60334
-
Nephin #45798 Te nem eladtad az accod? :D -
Kryon #45797 Megindult a nép vissza. Kíváncsian várom, ebből hogyan vezetik majd le a trollok a játék halálát... :D -
Zozzancs #45796 1500 as sor hát remek... amikor haverral játszanánk... .!. -
#45795 8-kor 1300+, en nyertem... *sigh* -
stenga33 #45794 Laza 900as sor Tombon este 7kor:) -
#45793 sziasztok.szeretném kipróbálni.valaki tudna kűldeni 1 meghívót?kösz -
#45792 És after leave? -
#45791 "Players are no longer removed from their current group when they join a Warzone."
-
El Protector #45790 servers on a twitter szerint :) -
#45789 Keveset alkottak, csak átlapozni van időm ezt a peccsnótszot :S -
El Protector #45788 lehet, hogy valamit elgombáztak a srácok :) mind1, eccer csak el lehet majd kezdeni a játékot :) -
#45787 Patch notes? Annyira el van dugva... -
Laroa #45786 The Old Republic @SWTOR
UPDATE: At this time, we do not have an estimate for the end of the maintenance. Thank you for your patience. -
Kazagor #45785 Tralalaaa, tralalaaa 4 óra, hol a patch notes? tralalaaa -
Nephin #45784 FYI, az összes maintenance előtt elmondják, hogy kb. meddig tart, de mindig hozzáteszik, hogy szükség esetén meghosszabbítják.
This maintenance is expected to take no more than four hours, but could be extended.
Hát ennyi. -
#45783 The Old Republic @SWTOR
UPDATE: The maintenance window has been extended. We now expect maintenance to end at 9am CDT (7AM PDT/10AM EDT/3PM BST/4PM CEST/12PM AEST) -
Bandras DaSilva #45782 Sztem wzben meg úgy általában nem nagyon van performance issue. Nekem legalábbis nem volt már nagyon rég óta. -
Bhalage #45781 milyen performance javulas wzbe? hova javuljon?
te mikor jatszottal utoljara? -
#45780 Majd írjátok meg kíváncsi leszek, hogy jobb gépeken javult-e ténylegesen a performance wzbe meg úgy általában, ahogy azt írták patch noteba. -
#45779 Nem értek hozzá, noob vagyok, meg minden, de mivel semmit nem tudunk a szerverek telítettségéről, ezért kétlem, hogy a max játékosszám elérése után lennének sorok. Hiszen mindig sor van ... Arról sosincs szó, hogy valaki nem jut be.
Ha megtelhetnének a szerverek, akkor a nagy számok törvénye alapján tuti lenne olyan aki nem jutna be ... ergó mindenhol menne a hiszti, égne a BW és az EA székház ...
Viszont "csak" sorok vannak ... ergó szerintem a sorok a hirtelen megugró terheléstől óvják a szervereket, nem pedig azért vannak, mert megteltek.
Szigorúan SZVSZ! -
#45778 Úgy érzed érdemes ezért agyvérzést kapni? -
#45777 The Old Republic @SWTOR
The maintenance window has been extended We expect the servers to be available again at 8AM CDT (6AM PDT/9AM EDT/2PM BST/3PM CEST/11PM AEST) -
#45776 Mondok jobbat: max játékosszám.
Empirikus alapon azt feltételezed, hogy a kiírt számok nem az összes online játékos alapján alakulnak, hanem valahogy. Ezt egyből cáfolnám, mert nekem például egyáltalán nem találja el a számláló, hogy mikor jutok be (általában jóval túlbecsüli a tényleges időt - szerencsére). A sorban állók száma is össze-vissza változik, bár ez talán annak is betudható, hogy valaki beáll, meglátja mennyien vannak, és inkább nem várja ki. De vannak nagyobb ugrások is, amikor többen kilépnek a sorból, vagy bejutnak a játékba.
Ha viszont mégis igaz lenne a feltételezésed, akkor a frekventáltabb helyek telítettségét nézném, aminek viszont nincs értelme, mert nyílik új instance, és kész. Tehát sok értelme nincs elmélkedni rajta. Valahol biztosan összefutnak a szálak (cluster ide vagy oda, mondjuk a karakterek adatait, inventory-ját tároló adatbázisnál), és van egy maximális, amit elbír - arra van most belőve. Szerintem. -
Zozzancs #45775 Egyszerűen nem hiszem el, hogy.... nem képesek akkor belőni a szerókat amikorra mondják.. egyáltalán mi a tökömnek mondanak időpontot akkor, ha nem tudják ehhez tartani magukat? -
#45774 300 mega -
DoctorStryker #45773 kb mekkora a patch? -
Zozzancs #45772 Sztem elírtad a dolgot mert peccselni már rég lehet... -
El Protector #45771 twitteren már 3-at írtak úgy fél órával ezelőtt -
Kazagor #45770 Még nincs patch notes, szóval lehet tényleg kitolták. -
DoctorStryker #45769 Síma feltételezés vagy mondj jobbat.
Nagyjából a hátralévő idő megegyezik amit kiír. Másképp hogyan tudja megjósolni azt a nagyonsok ismeretlenes egyenletből h épp ki mikor fog kilépni stb.
Csak feldobtam egy témát amit még egy kicsit érdekes is lehet, mert ide annyi programozó és rendszermérnök jár, oly sok esetben segítették már ki a Bio-t ezek az emberek s hátha engem is megszánnak némi belső információval. -
Zozzancs #45768 De hogy tolták ... 1 PM CEST van a launchernél -
#45767 Az utóbbi állítást honnan véled tudni? :p -
El Protector #45766 kitolták két órával a peccselést, pedig már tűkön ülök :) -
#45765 Én nem értek hozzá, csak elgondolkodtam: Szerintem ez a kjú renccer valami olyasmi lehet, hogy X számú ,egyszerre csatlakozni akaró kliens felett nem engedi a rendszer, csak bizonyos késleltetéssel csatlakozni őket, hogy ne terheljék le nagyon a züsztemet ...
Persze FIFO elven, emiatt állunk sorban ...
Olyan ez mint a kocsmasátor ... Hiába fér el odabent fél magyarország, ha csak 3 sörcsap van, aminek az érintésével akar mindenki bejutni xD -
DoctorStryker #45764 Aki jobban fel van világosítva a cluster eljárásban világosítson fel, hogy ilyenkor mi történik, mert nem csak akkor lehet belépni amikor kilép egy másik ember. -
#45763 Az szép ... Nekem eddig 600 volt a top hála istennek, de szvsz ma hazamegyek, elindítom a játékot, és csak utána jön a kutyaséta, fürdés, meg ilyenek :) -
DoctorStryker #45762 Tegnap is 22h körül a sor 1700-nál kezdődött. -
DoctorStryker #45761 Szia nálunk van :) PvP klán vagyunk! -
Bhalage #45760 ja el is lehet adni csak 1. amtit honnan szedsz 2. ki fogja megvenni milliokert amikor most masra kell a zsé -
Bhalage #45759 de amugy mar felesleges megveszed beleutsz majd egy aug slotot es voilá zúzás!