Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A játék fórumán lehetett olvasni, hogy ilyen esetben esetben segített pár embernek, ha megváltoztatta az email-címét, akkor megkapta a validáló mailt. Utána meg volt olyan, aki vissza is állította a korábbira.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Srácok új vagyok a játékban. Azt a kérdésem lenne hogy hogyan és hányas szinttõl lehet olyan Fénykardom mint Dart Maul-nak?
ilyenre gondoltam:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ez így nevezhetõ fifty-fiftynek, nem? 😄
Plata: ha végigcsinálod a HK-es questet, akkor nem hinném, hogy fizetni kell. Nem csak egy karakterre szól a quest. Csak akkor kell fizetni, ha nem akarod összegyûjtögetni az alkatrészeket.
[merlinw.org]
De biztos nálam van a hiba, vagy bénán játszom vagy valami....
- Doktor ur, ha itt megnyomom, akkor nagyon faj.
- Hat akkor ne nyomogassa!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
World PVP-rõl meg nem beszéljünk PVE szerver, PVE terület esetében. Nekem nem érv, hogy vigyázzak az aoe-val, mert azért indítottam PVE szerveren karaktert, hogy ne kelljen vigyázni. Ez egyszerûen egy hibás tervezés következménye.
Nehogymár érv legyen, hogy kevesebb gankelést kapok PVE szerveren, merthogy a ennek az esélyének pontosan nullának kellene lennie, ha én nem akarom. Az, hogy PVE szerveren van PVP terület, az elfogadható, ÉN eldöntöm, be akarom-e tenni oda a lábamat, és ha ezt megteszem, vállalom a következményeit. Ugyanez, ha EXPLICIT bekapcsolom a PVP flaget.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Nem csoda, hogy nem fertõztem meg senkit, már az elsõ event óta van egy raklap ellenszerem, amit azonnal benyomtam a keddi reset után 😄
Akkor már értem, miért rohangált pár fertõzött kedden délután a flotta GTN pultjai között. A saját kezdõbolygók helyett inkább az ellenfrakció játékosainak fertõzését javaslom, az poénosabbnak tûnik (pl Nar Shadaa kocsmája). Bár továbbra sem tetszik, de ez az én bajom <#lama>#lama>
A lvl25 alatti immunitással egyetértek, remélhetõleg a következõ alkalommal már implementálva is lesz. <#vigyor2>#vigyor2>
Másrészt a PVE szerveren ténylegesen meg kellen oldani, hogy csak akkor kerüljek PVP státuszba, ha én azt akarom. Rettentõen idegesítõ, hogy miközben ölöm a mobokat, a kompánion aoe-ja be tud flegelni. Azokat a játékosokat, akik PVE szerveren PVP cuccban, PVP flaggel követnek arra várva, hogy egy rosszul sikerült aoe berántson, és így leölhessenek hamar, alapvetõen szívlapáttal verném pofán.
viszont adtal egy jo otletet, a fertozos napira... tython/ord mantellre kell menni 😄
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
"vegyél raggul ellenszérumot. Legalább 2k credit és 5 órára védett vagy..."
Vadi új f2p játékos lvl 7-8-on most érkezik a flottára advanced classt választani. Nem volt még Tarison, nem tudja mijaza rakghoul, a flottán az npc speaker sem mûködik, így nem tudja mirõl van szó. Megkérdezni nem tudja, mert f2p lévén chat limitje lehet, vagy nem meri, mert rögtön len00bozzák vagy beszólnak a grammarn*cik. A 2000 credit neki még sok is lehet, nemhibába nem tudják sokan az új skillt sem kifizetni néha. S nem egy lvl55-ös subból kell kiindulni (bár velem is megesett, hogy lvl35-en nem tudtam megvenni az új skilleket a trainertõl).
S mit ér a szérum, ha csak halálig tart. Nincs mindenkinek húsz-harminc millája.
"Pve serveren csak úgy támadhatnak be, ha bekapcsolod a pvp flaget. "
Ez csak részben igaz. A pvp flag nemcsak úgy lehet on, ha saját magam bekapcsolom, hanem pl.
- pvp területre megyek (pl Tatooine: Outlaws Den, stb);
- flag-es társsal vagyok groupban, itt harc közben automatikusan bekapcsol nekem is a flag, s a group feloszlatásakor is úgy marad;
- flag-es embert revive-olok vagy dobom meg hógolyóval;
- harc esetén ütés/lövés/mozdulat közben az autotarget átugrik egy élõ flagged ellenfélre.
"minden mmoba a pvp serveren"
Elvbõl nem megyek pvp szerverre, sem másik MMO-ba. Nem azért játszok itt vagy az STO-val, mert szeretem az MMO-kat, hanem azért, mert tetszik e két világ. A közösség másodlagos, sajnos.
Viszont teljes mértékben egyetértek azzal, amit a postok editálásának hiányára mondtál. A többi úgy érzem nagyrészt nem releváns. És végül peace.
Mielõtt válaszolnál el kell mondjam: az én apukám erõsebb ! nyenyenye
2. Pve serveren csak úgy támadhatnak be, ha bekapcsolod a pvp flaget.
3. Hard mode is hard.
CORUSCANT1
Sajnos a gépünk szervízben van, még egy jó ideig ott lesz, ezért nem tudom megcsinálni én. Nagyon szépen köszönöm elõre is!
"Tegnap 53 player killt is sikerült összehozni egy kör daily alatt. 😊 Ami piros volt ütöttük !"
Csendben szeretném megjegyezni úgy általánosan, nem pont Neked, hogy sok játékos nem pvp-zni jár(na) oda, hanem a küldetéseket megcsinálni. Nem értem, mi öröm van abban, ha valaki hosszan szenved egy küldetéssel, kinyírja valaki, s elveszve az utóbbi fél-egy óra munkája megunja a játékot (gree eventen személyes tapasztalat alapján).
Jó szórakozást, srácok!
Igazából 350+600k-val, (escrowban van kb 10 millióm) már mindent meg lehet venni.....persze sith throne-t nem, de az meg nem kell.
Tomb of Freedon Nadd
Tegnap is 42-es szinten fél-egy perc alatt elintézte a commando karakteremet a nar shadaa-i sniper a bounty eventen. :S
41-es karival Belsavison jársz már? <#conf>#conf> Nekem ez inkább Balmorra-Hoth közöttre esett.
De vele simán végig tudsz menni Athisson egyedül is. 😊
18-as scoundrel-el voltam ott legutóbb,két másik scoundrel és egy jedi shadow társaságában.Állati rövid FP volt,gyakorlatilag végig mentünk a pályán bossokat levertük és kész.Többi rosszfiút kiütöttük és otthagytuk,mikor leugrottunk kezdõhelyen a barlangba elnyomtam egy egyórás minor xp növelõt.Végsõ boss után 9 perc telt el csak az 1 órából.41-es Gunslingerrel mostanában sosem tudok eljutni fp-re,sose hív be,belsavist meg nem szeretem.