60268
-
Na, ez egyeben a valasz arra a kerdesedre, hogy "miert nem tudsz bejutni random operationsbe a group finderrel". :) -
Plata #59025 Nagyon sokat játszottam puggal WoW-ban és SW ToR-ban is.
Azért van WoW-ban 40+ karim,mert élveztem a kis szintű karikkal kis instában fejlődni.
De maxos szinten is szerettem instázni,raidelni is,na és imádtam a Timewalkingot,hogy ez mennyire igaz bizonyítja az is hogy bronzebeard szerveren a karimnál olyan sok timewalking badge gyűlt össze hogy kiakadtak tőle az addonok is.Úgy hogy minden mountot megvettem belőle,peteket és egyéb hülyeséget,mountok 5000-be kerültek darabonként.Na és minden újabb kieg után upgradeltem a heirloomokat olyan 70-80 ezer tokenért.De azt hozzá kell tennem hogy timewalkingozni csak is allis oldalon tudtam,hordás oldalon vagy úgy felhúztak hogy nem bírtam tovább,vagy mindig bukta lett és feladtam.Veszekedni nem álltam le soha,inkább szép csendben elhúztam a vérbe.Egy timewalking héten simán lement egy nap 10+ timewalking insta allis karikkal,hordás karival szinte soha nem sikerült megcsinálni az 5 instás küldit mert tele lett a hócipőm,vagy úgy összevesztek hogy mindenki lelépett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.21. 16:02:41 -
> mert a legtöbb játékos idegbeteg és nem tudja elviselni az idegeneket
Nem. Szerintem legalabbis nem ez a gond. Jelenleg az mmo jatekosok nagyon nagy szazaleka vagy keptelen ertelmezni es felfogni a taktikai teendoket vagy kepes ra, csak szarik bele es ugy van vele, hogy "majd a tobbiek megoldjak". De, ezert pug a pug, aki felszall a random vonatra, fel kell erre keszulnie, hogy ez var ra. Es akkor itt jon a kepbe az, hogy miert is pocsekoljam az idom es energiam, amikor ugyanezt le tudom tolni cimborakkal es/vagy guild tarsakkal, ahol tudom, hogy mindenki azt csinalja, amit az adott szituacioban kell? Es most nem vilagraszolo hc taktikara gondolok, a legelemibb teendoket sem kepes megcsinalni sok jatekos, hiaba probalod kezzel labbal elmagyarazni neki, a vegen legtobbszor meg neki all feljebb.
Lasd a WoW raidjeit: LFR direkt ugy van megcsinalva, hogy a legtobb osszecsapas letolhato akkor is, ha a raid fele halott vagy afk. Lassabban es nehezebben, nyilvan, de tudassal es gearrel helyettesithetoek azok, akikkel csak eggyel tobben vagyunk a "pug" raidben. Sima "flex" guildes/szervezett csapatban mar tudnod kell, mit csinalsz, de egy keves potyautas meg belefer. Mythicen mar annyi sem, csak akkor, ha a party direkt fel erre keszulve es eleve kalkulalnak a hiannyal - ezek azok a fizetett runok, amikor mountert vagy title/achie miatt visznek le valakit. -
Plata #59023 Jó lenne ha lenne olyan season küldi hogy random operationsra kelljen menni,akkor végre sikerülne bejutni.
Nem értem miért nem jár senki randomra.
Na jó gondolom azért mert a legtöbb játékos idegbeteg és nem tudja elviselni az idegeneket,de szerintem jó poén a random.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.21. 11:57:27 -
Fogalmam sincs, de ennel a faek egyszerusegu rendszernel csak jobb lehet. :) -
Plata #59021 Ha jön 7.2 akkor gondolom a gear szerzés is meg fog változni. -
> "Anno úgy volt, hogy dps-karakternél a strength/mastery a fő stat, s nem az endurance. Ehhez képest a vendornál kapható Noble Decurion gear pont fordítva gondolja."
Anno a 7.0-t es a gearelodes-valtozast bejelento videoban mintha lett volna errol szo, miszerint minden "utvonalnak" mas es mas statjai lesznek, vagyis aki szolozva szedi a cuccokat (heroicokkal) annak azert nagyobb az endurance a 320-330 gearen, hogy birja egyedul, aki FP-bol annak talan tenyleg az elsodleges statja a nagyobb, akinek meg pvp, annak meg az oda vonatkozo statja lesz nagyobb, stb.
En felvittem 330-ig heroicos bizbaszbol a geart ugy, hogy csak a gyors heroicokat csinaltam (kezdo bolygok, masodik bolygok, CZ, BH - az egesz 30-40 perc), mindig visszaraktam a legacy bankba es a kovetkezo karakterrel kivettem, felvettem, lenyomtam ugyanezeket, stb. A kapott heroic weeklys ladakat elraktam, mert az mindig az adott itemlevelhez ad cuccokat, de - es ez fontos - nem a megszerzes pillanatat nezi, hanem a nyitaset. Igy amikor minden armor 330-as lett, es az alap fegyvereket is sikerult felhuzni 330-ra, akkor lehetett nyitogatni ladakat. Az igy kapott extra 330-as geart meg elosztottam a karakterek kozott, mert a francnak sincs kedve minden logout elott levetkozni majd login utan feloltozni a vegtelensegig.
Aztan irany random FP es az ott esett cuccok mar 330-asok voltak eleve, jobb (kedvezobb) statokkal. Idovel azokat is el lehet osztogatni.
A fegyvereket nem minden esetben tudod cserelni: dualsaber, egykezes lightsaber, egykezes gun es riflet hasznalja tobb class, de egy autocannon vagy sniper mar egyedi, azokat kulon-kulon kell upgradelni egy ido utan, de ennyi belefer. -
gunji #59019 Mert nem terveztem az upgrade-eket, míg csak a történetet viszem. Csak aztán túl sok tech fragment/conquest commandation esett és kínomban elkezdtem 320-as gearre költeni.
A shieldet/generatort a flottán a supply-szekcióban a legelső vendortól lehet venni: modolható kéket - ha jó.
A kajadobálós secret achievement nekem sem sikerült, de még van egy hét rá. -
Plata #59018 Nézd én nem értek ehhez,de miért nem veszel 330-as modokat és adapted armort raksz karidra 330-as modokkal?
Ha olyan karid van aminek van pajzsa vagy off hand valamije akkor azt ne tudom honnan lehet szerezni adapted-be,de fegyvert lehet.Egyébként STO meg skill,szerintem az is totál hülye.
Fed sci karival Legendary sci hajóval,szarrá tápolt sci skillekkel és full epic gearrel a karim kissebbet sebez sci képességgel mint a klingon tac karim torpedóra skillezve?
Én Sw ToR-ban az event idióta secret öcsijével szenvedek,nem akar összejönni sehogy sem,pedig már vagy 10 karival is toltam,de nem hogy haladtamvolna vele,inkább kevesebb lett a pontom.
Úgyhogy asszem feladom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.20. 18:54:24 -
gunji #59017 Hm, érdekes egy játék ez Anno úgy volt, hogy dps-karakternél a strength/mastery a fő stat, s nem az endurance. Ehhez képest a vendornál kapható Noble Decurion gear pont fordítva gondolja.
A régi ládák (pl. renown) jobbak voltak szvsz, mert adott szintet adtak, s nem olyat, ami a karakteren van. De próbáltam ezt kihasználni, s upgradeltem egyik karakteren a fegyvert 324-re (és tegnap 326-ra) és meglepődve tapasztaltam, hogy sokkal nagyobb dmg-t sikerül átadni. Így elmentem dps-t tesztelni.... s mértem... 320-as ruhával és 326-os fegyverrel .... 359 dps-tA leader 36k-t ad.
Aztán megnéztem a két rotation közötti különbséget: én használtam öt skillt, ő tizetötöt (durván), és... hát anno még a STO régi skill-fáját mondták bonyolultnak...
Úgyhogy továbbra se erre megyünk rá
Viszont megint van 178 DRM-m, vajh a fegyvert cseréljem le 328-ra, vagy inkább valamelyik másik ruhadarabot? -
Plata #59016 Én reménykedtem a craft feladatban,gyártottam sok vackot,ha eladnám akkor össze jönne annyi lóvé ami kellene,egy ruhaszetthez.
Másfajta kereskedéshez lusta vagyok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.14. 19:32:56 -
gunji #59015 Corellián daily area (ahogy manapság hívják), 5 napi + 1 heroic küldetéssel, hamar megvan. (A heroic szólózható is, csak oda kell figyelni.) -
Plata #59014 Köszi,sajna nem craftos lesz hanem vacak.
Négy gáz is lesz.
Black hole,életemben nem jártam ott szerintem.
Max megnézni hogy nől-e arra gomba.
Csalókat kapkodni is gáz,de eternal sztori is elég volt egy időre.Warzone-t utálom.
Múltkor kiskarival mentem,ami röhejes volt mert tök jó lettem vele,pedig már nem is emlékeztem hogy is kell vele harcolni,mert rég nem játszottam vele.Plusz sosem pvp-ztem vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.14. 18:15:44 -
gunji #59013 Itt van link: https://vulkk.com/2022/10/21/swtor-galactic-season-3-guide-and-rewards-list/#h-galactic-season-3-weekly-objectives-schedules
Ha lejjebb tekersz, akkor látszik 12.06-ig, mi lesz.
Azt hiszem, én kihagyom. Így is heti 4-5 weekly-vel lassan harmincnál járok. -
Plata #59012 Remélem holnap megint craftolós conquest hét lesz,gyártottam vagy 60 darab olyan vackot,minden fajtából 12-16 darabot kb.
Ha craftolós hét lesz akkor eladok sokat. -
Plata #59011 Na ez is meg van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #59010 Sith gonosz karival mindjárt vége eternal sztorinak.
Az utolsó előtti fejezetben mikor összecsapunk a flúgos csajjal és jön a boss harc ráfáztam,jött egy teló.
Pipa lettem hogy pont harcnál,de úgy gondoltam, le van tojva majd újra kezdem,mire végeztem telóval és visszajöttem gép elé a társak épp le verték,már csak pofán kellett nyomnom és kész volt.
Ok hogy sztorimód flapshpointon társ leveri boss-t ha afkolok,na de hogy ezt a flúgos csajt is lenyomják.
Az már poén. -
Plata #59009 Utánanéztem neten és 7.1 óta vannak új armor szettek.
88 új adapted armor szett van sok bolygón szétszórva.
Ahogy elnéztem őket, a legszebb szettek jedi knight vagy trooper karaktereknek vannak,bár a hoth-i jedi consular is elég jó.
Togruta karinak egész jól áll. -
gunji #59008 Mondom szólóban is ;) :) -
Plata #59007 Nem kell sebzés,én kiskarival is voltam ott.
Csak azzal nehéz mert kilóméterről le agróz mindent.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.13. 20:50:12 -
gunji #59006 Nem szoktam menni bossra, sok időt elvesz.
Kipróbáltam, s tényleg közös a loot, szólóban is, ha elég dmg érte a lárvát. -
Plata #59005 Azzal nincs gond.
Ha mész bosst ölni a boss altatás után a csapattal mész azokat is leölni.
Ha a többiek meg is ölik a loot közös. -
gunji #59004 Ami a kaja-eventet illeti, nem tudom, az EA/BW-nél ki volt az az elmebajos, aki kitalálta ezt a hoth-i lárvaagyat, mint hozzávalót. Főleg hétvége mindkét napjára, amikor vagy húszan-harmincan rávetik magukat a hét darab lárvára -
Ritkan szoktam GTN-nel szorakozni, mert a folyamatos sub+secukey es a szezonokban erkezo par ezer CC boven eleg arra, hogy direktben a Cartel marketrol vegyem meg amit akarok, de ma reggel poenbol kiraktam 150misiert (boven aron alul) egy lego nyersanyagot, olyat, amirol azt sem tudtam, hogy van a raktarban es kazuarkent velhetoen sosem lesz ra szuksegem. Kb 2 perc alatt el is vittek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.11.11. 10:43:05 -
Koszonom -
Plata #59001 Új peccs a láthatáron,ez fogadott a steam launcherben.
Players can now test 7.2 content and provide initial feedback in our PTS sub-forums. Note that players will be blocked from experiencing any story content in this upcoming game update to prevent spoilers.
The following content is now available on Public Test Server:
New planet Ruhnuk:
Daily Area
Reputation Track
New World Boss
PvP:
4v4 and 8v8 queues
PvP Rewards Track
PvP Seasonal Vendor
Onderon Palatial Ruins Map (4v4)
New Gearing levels
New class balance changes
UX/UX Updates
Feedback threads for all of the above content can be found on the Star Wars: The Old Republic Forums.
For details on how to access PTS, read here.
Please note that PTS is provided in English only.
Steam PTS
When PTS is available, there will be a new prompt on our storefront page. Clicking the link there will start the process to getting the PTS installed!
-
gunji #59000 Ingyen dekoráció: SWTOR Legacy of the Sith Gallo Promo Item
swtor.com/redeem-code
kód: LotSGallore
Érvényes: november 16-ig
(forrás: reddit)
Szerk: a minimap kiheréléséért viszont nincs bocsánat -
Plata #58999 Újra kellene segítség.
Tegnap megcsináltam 6 season küldit,a starfighterre nem volt időm,ma felmentem kiskarival és nem tudok menni rá.
Cseréltem karit de akkor sem,80-as karinál is ugyanez fogad.
-
Plata #58998 Megint elakadtam valamiben amihez segítséget kérnék.
A legacy-ban a classok között három classnál 1-1 companion rusnya pofája inaktív,vagyis szürke.
Trooper smuggler és agent.
Pontosan mi a zúzmarát kellene csinálnom hogy a maradék 1-1 társ búrája be kerüljön a gyűjteménybe?
Mert annyit látok játékban hogy az összes küldit és dumát le kell vele tolnom.
De hiába húztam fel a haverságot magas szintre,veszett sok ajándékkal,akkor sem akarnak küldit adni vagy dumálni. -
Plata #58997 Jó látni hogy nem csak a STO-ban vannak ezeréves bugok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.05. 11:35:18 -
gunji #58996 Ez egy kb. nyolc-kilenc éves bug -
Plata #58995 Érdekes dolgot vettem észre craftolás közben.
Van olyan karim akinek szándékosan nincs megvéve a magasabb skill,csak 600-ig van neki hogy heti küldihez szükséges vacakhoz könnyen tudjak farmolni grade 10 alapanyagot.
Na már most tegnap sem és ma sem ment vele,ha rákattintok a 600-as gyöjtögető skilljére grade 11 küldit ad fel,ha ki választom manuálisan a grade 10-et akkor nincs crew skill küldetés.
Ez a fejvadász karim hülyesége.
De át logoltam ügynökre mert ő is három gyüjtögető skilles farmer,kellene Grade 11 tech vacak és azt vele szoktam gyűjteni,nála meg be van kattanva és grade 8 termékeket akar csak gyártani.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.05. 10:19:12 -
Plata #58994 Megvan,az 5 és 6 nem volt engedélyezve. -
Plata #58993 Köszönöm,amint feljutok megsasolom.
Előfizető vagyok.
Már jó ideje az Sw ToR megy WoW helyett.
Őszintén szólva sokkal jobban kikapcsol.
-
Fogalmam sincs, elofizetokent minden ui elem elerheto, igy ha megnyitom az editort, ott vannak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #58991 Légyszi világosíts fel hogy lett neked 5-6 skill bar?
Vagyis hogyan kell elő csalogatni.
Gondoltam ennyi év játékkal lett annyi CC-d hogy biztos vettél dobozt.
Nekem is onnan van hogy kaptam jutalomként meg előfizu mellé,plussz telós app.
De akkor majd rámozdulok a kraftolásra,ha jobban leszek.Remélem.
Csak most nincs türelmem a kraftoláshoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.04. 20:52:02 -
Nalam van 5-6. is, csak az mar annyi gomb, hogy nem hasznalom.
Boxot sosem vettem, ami jott az ajandekba vagy promokent jott, nem fogok CC-t kolteni (se mas fizetoeszkozt) loot boxra. Ami kell, azt megveszem a Cartel marketrol ha akcios, de evek ota kvazi ugyanazokat a skineket hasznalom, ritka ami uj es tetszik. Az elmult 2 evben talan csak a Malgus szettet vettem meg, meg a Ruthless Opressor szettet, illetve a gunneremnek a BR-4 Vigilancer skint, a tobbi felejtos. -
Plata #58989 Időközben újabb kérdés merült fel.
Négy quickbar-om van,lehet ennél több?
Néztem videót erről a főzős küldiről,a challange még mindig nem megy.
A videóban mintha több lett volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.04. 18:40:57 -
Plata #58988 Időközben újabb kérdés jutott eszembe.
Ládákhoz kapcsolódik.
Néztem a cartel marketben a 30 ládás csomagot.
Na már most szerinted érdemes egy olyanra összegyűjtögetni a CC-t és megvenni?
Nem pénzkeresésre,saját kariknak örülnék pár dolognak,egy két armor szett is tetszik,plusz a random potyogó berendezési tárgyak is jól jönnének.
Vagy keressek pénzt kraftolással és vegyem meg a kívánt armor szettet GTN-ről?
Mekkora esélye van neki hogy abból jó cucc is esik?
Vagy ugyanolyan vackok potyognak belőle mint a season reward ládából? -
Plata #58987 Hát egyik sem ér sokat,vagyis kb semmit,de nem is kell.
Szóval kipróbálom.
Köszi.