Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit nem felhőtlen a mosolyom, lol 😊 vagy 😞
Igaz, pár hete az ingame chaten beszéltek róla, hogy nem éri meg a conquest geart upgradelgetni, mert amúgy is rossz az a gear. Szerintem, aki kevésbé ér rá vagy szeret op-ra járni, vagy inkább a szóló játékot preferálja, annak nagyon jó kis és erős alternatíva.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Link.
A cikk végén ugyanis ez van:
"FRISSÍTÉS: Cikkünk megjelenése után jutott tudomásunkra, hogy az Embracer Group legfrissebb, május 24-i negyedéves pénzügyi jelentése szerint továbbra is tervben a KotOR Remake. A jelentés 11. oldalán található a készülő, fejlesztés alatt álló játékok listájában. Eszerint a svéd médiaholding továbbra is tervezi kiadni a szoftvert PS5-re és PC-re. Megjelenési dátum nincs."
33 megát tölt le de 6 gigát ír át.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hogy a pibe nem vettem észre a legacy bankos dolgot.
Már egy rakás karival végig halgattam az ökrök süket rizsáját mert mindegyik karival megcsináltam a küldiket.
Csak egy karival kellett volna és tele pakolni legacy bankot.
Bár a legacy bankban uralkodó őskáosz miatt nem lett volna egyszerű. XD
Kár hogy nem lehet tovább bővíteni a legacy bankot.
Meg mutatom hogy néz ki az a fül ami rendbe van tartva,a többit nem merem mert az ősrobbanásnál is nagyobb rend volt mint most nálam a bankban. XD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.11. 17:21:38
Egy darab eleg, azzal elerheto minden. Majd a vasarlasnal figyelj a filterre, pl dps karakterrel at kell valtani felul a listazando cuccokat, hogy tankos (+shield, +def, +abs) modokat is tudj venni. Lasd az #59307 -es kommentemet, most csinaltam meg en is, nem olyan regen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.05.11. 15:56:23
Köszi a válaszokat amúgy!!!
R4 -ben még nem voltam, az a következő terv, meglátjuk mi lesz. Guild sokat segít, mi elég sűrűn megyünk egyébként is opsra meg mm fpkre. Opsnál sajnos a story módokat favorizálják én szeretnék bonyolítani, de mivel elég véges az időm, az sem baj ha nem lesz Nim op.
Másikba (op/r4) most nem kezdenék, inkább megvárnám a v8-at ősszel/télen (ha tényleg jön). Addig inkább sztorizgatok (van két act1-es birodalmim 😊
10,5 év után csak 3/8 completed 😞
Ez egy nagyon link.
R4 gírt lenne jó még szerezni,de az nagyon izé.

De ha már jedi knight,én sosem szerettem a jedi knight karit,alig tudtam végig vinni a sztoriját a legendary státuszhoz,kész kínszenvedés volt és útáltam.
Erre most meg szeretem a jedi knight-ot,mi a túró történt?
Ennyire megváltozott az évek alatt?

Egészen élvezem vele a harcot.Nem épp egy sith sorci,de szórakoztató.
Mellesleg amilyen gonosz a képe olyan jó. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.05. 18:40:56
Ez gyenge felszerelés? 80-as Shadownak?
A szett fp-ből van teljes egészében
https://files.fm/u/6s627gj7k
Na és egetrengetően kicseszett sokat pofáznaaaaaak.
Őszintén a sok vaker miatt szeretném őket néha fénykarddal szaporítani. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.06. 09:32:23
Illetve, kezdj bele a daily es weekly conquestek csinalasaba, mert elofizetokent nem csak a f2p, hanem a premium jutalmakat is megkapod (also sor), es 4 het alatt ossze lehet hozni jo par szintet az swtor fele "battle passban".
Ha végig akarod tolni a sztorit az jó pár hétig le köt.
Kotet/Kotfe elég jó,jedi under siege már kicsi jaj mamám,ruhnuk az olyan hogy távozz tőlem sántán. XD
Vagyis a ruhnuk sztori jó,de az utána lévő repuzás,az nekem b+ kategória.
Kotet mekkora poén már nem erőhasználóval,azt a sztorit jedi vagy sith karira írták,halál poén vele trooperrel menni.
A karim csak les mint rozi a moziban hogy mi a bánatot is akar tőle az a perverz szellem. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.05. 11:12:58
Köztársasági jedi-be oltott sith.
Neki nincs másodlagos combat style,mert így szeretem ahogy van.

Köztársasági trooper-fejvadász.

Neki már van két spec.De épp sztorit tolom vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.05. 10:44:16
Fejvadász kari trooper skillekkel,vagy fejvadász csempész skillekkel.
A sztorija fejvadász képességei csempészek.
Az én kedvenc karakterem egy Sith pureblood Jedi knight eredettel rendelkező sith sorceress.
Vagyis van egy végtelenül jó sith karakterem köztársasági oldalon.
Az elején nagyon sok vicces bugot produkált. 😄
Csomó dolognál kaptam meg azt hogy nem használhatom mert republic only. Még volt oylan si hogy jedi knight sztori területre alig jutottam be,mert a játék sith-nek vett. 😄
Viszont a republic és imperial jutalmat is tudtam unlockolni. XD
Egyébként ha veszel a játékban boostert az szerintem mindenképp 75-ös szintre húz,akár pref vagy akár sub.Legalább is gondolom.
Én még prefként húztam egy karit 70-re vagy 75-re? Tavaly előtt.Kicsit rég volt így nem avgyok benne biztos mennyi volt a max szintem,épp behalt a sub-om és bugos volt az accom nem is tudtam újra előfizetni.Csak azóta megy a sub mióta újra enged venni gamecardot steam-en.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.05. 10:09:33
Sub vagyok,és ha nem votlam sub akkor pref.
Előfizetéshez az összes kieg jár alapból,szóval max szintig mehetsz,na és lehet dupla spec-es karid.
Meg elcserélt karid. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.05. 09:43:07
De ha eljársz FP-re akkor FP majd flashpoint geart fog dobni,a heti FP küldetés ad egy ládát ami a ruhádhoz képest +2 szintű gear darabot ad,a heti starfighter küdetés is ad,de egy +2 lila gear darabot.
Supplieas részen a gear vendorok mellett van egy pasas,ad egy küldetést hogy várj 1 percet,ha vártál akkor kész a küldetés és ad egy újat,szerezz 100 istentudja mit már,ha elmész FP-re vagy küldetést csinálsz,esetleg heroic-ot tolsz szerzel ilyen vackot,ha a 100 darab megvan és visszamész hozzá vásárolhatsz tőle legendary itemeket.Amiket 334-es szintig növelhetsz.
Ha tudsz angolul esetleg ezt nézd meg.
Vagy ezt nézd át.
Reggeli link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.05. 06:15:26
Alatta FP-re kell menni gear-ért,vagy használsz adapted geart-t amibe veszel szintén vendornál modokat.
Modokat is vendor árulja flottán a supplies részen.
Alt kariknak én 80-as szinten is modokat használok,nagy kari ki farmlja a hozzá való itemet és kicsivel egyből 336-os geart vehetek.
Kedvenc Jedi karimnak Flashpoint gearje van.

A kis jedi karimnak meg tőle kapott cuccokból modolt gear-je.

De a sztorihoz ez is elég.Jelenleg eternal elején tart.Hogy melyik eternal,ne kérdezd,még annyi év utén sem tudom. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.04. 23:00:04
A fura színről jut eszembe, hogy ilyet találtam:

Szerintem jól áll rajta a rózsaszín naci 😄
- aki belép, kap egy zöld BX-23 droid petet
- dupla xp
- collection-ökre 50%-os kedvezmény

Én vótam a tank,lecsaptuk a jedi templom előtti süket izét.
Lootoltuk majd indulunk be az uccsó bosshoz a templomba,erre egy baromi nagy fps drop szerűség,két másodpercre kb atomra belaggolt a játék,majd a jedi templomból az összes tetves ellenség a falakon keresztül nekünk jött. 😮
Elkezdtük őket darálni erre meg némelyik fogta magát harc közben és evade felirattal elhúzott vissza a templomba szintén a falakon keresztül. Mikor mentünk be még némelyik ott pattogott a lépcsőnél.
Legalább is eddig azt láttam csak,rózsaszín vagy egyéb rikító szinűvé válik a kezed tőle.
Olyan majdnem mintha világító rikító szinű kezed lenne.
Lehet sötét barlangban még előnyös is. XD
Nem tudom mikor jön 7.3 és hogy mit hoz,a mostani bolygót nem szeretem,ruhnuk repum nuku.Pedig van pár díszem a házba,de repu kéne hozzá.De olyan szenvedős és szar az a bolygó hogy egyedül felejtős.