3 rare isotope vackot találtam.
    Hogy honnan a fenéből szerezte fogalmam sincs.
    Ruhája és kinézete alapján még szerintem revan előtti kari.
  • PiszkosFred
    Regebben Odessenen az egyik lomos vendor arulta, plusz eshet csapatos endgame kontentben is.
  • Plata
    Na ez nekem új.Kösz az infót.
    Iokath vacak meg gondolom iokath nevű bolygón leledző repus valami,csak az a baj attól a helytől nekem kiütések lesznek a talpamon és abból meg hosszú szőrök nőnek ki.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.03. 09:46:13
  • PiszkosFred
    Mar mindegy, mert tul vagy rajta, de ha lesz ilyen megint: a "refined isotrutyi" 12 kek droid alkatreszert veheto/cserelheto be a jawaknal a flottan a bazarban (/darab). Kek droid darabok meg szinte minden szarbol johet, ami menet kozben esik, de szerintem mindenkinek ott van par tizezer darab a legacy bankban, isten ments, hogy 2millio/darab aron vegyen barki is, mert minek? :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.11.02. 21:50:03
  • Plata
    Én azokat mindig kifarmolom,tegnap eladtam nagyon sok war supplit,abból lett sok pénzem,aztán elköltöttem refined isotrutyira meg iokath szmötyire.
    Van kb 8-9 karim maxos craft skillel.
    Meg jó pár aminek van hátom gyüjtő crew skillje.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.02. 12:49:06
  • gunji
    A nyersanyagok, amikből összerakom a war supply-kat, amikből összerakom az invasion force-t. ;)
  • Plata
    Hihetetlen,de ez a prosperity event is full bugos.
    Hiába dobálom a grillre a cuccot nem érzékeli.
    Mindig failed lesz,a challange fokozat nem megy sehogy,sosem érzékeli hogy a grillre dobnám a cuccot.
    Nár a legkönynebb fokozaton is nehezen ment a grillre rakás,mert kellett sok próbálkozás mire érzékelte,de challange fokozaton nincs idő tökölni,egyből failed ha nem megy elsőre.
  • Plata
    A craftolásnál mi drága?
    Csak az isotope vacak kellett és iokath gezemice,de gondolom nektek az is van.
  • gunji
    GS-ben a csalókra vadászatnál csökkent a cd 2-3 percre, ezt délután sikerült sorban állás nélkül elvégezni. Craftolni szeretek, viszont igen, a nyersanyag drága, már ha van a piacon egyáltalán. GSI-t is szerettem, olyan jó kis nosztalgikus érzéseim vannak tőle, de most megint azt írja, hogy a GSI WEEKLY-t 15 óra múlva reseteli
    A zakuulit, űrharcosat, pvp-set, stb meg ki szoktam hagyni.
  • Plata
    Hááát én vettem refined izét,100 valamennyi darabot,nem volt olcsó,darabja kb 1.8 misi.
    Jut eszembe,olyan iokath vackot is vennem kellett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.01. 18:02:19
  • PiszkosFred
    Detto. Ranezesre 5-ot megcsinalok meg ma vagy holnap, aztan a hetvegen ha leszkedvem, akkor a warzoneokat is letudom. A tobbi egyelore felejtos, craftinggal nem fogok szorakozni (es pocsekolni nyersanyagot), a GSI kuka szinten es csalokra sem fogok vadaszni, ilyen idiota cooldown es sorbanallos modszerrel. A Zakuuli arenat lehet meg bevallalom, de az is szenvedes ennyi pontert.
  • gunji
    Én úgy fogom fel, hogy amennyi sikerül, annyi lesz kész, s a végén majd kiderül, mire elég. Így is elment rá egy csomó idő a hétvégéből sajna, :(
    A GSI-ket naponta lehet ismételni, úgy könnyebben jön össze a 10. ;)
  • Plata
    Hát a heti season küldik jó vackok.
    Egy biztos nem fog összejönni,GTN-en nincs kis tételben refined isotope vacak,csak 2000-es tételben,kellene craftos küldihez,de nekem még nem esett olyan.
    A GSI küldivel két órája szívok.
    Tatuini küldik le mentek,egy ott is bugos volt,de Alderaan-on meghülyült a seeker droidom,amikor killik fegyvert kéne szereznem bedöglik,megvan a cucc ahol a fegyver van oda rakom a seeker droidot mutatja hogy megtalálta és zöld majd elkezdi kiemelni és puff köddé válik és kiírja hogy seeker droid nem elérhető vagy mi a ragya és nem tudom többé használni a droidot.Ha ki logolok és vissza akkor kis ideig működik a droid de hamar ledöglik újra,eddig két fegyver van meg sok kicseszett ki be logolással.
  • Plata
    Na hallod,a season-os vackot elvitték 30 valahány misiért,máskor meg nem kell 4 misiért sem.
  • gunji
    El is kelt ilyen hamar?
  • Plata
    Mivel seikerült le betegednem és nem nem nagyon mozoghatok,elindultam datacron-okra vadászni.
    Az alderaan-i sem volt piskóta,de a makeb-i vackok már a b+ kategórián is túl vannak.
    Már tudom miért nem kerestem őket eddig.
  • pajer_csaba
    Most csak 39 111 111 credit, én is annyiért raktam fel vagy húsz darabot.
  • Plata
    Ma is mázlim volt.Dantuin FP-n három stronghold decor is összejött,valami nagy rusnya hologram terantek és két szobor.
  • Plata
    Saccra évi 1 operation jön össze,de azon nem esett ilyen.
  • gunji
    Craft-hoz egy ritka nyersanyag, ami operation-ökben esik (vagy esett). Üzleti érdekeltségem volt benne, de azért paráznék eladni a raktárkészletet