Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ma megpróbáltam megint,tegnap coruscanti boss,ma ord mantrell,fel tudtam venni a küldit és meg is kaptam jutalmat.igaz a repuval nem tudok mit kezdeni mert maxos.
tegnap előtt sorcival toltam,tegnap trooperrel és ma is trooperrel.Viszont a boss küldi aktiválásánál vagy fél percig le fagy a karim.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.23. 22:15:35

Én is régen voltam, amikor még lehetett kereskedni a kapott certtel. Az rémlik, hogy igen, heti egyszer.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Sorcival voltam három FP-n,hogy ne unatkozzon.
Mind a háromra megkaptam a role in need bónuszt.
Ami azért fura mert veteran FP-re nem is volt ilyen,master-re van tank.De a karim DPS.

Régen fejvadászkodtam már és nem emlékszem hogy a boss küldiből hetente csak egyet lehet csinálni?
Vagy lehet többet is csinálni?Le toltam a coruscanti sima és coruscanti boss-t.Boltosnál még a többi boss küldije is elérhető,de nem emlékszem lehet-e még többet tolni.

Ezeréves bug. A régi gépemen volt egy csomó screenshotom a hoth-i fekete égről.
5*

Na ilyenre sem nagyon emlékszem.
Hoth-on fast traveltől ilyen lett az ég.

Nagyon egyszerű a válasz.
A karid unatkozott nagyon és végül legyőzte az unalom.

Amúgy mi van ezzel a játékkal ??? Flottán hagyom a karaktert (no pvp) és kiszaladok wc-re. Mire visszaérek: you have been defeated... WTF???

A karácsonyi event alatt nekem is jócskán esett, pedig annyit nem is voltam fenn. Tán azóta belenyúlhattak a százalékba?

Nekem ma is esett Game modul,na és jedi sztori companionnal,meg esett hammer stationon is,de nem tudom lootolni mert nagyon rég maxos a repum és a 200 is rég megvan.Még valamikor karácsoyn előtt be fejeztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.18. 21:58:23

Igen (Fey). Lehet, hogy még többet kell menni. :o
Viszont legalább tegnap voltam PTS-en pvp-zni 😊 Kissé kaotikus volt, de a cél ez esetben szentesíti az eszközt 😄

PiszkosFred
De viszed/aktiv a hozza tartozo a companiont is?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nálam továbbra is problémás a g.a.m.e. modul, nem is értem, hogy lehet megcsinálni a repukat normál casualként. Ma is esett összesen talán ha hat-nyolc (plusz a season-ös jutalmak), pedig mentem két czerkát, majd boosterrel heroicokat és flaspointot is. 😞

Pont most esett egy, hogy panaszkodok róla, lol 😄

Nekem FP-n most is esik.
Már a nyolcadikat toltam le.De nekem 200/200 és ott kell hagynom.

Én meg a napot Balmorrán töltöttem Fey-jel, de egyetlen egy g.a.m.e. modul se esett egész nap 😞
Heroic-on persze szokott esni, de sima story-zásban eddig nem (talán Coruscant-on még igen). Hogy lehet így kihúzni a reput?

Kedvenc köztársasági sorcimmal voltam FP-n,mikor jelentkeztem láttam hogy tankra van szükség.
De én dps voltam,az FP végén mégis megkaptam a role in need jutalmat.

Elvesztek,lassan a fórum is elveszik.

Az egy sima mellékküldi egy idegesítő logikai feladvánnyal

Az valami küldi? Vagy heroic?

Azt aki kitalálta Balmorrán azt a trafós 'Traken-4's Legacy'-t - még tíz év után is - örökre eltiltanám a szakmájától. :/

A loader szerint devek jönnek fel a tesztszerverre PvP Warzone-t tesztelni (ha jól számolom át az időpontot, akkor) ma este fél kilenckor. Aki megy egy meccset, Opal Vulptilla mountot kap. (Kéne nekem is :o)

Következő szezonban Mek-sha strongholdot kapunk,vagyis vehetünbk szezon tokenért,köv szezon társa valami Amity.

Ok,akkor megnyugodtam hogy nem én vagyok vak és látnom kéne a focus szinét.

PiszkosFred
A stat miatt.

Viszont gunji personal conq. pontot emlitett, ott en mar talalkoztam ezzel az atmeneti interfesz hibaval.

Egy kérdésem volna,sorcinak a focus-ba mi a fenének color kristály?

Nem az.Én három flashpointra 420 ezret kaptam.És azóta sem tűnt el.
Nézd még most is meg van.

A listában az első nem az én karim a többi az enyém.
De a múltheti lista is rossz,mert múlthéten 11 karival sikerült.
Én is csak néztem hogy mi a szent ég,hogy lett ennyi pontom,de passz,a harmadik Fp vége előtt még valami 30 valahány ezer pontom volt.Ahogy kész lett a harmadik kaptam iszonyú sokat és ennyi lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.06. 21:58:56

PiszkosFred
bug, szerintem relog utan 0 lesz, jartam mar en is igy, hogy elso login utan volt nemi hendikep (mindez persze csak ui error) 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.02.06. 21:42:36

Mondok jobbat: hogy lehet 16545 personal conquest pontom, ha ma még csak most léptem be, s nem csináltam semmit? 😄

De az nekem mindig is volt.
Mármint vip vacak,vettem még azután nem sokkal hogy a karit elkészítettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.06. 19:47:14

Érdekes,látom hogy valaki írt hozzászólást,de nem látom.
Na most hogy írtam előjött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.06. 19:46:05

Bug. Elvileg cak akkor írhatná ki, ha megpróbálsz rálépni a liftek valamelyikére a fleet cantinban. A VIP cucc ahhoz kell, hogy használhasd a lifteket amik felvisznek a VIP részlegbe. Amúgy 1 milla kredit a droidtól ahogy kijössz a liftből cartel bazaarban. Vagy megveszed a starterpackot az swtor oldaláról, és minden karid megkapja emailben.
Ez szerintetek mi a túró?
Épp crew skill küldikkel pepecseltem mire elkezdte kiírni.

Azóta is írja mindenhol,akárhova megyek.

Nekem már azt hiszem 334-es az implant,vagy a relic?
Gearem nagy része 334 de van 336 is,meg még azt hiszem egy 332.
Lassan gyűlik mert csak FP-re járok még mindig.

Végül csak sikerült hozzácsapódni egy csapathoz, s meglett a heti hét.
A 330-as relic/implanthoz viszont kellene még 960 drm, osztán' meg is állok, azt hiszem. Fárasztó egy dolog a farmolás.
A smiley-kból meg már csak kettő maradt, szomorú, hogy az sg-ből is csak a pénzt húzzák ki 😞

Szezon teljesítve maximálisan,öcsik is nem csak a szintek.
Kaptam egy skin-t robihoz,60 CC lenne ha legacy wide-á akarnám tenni.De fölösleges,ha sorcival ki veszem nem bound itemet ad.<#worship>
Így simán be rakhatom legacy bankba és átadom másik karinak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Taris-on észrevettem valamit,a sinking cityben azt hiszem a rom kórházban,van pár monitor a falon ami törött.
Viszont ha neagyon messziről nézel oda akkor úgy látszik működnek és valami megy rajta.De ilyen messziről a fene sem tudja ki venni mi az.

Kösz az infót,úgy nagyon nem éri meg,az nagyon sok CC,kb 20 karinak kellene 1 vagy 2.
Darabja 1400 cc.

PiszkosFred
Szinte biztos (99%), hogy karakterre unlockolhato, a tobbivel megint ugyanennyi CC-be kerul minden. Egyedul a hajo festesek es skinek tehetok account szintuve.

Nyoma sincs.
Vagyis pet változata egyiknek van,egy modell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.30. 12:26:55

Nem tudom 😞
Collectionban nincs a hajó?

Véletlenül nem tudod hogy a játékban CC-ért megvett Starfighter hajók azok csak 1 karakterre unlockolódnak vagy legacyra is lehet unlockolni?
Mert csak annyit látok a játékban hoyg 1400 cc egy hajó,de leírásban csak az van hogy fullosra van fejlesztve,viszont ha minden karival meg kellene külön venni 1400-ért az marhára nem érné meg.

Nekem sikerült most hét megoldhatót találni, a jövő héten jön pocsék osztás. Még 21 kell a százhoz, s van öt hét.
A game modul nekem esik, sőt ritkán az underworld-ös is Fen Zeillel.
A utóbbi időben a zöld noble decurion pummeler gear farmoltam, s fura módon a 328-as gyengébbnek tűnik, mint a 324-es <#guluszem1> <#zavart2>
Gondolkodok, hogy érdemes-e tovább menni

Nekem még kellene a 100 küldihez pár szezon küldi,de a hetiek vackok voltak,asszem három lett kész.Jah egyébként nekem már game izé sem esik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.29. 16:20:59

A héten négyszer mentem a Tatooine-on 'Looking for the Droids'-ot (GSI-ből a season-höz), s mindnégyszer az utolsó (negyedik) sandcrawlerben voltak a droidok. A véletlenszám generálás csodája

Ha jó kedvem van lazán hozom a 2.5 misi heti conquestet,ha van valami event még többet.
Sajna már a seasonnak vége vagy másfél hónapja,de azért még mindig találok valamit.
Ennyi conquest pontot hülyéskedtem össze a héten.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bugos az ablak,a múlthetit rosszul mutatja,az első egy 800+-os kari volt.
Na és a birodnyalmi kari persze nincs benne.<#email>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.24. 16:02:58

Dettó.

Van aki ugy van vele ne dobálják ki azért mert nem megy naponta raidezni..:-)
aha a miénk gyere republic oldalon is legalább még sorosabb lenne a heti conquest