60268
  • pajer_csaba
    Faxa. Holnap jönnek anyósomék, ha csak 3 percre leteszem a seggem a gép elé, már megy a morgás... Asszem ennyit a dupla xp-ről. A jövő évet meg aztán végképp kilövi a gyerkőc érkezése januárban - azt mondjuk nem bánom. ☺️

Úgyhogy Boldog Karit meg Boldog Új Évet előre is mindenkinek.
  • gunji
    Dupla xp hét van jövő keddig (12.27-ig).
    50%-kal olcsóbban lehet pet-eket és companion-okat venni CM-ben szintén jövő keddig (12.27-ig).
    50%-kal olcsóbban lehet collection-ben másolhatóvá tenni a cuccokat (01.01-ig). Pl. PH4-LNX is csak 75 CC-ért lesz acc wide.
    A két főbolygó stronghold-ja 11 kreditért vehető meg (a következő patchig).
  • Plata
    Na azt hiszem én passzolom az új bolygón a repuzást,nagyon nem jönnek be.Legtöbb küldetés csak az időhúzásról szól,egy nagy rohadt labirintus az egész,minden küldiben végig kell járni a fél pályát,na és persze mindenhol rengeteg ellenség akik mellett véletlen sem lehet elmenni,rohadtul fárasztó egy küdletés miatt leölni vagy 200 dilinyós mandot.
  • Plata
    Tényleg találkoztam egy vörös robival.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.15. 10:51:29
  • Plata
    Nekem szerencsére ki maradt.
    De mi az hogy már a megölt ellenségből eső cuccokhoz is repu kell?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.15. 02:31:56
  • gunji
    Mikor már belépnék... server is unavailable. Nézem redditen, swtor-fórumot... semmi infó.
    Csak az idióta twitteren van infó: egy órás leállás kezdődött pont most pvp progress bar bugjának javítása miatt. De miért pont a twitteren kommunikálnak, ahol az olvasáshoz is regisztrálni kell?
  • Plata
    Elértem a lökött robinál a max haverságot.
    Így tudok venni kiskarival neki vendornál itemet hogy elérjem vele is a max haveri szintet.
    De a robihoz való ajándékok 100 ezerrel többe kerülnek mint az előző szezonos társ ajándékai.
  • gunji
    Húha, majd rá kell keresnem az újdonságokra, meg hogy van-e valami más is, de legutóbb (tavalyelőtt) két dolgot csináltam:
    - vuki ölelgetés: Nar Shaddaa-n a promenádon van 13 vuki, közülük 10-t kell megölelni naponta, nagyjából egy kör mentén vannak, így könnyen végig lehet szaladni rajtuk naponta és ott hagyni a karaktert másnapra, hamar megvan több karakterrel is
    - közben lehet mindenre hógolyókat dobálni, különös tekintettel a vörös címkés enemy droidokra, a hógolyózás amúgy működik küldetések közben is, ami jó poén játék közben.
    Más hirtelen nem jut eszembe.
    Patch notes: link

A kisvonat a flottán a Coruscant-i lifttől balra a kanyarban van (és a Cartel Bazaar liftjétől jobbra is egy). Kép spoilerben:
  • Plata
    Jut eszembe,tudnál adni pár tippet az eventhez?
    Valamikor eszement régen megszereztem a mikulás szánt.
    De sok éve nem foglalkoztam az eventtel.
    STO WoW és WoT event inkább le foglalt.
    De jelenleg nincs WoW előfizum,ami hiányzik is,de evvan,WoT-ban csalódtam nagyot így most hanyagolom.STO event meg olyan egyszerű lett hogy napi 5 perc elég rá.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.13. 21:52:46
  • Plata
    Köszi,akkor ki várok hátha,régen láttam le árazva,de hülye voltam és elfelejtettem megvenni.
    Gondolkoztam hogy megvegyem-e vagy gyűjtsek még CC-t egy 30 ládás csomagra.
    Na és el is felejtettem szépen a dolgot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.13. 21:49:46
  • Plata
    Milyen vasút merre miért és hol?
    Eddig én drogoztam GTA-ban de nem lehet hogy te szívtál sokat?
    GTA-ban is ma jött ki az új drogos dlc.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.13. 21:46:17
  • gunji
    No szóval elindult a v7.2 sok új design-változtatással: kinek a pap, kinek a paplan. Mindenesetre gyorsan átkonfigoltam a jobb alsó új panelt, meg visszatettem a térképet az M-re.
    Az egyik kanyarban láttam egy minivasutat. Az kéne, nagyon kéne drágaszááág
    Meg menjünk gyorsan ölelgetni vukikat, olyan magányosak

A HK-55 chapteren nincs kedvezmény, én várnék még egy hetet, hátha. Ha akkor se, akkor legalább karácsonyra meglepheti magát az ember vele (ha jól számolom, olyan 10 ezer hufra jön ki).
  • gunji
    Szerintem sem éri meg a teljes árat, bár nekem nincs meg és nem is ismerem a történetet.
    Én megvárnám a Life Day Eventet, akkor szoktak lenni leértékelések. S mintha azt olvastam volna, hogy elindul az új kieg, s utána valamikor kezdődik az is.
    Szerk: jah, most olvasom, hogy már elkezdődött:
    - 12.13-01.10 Life Day
    - 12.20-12.27 Double XP (tarthatna harmadikáig)
  • PiszkosFred
    Hat, hogy megeri vagy nem, inkabb nem. Marmint Z0OM az egyik kedvenc companionom es ot viszem mindig healerkent, de kozel 4000 CC-ert nem hiszem, hogy megeri egy 50 perces sztori (bar elsore vicces, az teny). En megkaptam anno elofizetoi jutalomkent, de ha nem lenne meg, nem hiszem, hogy fizetnek erte annyit. Akciosan nem lattam meg, de nem is nagyon figyeltem, esetleg 50%-osan 1900-ert mar lehet erdemes.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.12.13. 11:26:40
  • Plata
    Szerintetek lesz le árazva valaha a HK-55 chapter?
    Vagy ne várjak rá és megéri ennyiért is?
  • Plata
  • Plata
    Valamit csinálhatnának a starfighterrel,szerintem bugos vagy nem is tudom minek nevezzem.
    Ugye a heti feladat a starfighter,jelentkeztem be hívott és visszadobott a flottára.
    Semmit nem írta ki csak behívott töltött és a flottán voltam újra,jelentkezni is lehetett volna újra,de mivel épp ziost boss-ra kerestek embert elmentem oda,csak hogy míg várakoztam a csapat elkészüljön ki akartam venni egy itemet a collections-ból,csak hogy a collectionsból minden eltűnt.Sőt a cartel market is üres volt.
    Miután le vertük a boss-t és vissza mentem a flottára megnéztem újra,üres volt collections,relogoltam és megjavult,de miután újra jelentkeztem starfighterre megint üres lett.Ott van az összes oldal csak épp hiába lapozok benne,minden üres.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.07. 11:19:38
  • Plata
    Na most Steam is kiírta hogy mik lesznek jövőhéten.

Week 8 (December 6th - December 13th)

Daily
    Influencing the Galaxy Earn 25,000 Personal Conquest Points across your Legacy.

Weekly Complete any 7/10

March Across the Galaxy Earn 200,000 Personal Conquest Points across your Legacy.

True Purpose Defeat enemies across the Galaxy with PH4-LNX as your active Companion.

Playing the G.A.M.E. Turn in G.A.M.E. Analysis Modules to PH4-LNX in your personal ship to earn Reputation with the Gambling Authority and Management Entity.

Liabilities of Quesh Track down and defeat the following high profile targets on Quesh: DS-224 Colossus (Adrenal Valley - Republic), Foreman Telleon (Imperial Mining Control - Empire), Lord Rhexa (Broga's Palace - Republic), Yanu Selke (Three Families Palace Grounds - Empire).

Seat of the Empire Daily Sweep Complete the mission: [WEEKLY] Daily Area: Ziost multiple times or complete [WEEKLY] Daily Area: Yavin and [WEEKLY] The Enemy Within once.

Fielding Loyalty Complete Missions as a Trooper or an Agent Origin.

Legacies of the Force Complete Flashpoints (1 point). Earn bonus progress for completing Depths of Manaan, Assault on Tython, Korriban Incursion, or Secrets of the Enclave (requires content) (4 points). Earn additional bonus progress for defeating their Bonus Bosses (3 points).

Heading the Frontline Complete Unranked Warzone matches. Earn double progress for wins.

Stay On Target Earn Capture, Defensive, and Damage Medals in Galactic Starfighter by capturing and defending objectives or damaging enemies.

Heart of Ruin Defeat Lair Bosses (1 point). Earn bonus progress for defeating the Colossal Monolith on any difficulty (3 points). (Requires a Subscription).
  • gunji
    Érdekes, most gyorsabban lehet szintet lépni, mint korábban. Kár, hogy nem lehet a korábbi Season-öket befejezni (már aki szeretné).
  • Plata
    Tegnap egy óra után amikor élesedett az új napi küldi,elmentem és összeszedtem gyorsan a 25k conquest pontot,a napi küldetés pontjával és a négy napos előfizetésért járó nyolc ponttal meg lett két szint,ki is vettem a jutalmat,abból lett ez a darth malgus armor is,a másik egy decoration box volt.Miután kinyitottam a ládákat és kész volt a napi szezon küldi kikapcsoltam gépet és léptem.
    Este fele mikor újra le tudtam ülni játszani,az volt az első dolgom hogy elmentem dantuinra csinálni a kalóz eventet.
    Heroic küldikkel kezdtem,heroic küldik közben újra meg kaptam a napi szezon küldi teljesítését és meg kaptam a pontot is.

Tegnap egy órakor a 77-es szint harmadánál állt a mutató,napi login jutalommal meg lett a 77 és a 78-as szint harmadánál állt,majd a napi küldivel a 78 is kész lett,este pedig megkaptam még egyet.Így már a 79-es szinten vagyok.
    Na és látszik hogy a mai még nincs meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.03. 15:41:48
  • Plata
    Ma egész jó szettet kaptam a szezon ládából.

Kár hogy van a fején az a csuklya.Sith sorcim csúnyán néz ki csuklyával.
    Még nem vettem ki a dobozt.Még nem tudom mit kezdjek vele.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.02. 13:28:54
  • Plata
    Még mindig nem igazán tudom mire kéne költenem a pontjaim.
    A mostani szezon vendornál fegyverek vannak,de nem tetszenek.
    Az előző szezon dolgaiból meg nem igazán érdekel már semmi,bár a birodalmi lakás nincs meg,azt hiszem a köztársaságit meg vettem előző szezonban.
  • PiszkosFred
    Neha belefutottam en is ebbe a bugba, szerencsere ahogy irtad, csak interfesz bug, nem "veszi el" azt a 2x8-10 pontot a jatek.
  • Plata
    Csináltam is arról képet hogy 2/7-et írt mikor felmentem.

Az eheti küldik könnyűek voltak.
  • Plata
    Egy óra után volt egy kis időm és felugrottam a játékba.
    Mikor felmentem megnyitottam a szezon menüt és az volt írva 2/7 heti küldi kész.
    Gyorsan megcsináltam kettőt,csak leadtam a kockafejnél game tokeneket.Ettől egy napi egy heti kész lett.Akkor meg azt írta ki 3/7 heti kész.Kilogolltam meg vissza és semmi,elmentem corussantra lenyomtam még két hetit de akkor is bugos volt.
    Végül kari csere oldotta meg.
    Negyedik heti is kész már,csak le kellett lépnem és még 3 perc craftolás volt hátra.
  • Plata
    Birodalmi tatuini warrior szett-et akartam be szerezni köztársasági karinak,de meglepetten vettem észre hogy imp karival mind az imp mind a rep szettet meg tudom vásárolni.
  • gunji
    Nekem pont fordítva esett: birodalmi oldalról vittem volna át egy chestet, de az igaz, hogy nagyon régen volt már :)
  • Plata
    Szerintetek mire érdemes költeni a mostani szezonban?
    Már van 11 tokenem.
    De nem nagyon tudom mit kéne venni.A mostani szezonban nincsenek olyan jó dolgok.
  • Plata
    Igen,ezek fixen megmaradnak ha át adod legacy bankban.
    59032-es hozzászólásomban a fejvadász karim trooper armorban van.Birodalmi létére köztársasági jelzés van a vállán.
    Annyi furcsaság volt hogy amíg az unify colors nem volt kipipálva a egyes részei csúnya barnák voltak.Nadrág és a chest.
  • PiszkosFred
    Megneztem, ezekre gondoltam, ezek szinte mindegyike craftolhato synth/armor szakmakkal, vagy megvehetted regebben boundkent a bolygok special goods vendoratol.

Ami valtozas, az az amit te is irtal, hogy ezek fix skinek, nem valtoznak a ket oldal kozott, legalabbis amit neztem, azok ugyanugy neztek ki imp es pub oldalon is (lasd a Coruscanti warrior topjat, ami eddig imp oldalon egy zubbony volt, most ugyanaz)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.11.24. 14:18:36
  • Plata
    Hát nem tudom megvehetők-e máshol.
    De a 7.1 peccsel jött 88 legacy bound gear.Minden bolgyón van 1 vendor aki ad el 1.6 misiért class geart.
    Nézd meg a képemet pár hsz-el visszább az a balmorrai trooper.
    Vagy itt egy link.
    link
    Ha nem jó akkor bocs de mobilról írok és megint nincs nálam az olvasószemüvegem.
  • PiszkosFred
    Melyekre gondolsz? Azokra, amelyek skinje ugyanugy legyarthato craftinggal vagy veheto a planetary arusoktol mar evek ota? Vagy masra?

Minden karakteremnek megvan a kinezete, nem nagyon szoktam varialni oket. Egyetlen egy armort vagy fegyvert sem dobtam el anno, mert tudtam, hogy jon ide is a transmog. Az utobbi 1-2 evben erkezett szettek stilusa nekem mar tul "meh" kategoriaba esnek, maradok a regi klasszikusoknal (kiegeszitve par CM-bol vett darabbal)
  • Plata
    Láttad már az új 7.1-el be jött legacy szetteket?
    Van bennük jó pár szép armor szett és ugyanúgy néz ki rep és imp karin is.
    Azt hiszem 88 új szett van,ha már tudtad akkor bocs.
    Szerintem a rep szettek szebbek,nekem főleg a trooper tetszik,de szép jedi consular és jedi knight is van.
  • PiszkosFred
    > az érdekes az volt, hogy sok craftolható ruhadarab máshogy néz ki a két oldalon.

Ez mar evek ota igy van azoknal a cuccoknal, amelyek az adott oldal stilusahoz kapcsolodnak - jellegzetes jedi vagy sith ruhak pl, vagy imp. agent "egyenruhai". Van egy kapusznis jedi felso, amit nagyon akartam sith karakternek, mert jol nez ki, de nem sikerult osszehozni, mert "odaat" mar egeszen mas designt kapott. Aztan talan egy legacy boundos reputacios vendortol tudtam venni, ami mar nem valtozott, de erre mar nem emlekszem pontosan, idovel letettem rola :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.11.24. 09:17:05
  • Plata
    Kipróbáltam a köztársasági trooper armort birodalmi karin.
    Egész jól néz ki,vicces birodalmi karinak köztársasági armor.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.23. 23:58:51
  • Plata
    Pont ISA közben jutott eszembe amit mondtál,vagyis hogy bizonyos szett a másik oldalon másképp néz ki.
    Néztem az új 1.6 millás szetteket,a balmorrai rep trooper szett nagyon szép és vettem is,de eddig eszembe sem jutott hogy átadhatom legacy bankon keresztül imp karinak,már pedig a cucc legacy wide.
    De ma ha feljutok megint kipróbálom hogy néz ki imp karin.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.23. 19:14:57
  • Plata
    Jah,szokás szerint vak vagyoook.
    Köszi a tippet.
    Azt gondoltam talán itt is van privát trade cset.
    Mint STO-ban.
    Csak remélhetőleg az admin itt nem egy hisztis idióta.
    STO trade cseten néha jó hecc látni amikor cset mindenható ura balhézik.
    Szinte sosem írok oda,csak ha kell valami nagyon,ki tudja mire ugrik az admin.
    Egyébként boxos szettet vennék.
    Láttam GTN-en 500 misiért és milliárdért,de lusta voltam pénzt keresni,most lenne ennyi,de nem találok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.23. 18:33:11
  • gunji
    A GTN közös. Anno régen teszteltem, az érdekes az volt, hogy sok craftolható ruhadarab máshogy néz ki a két oldalon. Azt nem tudom, változott-e ez.
    A chatbox bal alsó sarkában levő szövegbuborékra kattintasz, megjelenik egy lista a rendelkezésre álló csatornákról. A /trade vagy /2-vel tudsz átváltani rá. Vissza a general-ra a /general-lal vagy /1-gyel. Hasonlóan a többiek esetén is.
  • Plata
    Sw ToR-ban van külön trade cset vagy valami hasonló?
    Tegnap eladtam vagy 20 gezemicét és a sok vadkecske megvette 100 misi feletti áron is,így most lett egy kis pénzem,szeretnék venni egy armor szettet.
    De GTN-en nem látok,max darabjait,úgy meg nem akarom meg venni,mert szerintem sosem lesz meg az egész amilyen mázlim van.
    Másik kérdés hogy a játékban Rep és Imp oldal külön van GTN-en vagy az közös?
    Vagy esetleg tudtok valakit aki adna el ruha szetteket?
    Na és kb mennyiért adják ezeket azt lehet tudni?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.23. 17:15:49
  • Plata
    Nem tudom melyik része,talán Sw ToR-ban csupa hordás játékos van?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.21. 16:45:27