Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ
Köszönöm a válaszod merlin, és mindenkinek.
Mostmár nemlesz gond a haladással 😊
Egyébként milyen endgame van a játékban?
És mennyire sûrûk a magyar játékosok?.Jólenne találni egy magyar guildet
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Mikor anno én is kérdeztem tõletek ezt-azt, ugyanígy válaszoltatok. Miután megkértelek titeket, hogy magyarul beszéljetek, annyit mondtatok, majd megértem ha sokat játszom. Ezután kerestem egy normális fórumot ahol szépen elmagyaráztak mindent. Ennyi. SG, mert így szeretjük.
Hannibal: Flashpoint-ok (más mmo-ban dungeon) 4 személyes co-op terület. Kis történetvezetés, öldöklés, boss-ok és értékesebb cuccokkal. Operation (más mmo-ban Raid), 8 személyes co-op terület logikusan több, erõsebb ellenféllel, még értékesebb cuccokkal.
A szerepek: tank aki magára tereli az ellenfelek figyelmét (aggro), DPS (nincs ilyen role, nem tudom melyik idióta találta ki ezt anno, a hivatalod név DD azaz damage dealer) aki pusztít és a healer aki elsõ sorban a tankot gyógyítja, másodsorban a DD-t (vagy DPS-t), ha azok bénák.
Ha kezdõ MMO-s vagy, akkor bátran kezdj egy DPS-t, sokkal könnyebb vele fejlõdni. A tank meló nem könnyû (fõleg amilyen elcseszett közössége van a játéknak) a healer szerep pedig szerintem piszok unalmas ebben a játékban. Elsõ karakternek én egy Sith Marauder-t ajánlanék (neki van dupla kardja egyébként), ami a Sith Warrior-ból nevelhetõ ki.
Ha majd otthonosan mozogsz a játékban, nekieshetsz egy Assassin tank-nak.
[merlinw.org]
Még annyi kérdésem lenne hogy akkor ugye bár DPS-t ne válasszak mert sokat kell FP-re várni. Pontosan miis azaz FP? Köszi.
Nincs legerõsebb karakter, mindennel lehet érvényesülni, azt indítasz ami tetszik. Ha megtetszik a játék az elsõ 10-15 szinten, akkor érdemes valamit venned, hogy átkerülj preferredre úgy már játszhatóbb és a sok korlátozás kevésbé veszi el a kedved. Ha megér neked annyit, akkor pedig elõfizetéssel jársz legjobban.
Inkvizitor.
Nekem ember inkvizitor leányzóm van,már bánom hogy nem Sith pureblood karit kezdtem.Mikor inkvizítort kezdtem még elõfizetõ voltam,és bármilyen faj elérhetõ volt.
Köszönöm elõre is.
Üdv
A játék fórumán lehetett olvasni, hogy ilyen esetben esetben segített pár embernek, ha megváltoztatta az email-címét, akkor megkapta a validáló mailt. Utána meg volt olyan, aki vissza is állította a korábbira.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Srácok új vagyok a játékban. Azt a kérdésem lenne hogy hogyan és hányas szinttõl lehet olyan Fénykardom mint Dart Maul-nak?
ilyenre gondoltam:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ez így nevezhetõ fifty-fiftynek, nem? 😄
Plata: ha végigcsinálod a HK-es questet, akkor nem hinném, hogy fizetni kell. Nem csak egy karakterre szól a quest. Csak akkor kell fizetni, ha nem akarod összegyûjtögetni az alkatrészeket.
[merlinw.org]
De biztos nálam van a hiba, vagy bénán játszom vagy valami....
- Doktor ur, ha itt megnyomom, akkor nagyon faj.
- Hat akkor ne nyomogassa!
World PVP-rõl meg nem beszéljünk PVE szerver, PVE terület esetében. Nekem nem érv, hogy vigyázzak az aoe-val, mert azért indítottam PVE szerveren karaktert, hogy ne kelljen vigyázni. Ez egyszerûen egy hibás tervezés következménye.
Nehogymár érv legyen, hogy kevesebb gankelést kapok PVE szerveren, merthogy a ennek az esélyének pontosan nullának kellene lennie, ha én nem akarom. Az, hogy PVE szerveren van PVP terület, az elfogadható, ÉN eldöntöm, be akarom-e tenni oda a lábamat, és ha ezt megteszem, vállalom a következményeit. Ugyanez, ha EXPLICIT bekapcsolom a PVP flaget.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Nem csoda, hogy nem fertõztem meg senkit, már az elsõ event óta van egy raklap ellenszerem, amit azonnal benyomtam a keddi reset után 😄
Akkor már értem, miért rohangált pár fertõzött kedden délután a flotta GTN pultjai között. A saját kezdõbolygók helyett inkább az ellenfrakció játékosainak fertõzését javaslom, az poénosabbnak tûnik (pl Nar Shadaa kocsmája). Bár továbbra sem tetszik, de ez az én bajom <#lama>#lama>
A lvl25 alatti immunitással egyetértek, remélhetõleg a következõ alkalommal már implementálva is lesz. <#vigyor2>#vigyor2>
Másrészt a PVE szerveren ténylegesen meg kellen oldani, hogy csak akkor kerüljek PVP státuszba, ha én azt akarom. Rettentõen idegesítõ, hogy miközben ölöm a mobokat, a kompánion aoe-ja be tud flegelni. Azokat a játékosokat, akik PVE szerveren PVP cuccban, PVP flaggel követnek arra várva, hogy egy rosszul sikerült aoe berántson, és így leölhessenek hamar, alapvetõen szívlapáttal verném pofán.
viszont adtal egy jo otletet, a fertozos napira... tython/ord mantellre kell menni 😄
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
"vegyél raggul ellenszérumot. Legalább 2k credit és 5 órára védett vagy..."
Vadi új f2p játékos lvl 7-8-on most érkezik a flottára advanced classt választani. Nem volt még Tarison, nem tudja mijaza rakghoul, a flottán az npc speaker sem mûködik, így nem tudja mirõl van szó. Megkérdezni nem tudja, mert f2p lévén chat limitje lehet, vagy nem meri, mert rögtön len00bozzák vagy beszólnak a grammarn*cik. A 2000 credit neki még sok is lehet, nemhibába nem tudják sokan az új skillt sem kifizetni néha. S nem egy lvl55-ös subból kell kiindulni (bár velem is megesett, hogy lvl35-en nem tudtam megvenni az új skilleket a trainertõl).
S mit ér a szérum, ha csak halálig tart. Nincs mindenkinek húsz-harminc millája.
"Pve serveren csak úgy támadhatnak be, ha bekapcsolod a pvp flaget. "
Ez csak részben igaz. A pvp flag nemcsak úgy lehet on, ha saját magam bekapcsolom, hanem pl.
- pvp területre megyek (pl Tatooine: Outlaws Den, stb);
- flag-es társsal vagyok groupban, itt harc közben automatikusan bekapcsol nekem is a flag, s a group feloszlatásakor is úgy marad;
- flag-es embert revive-olok vagy dobom meg hógolyóval;
- harc esetén ütés/lövés/mozdulat közben az autotarget átugrik egy élõ flagged ellenfélre.
"minden mmoba a pvp serveren"
Elvbõl nem megyek pvp szerverre, sem másik MMO-ba. Nem azért játszok itt vagy az STO-val, mert szeretem az MMO-kat, hanem azért, mert tetszik e két világ. A közösség másodlagos, sajnos.
Viszont teljes mértékben egyetértek azzal, amit a postok editálásának hiányára mondtál. A többi úgy érzem nagyrészt nem releváns. És végül peace.