Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szó szerint,tele a general cset zakkant magyarokkal akik a némi szervükről viccelgetnek,meg hasonló alpári stílusú baromságokat dumálnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kb ez ment addig míg meg nem untam és át nem mentem birodalmi karira.
Mióta én vagyok a vezető minimum 8 karival letolom a heti conquestet,de van hogy 13-al is.
Klán szintje majdnem 30 lett most már.Na és fel vettem egy tagot is akit nem zavar hogy inaktív a klán.Így ő is szerez pontot a klánnak.Vettem egy hajót a klánnak,meg szereztem bele többszáz díszt és egyéb bizbaszt.Elkezdtem a klán hajót be rendezni,de ehhez nekem nincs elég kreativitásom.
A trollkodáshoz meg ökörségekhez van,a szép dolgokhoz nincs. XD
Jelenleg azon dolgozok hogy bővítsem a klán hajót,csak hát egyedül ki farmolni 200-300 vackot egy szoba megvételéhez nehézkes.Egy karival egy héten egy darab esik.De kihívás elfogadva,azért is megcsinálom.
Már ha megérem. :p
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.07. 11:21:04
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Nekem egy hete esett sok Coruscanton (sok = 15 😄)
De a lényeg, hogy holnap délben véget ér a Galactic Season 3, ne hagyja benn a jutalmakat senki 😊 És érdemes figyelni a galactic season tokenre is, nehogy túllépje a 15-ös limitet.
Vajon május 4-én indul a GS4? 😊
Szerk: bár a chaten holnapra mondják :o
Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.03.06. 21:16:16
Ma felléptem a játékba fél kettő körül,be raktam a klánnak a heti inváziós célpontot,kivettem a napi jutalmat.
A sorcimmal voltam fent.
Most hogy felmentem újra a játékba a sorcimmal el akartam menni FP-re,masterre hívott be,de az egyik játékos nem volt hajlandó bejönni,a másik kettő be gőzölt és lelépett,nekem is ki kellett lépnem,így kaptam 14 perc cd-t,át logoltam a kis jedi lovagra és neki újra elérhető volt a napi jutalom,sőt a heti láda is.Gondolom hogy Gm belenyúlt accomba és meg adta az armor szettet a kollekciómba ettől megzavarodott a rendzser.
Egyébként írtam ticketet hogy a ruha szett amit meg vettem nem kerül be kollekcióba és kaptam mailt,hogy ránéztek és megkaptam a ruhát a kollekciómba.
A kovetkezo szezon hazikoja meg szerintem egesz pofas lett, nagyon szeretem az ilyen aranylag kompakt hazakat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.02.28. 18:51:02
Vasárnap volt egy szerencsés sorozatom a Coruscant-on, mikor utcai npc-kből több esett, mint várható lett volna. Megpróbálom kimaxolni e (zen utolsó) hetet, pedig elég hulla vagyok 😞
Ez az utolsó hét Galactic Season 3-ban. Aki még nem vette ki a jutalmakat, el ne felejtse.
Adnak GAME modult,van amelyik 15-öt is,de hammer station-on és esseles-en is esik még.
De ma mikor felmentem igen.
Sajnos a ruha szett most sincs meg,a kollekcióban a nem összegyűjtöttek közt van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pedig cartel marketes ládából nyitottam.
Nem jelenik meg így sem.
Nem ez az első,van olyan ruha szett amit már két karimnak megvettem,még sem került be a kollekcióba.
Pedig olyan szép kristály.
Gondoltam be kerül a kollekcióba,de nem.
Ha rá viszem a kristályra az egeret azt mutatja a kollekcióban van már.
Kollekcióban meg sehol nincs.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.26. 20:34:54
A küldetés konzol elérhető és mikor rákattintok két heti boss küldi is van nála,úgy hogy nem is vettem meg.Ez meg hogy a túróba lehetséges?Az NPc aki árulja ezeket szóba sem áll velem.

Nem a robot csajt kell magaddal vinni?
Valami PH4 linux vagy mi?
Tegnap összegyűlt annyi CC-m a havi előfizetésért kapottból hogy vegyek egy 30-as hipercrate csomagot.
Van pár armor szett amit szeretnék gondoltam hátha,hááát,jó nagy kaki lett a loot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.25. 14:08:03
Viszont októberi fórumban többen panaszkodtak hasonlóra, hogy ilyen 1% körüli lehet a drop rate (per kill), tehát átlag száz ölésenként esik egy modul. És hogy nem számít, hogy Fey velünk van-e (de ez lehet bug is), Valaki tesztelt: 2016 kill -> 22 modul, később 1006-ból egyse. Így akkor még jól jártam a mai 75/2-vel 😄
S inkább a season heti objective-ekből lehet könnyebben szerezni modult. Hát izé... Könnyen lehet, hogy ez se lesz befejezve. 😞
tegnap előtt sorcival toltam,tegnap trooperrel és ma is trooperrel.Viszont a boss küldi aktiválásánál vagy fél percig le fagy a karim.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.23. 22:15:35
Mind a háromra megkaptam a role in need bónuszt.
Ami azért fura mert veteran FP-re nem is volt ilyen,master-re van tank.De a karim DPS.
Vagy lehet többet is csinálni?Le toltam a coruscanti sima és coruscanti boss-t.Boltosnál még a többi boss küldije is elérhető,de nem emlékszem lehet-e még többet tolni.
Hoth-on fast traveltől ilyen lett az ég.

A karid unatkozott nagyon és végül legyőzte az unalom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.18. 21:58:23
Viszont legalább tegnap voltam PTS-en pvp-zni 😊 Kissé kaotikus volt, de a cél ez esetben szentesíti az eszközt 😄
Már a nyolcadikat toltam le.De nekem 200/200 és ott kell hagynom.
Heroic-on persze szokott esni, de sima story-zásban eddig nem (talán Coruscant-on még igen). Hogy lehet így kihúzni a reput?
De én dps voltam,az FP végén mégis megkaptam a role in need jutalmat.