60373
-
Plata #58771 Tegnap írtam neki egy levelet.
Remélem jó címre ment.
Megint szarakodik a fórum,van hogy nem enged válaszolni,de privát üzit se mobilról se gépről nem tudtam írni.
Egyik böngészőről sem. -
Plata #58770 Jöhetne már a következő szezon. -
Hat, akkor marad a remenykedes, hogy a kovetkezo szezonban vagy nagyobb frissitesben behoznak valami extra cuccot, amit ebbol lehet finanszirozni :) -
Plata #58768 Kipróbáltam és lópikulát ad ha szétbontom. -
Plata #58767 Az is jó ötlet.
Szakmázásról jut eszembe,hogy kit-hez komponenst miből szoktatok csinálni?
Be vallom én vettem vagy 50 kit-et GTN-en mert nincs kedvem vele vacakolni,augmentet meg tudok csinálni,igaz csak 286,de az is megfelel. -
Ennyi az osszes lehetoseg. Vagy megveszed ezt a szettet parszaz tokenert, vagy esetleg veszel sima "statos" 320 koruli pvp geart es a szakmakkal "lebontod", bar minimalis nyersanyag jon vissza ilyenkor, ha jol emlekszem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.05. 11:53:37 -
Plata #58765 Thyrissian nem sokban üt el a többi szettől.
Legalább is úgy vettem észre,néha kapok innen onnan randomért thyrissian cuccost,szerintem 328 a legnagyobb belőle,nekem legalább is az jött,a gírem meg 330-as,szerintem randomból magasabb nem nagyon lehet.
de majd meg keresem a vendort és megnézem azt az arany üres skint amit mondtál.
Mivel kicsit ráérek,fel is ugrottam megnézni ezt a gírt.
Úgy néz ki mint a sima FP gír,csak más a színe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.05. 10:44:30 -
> Wz-1 accelerant-ot pvp gíren kívül lehet bármi másra elkölteni?
> Pvp gír nem kell.
Nem nagyon. Vagy pvp geart veszel belole es azt upgradelve szepen elered azzal a 326/28? item level szintet (nem tudom mennyi a max ott), aztan a nyitott ladakbol mar annak megfelelo szintu pve cuccokat tudsz nyitni - de, mivel nyomod a FP-ket, velhetoen az item leveled boven meghaladta ezt. Vagy megveszed az arany ures skint, a Thyrsian vagymi armor darabokat, ha esetleg tetszik. Kb. ennyi. -
Plata #58763 Igen mert a kedvencem egy sith sorci.
Aki igazából jedi knight.
Vagyis köztársasági.
Tegnap este nagyon fájt a fejem de kb 300 ezer conquest pont összejött. -
Alanw #58762 Banyek..azt hittem birodalmival jönnél..node sebaj akkor gyere a Jedi Tanácsba (klánfönők:Robeeone)remélem jól irtam a nevét... -
Plata #58761 Ok,de van ötleted a WZ bizbasz elköltésére?
Majd írok neki egy levelet.
Remélhetőleg meg kapja,esetleg ha másnak megy majd néz egy nagyot hogy miféle klingon nyelven vakerál neki valaki.
Nekem azt írja Vefenoria birodalmi karakter,nem írhatok ellenséges frakció tagjának.
Én rep vagyok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.04. 21:02:26 -
Alanw #58760 Gyere hozzánk(Csillagösvény)..semmi szigoruság nincs...Vefenoria a klánvezér
Darth Malgus szerveren tanyázunk ;-) -
Plata #58759 Kellene nekem egy kis segítség avagy tanács vagy tipp.
Vagy bármi jó ötlet.
Wz-1 accelerant-ot pvp gíren kívül lehet bármi másra elkölteni?
Pvp gír nem kell.
Egy ideje maxon vagyok vele és kicsit zavar.
Mostanában elég sokat játszottam,bár főleg a jedi knight/sith sorcival és szokás szerint random flashpontokat,bár főleg veteran jött össze ritkán master.Még mindig nem untam rá a random szórakozásokra.
Conquest pontból is összeszedtem pár misit,mondjuk klán nélkül nem sok értelme van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.04. 13:15:07 -
Plata #58758 Nekem is fura volt,meg rohadt zavaró.
Képet nem lőttem róla,mert arról hogy lőjek képet hogy nincs hang,bár a fura fekete keretes ui az látszott volna. -
Nem tudom, nem talalkoztam meg ilyennel, bar eleg regota nem voltam SF kornyeken, lehet valami uj hiba. -
Plata #58756 Ok.Köszi.
Plusz egy kérdés.
A starfighter miért cseszi el a gépemen a hangot?
Tegnap újra kellett indítanom a játékot mert attól hogy behívott starfighter az UI fura feketés lett és tökre néma lett a gépem.Totál minden hang elment.És az UI is érdekes lett amíg ki nem léptem.Minden ablaknak fekete széle és körvonala lett.Másodszor már attól megjavult hogy vége lett a csatának.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.21. 12:07:56 -
Valoszinuleg vendortol vetted es meg rajta van a 2 oras "visszavasarlasi" limit. Vagy kuldd el egy altodnak es azzal rakd be a bankba, vagy hasznald magadon/vedd fel es utana! -
Plata #58754 Tegnap szereztem pár Bound to legacy itemet,be akartam tenni legacy bankba alt karinak,de nem lehet.
Item is bound felirat jön elő,pedig nem bound van ráírva hanem bound to legacy.
-
Plata #58753 Megnéztem a kiskarimnál.
Van nála 20,32,36,40 szintű medpack,mindegyiken más teljesítmény van,a stimpack-al kevertem,az egyik ami a táskában van szintfüggően adja a hatást. -
Plata #58752 Szerintem nem,mert ha jól láttam tegnap van amelyikre fel is van írva hogy x szinttől y szintig mit ad,plusz volt a karim táskájában kis szintű is,az is ugyanannyit adott mint a nagy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.06. 06:51:13 -
gunji #58751 Úgy látom, a medpac-kek visszakapták eredeti 'teljesítményüket', már nem skálázódnak. Vagy csak bugos... -
Plata #58750 Tegnap végre meg lett a Galactic defender.
Hála az új kevert spec-eknek,a jedi knight és sitw warri sosem lett volna kész ha nem lehet sith sorci jedi lovagom és jedi sage warrim.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.05. 15:51:51 -
Plata #58749 Engem nem izgat a dolog amíg a köztársasági jedi sith sorcimmal villámokat eregetve gombászgathatok a réten.
Annyira úgysem ronthatják el.Ha meg mindekit nerfelnek akkor töknyóc,a töbiek is gyengébbek lesznek. -
pajer_csaba #58748 Nekem aztán mindegy, csak rohadt vicces bármilyen viszonylatban balanszról beszélni az SWTOR esetében. -
Ez van, ennek neveztek el, en akkor minek hivjam, mezespuszedlinek te draga? -
pajer_csaba #58746 Balansz, gecc, aszongya balansz... XD XD XD Ebben a játékban mikor volt BÁRMI balanszolva? Vagy csak azért írod, mert ez a neve a patchnek, vagy komolyan is veszed? :D
Amúgy most nézem a vulkos írást... kb a 75% szimpla, közönséges nerfelés. Kurva nagy balansz...
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2022.09.01. 21:31:02 -
gunji #58745 Köszi a linket!
(És új fajokat szeretnék úgy, hogy ejtsük végre a basic beszéd követelményét ;) -
Szinte minden classt érint, a sorcit is :) Mivel a generálba a weboldal és account menedzsment is beletarozik, így a fórum sem működik, a változásokat addig nézd meg Vulkk oldalán. -
Plata #58743 Amíg a sorcimat nem piszkálják nem izgat.
Season meg jöhetne mert az jó buli.
Hetente két napig tuti elvagyok.
Meg lassan erőt veszek magamon és nekifogok a tetűvagyok oszt szétrúgok mindenkit sztorit folytatni.
Csak egy kicsit elbasztam a dolgot,fáradt voltam amikor végeztem az alap sztorival és figyelmetlen,nem a nyálkás sztorival folytattam hanem a revan-al.
Úgyhogy revan után hutt jön majd és utána az eternal vidámságok.
Remélem nem lesz gond.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.01. 16:55:46 -
Pont ez az, hogy nem "sima" karbantartás van, hanem nagyobb generál. A csoda az lesz, ha hat órán belül végeznek :)
A Season 3 is jön hamarosan, a 7.1.1-es nagyobb balansz és combat style változásokkal az is érkezik. -
Plata #58741 Értem.
Azért kár,örülnék már a következő season pass-nak vagy mi a zúzmarának.
Nem gondoltam vóna hogy sima karbantartásért hat órára lelövik a szerót.
Reménykedtem hogy titokban be töltenek valami jó kis frissítést is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.01. 14:23:39 -
Semmi. Ez most technikai karbantartas, a kiszolgalo kornyezetet poroljak le, adatbazisokat, szervereket, stb., gondolom az erkezo 7.1.1-es balance patcht/frissitest is elokeszitve. -
Plata #58739 Nem tudjátok a mai leállással mi kerül be?
Steamen nincs semmi infó csak hogy hat órára leáll. -
Plata #58738 Nem a küldik sötét oldalon kicsit másabbak. -
pajer_csaba #58737 Hogy mi van? A küldik 99,9%-ban annyiból állnak, hogy menj oda, ölj meg x ellenfelet, beszélj x addal, gyere vissza. Mi lehet még ennél is szivatósabb? -
Plata #58736 Én épp belsavis-on járok.
Sith sorcival.
De őszintén szólva a dark side sokkal szarabb.
Egyrészt tahónak kell lenni és társakkal nehezebb a helyzet.
Másrészt sokkal szivatósabb a sztori.
Light side sorcit már húztam párat de én ilyen kicseszett szopatós küldikre nem emlékszem.
Mintha a sötét oldal a szívatós oldal lenne.Ha már kinyírod a népeket akkor szívjá öcsi. XD -
pajer_csaba #58735 Ja, épp a minap toltam végig a Belsavis planetary-t Repen, és azon gondolkodtam közben, hogy alapvetően nem néz ki rosszul a játék, ha mondjuk egy WoW-hoz vagy TF2-höz hasonlítjuk. A karakterek arányosak, nem elnagyolt polygonokból állnak, a textúrák részletesek (főleg az újabbak), és a mozgások is szépen vannak animálva, bár kicsit több az ez irányú bug (vagy csak látványosabbak). A játék legnagyobb gyengéje továbbra is acontent ellaposodása, meg a szarrá variált fejlődési-gearelődési rendszer. -
gunji #58734 Azért meg kell vallani, a Hero engine 11 éves kora ide vagy oda (tudom, volt közben ráncfelvarrása is), de a táj azért nem néz ki rosszul, nekem ez a hely is tetszik. -
pajer_csaba #58733 Küld küldikre a compikat. Az ad DarkSide pontot. Meg minden kill is. (Ja, ez csak régen, akkor marad a crew skill húzás...) -
Plata #58732 Tegnap próbáltam húzni genyó karimat.
Vagyis próbáltam a gyökérmutatóját növelni FP-ken,de volt olyan FP amin nulla seggfej pontot sikerült beszedni.
Így lassan megy fel a bunkóméter.Kellene a gyökér rank 5 steam öcsihez.
De a kari előbb lesz 80 minthogy meg legyen a három.
Tegnap azon az idegesítő FP-n meg tökre átszellemült és miután esett neki új kard egy kicsit túlzásba vitte a láthatatlanságot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.26. 11:28:42