60330
  • PiszkosFred
    Csak azt tartsd eszben, hogy havonta kapod a 525-t, vagyis most kapsz ennyit, es majd 30 nap mulva megint ugyanennyit.
  • TomStorm
    Az van 6 ezerért úgyhogy veszek azt akkor,köszi.
  • PiszkosFred
    Ha gamecard/timecard-ot veszel boltban (8000 Ft korul van a 60 napos), akkor azt ha aktivalod, kapsz 2x525 coint. Viszont ekkor ertelemszeruen elofizeto leszel 2 honapra.
  • TomStorm
    Bármikor érdemes belépni a játékba szinte mindig sokan vannak.F2p nagyon jót tett neki és dicséret illeti a Cartel rendszert is.
    Prefered(veterán) mindent ki tud váltani ami kell és lényeges így gondoltak ránk is.
    A játék szuper mintha nekem találták volna ki:)
    Companion gyűjt,craft-ol,quest mind jó,pvp balance rossz szavam nincs rá szinte minden élvezetes ebben a játékban.Ez egy igényes játék.
    Régen nem sokat játszottam mert őszintén nem volt rá keret,hogy fizessem de emlékeim szerint akkor is tetszett már.

Azt tudja valaki esetleg,hogy Cartel Coin-t csak bankártyás fizetésen keresztül lehet venni?Más módon nem lehet venni?
  • Tibbbor
    Remélem, mentettél!
    Így szállt el 2 napja is a szerver...
  • Tibbbor
    Megnéztem, hát nem semmi a cuccod!Az én "kis" Commando-m még csak a lev.24-et töltötte be.A modifikációkat saját magad craftoltad, vagy vetted? A build-edet már át is néztem, az eddig általam látottaktól csak néhány apróságban különbözik. Tudom, nehéz eldönteni, melyik az optimális. Mondjuk, ha az ember kimaxolja a Gunnery ágat, utána már csak ízlés kérdése, hogy osztja el a maradék pontokat a Medic és az Assault ágon ésszerűen. Összegezve: respect!
  • allock #48794
    Most meg mi történt?
    Nem tudtam mozogni, aztán jött valami betöltő képernyő játék közben, de azóta se töltött be. Remélem nem veszlik el a mai játék :D
  • DoctorStryker
    Taral V bugos.
    A laborban lévő ajtó nem nyílik.
  • Tibbbor
    Szerintem nem buktál semmit.Nekem pl. tegnap este már ott volt a postaládámban 4 db expired item, amit előző nap még nem tudtam kivenni, az AH-ba akkor betett cuccaim pedig visszakerültek az inventoryba.
    Írtak valami group loot hibáról is, ami miatt állítólag többen is rengeteg cuccot és creditet buktak operation-ökben és FP-ban, az mi volt?!
  • rogan99
    A fél 1 utáni eseményeket, ah-s cuccokat is érinti a dolog?
    Hajnali 3 körül pakoltam tele az AH-t, nem szeretném ha buknám a cuccokat.
  • MrStokes
    Koszi szepen, este ranezek.
  • eXequtoR
    Igen. igen.. a PvE serverrel csak a bajok vannak gyertek át ToFN-ra ! :)
  • Forolto
    Semmi extra a régi dolog:SOKAN VAGYUNK.
    Este már be se lehetett loggolni,itt már éreztük a gondot,aztán elszállt az ah és a postaláda is,utána jött a crash.Ez volt fél egykor.

Sokan írják,hogy máshol is előfordult valaki csítelt vagy corrupt fileok kerültek a gépezetbe,de inkább megvárom a hivatalos közleményt,ugyse tudom meg az igazságot.:) Remélem a cuccomat igen. :)
  • Tibbbor
    Én csak egy általános mailbox hibába futottam bele, vagyis mindenkinek üres ládát mutatott, hiába volt olvasatlan üzenete.Egyesek szerint a login is 30 percig tartott, én még gyorsan be tudtam lépni.
  • Tibbbor
    Szerencsére csak 4 db Expired cuccomat akartam kivenni, de beszélgettem valakivel, aki a frissen vett itemjeihez szeretett volna hozzájutni.Na, az már szívás...!
  • PiszkosFred
    Mi volt tegnap este egyebkent? Hetfo este logoltam be utoljara, tegnap abszolute nem, mi tortent? Server crash vagy elszallt valami, vagy mitol lett ez a 4 oranyi kukazott ido? Peccs sem volt, ha jol lattam.
  • Forolto
    Meg,rollback lett a vége,amit este csináltál,szereztél azt elbuktad,van aki a ah-s cuccait bukta el.
  • Tibbbor
    A tegnap esti mailbox mizéria megoldódott azóta? Mindenkinek üres ládát mutatott, hiába jelezte a játék, hogy van olvasatlan üzenete.
  • Forolto
    ja elfelejtettem írni a Red Eclipse szerverről van szó.
    Azóta írtam ticketet,kiváncsi vagyok mit válaszolnak.
  • Forolto
    Mindenki bukott aki este fél 10 és fél egy között szerzett,szint,cucc,minden elveszett.
  • eXequtoR
    Miféle rollback? Írni kell ticketet, ha vmit elbuktál. Nekem eddig mindent vissza adtak. Tény, hogy volt amikor 2-3x is kellett írni, mert az india gyerek azt se tudta melyik a játék eleje, de csak beadott egy értelmes embert.
  • Forolto
    Van már valami hír a rollback kompenzációról? 3 órát voltam opson elbuktam 3 rakata itemet 45 bh comot és rengeteg időt...s ké5rdéses mikor leszünk ujra ennyien ezt megcsinálni...köszi BW. :(
  • eXequtoR
    Interface editorba tudod állítani.
  • MerlinW
    Hogy lehet beállítani, hogy a hp sávban számokkal is kiírja az értéket?
  • eXequtoR
    http://www.twitch.tv/elidhu/b/359008995 ez a maki játszik sage-el és dps istenségnek tartja magát. 2 óra körül mutatja be talentet és utána elvileg rotát is tol.
  • HyperMonkey
    Köszi szépen a linket, megnéztem. És sajnos beigazolódott a félelmem. hibrid, de balance spelleket tol. Ez baj, ugyanis a telekinetic throw és a project effektje olyan gagyi hogy inkább szánalmas. Szemben a jól kinéző turbulence és telekinetic wave-el.

Szóval tanácstalan vagyok, nem szeretnék balance ágon menni mert ha meglátom ezt az iudétlen kőhajigását rosszul vagyok.
  • MrStokes
    jah igen, mondom mindezt ugy, hogy a jatek kezdete ota Lightning-on vagyok PvE-ben, de mostanra ra kellett jonnom, hogy mar nem biztos, hogy az a nyero.
  • MrStokes
    A Lightning utan egyedul a nagyon egyszeru rotajatol tudok agyfaszt kapni, de idovel majd csak megszokom. :)
  • MrStokes
    Multkor nezegettem a fleet-en a raid dummy-n sorcival a Lightning(Telekinetics), a Madness(Balance) es a hibrid buildeket.

Konkluzio: Lightning-nal (gondolom a proccok miatt) elegge fluktualo volt a dps, azt vettem eszre, hogy Madness, illetve hibrid eseten sokkal jobban beallt egy szintre. Ez persze azt is jelenti, hogy kisebb az igeny szerinti burst lehetosege, de meg ezt leszamitva is jobbnak tuntek, mint a lightning. A mobilitasrol nem is beszelve.

Szemely szerint a Madness kicsivel tobb dps-t (~50-70 dps-sel tobbet) tudott hozni, mint a hibrid, de eleg komoly force gondjaim voltak vele, ugyhogy en a hibridet reszesitem per pill. elonyben.
  • MrStokes
    Errol egy build-et tudnal esetleg linkelni pls?!
  • eXequtoR
    Ugyan már rég használtam, de ha jól emlékszem az unleashed 8+ giganal használható... vagy többnél? Passz, de az tuti, hogy 4gb nem elég neki.
  • Kryon
    Szerencsére nem vagyok érintett egyik oldalról sem, de ahogy olvastam a 2 cikket, most valami ilyesmi zajlik Red Eclipsen. Itt ugyan új játékos lenne (f2p), de az igazi cél mégis az lehet, hogy elvágják a többi guild utánpótlását, és így azok önbeteljesítő jóslatként valóban működésképtelenné váljanak. Csak benézték, széllel szemben vizeltek, és most lesz miért magyarázkodniuk.
  • Although
    Igen ez meg szokott történni csak nem biztos hogy az a módja hogy elkezdünk egy amúgy nem rossz hírű, kulturált guildet lejáratni. Mert amennyire látom a tömegvonzás elmélete itt is működik csak úgy mint a fizikában. :) Legtöbben mindig próbálnak az épp aktuálisan legnagyobb guildhez húzni. Ez mindenhol így van.
  • Kryon
    Igen, játszottam ott(is).
    Akkor láttam terjedni ezt a magatartást, amikor erőteljesen csökkenni kezdett a népesség, és a pve guildek mivel új játékost már nehezen tudtak recruitolni ezért elkezdték egymást kannibalizálni.
  • sata75
    Kartel pontot csak venni lehet? Vagy van valami opció, hogy megcsinálok ezt-azt akkor kapok egy kicsit?
  • MaRee
    Bizonyos itemek (pl fénykardok) nem használhatók csak Dark I meg Light II stb-nél, de semmi hátrányod nem fog származni belőle. Nekem van egy full darkos karakterem de nem sok értelmét láttam azon kívül hogy nagyon ronda lett szegény :D
  • Tibbbor
    Imperial oldalon mennyire fontos, hogy Dark pontokat gyűjtsön az ember?Itt is lehet valaki Light irányultságú, hátrányok nélkül?
  • roblee
    Sziasztok!
    Van egy Asus notim, 4Gb ram, win7 64bit.
    Fél éve probléma nélkül játszok, de van olykor, hogy leesik az fps pl wz vagy ops.
    Olvastam, hogy megoldható egy kis trükkel a dolog.

Tervezem, hogy kipróbálom a következőket:
    MemoryCleaner
    SWTOR Unleashed

Segítségeteket kérem, hogy is kellene elkezdeni, mire kell figyelnem a progival kapcsolatban.
    4 Gb mem elég, hogy használjam az Unleashed-et vagy kell a min 6 Gb?
    Előre is köszi!
  • MaRee
    Ha végképp nem megy quezz tankként vagy healerként, úgy biztos gyorsabban összejön a csapat.
  • Tibbbor
    Hidd el, én se értem.És konkrétan: Red Eclipse, Mandalorian Raiders FP.