Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szezon heti küldiket nem tolod?
Adnak GAME modult,van amelyik 15-öt is,de hammer station-on és esseles-en is esik még.

Fura,tegnap még nem volt meg.
De ma mikor felmentem igen.
Sajnos a ruha szett most sincs meg,a kollekcióban a nem összegyűjtöttek közt van.

Nekem így néz ki, ha a 'red'-re szűrök, egyébként 294-féle kristály van a collection-ben nálam. Neked mennyit ír?

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

akk a speciális eventes kategóriában nézd
Egyébként észrevettem valamit,a kollekcióban ilyen kristály nem is létezik.
Pedig cartel marketes ládából nyitottam.

Ó azon túl voltam elsőre.
Nem jelenik meg így sem.
Nem ez az első,van olyan ruha szett amit már két karimnak megvettem,még sem került be a kollekcióba.

pedig ott van az csak nem jeleniti meg egyből hanem be kell menni át állítani h azt mutasa ami már a colletion része
Nincs egyetlen karakterrel sem,ezzel sem.
Pedig olyan szép kristály.

A kristályt magát látod a kollekcióban ezen a karakteren, vagy azt sem? A 'Color Crystal -> Color Crystals'-ban kellene lennie. Elvileg minden unlockolható kristályt mutatnia kellene.

Kiskarimnak oda adtam nagyon szép red-black eviscerating kristályt.
Gondoltam be kerül a kollekcióba,de nem.
Ha rá viszem a kristályra az egeret azt mutatja a kollekcióban van már.
Kollekcióban meg sehol nincs.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.26. 20:34:54

Gondoltam ha megcsinálom a köztársasági karival a heti boss küldit megcsinálom birodalmi karival,random kiválasztottam egyet és elmentem vele a cartel marketbe felvenni a küldit,de nem tudok beszélni senkivel mert not eligible mittomén mit ír ki.
A küldetés konzol elérhető és mikor rákattintok két heti boss küldi is van nála,úgy hogy nem is vettem meg.Ez meg hogy a túróba lehetséges?Az NPc aki árulja ezeket szóba sem áll velem.

De-de, igen, PH4-LNX, csak jobban szereti a Fey-t (vagy Fay-t)

Fay?
Nem a robot csajt kell magaddal vinni?
Valami PH4 linux vagy mi?

Tegnap összegyűlt annyi CC-m a havi előfizetésért kapottból hogy vegyek egy 30-as hipercrate csomagot.
Van pár armor szett amit szeretnék gondoltam hátha,hááát,jó nagy kaki lett a loot.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.25. 14:08:03

Még mindig g.a.m.e. modul: felizéltem Fey influence-ét 25-re hátha számít. - Nem, nem számít, így se esett több modul.
Viszont októberi fórumban többen panaszkodtak hasonlóra, hogy ilyen 1% körüli lehet a drop rate (per kill), tehát átlag száz ölésenként esik egy modul. És hogy nem számít, hogy Fey velünk van-e (de ez lehet bug is), Valaki tesztelt: 2016 kill -> 22 modul, később 1006-ból egyse. Így akkor még jól jártam a mai 75/2-vel :D
S inkább a season heti objective-ekből lehet könnyebben szerezni modult. Hát izé... Könnyen lehet, hogy ez se lesz befejezve. :(

Hát ma megpróbáltam megint,tegnap coruscanti boss,ma ord mantrell,fel tudtam venni a küldit és meg is kaptam jutalmat.igaz a repuval nem tudok mit kezdeni mert maxos.
tegnap előtt sorcival toltam,tegnap trooperrel és ma is trooperrel.Viszont a boss küldi aktiválásánál vagy fél percig le fagy a karim.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.23. 22:15:35

Én is régen voltam, amikor még lehetett kereskedni a kapott certtel. Az rémlik, hogy igen, heti egyszer.

Sorcival voltam három FP-n,hogy ne unatkozzon.
Mind a háromra megkaptam a role in need bónuszt.
Ami azért fura mert veteran FP-re nem is volt ilyen,master-re van tank.De a karim DPS.

Régen fejvadászkodtam már és nem emlékszem hogy a boss küldiből hetente csak egyet lehet csinálni?
Vagy lehet többet is csinálni?Le toltam a coruscanti sima és coruscanti boss-t.Boltosnál még a többi boss küldije is elérhető,de nem emlékszem lehet-e még többet tolni.

Ezeréves bug. A régi gépemen volt egy csomó screenshotom a hoth-i fekete égről.
5*

Na ilyenre sem nagyon emlékszem.
Hoth-on fast traveltől ilyen lett az ég.

Nagyon egyszerű a válasz.
A karid unatkozott nagyon és végül legyőzte az unalom.

Amúgy mi van ezzel a játékkal ??? Flottán hagyom a karaktert (no pvp) és kiszaladok wc-re. Mire visszaérek: you have been defeated... WTF???

A karácsonyi event alatt nekem is jócskán esett, pedig annyit nem is voltam fenn. Tán azóta belenyúlhattak a százalékba?

Nekem ma is esett Game modul,na és jedi sztori companionnal,meg esett hammer stationon is,de nem tudom lootolni mert nagyon rég maxos a repum és a 200 is rég megvan.Még valamikor karácsoyn előtt be fejeztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.18. 21:58:23

Igen (Fey). Lehet, hogy még többet kell menni. :o
Viszont legalább tegnap voltam PTS-en pvp-zni :) Kissé kaotikus volt, de a cél ez esetben szentesíti az eszközt :D

PiszkosFred
De viszed/aktiv a hozza tartozo a companiont is?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nálam továbbra is problémás a g.a.m.e. modul, nem is értem, hogy lehet megcsinálni a repukat normál casualként. Ma is esett összesen talán ha hat-nyolc (plusz a season-ös jutalmak), pedig mentem két czerkát, majd boosterrel heroicokat és flaspointot is. :(

Pont most esett egy, hogy panaszkodok róla, lol :D

Nekem FP-n most is esik.
Már a nyolcadikat toltam le.De nekem 200/200 és ott kell hagynom.

Én meg a napot Balmorrán töltöttem Fey-jel, de egyetlen egy g.a.m.e. modul se esett egész nap :(
Heroic-on persze szokott esni, de sima story-zásban eddig nem (talán Coruscant-on még igen). Hogy lehet így kihúzni a reput?

Kedvenc köztársasági sorcimmal voltam FP-n,mikor jelentkeztem láttam hogy tankra van szükség.
De én dps voltam,az FP végén mégis megkaptam a role in need jutalmat.

Elvesztek,lassan a fórum is elveszik.

Az egy sima mellékküldi egy idegesítő logikai feladvánnyal

Az valami küldi? Vagy heroic?

Azt aki kitalálta Balmorrán azt a trafós 'Traken-4's Legacy'-t - még tíz év után is - örökre eltiltanám a szakmájától. :/

A loader szerint devek jönnek fel a tesztszerverre PvP Warzone-t tesztelni (ha jól számolom át az időpontot, akkor) ma este fél kilenckor. Aki megy egy meccset, Opal Vulptilla mountot kap. (Kéne nekem is :o)

Következő szezonban Mek-sha strongholdot kapunk,vagyis vehetünbk szezon tokenért,köv szezon társa valami Amity.

Ok,akkor megnyugodtam hogy nem én vagyok vak és látnom kéne a focus szinét.

PiszkosFred
A stat miatt.

Viszont gunji personal conq. pontot emlitett, ott en mar talalkoztam ezzel az atmeneti interfesz hibaval.

Egy kérdésem volna,sorcinak a focus-ba mi a fenének color kristály?

Nem az.Én három flashpointra 420 ezret kaptam.És azóta sem tűnt el.
Nézd még most is meg van.

A listában az első nem az én karim a többi az enyém.
De a múltheti lista is rossz,mert múlthéten 11 karival sikerült.
Én is csak néztem hogy mi a szent ég,hogy lett ennyi pontom,de passz,a harmadik Fp vége előtt még valami 30 valahány ezer pontom volt.Ahogy kész lett a harmadik kaptam iszonyú sokat és ennyi lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.06. 21:58:56

PiszkosFred
bug, szerintem relog utan 0 lesz, jartam mar en is igy, hogy elso login utan volt nemi hendikep (mindez persze csak ui error) :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.02.06. 21:42:36

Mondok jobbat: hogy lehet 16545 personal conquest pontom, ha ma még csak most léptem be, s nem csináltam semmit? :D

De az nekem mindig is volt.
Mármint vip vacak,vettem még azután nem sokkal hogy a karit elkészítettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.06. 19:47:14

Érdekes,látom hogy valaki írt hozzászólást,de nem látom.
Na most hogy írtam előjött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.06. 19:46:05

Bug. Elvileg cak akkor írhatná ki, ha megpróbálsz rálépni a liftek valamelyikére a fleet cantinban. A VIP cucc ahhoz kell, hogy használhasd a lifteket amik felvisznek a VIP részlegbe. Amúgy 1 milla kredit a droidtól ahogy kijössz a liftből cartel bazaarban. Vagy megveszed a starterpackot az swtor oldaláról, és minden karid megkapja emailben.
Ez szerintetek mi a túró?
Épp crew skill küldikkel pepecseltem mire elkezdte kiírni.

Azóta is írja mindenhol,akárhova megyek.

Nekem már azt hiszem 334-es az implant,vagy a relic?
Gearem nagy része 334 de van 336 is,meg még azt hiszem egy 332.
Lassan gyűlik mert csak FP-re járok még mindig.

Végül csak sikerült hozzácsapódni egy csapathoz, s meglett a heti hét.
A 330-as relic/implanthoz viszont kellene még 960 drm, osztán' meg is állok, azt hiszem. Fárasztó egy dolog a farmolás.
A smiley-kból meg már csak kettő maradt, szomorú, hogy az sg-ből is csak a pénzt húzzák ki :(