60295
-
Gudott #52375
Köszi!
Na este befejezem az act1-et a sage/sorc duóval. -
archetiz #52374 Át, csak ne felejtsd el a beállításokat is lementeni (AppData/Local/SWTOR mappa). :) -
Gudott #52373 Technikai jellegű kérdés,: a játék könyvtárát át lehet másolni valahogy két gép/hdd között? Valahogy nem vonz egy teljes reinstall lehetősége, ha úgy adódik a dolog. -
oz #52372 Ha könnyű lenne gyorsan sok pénzt keresni, akkor mindenki könnyen és gyorsan meg tudna gazdagodni. Ha mindenkinek sok pénze lenne, nem lenne a pénznek semmi értéke. A különleges, ritka dolgokat pedig továbbra is csak azon kevesek tudnák megvenni csilliárdokért, akik még sokkal gazdagabbak. -
ChipHazard #52371 Kössz, részben tudom, de sosem értettem a craft-hoz, és sosem, tudtam hotgy lehet ebböl sok pénzt keresni. jo hozzá teszem hogy 55 karakter nélkül nyilván nehezebb, de akkor is lennie kéne valami efektive módszernek amivel, jó pénzt lehet csinálni, gondolkodtam azaon hogy cak ilyen gyüjtögető dolgot veszek fel, és azokat adom el a GTN-en, például az tény hogy a külömbözö, craft küldetéseket, amiket a slicing hoz, eddig mindig el tudtam adni, darabját szoktam adni, volt amit már 4000 ért is. talán ez az space pvp, lehet majd megoldás, de arra megy ugye várni kell, anyira tul fejlödni meg minden bolygot nem akarok, mert akkor 0 xp--t vagy kreditet kapok, legalább a fö küldetéseket meg akarom csinálni deha már azok is szürkék akkor elég frusztrálo, meg lassu az egész folyamat. készíthettek volna valami Pazak féleséget, vagy swoop versenyt, estleg tényleges arénákat 1-1 elen vagy valamit . a Kotor-1 ben pl kifejezetten szerettem a swoop versenyt, meg a pazakot, persze azt is csak a Yvini csávóval játszottam hogy ár engedményt adjon, :) -
Gudott #52370 Mint mondtam, nekem tetszik ez is, bár lehet egy konzervatívabb szín (mint pl az SG STO fórumnál) kevésbé váltott volna ki ellenérzéseket, de akinek nem jön be ott a style off
.Annyi még, hogy amíg nem találsz FTP a data-s link mehetne a F.A.Q.-hoz.
egy kis olvasnivaló:
Lana Beniko’s Journal: Darth Arkous -
Plata #52369 Ha Style off akkor nem szürke a háttér hanem fehér,és ahhoz pont jó a fekete.
Nálam kivan kapcsolva,de amúgy tetszik,csak a betűszín lett rossz. -
#52368 Akinek nem tetszik, az nyugodtan használja a style off gombot azért van :)
Egyébként fekete se jobb, mert nem nagyon látszik a szürke háttér miatt, a fehér meg tényleg kiüti a retinádat. Nem mellesleg ugye ilyen szürke/fekete/sárga vagy fehér színekből áll a SWTOR.COM is.
BTW már legalább egy héttel ezelőtt be volt linkelve az a topik ahol a design-t meg lehetett nézni, lehetett volna oda is akkor véleményt írni. Le se volt ***va. Szal akinek nem tetszik Style off..... -
Gudott #52367 Slicing-gel tudod a pályán lévő széfeket,számítógépeket feltörni, amivel credit boxot kapsz (esetleg valamilyen crew mission-t vagy receptet) 400 felett már akár több ezrer credit felett is lehet egy egy ilyen (de nem feltétlenül)
Amikor küldetést választasz a "rich" típusut válaszd, ennek nagyobb esélye van hogy több credites boxot kapsz a küldi végeztével.
-
ChipHazard #52366 Srácok, a craftot illetően mik a változások, mit érdemes, mivel lehet zsét keresni ? a jelenlegi Jedi Guardianom-nak, Slicing, Bionalizis, és biochem vagy mi van betéve, a sliig már 420 körül, de azért kérdem mert elég röhelyes, hogy 3400 egy slicing küldetés, és jo esetben ha 2000 körül vissza jön a pénz :S -
#52365 Na sikerült beszélni a supportal. Elvileg minden adatot jól adtam meg a szép hangú leányzónak :D
Adott ticket számot oda el kellett küldeni adatokat meg a személyimásolatot. várom a válaszukat :)
Beleeirtam a levélbe, hogy állítsák vissza az accomat a lopás előtti állapotra -
Plata #52364 Egy kicsit zavaró ez a sárga szín. -
TomStorm #52363 Mi ez a sárga szín?Tök jó minden de ez a betüszín borzalmas.De ha nektek tetszik..
szerk:van látom style off így már jobb -
#52362 Ja ósszef**ta magát az UW. Ha valaki tud normális ftp címet, ahova fel lehet pakolni honlapnak valót, azt várom PÜ-ben! :)
De vannak még apróbb színhibák a fórumon is :) -
Gudott #52361 Szerintem is okés, viszont a F.A.Q. nekem 404-et dob. -
Vincentcloud #52360 Szerintem okés lett -
#52359 Hát most így utólag nézegetem, hogy vannak még rajta fity fenék, amiket lehetne varjálni, de ahhoz még tanulnom kell ezt a CSS-t :) -
Nephin #52358 No, elkészült a design, virágokat mulli1986 öltözőjébe lehet küldeni, köszönjük az eklézsia nevében. :) -
Nephin #52357 Így van. :) -
#52356 Tegyél érte valamit, ne csak sírj! -
Plata #52355 Milyen jó lenne ha én is megérteném miről dumálnak küldi közben. -
#52354 Hát ez most számomra kicsit sovány magyarázat lett, nem is értem :)
Nem vagyok én olyan Psziho, de ahol azt mondják hogy kill, akkor kill. :) És sokszor berág Mako. Persze gyűjtöm is a Sötét oldal pontjait is. De csajokat szinte rendszeresen elengedem. Pld Volt egy csaj. Valami fejesnek a nője. Összefeküdt egy rebellel. Aztán ki kellett volna nyírnom, de olyan jó guggolós combjai voltak. Mondom ennek élnie kell :D -
oz #52353 Egyébként erről jut eszembe, Bounty Hunterrel csináltam a Black Talont. Alapvetően nem szeretek mészáros stílusban nyomulni, ezért életben hagytam a kapitányt. Valamelyik társam teljesen ledöbbent, nem értette, hogy egy fejvadásszal miért nem öltem meg. Elmagyaráztam neki, hogy azért jöttünk, hogy elkapjunk egy disszidenst, nem azért, hogy egy parancsmegtagadót lecgézgessünk. Azért nem fizetnek :). -
oz #52352 Attól, mert mindenkit legyilkolsz még nem leszel Bounty Hunter, csak egy pszhiopata gyilkos. Azt meg nem komálja Mako :)
Én is szoktam cserélgetni a compokat párbeszédek esetén (sőt, ha az aktív comp már ki van maxolva, akkor elővettem a párbeszéd idejére egy másikat, csak a comp pontokért). Ha jól emlékszem, egyszerűbb megoldás, ha elküldöd a trasht eladni, 1 perc alatt lenyomod úgyis a párbeszédet, és olyankor nem számolja a pontokat, de ebben az esetben buktad a kapható pontokat. Mivel a comp párbeszédekért is szép XP-t lehet kapni, érdemes inkább egy olyat elővenni, akinél plussz pontokat kaphatsz. -
Gudott #52351 Mako nem minden killt ellenez, a legutolsónak nagyon fog örülni ha jót választasz( egyébként ezeket a pontokat tudod giftekből is pótolni, nem kell aggódni)
Skagde csak a végén jön, én eleinte nagyon nem bírtam, mert a többi társhoz képest egy barbár állat, de vannak jó beszólásai, ezt el kell ismerni. -
#52350 1. Mako elrak
2. Halfej (Skadge) elővesz
3. Gyilkolászik
4. ???
5. Profit -
#52349 Am csak engem idegesít, hogy Bounty hunterrel ugyebár birodalmi oldalon, Mako állandóan negatív pontokat szór ha kinyírok valakit? Mi ez már? Fejvadász vagyok, az a dolgom hogy pénzért öljek, ez meg rendre recseg nekem.... -
#52348 Odaadod a pénzt egy sub-nak, ő meg elküldi neked levélben.
Vagy szólsz egy sub-nak, hogy küldjön COD-os leveleket., benne valami szeméttel, 300 kredit értékben. Te megveszed a szemetet, ő visszaküldi a pénzt. Nekem anno így volt ~100 millióm.
Mondjuk az endgame szvsz semmit sem ér ha nem vagy előfizető. Állandóan operation és egyéb pass-okkal, 350k alatti cuccokat vásárolgatva kész kínszenvedés.
-
#52347 És ez hogy működik? Amit tárgyat küldtem, arra levélre válaszolok és küldöm a lóvét? -
Gudott #52346 Pénzt nem tud küldeni, de ha jól rémlik lehet tárgyat küldeni pénzért. pl feladsz valami kis lim lom cuccot levélben pl 200 v350e creditért annak a kardinak ahol éppen credittúlcsordulás áll fent. Ő megveszi a credit meg m,egy vissza hozzád levélként ÉN ezt nem próbáltam, de elvileg működhet. -
Pacho #52345 Preferred sajnos nem tud pénzt küldeni levélben. -
oz #52344 A Nar Shaddaa-i kuckó tetszik, de maga a bolygó, a környezet kevésbé. A tatooine környezete tetszik, de irdatlan nagy alapterületű a stronghold, így videó alapján, nem tetszik, hogy több perc bejárni. A coruscant-i mint ház a harmadik helyen van, de tetszik a környezet. Dromund kaas nem tetszik egyáltalán (meg a fő karakterek egyébként is republikosok). -
oz #52343 Ha jól rémlik, egy bejáratott mód preferred esetben, hogy levelekben tárolják a pénzt. Ha összejött egy összeg, akkor feladják levélben (altnak vagy egy barátnak, aki visszaküldi, nem tudom, nem csináltam még ilyet). Így az altnál dekkolhat 30 napig, ha magától visszajön, akkor újabb 30 napig. A levélben lévő pénz nem számít bele a limitbe. -
#52342 Pénzes levelet? Voltam előfizető június közepétől 1 hónapig. Nem rémlik pénzes levél :)
-
#52341 Vagy egy hónapra előfizetni, behúzni az összes pénzes levelet és bevásárolni, ahogy sokan csinálják:) -
#52340 Megnéztem már ezeket a kuckókat én is. Háát egyértelműen Nar Shaddaan és a Tatooin a legjobb. De azt látni az ingatlan árakban is :)
Am csak Én siklottam el afelett, hogy külön árak lennének az előfizusoknak? Preferedként miért ne lehetne escrow-k ból összevásárolni tatooint vagy Nar Shaddaan-t? -
Plata #52339 Tatooine nekem eléggé vegyes,egyrészt nagyon klasszul megvan csinálva és oltári klassz hely,de a küdizgetés veszettül szar néha.
Tatooine strongholdról meg álmodozni sem merek.Preferedként úgysincs rá esélyem,szóval,marad coruscant. -
oz #52338 Nagyon szeretem Tatooine-t, számomra nagyon jó hangulatosra sikeredett.
Lehet, hogy a fő rezidenciámat ott fogom berendezni :). Még van egy kis időm eldönteni, melyik strongholdot kezdjem el kilokkolgatni, azért nem kevés pénz, hogy mindegyiket meg akarjam venni. -
ChipHazard #52337 Okés kösszi, akkor azért annyira nem kell sietnem , hogy még csak alvás se legyen . -
Pacho #52336 Augusztus 19 a Stronghold patch ha jól emlékszem, és szeptember 9 a 2.10. (Asszem)