60844
-
Haha, de tenyleg, mint 10+ eve a Barrens chat valami rosszabb es silanyabb masolata. Amikor elojon a Baras flood, az meg hagyjan, az neha vicces, de amikor elkezdodik a szemelyeskedes, akkor elszabadul a pokol.
Tudom hogy mukodik a rendszer es mit kellene csinalni, nem ezzel van a gond, hanem az idovel, illetve annak hianyaval. Letolom a heti conquesteket a szezonban es ennyi, nem nagyon van ido (se kedv) matit grindolni a 330-336 kozotti atmenetre. Szepen lassan majd meglesz, de most nem prioritas. -
Plata #59282 Őszintén szólva angolul nem nagyon szoktam ilyesmit észrevenni.
Szinte mindig a flottán vagyok,ott meg arról vakerolnak hogy ezt vagy azt vennének,eladnának,ide vagy oda embert keresnek.Nagy ritkán politizálnak,de a cset általában tele van azzal hogy ilyen olyan cuccot eladnának és x ops-ra y embert keresnek.Ritkán world boss-ra keresnek csapatot.Bár tegnap olyat is láttam hogy pvp öcsire keresnek embereket,azt hiszem talán 600 killről volt szó?Állítólag fullos birodalmi csapat már kész a bulira.
De mostanában meg azt vettem észre hogy esténként meg jelennek a beteg nevü magyarok és valami idióta gyerek szintjén megy a duma.
Általában alpári fasságokat dumálnak,vagy egymás némi szervét emlegetik olyan formán mintha full homár banda lenne. -
pajer_csaba #59281 Ja, ezt a csávót ismerem, amíg tiszt voltam a betyárokban anno, le is b*sztam, hogy ne ilyen neveket adjon a karijainak, mert eléggé rontja a renomét.
Amúgy nem csak a magyarok alpáriak (viszonylag ritkán találkoztam ilyenekkel), nem tudom, mennyire tudsz angolul, de a DK-, és Fleet-cset sokszor maga a 8chan-pokol... -
Plata #59280 Valamikor januárban azt írta ki steam hogy nem kaphatok több kártyát Sw ToR-ból,mert elértem a maximumot.
Erre ma kaptam három kártyát.
Ami nem baj,mert szeretném megcsinálni a hármas szintű Sw Tor jelvényt.
Játékban meg érdekes nevü magyarral találkoztam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De mostanában a flottán is sok magyar van general cseten,bár néha eszement alpári a szövegük.
-
Plata #59279 Én most öltöztettem fel a sage karimat.
Ki vettem legacy bankból egy 336-os kék itemet,elmentem az ikrekhez és felvettem a 336 prototype mod küldit,majd a ruháját telepakoltam vele.kivéve az off handet,az nincs neki modolható.
Küldis kardot modoltam neki meg dramatic extrovert ruha szettet,bankból adtam neki 332-334 implant-ot és egyebet.
Nagyobb már nem maradt,majd farmolok sorcival.vagy fejvadásszal.
Chapter 3-ban tartok vele,gondolom ez a gír megfelel oda. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.29. 21:47:01 -
Plata #59278 De Fred nem olyan vészes.
fogsz egy karit,azt akinek van 330-as gírje,azt hiszem azt modntad annyi van.
Neki egy itemet fel upgradelsz 336-ra.
Elmész a két lökött sügérhez és elindítod a 336 kék item mod küldetést.
Szét szeded a 336 kék itemedet és máris vásárolhatsz ilvl 336 modokat ruhába fegyverbe.
Azzal pedig a kiskaridat is felöltöztetheted.
A vendort meg sem néztem még,jó ötlet,kösz.
Nektek hogy tetszik az új companion?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem egy ütődött dinnye.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.29. 17:42:39 -
Hat, akkor marad az oltoztetes :) Nem gond, anno a DVL-nel megszoktam (a +XP-s szett miatt), a mostani szezont csak gyorsan letudom es ennyi, nagy tervek egyelore nincsenek.
Viszont vegre van ertelme elkolteni a galactic tokeneket. Az elmult evekben csupa olyat kinaltak, ami vagy nem erdekelt, vagy megvolt mar szezon jutalomkent. Na most jott egy haziko, el is viszi a keszletet.
-
gunji #59275 Ja... nem-nem. Csak arról beszéltünk, hogy lesz-e ilyen 330-as kezdő gear, beteszik-e a patchbe (mert akkor érdemes nem költeni a drm-t). -
pajer_csaba #59275 Sorry vagyok, valszeg engem értettél félre. Én azon lepődtem meg, hogy lila rakata cuccokat lehet venni vendortól, az IR-t, hogy 324-es nem néztem. Par hónap kimaradt, és amikor abbahagytam ez még nem volt, lila geart csak HM OPS-on lehetett farmopni, oda meg csak úgy lehetett bejutni, ha legalább 326-os kék geared volt, anélkül azonnal bsztak is ki a groupból... Na, ehhez képest volt számomra hatalmas felfedezés, hogy egyből ki lehet venni a lila cuccot, még ha csak 324--est is, mert csak upgradelgetni kell, azt meg kb végtelen mennyiségű SM opsból meg lehet oldani. Szóval bocsi, nem akartalak átverni. -
Ez oke. De akkor valoszinuleg valamit felreertettem, mert azt hittem azt irta lentebb valaki, hogy mar lehet venni sima 330 geart, a korabbi 320-as majd 324-es "fresh 60" kezdo gear helyett. A regi vendorok megvannak, ott huztam fel/upgradeltem folyamatosan a 330-332-es conquest/fp geart az elozo szezonban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.03.29. 14:08:10 -
Plata #59273 Kis karival FP-zni még furább.
Tegnap este nem tudtam megcsinálni a 8 FP-s season küldit.
Mivel már csak az hiányzott a heti hétből,előkapartam egy kis karit,hogy ne valami hosszú FP-re kerüljek,mert nem igazán tudok hosszút menni,mert félszemmel játszom. :D
Találtam egy 25-ös sith karit,bementem vele,persze Black talon.
De kb csak dísznek voltam jó,meg futottam a többiek után,mire elkezdtem volna valami skillt elnyomni úgyis minden halott volt.Nem vagyok guildban a karival,mert marha rég nem játszottam vele,de guild bónusz nélkül is 29-es lett.Plusz az egész csak futkározásból állt. -
gunji #59272 A lila rakata? A másik pultnál. Elvileg itt a térképen a lila villámnál (volt a múlt héten). Kép klikk (forrás).
-
Plata #59271 Én nem geart veszek altoknak,hanem modot ruhába.
A sorcim állít elő 336-os itemeket azt alt karival szétszedem és modot csinálok belőle.
Így a legújabb 80-as karim is egyből 336-os ruhában van,kivéve az Implantot,az ritkán esik.Na és van amelyiknek inkább legendaryt próbálok húzni.
Ha a Mod vendor érdekel,ő a supplies részen a külső gyűrűn a középső részben van.
Ha sima fp és egyéb gear vendor az a legszélső ablakban. -
Hol van az a gear vendor, a mit emlitettetek? En csak a standard 324-es latom, meg a szokasos upgradeket.
330-on alltam meg, de folyamatosan a bankban tartom a cuccot, hogy mindig az hordja, akivel jatszok es azt upgradeljem, csak meguntam, ha van ilyen vendor, ami 324+ geart ad, akkor inkabb veszek mindenkinek egy sajat ruhatarat. -
Alanw #59269 Na ami engem bosszantott patch után,felrakott mindent very high-ra.... -
Plata #59268 Már meg kaptam a heti conquest-ért a jutalmat még is itt van egy conquest küldi a küldi listában.
Van az új season küldi hogy meditáljunk az új companionnal,
200 meditációs pontot kell összeszedni egy shrine-nél,minél több játékos van annál több pont.kb öt meditálással kész,igen ám,de ha meditálsz kapsz 10 perc cd-t.
Hát szóval én míg a karim várt alt taboltam és írtam a fórumba,majd vissza hogy megnézzem hány perc még,láss csodát eltűnt a cd,hát furi,akkor meditálok,újra alt tab és vissza újra nincs cd. :O
Nem tom mitől de szóval le jött a karimról a 10 perc cd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.29. 12:27:34 -
Plata #59267 Igen már megvannak a leveleim.
Srácok rakjatok fel GTN-re craftolós vackot,100 misiért viszik darabját. :D
War supplies-t. -
gunji #59265 Reggel - mikor felnéztem egy pillanatra - már megvoltak a leveleim, legalábbis az egyik karakteren. De akkor - úgy látszik - végig kell nyálazni, hogy minden megvan-e.
Biztos, hogy nem ők vették át a Crypticet? [fejvakarós smiley] -
pajer_csaba #59265 Fleeten lehet venni egy itemet, ami leszedi az összes bónuszodat és szorzót a karidról. Most melózom, este felmegyek és megnézem neked, mert fejből nem emlékszem mi a neve (vagy valaki nálam okosabb megírja addig). -
Plata #59264 Konkrétan minden levelem eltűnt a postaládából,az is amiben item volt,az is amiben pénz.
Én csak szarul jártam vele,de nem jól. :D -
gunji #59263 Chaten azt írták, hogy valami bug/exploit van a levelezésben és azért tiltották le.
Múltkor kitettem egy levélikont a bal felső sarokba, s ott továbbra is mutatja a levelek valós számát. Lehet, hogy valamelyik új feature bugos. Holnap(ra) kiderül. -
Plata #59262 Szerver lelőve,épp elértem az ötös szintet szezonban. :( -
Plata #59261 Meg új bugja.
Postaládából minden eltűnt.
Voltam veteran FP-n.
Ha kis szintű van a csapatban az egész Fp nevetséges lehet.
FP-n volt olyan mob amiből 14 credit jött. :D
Én marha tettem fel piacra egy adag cuccost.Valaki meg vette,a pénzt meg nem kapom meg. -
gunji #59260 És van új repuja is, hehe xD
Patch notes és GS4 infók a linkeken. -
Plata #59259 Az új kliens elég vacak,van fps drop,nincs posta.
Ki akartam venni a pénzem postáról,az meg üres.
Cinkes mert egy csomó drága szart tettem fel. -
Plata #59258 Itt az új season.
Juhéééééééééééééé. -
Plata #59257 Néztem a geart amit mondtatok,de eszement sok operation izé kell hozzá.
Mivel szinte sosem jutok el ilyenre így szerintem nem is kezdek bele.
Egyenlőre sima FP gearem van a kis sorcimnak.
Főleg vele szeretek játszani,de általában még 8-10 másik akrival is aktív vagyok.
Sajna már mindegyik vagy 80 vagy 80 közeli,jó lenne ha ki lehetne kapcsolni az xp szerzést.
Pici sorcim gírje meg ilyen.
-
Plata #59256 Esseles-en sikerült ki mennem az űrbe. XD
-
Plata #59255 Nekem ilyen gondom nincs,max FP gearem lehet az meg már meg van. -
gunji #59254 Nem úgy értem, hogy szeretnék emelést, csak kivárok lesz-e most. A legutóbb pont emelés előtt vertem el többszáz drm-t 324-es cuccra, feleslegesen. :( -
pajer_csaba #59253 "A flottán az utolsó szobás vendoroktól ruha/gear vásárlást én elhalasztom keddre (iR332-re cseréltem volna - zöld conquestest), hátha megint emelnek." - Remélem nem. Ma menni akartam egy EV HM-et, a rakatás vásárlások miatt redukálódtam 326-ról 325-re, erre csávó lelép, merthogy első boss dps-check, meg kaptam egy másiktól egy omg-t... Amúgy végül simán lement, ja mert midnenki 336-339ben volt... Ehh... fszom ki van már a kontent helyettesítő elcseszett ir-ezéssel... :/ -
gunji #59252 Hát ja...
Ami fontosnak tűnik a keddi patchből:
- 5 órás leállást jósolnak
- áttérünk a 64 bites kliensre, ~35GB-t fog letölteni az installer (szóval kell hely :)
- aki Master Datacront szeretne a hétvégén használni, az inkább várjon a patch végéig, mert utána már 80-as szintre emel
- pvp season 2 is kezdődik
- a GS4-ről és másról nincs még hír, hétfőre ígérik a patch notes-t.
A flottán az utolsó szobás vendoroktól ruha/gear vásárlást én elhalasztom keddre (iR332-re cseréltem volna - zöld conquestest), hátha megint emelnek.
(Szerk: https://forums.swtor.com/topic/928159-game-update-721-coming-march-28th/)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.03.25. 15:20:05 -
Plata #59251 Szerintem ez a dolog pont a kezdőket szívatja meg,na és azokat akik nem előfizetők.
Ez nagyon elcseszett dolog. -
gunji #59250 Próbáltam a tesztszerveren, mikor a vulptilláért lehetett menni. Nem tetszett az ötlet, egyetértek azzal, amit írtál.
S remélem, nem hagyták úgy a felugró most fizetni fogsz az útért ablakot :o
De egyszerűbben is meg lehetett volna oldani, pl. új termékekkel, unlockokkal, több bank és legacy bank tárhellyel, stb. De legalább lvl/szinthez képest skálázódó összeget vonnának le, hogy a kezdők ne szívjanak. -
pajer_csaba #59249 (Ilyenkor vagyok krva boldog, hogy összeharácsoltam néhány milliárd kreditet a szerverre - ma is eladtam 2 RMB-13-ast 240 misiért - mert így az ilyen fasságok nem nagyon tudnak bántani. Jó, az mondjuk lehet kicsit fájdalamasabb lesz, hogy emelik a repair költségeket is.) -
pajer_csaba #59248 Minden Quick Travelnek költsége lesz 100 és 5000 credit között, távolságfüggően, illetve a saját strongholdba való elutazás annyiba fog kerülni, mint rendesen eljutni az adott bolygóra. A Bioware állítása szerint ez segíti legjobban az economy balanszot és a kezdő(!) játékosokat. Szerintem meg, ahogy egy kommentelő írta a hivatalos fórumon:
"Poor players will become poorer, rich players won't be affected." -
gunji #59247 Ó, hát akkor vége a jóvilágnak :( Minden transzportért fizetni kell majd :( -
pajer_csaba #59246 Igen, ahol az Operations Gear Vendor van. -
Plata #59245 Supplies részen az FP és egyéb gear vendornál? -
pajer_csaba #59244 Hali. Fleeten vendornál ki lehet váltani a full, Rakata lila armor szettet. Ez ideiglenes, vagy így marad? Nagyságrendekkel könnyítené a gearelődést.