60330
-
HyperMonkey #48719 Köszi. És ahogy látom nem permanens sebesség plusz hanem egy rövid ideig. nem éri meg. veszek inkább hajó felszerelést a coinból. -
eXequtoR #48718 Shopba konkrétan nem is fogod. Ez a legacyk között van, vagy 3 milla credti v kb 600 coin az unlockja. -
HyperMonkey #48717 Ez az amikor a talpadon van valami amitő mész mint a meszes? Hol találom? Nem láttam ilyet a cartel coin shopban. -
#48716 A masik jo dolog a kulonbozo xp novelo cuccok. Gtn-ben nem is olyan dragak. -
rogan99 #48715 Aki még nem vette meg a rocket boost-ot és van rá pénze/cartel coin-ja azonnal szerezze be! Ott is lehet használni ahol a speedert nem, ráadásul level 1-től használható. Kicsit felgyorsítja a játékot. Ejj ha hamarabb tudom...
-
eXequtoR #48714 Ez nem az a játék. Van normal és hard. -
#48713 Van arra lehetőség, hogy flashpoint kezdete előtt opciót váltsak , hogy több, jobb item essen ? :D -
Tibbbor #48712 A gruop leader hol illetve hogyan állíthatja be a loot típusát?
-
Tibbbor #48711 Enyhén szólva...Folyton a falnak megyek a lag miatt, pedig még stim-mel se lőttem be a karimat. :D -
#48710 Sok ott a karakter .. ;) -
Tibbbor #48709 Közben megoldódott a problémám, de azért köszönöm a válaszokat!Kiléptem, majd vissza és máris 240-en lettünk a Fleet-en...
A Hungarian chat pedig csak azért nem működött, mert az altomnál még nem állítottam be /cjoin Hungarian-al.Előfordul, hogy az embernek láma napja van...
Egyébként másnak is olyan nagy lag-ja van a fleet-en, hogy alig lehet normálisan haladni?Gondolom, ez gépfüggő is, de érdekelne. -
Nephin #48708 Eddig nem volt rinyálás, tehát friss feature, még nem tűnt fel, nem szoktam a generalt nézegetni. Előtte egyben volt. -
#48707 hivatalos forumon megy a rinyalas miatta, ugyhogy gondolom kulon van. -
Nephin #48706 Biztos, hogy külön van a fleeten? -
rogan99 #48705 Kapásbol kiraktak. kb amint feljött az ablak h elfogadom a csoporthoz való csatlakozást. Csak furcsa, mert ennyni idő alatt kb nem is lehet megnézni merre vagyok. Azért gyanakodtam automatikus kirakásra. Na mind1.
Legközelebb ülök a seggemen a fleetben. Ez is csak azért fordult elő mert 1-2x elfelejtettem lejelentkezni a várólistáról. Csak kíváncsi lettem az okára. -
#48704 Na ezt nem tudtam. Marmint, hogy a fleeten kulon-kulon van a general. Mert a bolygokon az elobb leirt "inveles utan travel kell" miatt gondoltam, hogy kozos, hiszen nem latnam egyebkent a heroic group kereseseket egy masik instancebol. Minden nap tanul valami ujat az ember, kosz a fleetes infot. -
eXequtoR #48703 A general csak a fleeten vagy külön ( ne kérdezd miért.. ) a bolygókon egybe van. Azért raktak ki mert nem mentél be instába és húztad a többiek idejét. 50en is ugyan úgy kipakolnak ilyenért, vagy szintező gear miatt ill. ha vki sokat balfaszoskodik. -
rogan99 #48702 Nem lehet szerkeszteni a hozzászólást?
Az előbbi dolog kb rögtön történik, rá se tudok nyomni hogy elfogadom a helyemet a groupban. Ez automatikus ha nme a megfelelő helyen vagyok vagy tényleg kirak a group leader? -
rogan99 #48701 Group finderrel kapcsolatban: az miért van hogy talál nekem egy csapatot, majd hirtelen kiraknak. Valami olyasmit ír ki hogy az egyik group tag kitett. Akkor fordult elő eddig amikor fleetes FP-re jelentkeztem, de meguntam a várakozást és elindultam egy bolygóra. Azért raknak ki mert látják h nme a fleeten vagyok vagy mi?:) -
rogan99 #48700 A general chat sztem közös, nincs instákra bontva. Csomószor van hogy egy groupba hivott embernek át kell jönnie másik instából. Ha külön lene a chat nem tudna jelentkezni a groupba, mert nem is látná a felhívást. -
eXequtoR #48699 Igen a general az külön van szedve ( ritka nagy baromság mondjuk.. ). A hungarian chatre pedig a /cjoin Hungarian ( vagy ami az adott server magyar chja ) val joinolhatsz. Instazasra viszont hasznald az grp findert. Nincs is szebb amikor tele floodolják a generalt a szintező instákkal. :( Az a legszebb, hogy elmagyarázod az embernek, hogy grp findert hasznalja, mivel a fleeten nem fog elég embert találni low lvl fpkre csak folytatja. Mondjuk a ToFN-on föleg ruszkik vannak akik saját nyelvükön kívül mást értenek szal.. -
#48698 a general chat ha jol tudom szet van szedve az instanceokra -
#48697 fleet* -
#48696 85-en maximum abban az "instanceban" vannak, amiben te vagy. A valosagban sokkal tobben vannak. Nyomj egy M betut, es ott a minimap kornyeken nyisd le a "republic feel (szam)" fulet - es valts at masikra. Bar az lfg es a general chat kozos, nem ezen mulik. -
Tibbbor #48695 Szép estét! Lehet, hogy csak nekem kerülte el a figyelmemet valami fontos infó, de mi van ma?! A Republic Fleet-en 85-en kóvályognak összesen szombaton este 6-kor, nem találom a Hungarian channel-t, képtelenség összehozni egy 2 fős Flashpoint-ot, olyan kevesen játszanak. Karbantartás lesz? Mondjuk, attól a Hungarian channel-nek még működnie kellene... -
eXequtoR #48694 Úgy kell azt ! Igazi "clean" kill ! :) -
#48693 Jo kerdes :) gondolom nem voltunk a toppon. Egyikuk nem tul jo es nekem is parszor offhealelni kellett.
Nem sokkal csusztunk enragedbe, mert lementek a bossok. Legdurvabb Z&T volt, ahol en, egy tank es egy healer maradt a handlerre.
-
#48692 Ez egyben kérdés is, meg válasz is (kb. fél éve nem játszom).
A Jedi Sage-nek van (/volt) egy olyan képessége, mi manát töltött életerőért cserébe. Instant volt, és nem volt cooldown. Azt lehet használni, ha elfogy a mana, persze ha a healerek bírják. Talán most is így van, esetleg vannak megkötések.
Egyébként a Telekinetics ág nem valami jó (legalábbis nem volt), pvp-re biztos nem, mert gyakorlatilag folyton castol, és ezért nem lehet mozogni. A legtöbb bossnál régen ez probléma volt (már Eternity Vault elején amikor rakétákat szórogat a földre), viszont a Balance nagyon jól használható.
Régen volt egy hybrid build (ez most már nem működik asszem), amivel messze a legjobb dps-t lehetett kihozni a palettán. A Balance ágnál a Precence of Mind, ami instattá teszi a Mind Crusht vagy a Disturbance-t, régen bármilyen spellre jó volt, a hybrid build ezt használta ki, mert így instant lehetett tolni a Telekinetic Wave-t. Telekinetic Throw, amig nem adja be a PoM-ot, aztán Telekinetic Wave. Ejj a régi szép idők... -
eXequtoR #48691 Balance hybrid a top sage dps jelenleg. Elég durva agró problémái vannak és iszonyatosan papír, de a dmg-e rendben van. Gergo: 2 sentinellel, hogy csúsztok enragebe akárhol? Sok a halott a végén? -
rogan99 #48690 Megéri az időt a GTN-ezés? El fogom tudni később értelmes dolgogra költeni a pénzt? Főleg gearre gondolok a gyorsabb haladás érdekében, nem milliós petekre meg mountokra. Vagy jön annyi magasabb szinten a küldetésekből, hogy azt sem fogom tudni mire költeni? -
#48689 Nem rossz, a mi tegnapi NiM kephess legyuresekor 2x sentinel, 1x gunnery commando es 1x sage volt a DPS. Mindegyik boss enragelt, de legyurtuk oket :)
Nem egy gunslinger, de ha jol jatszod, akkor nem lesz gond. -
HyperMonkey #48688 Aha értem. És egy hosszabb boss harcnál nem fogy el a manád? -
MaRee #48687 Telecinetics ágon en egész jól el zuzok vele, bar összehasonlítási alapom nincs. -
HyperMonkey #48686 Mennyire jó egy jedi sage DPS raiden? Gondolom jócskán lemarad a commando DPS-étől. -
#48685 sztem ez vagy emez lesz a nyerő. szerintetek melyik a jobb? -
#48684 jedi knight sentinel fejlesztése HOGY A LEGJOBB? eddig csak 3 pontal maxoltam ki az offhand nagyobb sebzését. semmi másra nem tettem. -
#48683 nah tegnap vegre kimaxoltam a commando-m gear-jet :)
felraktam AMR-re es toltottem fel egy combat logot (training dummy) ha valakit erdekel egy jo gunnery commando build.
Warstalker Dee'Greg -
novvan #48682 Vagy csak elküldöd postán a imp altnak a scannert. -
SuLtAN17 #48681 Szevasztok!
Ahhoz, hogy meglegyen a HK- companion kell mindkét oldalon egy 50-es? Mert empire oldalon nincs 50-esem, és nem tudom felvenni a questet, de ugye jedi shadow-al Dromund Kaas-ra sem tudod elutazni? Vagy vennem kell egy scannert outlaw-nál és azzal keresni quest nélkül? -
Although #48680 Tényleg kövér :)