60268
-
gunji #58786 Volt olyan pl., amikor vettek valamit egy vendornál, majd vissza is váltották, de több creditet kaptak vissza, mint amennyit fizettek érte. S ha sokszor csinálja, sok pénzt szerezhet. Az ilyen hibákat volt, hogy javítottak is, csak nem mindig osztogattak érte végleges bant, így a pénz is benn maradt a játékban, meg az elkövető is. -
Plata #58785 Szerintme valamit elcsesztek.
Mindig két órakor van váltás.
Credit exploiter?
Ezt fejtsd ki bővebben. -
gunji #58784 Inkább azt mondanám, hogy a credit exploiterek (csalók) miatt, akik egészen horribilis összegeket teremtenek a semmiből, miközben a BW/EA szemet huny e felett.
Amúgy amellett, hogy megint a Savanna Vorantikust lehet féláron beszerezni, engem érdekelne, hogyan számítják a visszaszámláló időt, kettőkor épp 18 óránál járt. -
Plata #58783 Én valami ruhának örülnék,vagy egy társnak.Mount nem nagyon tud érdekelni.
Kéne valami szép ruha szett sorcinak,ami jól nézki egy sith-en is.
GTN-en eszement drágák lettek.Régen még preferedként is tudtam venni szettet,ma már eszetlen sokért adják.
Nem tudom hogy csak a pénz értéktelenedett el,vagy kevés az eladó? -
Plata #58782 Má egy hete az van. -
gunji #58781 Ugye nem kell mondani, mit lehet ma 50%-os kedvezménnyel megvásárolni? A szerencsésen tippelők között egy Savanna Vorantikust sorsolunk ki. Ki ne hagyja senki!
-
Plata #58780 Azt elfelejtettem hogy félre olvasta a karim nevét.
Azt hitte ezredes a karim neve.
Poén volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.08. 12:33:11 -
Plata #58779 December?
Jaj ne olyan soká jöjjön már.
Kéne egy új cimbi.
Remélem a következő társ szószátyárabb lesz.
Egyébként mióta magyar klánban vagyok már írt is rám magyar játékos.
Épp tatuinon kergettem a sivatagi bolhákat mikor rám írt egy magyar. -
gunji #58778 Elsőre azt mondanám, hogy esetleg megpiszkálhatták, mert amúgy ritka nagy mázli kell ehhez, s most ezután jó ideig nem szabadna megint ennek esni. Ellenben írtam véletlenszám-generálós programot tesztnek (0-100 között) és elég valószínűletlenül sikerült olyan hatos-hetes sorozatokat is produkálni, amiben három azonos szám jött ki.
Igen! Azt mondják, valamikor ősszel jön pl. a Galactic Season 3. Minden bizonnyal nem jövő héten, ha decemberre kijönne, annak örülnék. -
Plata #58777 De mi a túróért ugyanazt adja,vagy tényleg random választ?
Jön valami frissítés?
Steam írta ki.
The Character Transfer service will be unavailable on October 11th. During this time, character transfers will not be processed as that page will be in maintenance mode.</p>
Details:
DATE: October 11, 2022
TIME: 9:00 AM - 1:00 PM CT (1400 - 1800 UTC)
VERSION: N/A
Thank you for your patience as we maintain Star Wars™: The Old Republic™!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.07. 18:16:56 -
gunji #58776 Hm... milyen jól működik a rand() függvény: egy héten belül harmadszor dobja a Savanna Vorantikust 50%-os kedvezménnyel -
gunji #58775 Köszönöm, szuper, ez épp tökéletes, pont kézre áll az ESC. -
#58774 Nalam is AdGuarddal. A hiba forrasa, hogy minden egyes szaros klikkre felugrana az adatvedelmi cookie beleegyezes, amit a AG blokkol, viszont attol meg a forum "elott" marad az az "eltuntetett" layer. Ilyenkor Nyomj ESC-et es kesz, mindjart mukodik minden, a valasz gomb, a kattintasok, stb. Jobb megoldasom nincs, de igy legalabb lehet forumozni. -
gunji #58773 Amúgy meg 'You have been selected to test our new, improved launcher' Persze egy előfizu nem tudna esni -
gunji #58772 /off Nálam meg hetek óta akad a böngésző az adblockerrel. Használhatatlan az egész :( -
Plata #58771 Tegnap írtam neki egy levelet.
Remélem jó címre ment.
Megint szarakodik a fórum,van hogy nem enged válaszolni,de privát üzit se mobilról se gépről nem tudtam írni.
Egyik böngészőről sem. -
Plata #58770 Jöhetne már a következő szezon. -
#58769 Hat, akkor marad a remenykedes, hogy a kovetkezo szezonban vagy nagyobb frissitesben behoznak valami extra cuccot, amit ebbol lehet finanszirozni :) -
Plata #58768 Kipróbáltam és lópikulát ad ha szétbontom. -
Plata #58767 Az is jó ötlet.
Szakmázásról jut eszembe,hogy kit-hez komponenst miből szoktatok csinálni?
Be vallom én vettem vagy 50 kit-et GTN-en mert nincs kedvem vele vacakolni,augmentet meg tudok csinálni,igaz csak 286,de az is megfelel. -
#58766 Ennyi az osszes lehetoseg. Vagy megveszed ezt a szettet parszaz tokenert, vagy esetleg veszel sima "statos" 320 koruli pvp geart es a szakmakkal "lebontod", bar minimalis nyersanyag jon vissza ilyenkor, ha jol emlekszem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.05. 11:53:37 -
Plata #58765 Thyrissian nem sokban üt el a többi szettől.
Legalább is úgy vettem észre,néha kapok innen onnan randomért thyrissian cuccost,szerintem 328 a legnagyobb belőle,nekem legalább is az jött,a gírem meg 330-as,szerintem randomból magasabb nem nagyon lehet.
de majd meg keresem a vendort és megnézem azt az arany üres skint amit mondtál.
Mivel kicsit ráérek,fel is ugrottam megnézni ezt a gírt.
Úgy néz ki mint a sima FP gír,csak más a színe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.05. 10:44:30 -
#58764 > Wz-1 accelerant-ot pvp gíren kívül lehet bármi másra elkölteni?
> Pvp gír nem kell.
Nem nagyon. Vagy pvp geart veszel belole es azt upgradelve szepen elered azzal a 326/28? item level szintet (nem tudom mennyi a max ott), aztan a nyitott ladakbol mar annak megfelelo szintu pve cuccokat tudsz nyitni - de, mivel nyomod a FP-ket, velhetoen az item leveled boven meghaladta ezt. Vagy megveszed az arany ures skint, a Thyrsian vagymi armor darabokat, ha esetleg tetszik. Kb. ennyi. -
Plata #58763 Igen mert a kedvencem egy sith sorci.
Aki igazából jedi knight.
Vagyis köztársasági.
Tegnap este nagyon fájt a fejem de kb 300 ezer conquest pont összejött. -
Alanw #58762 Banyek..azt hittem birodalmival jönnél..node sebaj akkor gyere a Jedi Tanácsba (klánfönők:Robeeone)remélem jól irtam a nevét... -
Plata #58761 Ok,de van ötleted a WZ bizbasz elköltésére?
Majd írok neki egy levelet.
Remélhetőleg meg kapja,esetleg ha másnak megy majd néz egy nagyot hogy miféle klingon nyelven vakerál neki valaki.
Nekem azt írja Vefenoria birodalmi karakter,nem írhatok ellenséges frakció tagjának.
Én rep vagyok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.04. 21:02:26 -
Alanw #58760 Gyere hozzánk(Csillagösvény)..semmi szigoruság nincs...Vefenoria a klánvezér
Darth Malgus szerveren tanyázunk ;-) -
Plata #58759 Kellene nekem egy kis segítség avagy tanács vagy tipp.
Vagy bármi jó ötlet.
Wz-1 accelerant-ot pvp gíren kívül lehet bármi másra elkölteni?
Pvp gír nem kell.
Egy ideje maxon vagyok vele és kicsit zavar.
Mostanában elég sokat játszottam,bár főleg a jedi knight/sith sorcival és szokás szerint random flashpontokat,bár főleg veteran jött össze ritkán master.Még mindig nem untam rá a random szórakozásokra.
Conquest pontból is összeszedtem pár misit,mondjuk klán nélkül nem sok értelme van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.04. 13:15:07 -
Plata #58758 Nekem is fura volt,meg rohadt zavaró.
Képet nem lőttem róla,mert arról hogy lőjek képet hogy nincs hang,bár a fura fekete keretes ui az látszott volna. -
#58757 Nem tudom, nem talalkoztam meg ilyennel, bar eleg regota nem voltam SF kornyeken, lehet valami uj hiba. -
Plata #58756 Ok.Köszi.
Plusz egy kérdés.
A starfighter miért cseszi el a gépemen a hangot?
Tegnap újra kellett indítanom a játékot mert attól hogy behívott starfighter az UI fura feketés lett és tökre néma lett a gépem.Totál minden hang elment.És az UI is érdekes lett amíg ki nem léptem.Minden ablaknak fekete széle és körvonala lett.Másodszor már attól megjavult hogy vége lett a csatának.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.21. 12:07:56 -
#58755 Valoszinuleg vendortol vetted es meg rajta van a 2 oras "visszavasarlasi" limit. Vagy kuldd el egy altodnak es azzal rakd be a bankba, vagy hasznald magadon/vedd fel es utana! -
Plata #58754 Tegnap szereztem pár Bound to legacy itemet,be akartam tenni legacy bankba alt karinak,de nem lehet.
Item is bound felirat jön elő,pedig nem bound van ráírva hanem bound to legacy.
-
Plata #58753 Megnéztem a kiskarimnál.
Van nála 20,32,36,40 szintű medpack,mindegyiken más teljesítmény van,a stimpack-al kevertem,az egyik ami a táskában van szintfüggően adja a hatást. -
Plata #58752 Szerintem nem,mert ha jól láttam tegnap van amelyikre fel is van írva hogy x szinttől y szintig mit ad,plusz volt a karim táskájában kis szintű is,az is ugyanannyit adott mint a nagy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.06. 06:51:13 -
gunji #58751 Úgy látom, a medpac-kek visszakapták eredeti 'teljesítményüket', már nem skálázódnak. Vagy csak bugos... -
Plata #58750 Tegnap végre meg lett a Galactic defender.
Hála az új kevert spec-eknek,a jedi knight és sitw warri sosem lett volna kész ha nem lehet sith sorci jedi lovagom és jedi sage warrim.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.05. 15:51:51 -
Plata #58749 Engem nem izgat a dolog amíg a köztársasági jedi sith sorcimmal villámokat eregetve gombászgathatok a réten.
Annyira úgysem ronthatják el.Ha meg mindekit nerfelnek akkor töknyóc,a töbiek is gyengébbek lesznek. -
pajer_csaba #58748 Nekem aztán mindegy, csak rohadt vicces bármilyen viszonylatban balanszról beszélni az SWTOR esetében. -
#58747 Ez van, ennek neveztek el, en akkor minek hivjam, mezespuszedlinek te draga?