60268
  • PiszkosFred
    Elmarad, irtak twitteren, hogy a mai karbantartas el lett napolva, ahogy gunji is irta.
  • Plata
    Na ugyan miėrt?
    STO maintenance valszeg nem marad el.Indul az új campaign.Meg a bugvadászat.
    SwToR-ban láttam kírva hogy ma leállás.
    De mivel úgyis csak este leszek nem érdekelt.Akkorára biztos vége.
    Bár kíváncsi lennèk mi változik.
    Egyébként hétvégén volt kis időm játszani,de steam vacakol.Többször is le dobott a szerverről Sw ToR és nem volt elérhető szerver,mikor újraindítottam volna közölte nem lehet mert steam fiókom offline,pedig nem.Újra kellett indítani steam-et is.
    Kicsit felhúzott,jó hogy összekötöttem steam-el,tudok venni előfizetést,meg öcsikre poèn vadászni.De az ilyenek miatt gáz.Semelyik más játékkal nem játsza el ezt.Na meg talán ESO-val volt.Az is összekötött fiók.
  • gunji
    A mai maintance - úgy látszik - elmarad. :)
  • Plata
    Azért vicces mert ha van imp és republic állomáson is Darth Mamzi akkor hogyan van belőle kettő?
    Klónozták?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.01. 19:13:33
  • Long_Gun
    Miért volna vicces? Megmondta kerek perec : leszarja az imp.-et, innentől ellenség mind2 oldalnak. Szvsz boldigitani fog még minket :)
  • Plata
    Ma este hátsón billentettem Dart muksó-t ruins of nul sztori FP-n,utána bedobtam a fagyasztóládába mert túl heves a pali.
    Ez után van még valami sztori?
    Ha igen hol indul?
    Nem találtam még sehol,sem a hajón sem flottán.
    Másik kérdés hogy ha jól gondolom akkor nem csak a köztársasági flottán lehet meg találni Lord Morcos börtönét hanem imperial oldalon is,de az úgy kicsit vicces nem?
    Vagy a birodalmiak szimplán fénykarddal szaporítják a csókát?
    Ha már ruins of nul,el sajátítottam egy új stílust a romokban.
    Meg tanultam a tökéletes láthatatlanságot.Na és ha már ilyen ügyi vagyok,a társaimnak is megtanítottam.
  • Plata
    Most hogy húzom fel kis karikat 75-re észrevettem egy dolgot,aminek nem tudom mi értelme.
    Ha a karid elmúlt 60-as szintű 65-ös szett esik neki FP-n,amikor 65 lesz egy másik 65-ös szett esik neki.
    Kb 10 ilvl-el nagyobb de ehhez képest meglehetősen rondább is,miért van két szett 65-ös szintre?
    Bár azt hiszem van harmadik is,de az kék,én meg a lilát adtam a karira.Viszont ládából esett kék is.
    Vagyis nincs is 10 ilvl különbség,az egyik szett 208 a másik 216.
    A 208 igazán pofás,a 216 meg bumfordi.
    208-as outlander a 216 defiant.
  • Plata
    Mi a túró.
    Kösz az infót.
  • PiszkosFred
    Nekem sem volt gond sosem felhuzni 600 utan a szakmakat, egyetlen karakterrel sem. Kvazi egeszen 650+ szintig csak a kiegeszto elemeket gyartod, aztan az utolso 20-30 szint az, ahol esetleg mar erdemes atvaltani errol mas, akkor mar elerheto cuccra. Ha van raktaron nyersanyag, akkor seperc alatt megvan ez is.
  • gunji
    Az aug kit mk 11-hez 690-es szint kell már. Ha a vendornál a keresőmezőket átállítod 'All'-ra, akkor kilistázza az összes megvehető receptet, ott meg azt, hogy milyen szint szükséges hozzájuk.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.05.26. 18:21:06
  • Plata
    Volna még egy problémám.
    A BH akivel nekimennék a sztorizásnak 80-as,még az alap sztori sincs meg neki,csak sokat FP-ztem vele.
    Hogy ne unatkozzon adtam neki crew skillt is.
    Megvettem az advanced skill-t is,így már 700-ig mehetne neki.Csak hogy nem tanít neki a trainer Mk11 cuccot.
    Flottán próbáltam.Mk10 cuccot tud gyártani mk 11 nincs,már 600 felett van a skillje.
    De akkor sincs neki például augmentation kit mk11.
    Az Mk10 meg már szürke.
  • Plata
    Köszi a tippet,az a field respec meg van.Bár még sosem használtam azt hiszem.
    Van egy Powertech BH-m,nagyon régi kari,kicsi a szintje,valami 50-60 közti azt hiszem.Mikor nagyon megvariálták a skilleket és a talentet,vagy hogy is hívják SW ToR-ban,utána nem nagyon játszottam vele.Túl egyszerű lett és kevés lett a skillje.Imádtam azt hogy kellett neki vagy öt skillbar.Majd felhúzom 80-ra,a 80-as BH-m meg nem powertech,hanem mercenary talán és az a rakétás.Bocs nem vagyok játékban,plusz fáradt is vagyok és most csak kávé jut az eszembe.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.23. 20:49:00
  • PiszkosFred
    Powertech BH-t en most nagyon szeretem, azt nagyon tudom ajanlani, es konnyen tudsz valtani pyro meg shield kozott attol fuggoen, hogy egy jo dps kell e vagy egy stabil tank a csapatba :)

Masodlagosnak vedd fel a scoundrelt, aktivald a field respec perket es kvazi barhol (ha nem vagy harcban vagy queue-ben) tudsz valtani oda-vissza a stealth/nem stealth kozott ha sunnyogni kell.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.23. 20:18:40
  • Plata
    Remélem be néz valaki és ad nekem tanácsot.
    Republic sith sorcival már túl vagyok Mek-sha sztorin.
    Kaptam is egy csini öcsit,hogy köztársasági karival letoltam a sztorit meg egyebek és arra gondoltam nekivágnék egy birodalmi karival is majd.De nem erőhasználóval szeretném letolni kotfe kotet és egyéb sztorit,melyik class az amivel a legkönnyebb lenne szerintetek? Tank bh vagy inkább dps és ott is melyik,vagy próbáljam meg ügynökkel aki tud sunnyogni?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.23. 20:02:50
  • Plata
    Nem tudjátok véletlen,hogy a flashpointokat könnyítették-e?
    Kis karival voltam Lost island-on épp most,valami gond volt vele,a boss-ok lúzerek voltak.
    A nagy böhöm Sav-rak lófingot sem csinált,csak állt mint a faszent és bömbölt.A mini bossok oylanok voltak mintha csak egyszerű trash mobok lettek volna, a végső boss,a zakkant doki meg megint nem csinált szinte semmit.
    Mondjuk xp-t is elég keveset kaptam,nem léptem szintet.
  • Plata
    Láttatok már olyat hogy a szerveren -1 karitok van?
    Ma nagyban trappoltam a flottán mikor bumm kidobott a szerverválasztóra és ezt mutatta.

• Plata
    Tegnap odáig elmentem az oricon sztoriban hogy felmentem a toronyba le kapcsoltam a gépeket meg le csaptam egy sith szutykot.
    Továbbihoz nem volt kedvem mert ez a bolygó rém gáz.Kicsit olyan mint Wow-ban maw.
    Abból is elegem lett és sok év után felfüggesztettem az előfizetést.
    Viszont amíg szutyok bolygón bóklásztam az este be hívott három master fp-re,abból kettő skerült,az egyiknél a híl leléptett mert nem jött be neki az FP.Utána többiek is kiléptek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.13. 10:47:32
  • Plata
    Ez az oricon dread sztori ad valami jót?
    Mert ez az oricon elég gagyikon.
  • gunji
    Igen, az a konzol adja majd az újakat a hajón. E bolygó meg az Oricon lesz (így ránézésre).
    (Mondjuk azt nem értem, miért adja az Oricon-t, ha a Shadow of Revannal/KOTETtel/KOTFE-vel már végeztél . Iokath-nak kellene jönnie )
  • Plata
    A flashpointok megvoltak mind már.
    Csak nem sztori hanem veteran módban.
    Találtama hajón valami dreed lordos küldit.
    Vagy mi a szárt.
    Ilyen ronda bolygón ronda ződségeket kell ölni.

Kukkert meg a droidot felejtsd el,inkább lefejelem ötvenszer az asztalt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.12. 22:38:44
  • gunji
    A KOTFE/KOTET után? Hogyne lenne még story Itt egy szép folyamatábra: (forrás: reddit)
  • Long_Gun
    lvl80, 326-os vagy jobb gear és a fleeten figyeled a chat-et ki keres story vagy vet. -re embert. mm fp meg passz, dps-eimet kb 10-15 perc alatt behivja. Közben lehet az elmaradt társaságokat repuzni, hc mission-öket, hc questeket, vagy pvp ha érdekel, napizni, amúgyis minden cucchoz rahedli tech meg 1éb bigyó kell. Esetleg rágyúrhatsz az új 300-as augment gyártásra :D
  • Plata
    Tegnap kész lett a galactic season 100-as szint,most nem tudom merre tovább.
    Mi a bánatot lehet csinálni?
    Kotfe és Kotet is kivégezve,ezután még merre van sztori?
    Sajna hiába várok fél napot is arra hogy master fp vagy uprising esetleg operations vagy mi a túró be hívjon,sosem jön rá inv.
    Ennyire nem jár senki randomra?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.12. 20:48:10
  • PiszkosFred
    Az otszor stackelo 2 seces extra dmg? En azt hasznalom legalabbis.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.10. 20:49:54
  • pajer_csaba
    Valaki tudja, hogy Carnage Marának milyen tactical kell? Mert ugye a 7.0 elvette azt ami 'vót.... :/
  • zolesz76
    "dupla XP event megnyomja kemenyen, de hozzateszem, hogy anelkul is baromi gyors a fejlodes, siman lehagyod a kontentet"

Igen, ezt magam is tapasztaltam, ennek köszönhetően tudtam átugrani az altommal a KOTFE/KOTET kiegeket.
  • Plata
    Köszi.
    Úgy nézem a sorci a legjobbak közt van.
  • PiszkosFred
    Heroichoz is jo, ha ki akarod hagyni a mobok nagy reszet.

DPS listat itt is tudsz nezni, foleg hosszabb operations bossok alatt mert ertekeket
  • Plata
    Bevallom az enyém valamelyik sunnyogós.
    Hogy melyik passz,mert ha nem vagyok játékban úgysem tudom mi a neve.
    Gondoltam sztorihoz jó lesz ha tudok sunnyogni.
    Skippelhetek sok harcot.
    Csak azért húzom mert kell az öcsihez egy 75-ös agent is.
    Kedvencem még mindig a jedi knight/sith sorci karim.
    De az öcsihez kell minden classból 75-ös.
    Van három ügynököm,1 sniper,1 valami híler,meg ez ami sunnyogós,de van neki második spec is már,valami bh.Hílert rég nem használtam már.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.09. 12:57:45
  • PiszkosFred
    Sniper/gunslinger: top dps, a mara/senti/assa/shadow kozelharci erohasznalok utan az egyik legjobb.
    Operative/scoundrel: nagyon gyenge jelenleg, a tobbihez kepest mindenkeppen.

Merc/commando is gyenge, viszont a vanguard/pwertech (a plasma/pyro) egesz korrekt dpst tol.
  • Plata
    Van valahol arról lista hogy most melyik class az erősebb?
    Vagy valami dps vagy tier lista mint WoW-ban?
    Mert tegnap kiskarival random Fp-n valami BH-ba oltott trooper leszólta az ügynökömet,nem emlékszem milyen troopert vót,de aszondta váltsak másik specre mert az az agent spec gyenge és vacak nagy szinten.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.09. 11:39:36
  • Plata
    Igen,sajnos csak holnapig.
    Pedig minden classból akartam egy 75-öst,de nem jön össze.
    Bár szerintem sith warrival váltok combat style-t mert sehogy nem jön be a stílusa.
    Jedi knight is úgy 80-as hogy igazából sith sorci.
  • PiszkosFred
    Igen, dupla XP event megnyomja kemenyen, de hozzateszem, hogy anelkul is baromi gyors a fejlodes, siman lehagyod a kontentet mar az elejetol kezdve, foleg akkor, ha csinalsz heroic napikat vagy random flashpointokat is a class/planetary kuldik kozben.

Szegeny BH-m hamarabb lett 75-os anno, mint hogy a sztoriban DK-n ellopja a sajat elso hajojat, csak azert, mert vegigszaladtam az osszes heroicon, ami folyamatosan elerhetove valt, ahogy jottek a szintek (igaz elofizetokent viselte a DVL szettet (+40%) es folyamatosan aktiv volt egy XP tekercs (+25%) is). :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.09. 11:34:53
  • zolesz76
    Elnézést, most látom, hogy double XP event van holnapig.
  • zolesz76
    Párhuzamosan szintezem a fő (Gunnery) és az alt (Sawbones) karimat. Előbbivel nemrég kezdtem neki a legutóbbi kiegnek, de egy-két küldi után már 79-es szintnél járok vele, mert egy küldetés több, mint másfélmillió XP-t dob.

Ugyanez a jelenség állt fenn a Sawbones-nál, viszont rá már az Onderonon is így ontotta az XP-t a játék, ellenben a mobok már ott 75-ös szintűek voltak. Meg is akadtam egy kicsit, úgyhogy visszamentem Ossus-ra dailyzni, amivel egy kicsit összeszedtem magam, így vissza az Onderon-ra és onnantól már simán ment. Mindezeknek köszönhetően Mek-Sha-ra átérve nagyon rövid idő alatt 80-as lett az altom, holott hol van még oda a LotS.

Más is tapasztalt ilyesmit? Direkt van ez így, vagy valamilyen bug lehet.
  • Plata
    Végeztem az Eternal throne-al is.kicsit többet vártam a végétől.
    A végén egy picit elbizonytalanodtam és bár teljesen végig jó oldalon vittem végig,egy hangyányi késztetés volt bennem hogy a karim legyen az empress.
    Viszont érdekelne hogy ha a sötét oldalt választom a végén akkor mi történik?
    No meg volna egy dolog ami valszeg marhaság.
    Létezik az hogy az egyik kari másképp jár mint a többi?
    Vagy csak a karinak rövid nadrágja van azért tűnik úgy mintha másképp járna?
  • Plata
    Hát ez nekem új.
  • PiszkosFred
    Igen, az ESO-t készítő ZOS csinálja már évek óta, nagy titokban. (Iparági és fejlesztői pletykák szerint)
  • Plata
    Hallottatok arról hogy új Star Wars MMo készül?
    Állítólag jön mandalorian mmo.
  • Plata
    Bakker,az egyik cucc 80 misitől kezdődik GTN-en.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.05. 20:52:29