Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem emlékszem rá hogy pénzbe került volna.
Arra igen hogy régen 60 majd 15 perc volt a cd rajta.
Állítólag van most is valami steam-es glitch amivel milliárdokat lehet keresni.
Bár hogy miért kell hozzá steam-es fiók nem tudom.
Igazából nem kockáztatnám meg az accom elvesztését egy ilyen hülyeség miatt.
Ha kell keresek én magamtól is rendesen pénzt.
Bár lusta vagyok rá az fix. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.01. 11:45:50
A redditen vad számolgatás kezdődött a játékban töltött időről. Annyira nem vittem túlzásba: olyan 4000 óra felett lehetek. Kíváncsi lennék, hogy az expertek hol járhatnak 😄
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Még kell 31 küldetés az utolsó öcsihez és ennyi.
Kétszáz darab enginering bizgentyűt váltottam be a flottán 4 engi bizgenytyűre amiből vettem egy szobát a guild flagship-en.
Csak épp hiába,mert ez nem nyitott meg új perk slotot,mivel sosem voltam igazán guildban,így nem is tudom hogy merre kéne építenem a guildon a szobákat hogy perkhez jussak,meg nem is találtam jó útmutatót.De legaláb egy év alatt egy szobára össze szedtem az alapanyagot. 😄 Még 10+ év és kész.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.30. 15:58:29
Retail való inkább nekem,bár ez a sárkány izében sokminden kínai,de én egyedül játszom.Már vagy hét éve.
WoW classic annó jó volt,de nem egyedül hanem sok baráttal.Úgy nagyon jó volt.
Viccen kívül, toltam néhány hónap WoW Classic-ot és hát "megrontott" elég rendesen. Én nagyon élveztem, hogy a szintezés is hangsúlyos része a játéknak és nem tolhatsz ki mindent csak úgy a fél kisujjadból, mindent fel kell fedezni, mindenért meg kell küzdeni. A nem hivatalosan kinevezett HC szerón meg külön élmény volt, hogy pl. az első named mob-nál hosszú tömött libasorban várta mindenki, hogy végre sorra kerüljön és ölhessen, annyian voltak. Itt meg ha az ember nagyon 'klasszikolni' szeretne, legfeljebb annyit tud csinálni, hogy aludni küldi az összes companion-ját.
Naneee.
A kedvenc karimat elveszteni?
Mit gondósz mé van vagy 50 karim?
Mert nem tudom őket törölni.
Na jó csak huszonvalahány van,fejbű nem tom pontosan.
WoW-ban asszem 46 STO-ban 48. XD
Tudom, ez nem az a játék...
Utoljára szerkesztette: zolesz76, 2023.05.30. 09:03:00
Persze, az egész csak április 1-i tréfa volt, de annak jó 😊
Késő ősszel szoktak jönni a kiegek (8.0), addig tuti beleférne még egy vagy kettő 7.x-es.
És a 7.3 az utolsó hetes peccs és jön majd új kieg?
Vagy lesz még pár peccs?
Még jön majd 2 darab instant 50-es item is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.28. 20:50:09
Azt számolgatták a napokban, hogy akár egy-két héten belül jöhet a v7.3 patch.
Én Fen Zeil-t nem tudtam felhúznu 50-re. Vagy kevesebbet érnek a régi neki szóló giftek, vagy elkevertem párat közülük. 😞
Még is hogy fog gearelődni az aki nem tud járni op-ra?
Kész vagyok majdnem a szezonnal,97.5 szinten járok.
Az új társat kimaxoltam,sztoriját le toltam így elérhetővé vált altoknak a társ szintjét felhúzó item.
A legdrágább 550 ezer kreditbe kerül,13 darab kell belőle hogy 50-es legyen a társunk.
Kicsit nem felhőtlen a mosolyom, lol 😊 vagy 😞
Igaz, pár hete az ingame chaten beszéltek róla, hogy nem éri meg a conquest geart upgradelgetni, mert amúgy is rossz az a gear. Szerintem, aki kevésbé ér rá vagy szeret op-ra járni, vagy inkább a szóló játékot preferálja, annak nagyon jó kis és erős alternatíva.
Link.
A cikk végén ugyanis ez van:
"FRISSÍTÉS: Cikkünk megjelenése után jutott tudomásunkra, hogy az Embracer Group legfrissebb, május 24-i negyedéves pénzügyi jelentése szerint továbbra is tervben a KotOR Remake. A jelentés 11. oldalán található a készülő, fejlesztés alatt álló játékok listájában. Eszerint a svéd médiaholding továbbra is tervezi kiadni a szoftvert PS5-re és PC-re. Megjelenési dátum nincs."
33 megát tölt le de 6 gigát ír át.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hogy a pibe nem vettem észre a legacy bankos dolgot.
Már egy rakás karival végig halgattam az ökrök süket rizsáját mert mindegyik karival megcsináltam a küldiket.
Csak egy karival kellett volna és tele pakolni legacy bankot.
Bár a legacy bankban uralkodó őskáosz miatt nem lett volna egyszerű. XD
Kár hogy nem lehet tovább bővíteni a legacy bankot.
Meg mutatom hogy néz ki az a fül ami rendbe van tartva,a többit nem merem mert az ősrobbanásnál is nagyobb rend volt mint most nálam a bankban. XD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.11. 17:21:38
Egy darab eleg, azzal elerheto minden. Majd a vasarlasnal figyelj a filterre, pl dps karakterrel at kell valtani felul a listazando cuccokat, hogy tankos (+shield, +def, +abs) modokat is tudj venni. Lasd az #59307 -es kommentemet, most csinaltam meg en is, nem olyan regen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.05.11. 15:56:23
Köszi a válaszokat amúgy!!!
R4 -ben még nem voltam, az a következő terv, meglátjuk mi lesz. Guild sokat segít, mi elég sűrűn megyünk egyébként is opsra meg mm fpkre. Opsnál sajnos a story módokat favorizálják én szeretnék bonyolítani, de mivel elég véges az időm, az sem baj ha nem lesz Nim op.
Másikba (op/r4) most nem kezdenék, inkább megvárnám a v8-at ősszel/télen (ha tényleg jön). Addig inkább sztorizgatok (van két act1-es birodalmim 😊
10,5 év után csak 3/8 completed 😞
Ez egy nagyon link.
R4 gírt lenne jó még szerezni,de az nagyon izé.

De ha már jedi knight,én sosem szerettem a jedi knight karit,alig tudtam végig vinni a sztoriját a legendary státuszhoz,kész kínszenvedés volt és útáltam.
Erre most meg szeretem a jedi knight-ot,mi a túró történt?
Ennyire megváltozott az évek alatt?

Egészen élvezem vele a harcot.Nem épp egy sith sorci,de szórakoztató.
Mellesleg amilyen gonosz a képe olyan jó. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.05. 18:40:56
Ez gyenge felszerelés? 80-as Shadownak?
A szett fp-ből van teljes egészében
https://files.fm/u/6s627gj7k
Na és egetrengetően kicseszett sokat pofáznaaaaaak.
Őszintén a sok vaker miatt szeretném őket néha fénykarddal szaporítani. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.06. 09:32:23
Illetve, kezdj bele a daily es weekly conquestek csinalasaba, mert elofizetokent nem csak a f2p, hanem a premium jutalmakat is megkapod (also sor), es 4 het alatt ossze lehet hozni jo par szintet az swtor fele "battle passban".
Ha végig akarod tolni a sztorit az jó pár hétig le köt.
Kotet/Kotfe elég jó,jedi under siege már kicsi jaj mamám,ruhnuk az olyan hogy távozz tőlem sántán. XD
Vagyis a ruhnuk sztori jó,de az utána lévő repuzás,az nekem b+ kategória.
Kotet mekkora poén már nem erőhasználóval,azt a sztorit jedi vagy sith karira írták,halál poén vele trooperrel menni.
A karim csak les mint rozi a moziban hogy mi a bánatot is akar tőle az a perverz szellem. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.05. 11:12:58