Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg kék érhető el csak.
Kék 330-as geart már szedtem szét,lila még sosem esett.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Master FP-k is kék lootot adnak és sajnos a heti master küldi is kék lootot.
Viszont az egyik csapattársamnak esett egy szép robogó.
Az is valami.

Viszont akkor a megoldas az lesz, hogy 330-asra feltornazott conquest/stb gearrel mesz egy master FP-t, es ott a loot az adott slot itemleveljehez passzolva mar lila 330-as lesz (vagy, ha az artifact cuccok koze tartozik a kek szinu cucc is, akkor sima veteran FP is eleg), azt meg bonthatod.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.24. 10:54:21
Plusz kiváncsiságból felfejlesztettem a nulláról egy Implant-ot,de azt nem lehet szétszedni.
De azért majd kipróbálom,bár most fölöslegesen elköltöttem sok cuccot implant-ra.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.24. 10:36:50
Van egy küldim,szedjek szét egy 330-as artifact itemet.
Ahhoz mennem kéne valami komolyabb operations vagy uprising vagy mi a túrót?
Ilyen jó kis Fp-n is rég voltam,habár maga az FP inkább fura.
Én most jutottam fel játékba,de nem is kell csinálnom semmit.
Kiírta a játék hogy a napi megvan.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.23. 21:35:37
Olvastam erről a 'catch a gambler'-ről, s hát amikor húszan várjátok, hogy a cd leteljen és csak egyvalaki nyerhet a húsz várakozó játékos közül, akkor inkább kihagyom. Talán a negyedik héten jobb küldetések lesznek. <#nemtudom>#nemtudom>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
De azt gyorsan le gyártottam.
Mivel úgysem tudom mi a bánatra használni,így adtam el belőle.
Csak szokás szerint nálam a lóvé nagyon gyorsan elfogy.
STO-ban ha több pénzhez jutok mindig kulcsot veszek belőle és elraktározom az acc bankban.
Vagy ha nagyon elkap a gépszíj azt is elhasználom és kinyitok belőle egy adag ládát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.23. 18:59:30
Kíváncsiságból megnéztem vajon mennyit ér egy gezemice és volt amit 39 misiért adtam el.<#wow3>#wow3>
Na persze a lóvét szokás szerint elvertem hülyeségre.<#nyes>#nyes>
De akkor is nevetséges drágán volt GTN-en seasonhoz szükséges craftolt vacak.
Én meg kicsit túl sokat termeltem belőle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.23. 18:00:55

Amikor én csináltam tényleg nem olt gond a keresgéléssel,mindenhol tömeg volt,csak követni kellett a többieket.
Utazást is úgy oldottam meg hogy a küldi bolygón levő strongholdba utaztam és onnan a küldetés helyére,nem a bolygó kikötőjébe,szerintem ezzel időt spóroltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.23. 10:59:27
Ott mutatja lentebb a 'How to unlock the G.A.M.E. reputation track' résznél a birodalmi oldalon a panelek helyét. Igaz, köztársasági oldalon vettem fel végül.
Nekem nem volt nehéz a küldi,ugyanis még elsőnap csináltam.Minden konzolnál áltak játékosok így keresgélni sem kellett.Csak mentem a tömeg után.
De én is tudok egy vicces bugot.
Az este elugrottam egy FP-re a bűnrossz sith karimmal,két eternal küldi közt egy kis kikapcsolódás nem árt.<#zavart1>#zavart1>

Ketten leugrottak a liftről és így beleálltak a padlóba.<#nyes>#nyes>
Amikor jött fel a lenti lift az feltolta őket.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.23. 09:43:37
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.23. 01:57:14
Nem bugos ez a szar, á, nem.
Nem azért de scorpio-t is szivesen bedarálnám alkatrésznek.<#nyes>#nyes>
Én szeretek vacakolni a szezonnal,hogy miért ne kérdezd én sem igazán tudom,de élvezem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.21. 17:28:49
Unlockolni nem nagyon akarok szerintem semmit sem, a robot comp eleg "meh..." (scorpio klon hutt nyelven makogva? kosz nem), a tobbi cucc meg kijon parszaz CC-bol. A packok random cuccai meg ugyis 240-es unlockok, azokkal ovatosan banik az ember.
Felmentem és kaptam 8 pontot,persze sztintet léptem.
Beteg vagyok és itthon vagyok.
Most végeztem az alderaan-i ház díszítésével.
Reggel óta csináltam.
Az első félórában még figyeltem rá hogy klassz legyen valamennyire.
Aztán elvesztettem a türelmem és már nem nagyon figyeltem rá,aztán teljesen lefárasztott és dobáltam mindent mindenfelé.Végül olyan lett amilyen,de lényeg hogy kész.<#zavart1>#zavart1>
De ötször jobban kikészített mintha lenyomtam volna 10 random Fp-t.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.21. 12:14:40
Nekem a heti küldik készek.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.20. 23:24:02
(hatha csak bug es kesobb visszarakjak)
szerk: megneztem, a regiek "megosztasa" tovabbra is 10 CC-be kerul.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.20. 22:12:20
De az új season dolgai drágábbak nem?
Vagy rosszul emlékszem?
Ha unlockolom accountra akkor mintha többe kerülnének.Vagy csak rosszul emlékszem tényleg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.20. 20:14:04
Beváltottam a repus cuccokat és nem kaptam semmi reput,a cucc meg eltűnt.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Tegnap este csak neki álltam conquest pontot farmolni sorcinak,hogy meg legyen a heti 100k,aztán 400+k lett belőle.
A tíz random FP-ért meg egyébért sok conquest pont jár.
Viszont közben feltűnően sok volt a kis szintű kari,így elég sok random FP-t vissza is utasítottam mert Esseles-től frászt kapok.Sajnos egybe így is bele futottam,de arról nagyon gyorsan le léptem mikor ki derült hogy a csapat fele nem hajlandó space-t nyomni átvezető videóknál.Főleg hammer fp jött ami jó gyorsan le lehet tolni,bár egy Kaon is be csúszott ami ki tesz lazán két három hammer-t.Közben eszembe jutott hogy season-ra nem ártana ha lenne normális szintű biochem karim,mivel a biochem karim kis szintű még és úgy nem igazán hatékony a seasonhoz így neki is húztam szintet.
Na vele aztán tényleg cifra csapatokat kaptam ki,de végül is 65-re felhúztam.
Vele nehezebb volt csapatot keresni,szinte mindig kis szintűk voltak a csapatban,na és esseles-hez nem volt hangulatom,de még hammeren és athis-on is voltak gondok az új játékosokkal.
Voltam olyan Athis-on ahol nem tudtunk elindulni vagy 15 percig,a csapat két kis szintű játékosa nem fogta fel hogy le kell ugrani a föld alá abba a rohadt likba.Elég sokáig próbáltuk nekik elmagyarázni,de hiába.Folyton megölették magukat a bejárat melleti rosszarcokkal.Végül nagy nehezen sikerült őket kirúgni,az sem ment egyszerűen és ketten le toltuk társakkal.
Annyi mázlink volt hogy csomó kinyiffanás után elhúztak a flottára így mi elő hívtuk társakat és mentünk tovább.Kb a flashpoint végére tudtuk kirúgni a másodikat.De nem hívtunk erősítést így is simán meg volt.Ő is scoundrel volt meg én is,végig sunnyogtuk az egészet.

A lényeg a játék végén volt,steam-en megint kaptam 3 játékkártyát.Persze azt ami hiányzik neeem.<#falbav>#falbav>
Valkorion hiányzik már csak,de sosem kapok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.20. 07:55:16
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.19. 21:22:39