Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
egyáltalán melyik cégrõl beszélsz ? ne haragudj de már megint nehezen követhetõ hogy mirõl is írsz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nos nem tudom miért nagy cég ez nem néztem utána?

Torzonborz
"kis cég "

?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Egyetértek veled Tommy mint általában 😊 De most próbáltam objektíven nézni ez könnyen megy elvileg nekem. Emlékszem mikor az elsõ videot láttam a harcról több mint 1 éve, a GW-rõl még nevettem egy kicsit. Most 3 hónapja már nem pedig a Bugyuta panda benne volt, még se. Pár hete láttam a videot ahol a tereptárgyak is robbantak sérültek, ez új lesz és szintén nem nevettem meg még pár érdekesség ami még a soloként is durva lenne.. Ok ez a látvány, az ott van. De aztán elolvastam descriptiont amit reklámoztak a topicba és hát ez komoly kis felületet, karakterfejlesztést kap. Ez pont megint. De nem érdemes folytatni. Magam részérõl kihagyós. De szerintem legfeljebb az lesz a probléma hogy nem tudom képes lesz e ez a kis cég megbirkózni azzal a tömeggel aki várja ezt a játékot. Bírják e majd a szerverek, meg egyebek mert ezzel is lehet bukni. Ezt nem tudom. Legalábbis én így látom.

Azaz,vétek lenne otthagyni,legjobb😊<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ugyanmár ezt te se gondolod komolyan,nem egy nagy durranás lesz az nekem elhiheted😊
Vagy legalábbis kis ideig.Aztán szépen elhozza a népet egy Swtor a f2p modellel egy Conan a Cross szerverrel új f2p-vel és a többi na meg a jövõre megjelenõ TES Online igen TESO na az MMO lesz egy imádott világgal<#worship>
Vagy még jöhet a TSW,RIFT,TERA f2p ááá szétszedik a GW-t tutira😄D
Amúgy meg szivesebben fogok SWTOR f2p-zni mint GW2<#miaz>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Omlás
Olyan játék nem volt/nincs/nem lesz aminél idõvel nem indul meg a rinya mert esetlegesen "pistike" nem azt kapta amit a promóban látott... Vagy mert nem tudja elfogadni, hogy van nála jobb játékos, vagy mert tényleg valami koncepció hiba amit benéztek a készítõk...

És mivel egyre inkább "hígul" az "mmo társadalom" mert már nem megy ritkaság számba a havidíj fizetés ... mint ezelõtt 8-10 éve így a tendencia javulni csak akkor fog ha valami rejtélyes vírus a "csökkent értelmi szintû pistikéket" mind egy szálig likvidálná... no offense...
<#nezze><#email><#hehe>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

DummyBoy
Tuti ... Bár most nézem, a "hiszétiás" az "hisztériás" akart lenni xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hidd el, a GW2-nél is megindulnak majd a sirámok, csak ott azért, mert túl nehéz lesz és a sokadik pvp-s vereség vagy wipefest-insta után - természetesen õk mindent jól csináltak - csak a "deszarezajáték" fog maradni. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Szerintem ezt csak az tudja megmondani neked, aki már váltott... mi csak tippelünk.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

roblee
Sajnos erre számítottam.
Köszi!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Fpocok
Kétlem, hogy adott szintre ugrana. Lenullázódik... sokkal valószínûbb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

roblee
Lenne egy kérdésem.
Lehet már volt errõl szó.
Most trialon vagyok, csak lvl15-ig mehetek.
Ha folytatom a trialt, kapom a xp pontokat és ha elérem a köv szinthez szükséges xp-t, akkor lenullázódik szintugrás nélkül, tehát felesleges volt szintezni. Vagy megjegyzi a gyûjtött xp-ket és miután aktiválom az acc-ot, automatikusan a gyûjtött xp-k alapján az adott szintre ugrok.
Köszi!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Te próbálj megtanulni olvasni kérlek jó. Probáltam kifejezni egy másik játékhoz képest ami lefedi a korosztályokat ez ahhoz képest is jó, tényleg kérlek tanulj meg olvasni. A véleményemet írtam le amit jópár külföldi ismerõsön keresztül láttok. Ennyire egységesen nem vártak még semmit se. A TSW volt még népszerû természetesen, de a GW2 teljes összhang amibe benne van az is hogy egyszeri vételi árral rendelkezik szerintem. És kérlek kérdez mielõtt ostobaságot írsz az általam írtakkal kapcsolatban segítek tényleg....

DummyBoy
Nekem bejön a GW2, az F2P SWTOR mellett tökéletes duót fognak alkotni ...

Amitõl viszont félek, hogy az SWTOR bétája alatt az SWTOR volt a mostani GW2 ... Félek, hogy a megjelenés után a rengeteg szemellenzõs irgalmatlan, hónapokig tartó hiszétiás rohamba csap át, ugyanúgy mint ahogy itt is volt ...

Remélem nem így lesz, de azért a félsz bennem van. SWTOR bétája alatt 1-2-szer kipróbáltam a játékot, tudtam mit várhatok tõle, és hozta is ... Tudtam, hogy lesznek gondok és hiányosságok, látható volt ...

GW2-vel is pont ez van. Remélem ott nem lesz gond ...

PiszkosFred
Csodalkoztam is, hogy irtal egy kommentet, amelyben nem szidtad a Skyrimet. De kar volt aggodnom, 5 percen belul korrigaltal. Nagyon remelem, hogy megtalalod a szamitasod a GW2-vel, mert akkor jovore elkerulned a TESO-t, es vegre nem abbol allna a forumozasod (topiktol fuggetlenul), hogy Conan volt az isten, Skyrim a szar butitott, se GW2 a jelenlegi kiraly. Bar vartam meg egy kommentet, a Bioware kapcsan, de azt megoldottad, es egy kommenten belul mondtal magadnak ellent, ezert az is pipa.

A GW2 jo lesz, de a kezdeti fanatizmus es hiszteria ott is csendesedni fog, es a Pandak ezt ki fogjak hasznalni. Aztan beall az is egy szintre, es csak remelni lehet, hogy a Bhalage altal is emlitett satortabor vegre ott ragad, es egyszer az eletben boldog lesz egy mmo-val 😊 (mivel a TESO koncepciojaban egy DAoC es GW2 keverek, en csak orulok, ha bejon a GW2-nek az elet, az jo jel lesz a TESO premier elott)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem is errõl beszéltem, egyszerûen csak azt írom amit láttok még a funcom is készül a GW2-re ez látható pedig egy réteg játékot készítõ cég, és ráadásul jófajtákat készítõ, nem kellene ennyire izguljon, de még az õsz elõtt újabb összevonások lesznek a conannál is. Pedig normál esetben megvárnák az õszt, pláne hogy nagyon sok f2p-st láttam pár hete mikor voltam. De nem fogják megvárni. És mondom engem se érdekel a pandamaci hogy végzi ki a farkas komát dolog.

Melléfogtál öreg rendesen. Ha figyelted volna engem nem érdekel. De azért próbálkoz csak ha szereted a mellément dolgokat.

És na el kell ismerni, jó pár dolgot elolvastam amit a topicba betettek, ez nem egy lebutított 12 évesek számára jó játék lesz, és nem is rérteg mint a Secret world. Ez kaszálni fog minden korosztályban. Még a skyrimhez képest is jobban lefedi a korosztályokat, mivel az fõleg a fiataloknak készült ez viszont mmo-hoz képest nagyon komoly felépítést kap. Ez verhetetlennek tûnnik, mondom úgy hogy maradok az SWTORnál és legfeljebb a TSW-nél.

Fpocok
Remélem, miközben ezeket írtad, volt a közelben zsebkendõ.

csak a magam neveben tudok beszelni: totalisan hidegen hagy es nem erdekel a gw2, nem azert mert zavar mert a hype vagy vmi, hanem egyszeruen nem erdekel. de kivancsian megfigyelem mi lesz, ha lesz kedv+ido meg talan meg is nezem majd 1x*

alapvetoen viszont en azt erzem, hogy a celkozonsege az mmociganyok, akik egy jatekban se talaltak semmit es ebben sem fognak (2szer olvastam forumot, szal nincs sok tapasztalatom tho, de TERAt is beistenitettek, igazabol nem is tudom megjelent mar? vagy mi van? mert a kezdeti nagy lelkesedes ota kurva nagy a kuss)

anti hero

Hát 2 nap és õsz de mindegy. Én nem várom de figyelem a dolgokat mégha a nyárt nem játékkal töltöm. ilyet még nem látott a pc-s piac amit a GW2 fog produkálni. Nem csak azért mert a Conanos ismerõseim akik semmit nem vártak a conan óta õk is be vannak indulva, ez nem kiindulási alap, hanem mert minden a GW2-rõl szól.Eszméletlen módon várják USA-tól Ausztráliáig és onnan japánig, vissza Európáig. És jól idõzítik a megjelenítést is 2 nappal a nyár vége elé. Ez profi csapatnak tûnik. Szóval ha lehetne részvényt vásárolni most a cégben aki csinálja én hanyatt homlok rohannék venni. Ez brutális lesz.

Omlás
GW2 Aug 28 :] nem õsz..
nem fog világot megváltani de meg érzi az mmo piac az elstartolását az biztos! :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

DummyBoy
Bejössz trollkodni ... aztán röhögve beírod, hogy csak trollkodni jöttél ... Aztán mi vagyunk a trollok, mert te nem is trollkodtál?

o.O <#idiota>

BB

Megvárhatták volna az õszt, nem nyáron kell ilyen döntéseket hozni. Látszik hogy zöldfülûek. Bár igaz õsszel jön a GW2, és erre már a funcom is készül. Szóval igen lehet ez a jó döntés.

Azért szomorú hogy ilyen hamar f2p lett. Mindegy nekem jó. De ez tényleg rossz hír. innentõl kicsi az esély hogy további komolyabb plusz tartalmat tegyenek bele belátható idõn belül. Pedig szokásosan a játék messze átlag feletti ahogy ez a Biowaretól várható volt.

BoneDragon
Az ám és az neked trollkodás volt amit elõtte írtam? Direkt írtam oda a végére, csak hogy az ilyen emberek mint ti vérszemet kapjatok. Na további szép napot.<#wave>

Fpocok
omg omg f2p lesz, megyek egybõl... várjunk csak. Hát nekem már van egy mmo-m, amiért simán kicsengetem a pénzt, akkor semmi 😄

DummyBoy

PiszkosFred
Ez mar a harmadik kommented. Meg a vegen elofizetsz ujra.

BoneDragon
Már ne is haragudjatok de ti vagytok az igazi trollok. Bejön 2 ember aki nem is szídta a játékot és egybõl torokra mentek 10-20 kommenten keresztül. Ez a nevetséges barátaim. 😊

DummyBoy
xD

Crassus mesternek nem mindig a mondanivalójával volt a gond, hanem azzal ahogyan mondta ...

picket
Végre õ is indított egy karaktert, aminek pluszban van az xp-je <#idiota>

&#3237;_&#3237;

õõõ, Krassius =/= Crassus
bizony ment is ra a biglike+riszpekt! + meg is lepodtem 😄

anti hero

PiszkosFred
Amugy vicces, hogy a sokat szidott Crassus mester irta be eddig a legnormalisabb kommentet a f2p trial kapcsan.

A tobbi "na most majd jol beugatok, hogy en megmondtam" emberket pedig hagyjatok a picsaba, ma es holnap hadd mondjak, ennyi oromuk lehet vegre az eletben. Minden csoda harom napig tart, hadd jojjenek, hadd mondjak a maguket, ha ettol nyugodtan alszanak vegre, vagy no 10 centit a...., szoval mondjak csak par napig. Annal hamarabb cseng le az egesz es ter vissza minden a regi kerekvagasba.

Omlás
Nephin hagyd rájuk.. nekik már a Trial is F2P volt... most, hogy jön az F2P a havi díj mellé mint opció végkép habzik a szájuk és jönnek szépen ide pörögni, hogy õk megmondták 😄!

F2P = KOTOR 3 online környezetben
Havidíj = SWTOR

Trolloknak meg <#mf2><#violent><#hehe>

DummyBoy
Az a baj, hogy az átlag egysejtû ha meglátja egy oldalon az SWTOR és az F2P betûket egyszerre szerepelni, már jön ide és élvezkedve fröcsög ...

Azt persze hogy ez mit jelent, egyik sem tudja ... Az egyik része nem szánt idõt arra hogy elolvassa, a másik fele meg hiába olvasta volna el nem érti ...

Nem kell ezen meglepõdni, ez most egy ideig menni fog, aztán leül ...

tekintve az offi oldalon felrakott tablazatot es hogy az huen tukrozi a valosagot, a subscriberek semmit nem fognak eszrevenni, ami az azelotti dolgoktol kulonbozik. aki most jatszik (es elvezi) az azutan is ugyanugy fog. vagy f2pvel kivalasztja mit akar, befizet errearra.
nem tudom mi ez a f2p horges, de geciszanalmas.

anti hero

Mi a szánalmas?
Hogy a TOR F2P lesz, vagy az, hogy pár unatkozó idióta gyökér bemászik egy fórumra és trollkodik?
Szerinted?
Nahát, te is megjöttél? 😄

nomen est omen baratom

anti hero

Ez mar szanalmas...

Lemaradtam, bezárták a szervereket? Megszûnt a havidíj? Oh wait... Picitrollok játszhatnak 50-es szintig, full korlátozva? Ez a nagy gyõzelem? Szobrot intézzem, hogy megörökítsétek az utókornak? 😄

PiszkosFred
Hja, de kozben mar toltik a klienst es peccselnek 😊

Jajj nekünk, megint ránkszabadultak a gyökerek...
Bigblind
Ja! Hogy mondogatták anno hogy ez biztosan nem lesz még hosszú hosszú évekig f2p, mekkora trollok akik ilyet mernek állítani! Ehhez képest mennyit is bírt az évek helyett? <#miaz>

MerlinW
Ingyen végigtolhatom a sztori módot, ez a lényeg. Nekem más nem is kell😊

[merlinw.org]

<#eljen> kb

az latszik, hogy eroforrast nem toltak ala (mik voltak/vannak a hosszu tavu tervek, van egyaltalan ilyen?), aztan mindenki cska nez EAnal, hogy hova a faszba tunnek az emberek, sztem fulrla raalltak a 60eur bf(x) 60eur moh(x) jatekra /ev aztan * sokmillio varalo + 3 dlc azt dõl a zsé, szavatosság nulla, termékéletgörbe=tiszavirág élet, max profit, minden mas leszar

anti hero

Igazából ha tényleg szeretitek a játékot és szeretnétek hogy hosszú távon is szórakozást nyújtson akkor szurkoljatok hogy ez a model sikeres legyen. Ha meglépték az F2P-t az azt jelenti hogy a subok továbbra is drasztikusan estek, ergo ha ez F2P nem lenne sikeres akkor valoszinûleg beteszik a játékot az elfekvõbe a WHO mellé, ergo minimal support és közel 0 esély új contentre.
Nektek ez A Játék, az EA vezetõségnek viszont csak egy elem a kiadás - bevétel kimutatásokban, es ha nincs elég bevétel nem fognak további pénzt beletolni.