60844
  • Plata
    Coruscanton is van.
  • gunji
    Nem szükséges másik karakterrel unlockolni a "Dark Tidings"-küldetést, működik anélkül is.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak kilestem egy másik játékost a Hothon, hogy hova megy: s eléggé eldugták a panelt egy nagy láda és egy cső mögé. Szóval működik, s elvileg elég egy kocsmában randalírozni 20-szor, nem kell mindegyik felsoroltba elmenni.

Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.09.20. 21:56:22
  • PiszkosFred
    Ha megcsinaltad a kuldetest, unlockold, jaja
  • gunji
    Igen, az egyik coruscanti csehóban, az megvan, csak másik karakterrel. Lehet, hogy az a baj? Másik karakterrel nem is lehet megcsinálni? Vagy azzal is ki kell venni a küldetést? (collectionben 50CC a legacy unlock)
  • Plata
    Az első küldetés indítja.Amit a season ad.
  • gunji
    Igen, nekem is ez a gondom, hogy nem tudom, hogy kell elindítani. Egyik karakterem még ott volt az Aurek-bázison Hothon, gondoltam megcsinálom, csak nem találtam meg a panelt, ami egérdroiddá változtat. S tegnap máshol sem találtam infót rá a neten (fórum, youtube).
    Szerk: végre valaki csinált hozzá topikot a swtor.com-on, hátha ott valaki rájön :) link
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.09.20. 12:23:33
  • Plata
    Nem,vicces.
    Nekem küldetés miatt kelett csinálni nem season miatt,később vettem észre hogy beszámolta season küldibe.
    Küldi után láttam hogy 9/20 a season egeres bohóckodás.
    Küldetésen kívül nem is tudom hogy kell elindítani.
    De egy tökéletesen egyszerű és röhej könnyű minigame,annyi hogy szivatni kell a vendégeket.
    Megijeszteni vagy sokkolni esetleg felgyújtani a kukát. :D
    Jah és nincs lebukás vagy semmi veszély,küldi közben olyan laza hülyéskedés volt hogy csak na.
    Szóval abszolút vicces és tök laza küldi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.20. 11:31:08
  • PiszkosFred
    Tegnap beraktam a kovetesek koze, az lesz az egyik heti, de meg nem kezdtem bele. Maceras?
  • gunji
    Megcsinálta valaki a Galactic Season e heti mouse droidos ijesztgetős küldetését?
  • gunji
    Hát igen, a zongoracipelők átka :(

Ma vettem észre, hogy GS5-ben is van repu :( Ahhoz van a 'dark spore', csak hát az se esik pluszban.
    S hiába lehet már 11 heti küldetésből választani (a 7-t), ha olyanok is: csináljunk négy op-ot (talán ha lehetne szólózni), két flashpointot (eddig elég volt egy), két weekly-t, nyolc bolygó küldit vagy 15 kasztra szabott küldit, meg sorolhatnám.
    És közben még kéne húzni a sztorit (szerettem volna aug 20-ra eljutni Makeb végére, most épp Ilumnál járok), az új patch meg elszabta az overlay térképet (ha bekapcsolom a teljes térképet, átváltok a kisebb terület térképére, akkor átvált arra az overlay térkép is; de ha kilépek a térképből, akkor az overlay visszakapcsol a teljes térképre), meg mást is.

A Galactic Starfighter-résszel sajna nem játszok, nekem béna/én vagyok az hozzá.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.09.17. 22:25:49
  • Plata
    Heti küldi lenne hogy toljak le 2 heroic űr küldit.
    De nekem hiába van 7-es szintű gear a hajómon,nem ér kutyagumit sem úgy szétkapnak mint foxi a lábtörlőt.
    Van ezekre valami spéci taktika?
  • Plata
    Ma reggel felmentem hogy a tegnapi napi küldiket le toljam,ugye még déelőtt meg lehet csinálni.
    Három heti küldi kész és a napi küldi.de coruscanton irdatlan lag volt.
    Még 10 napig van előfizum addig próbálom megcsinálni a küldiket.
    Nem tudom meg hosszabbítom-e,van aktív WoW előfizum is és jelenleg két játékot nem tudok aktívan tolni,úgyis minden este halott fáradt vagyok,melóban alig tudok lógni mert hajtás van.Max reggelente korán tudok kicsit játszani.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.14. 08:09:05
  • gunji
    Meghosszabbodott a szerverleállás bizonytalan ideig (no ETA) :|
  • gunji
    Holnapra 7.3.1a patch notes: link

A legfontosabbak szerintem:
    - All mission items from the Galactic Season track are now Bound to Legacy (previously Bound to Character)
    - All Galactic Season 5 Mission items have been added to Collections
    Azaz a GS5 küldiket nem kell megvenni a vendortól, ha másik karakterrel is meg akarjuk őket csinálni. Ha így lesz, akkor azt hiszem, megérte várni kicsit :]
  • Plata
    Ma a sorcim be bugolt.
    Harc közben hívott be Fp és rajtam maradtak a legacy képességek,csak az első boss előtt tűnt el.
  • Plata
    Hát úgy hogy van magyar nyelv is.

Fura ruha azért van a karimon mert épp virágot szedek,és ha szakmázol a karid automatikusan átöltözik szakmás ruhába. XD
    Szóval fura kalap meg füves kosár és töbi hülyeség alapból nincs rajta.
    Ez a kari kb egy hetes,csak most dől az xp mint állat és már maxos szintű.
    Újra kezdtem egy másik szerveren,eddig magyar mentes szerón játszottam,most átmentem arathira,de nem hülyültem meg hogy 30 valahány karit pénzért költöztessek át,inkább kezdtem párat.Öszvissz öt allis van most.
    De kiskarit húzni nagyon fun,a magyar szövegekben néhol olyan poén dolgok vannak,például olyan csúnyán beszélő NPc hogy a pofám leszakad. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.09. 16:14:08
  • hawkie22
    Mi az, hogy a WoW magyar lett? Legalább 1 éve nem követem már ott a dolgokat, már a WoW HC is meglepetésként ért.
  • PiszkosFred
    Vagy az uj ceg, aki viszi tovabb egy ideig meg a jatekot tenyleg jatszik is vele :)

Megyek megnezem, lehet a rakhgul spawnt is javitottak a Tarisi heroicban es nem kell varni ra 5-10 perceket?
  • gunji
    Lehet, hogy a support csoport csak most jutott el a 11 évvel ezelőtti levelekhez. ;)
  • PiszkosFred
    WoW, a Face of Merchant dailyhoz beraktak meg vagy extra 4-5 groupot, hogy konnyebb legyen a kulcsot megszerezni es/vagy a bonusz feladatot megcsinalni. Nem siettek el :D
  • Alanw
    Bioware leépités cikk
  • Plata
    Hát én lehet ezt most ki hagyom.
    Szeptember végén úgyis le jár az előfizetésem,a héten nem is csináltam semmit,a múlthéten toltam még conquestet de a héten már nem volt rá időm sem meg kedvem sem.
    Igazából most hogy a WoW magyar lett megint vissza csábultam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.02. 17:04:04
  • Orbancapitan
    amúgy csak én érzem szivásnak h a sztoriért is farmolni kell?
  • gunji
    *Jön :)
  • gunji
    Jó a Galactic Season 5 : link

(Az első hét kezdetét szeptember 6-ra, szerdára írják, de továbbra is keddenként lesz a váltás - ha csak el nem gépelték.
    És végig kellene olvasnom a hírt, hogy a régi seasonös repukkal mi lesz.)
    A lothali cica láttán le kéne cserélni az engine-t, de azért jöhet bármikor! :]
  • Plata
    Az nem volna baj,de a legtöbb karim csak alapsztorit vagy azt sem tolta le.
  • PiszkosFred
    Pedig a legjobb healer (csak sokat dumal)
  • Plata
    Hát akkor az cumi,nem fogok ennyi karival belekezdeni a fejezetekbe.
  • gunji
    Kicsit spoileres, akinek nincs Shroud of Memory ;)
    Ahogy én értelmeztem a fórumokon írtakat: maga a küldetés a megvétele után account (vagy legacy) wide - tehát elég egyszer megvenni, de a küldetésben nem szabad megölni zoomot, mert az adja a többi karakternek az alertet (ha eljutunk a Chapter 9-ig) és akkor az alertet és a küldetést minden karakterrel meg kell csinálni.

Kicsit olyannak tűnik, mint a STO-ban a nagy event hajójutalma. Azt írják rá devék kicsit átverősen, hogy account wide, miközben csak a bontatlan dobozt lehet mozgatni a karakterek között, felbontva 'bound to char' és nem vehető fel másik karakterrel. :(
  • Plata
    Nincs kollekcióban.Nyoma sincs sajna.
  • gunji
    Ha Collection-ben vannak, akkor gondolom, hogy lehet (mint a kristályokat, rucit, stb.)

És ami fontos: 08.30-án teszik át AWS-re a Darth Malgus és Tulak Hord szervert!
    Link: https://forums.swtor.com/topic/930891-darth-malgus-and-tulak-hord-servers-moving-to-the-cloud/
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.08.25. 22:50:21
  • Plata
    Köszi a tippet,be vált.
    De bugok így is voltak.
    Még az első nagy droid után van 4 opcionális konzol,majdnem meg lettek,a negyedik felé futottam amikor megtámadtak és ahogy a droid elrántott magához átestem a padlón a víz alá. XD
    Minden karival egyenként le kellene tolnom a küldetést?
    Vagy lehet valahogy unlockolni a társakat legacyra?
  • Plata
    Köszi,kipróbálom majd.
  • gunji
    Itt https://forums.swtor.com/topic/831178-shroud-of-memory-z0-0m-not-joining/ írnak egy ilyet alulról a harmadik posztban:
    - ha elindítod a legutolsó fejezetet, a KOTET Chapter 9-t, akkor az lezárja a megnyitott korábbi chaptereket és kiüti a HK-s küldetést a Mission Logból
    - ezután indítod a HK-s küldit, ami lezárja/el-cancel-eli a Chapter 9-t
  • Plata
    De van egy nyitva,de nem tudom eldobni.Chapter 12.pár hónapja véletlen elindítottam és nem tudom eldobni.
  • gunji
    Nincs valamelyik másik KOTET/KOTFE chapter megnyitva? Azt írják több helyütt, hogy ilyenkor blokkolódhat a companion.
    (Nekem nincs meg, nem tudom kipróbálni.)
  • Plata
    Az én problémámra nincs ötleted?
  • gunji
    Az e heti login reward előfizusoknak egy Galactic Season Token. Érdemes lehet figyelni, ha már van 15 a GS4-ből, nehogy túlcsorduljunk ;)
  • Plata
    Tudnátok nekem segíteni?
    Elakadtam.
    Shroud of memory chaptert nem tudom megcsinálni,megvettem és elindítottam sorcival,de totál bugos.
    A társ akit kapnék hogy gyógyítson egyszerűen eltűnik.Az átvezető videók után nincs sehol,le hívni sem tudom.
    Egyedül meg lehetetlen a harc,főleg hogy a hely tele van bugos robottal.
    Mikor megyünk át a barangon és jönnek a robot csapatok egyik másik bugos,összevissza ugrálnak és ha én lövöm evade,de ők sebeznek folyamatosan.
    Hiába unlockoltam a küdiket accountra,másik karival nem tudom elkezdeni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.08.23. 23:35:50
  • gunji
    Eléggé beszopatott Corellián a Travel Advisory, elég átverős, nem engedte a mellékküldetéseket befejezni. Szuper :SSSS

Amúgy is pipa vagyok a játékra, mert csak ezen a karakteren 49 emperor zsetonom van, de mit csináljak vele? Helyette eshetett volna pár repus fabatka. Most kevésbé érdekel a kaszinó, a másik karakter is csinált a pár emperor zsetonjából 590 kingpin/kék zsetont :D /o\