Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudtok valami olyan honlapot ahol az ûr pvp-ben használt hajókról és fegyverekrõl lehetne olvasni?Wikin nem találtam semmi infót.

Hát az én naptáramban 14 hónapja 2012 decembere volt, akkor jött ki az Ancient Hypargates wz. Elõtte 2012 májusban jött ki a Denova wz. 2013-ban semmi. Az új wz két hónap múlva jön majd ezért a 16 hónap.

Az aréna nem wz, hanem aréna.
Az ûrharc nem wz hanem ûrharc.
Wz nem jött 14 hónapja (és még két hónap míg jön)

Tomb of Freedon Nadd

Nekem valaki magyarázza már el hogy ha zûrharcban 50-15 vagy 50-13-ra nyerünk miért nem kapok semmi jutalmat?0 xp 0 credit és 0 hajó és fleet vacak.Engem egy csöppet zavart,kaptam egy rahedli öcsit is sebzésért,hílelésért és hogy túléltem.

Ne állíts valótlant 16 hónapja 3 wz-volt azóta jött +2 wz +3 aréna wz, +2 ûrharc wz XD ezek mik ha nem újak 16 hónap alatt??!!!
Shiwo
oké, köszi

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Magam is hasonló cipõben járok (bár most épp szüneteltetem a játékot), így decemberben én is feltettem egy hasonló kérdést, annyi különbséggel, hogy a Teamspeaket nem szeretem. Ha nem nagy baj, akkor belinkelném a választ: klikk ide, utólag még egyszer köszönöm 😊))
Hozzáteszem, hogy én magam a következõket ismerem, vagy hallottam róluk: köztársasági oldalon a Fényhozók, Knights Of The Old Hungary, birodalmi oldalon a Carpathian Merceneries. De egészen biztos vagyok benne, hogy rengeteg más, kisebb klán is van.
A legegyszerûbb, ha a flottán rákérdezel a global chaten akár magyarul is (általában nem szólnak be érte), vagy a magyar chaten (/cjoin hungarian paranccsal lehet csatlakozni a magyar chathez). A feltételekre érdemes rákérdezni, általában vannak közös programok (=opok), amire szokták hívni a tagokat, s általában a TS ezeken kötelezõ (bár többször mentem tagokkal WB-kre, vagy FP-ket, ahol nem kellett).

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Shiwo
amúgy a Progenitor-on vannak olyan magyar guild-ok (bármelyik oldalon), aki k bevesznek alkalmi játékost és nincs különösebb elvárás a tagokkal szemben, csak olyan "fun-guild", vagy ilyesmi ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Pari
kicsit off, de jopofa (kulonosen annak aki szereti az ameikai focit is):
NFL a SW univerzumban

Kedvcsinálónak:

Denver

Kansas

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

igen, õ is él, meg virul 😊)))
drop

RIP :/

minden okés, élünk és virulunk 😊
drop
régen nem játszottam egy kérdés van it valaki a hungarikumklánból és mi lett vele?

Valamit akkor nagyon elcsesznek a tankjaitok, mert mióta alakítottak az agró skilleken és van reflectje a jugger/guardiannak, sokkal jobban megfogja a bosst mint shadow v vang. Viszont aoera hulladék az tény. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Én már akkor váltanék preferredrõl elõfizusra, ha megcsinálnák azt, hogy kiválaszthassam melyik warzonera/arenára akarok menni. (Ha már a flashpointoknál mûködhet....)

Amúgy ez az új Kuat Drive fp nagyon vicces, tegnap a 19-es karimat simán berakta 2 lvl 54-es mellé, aztán a mobok kb 50% arányban minden dmg-et resisteltek.....

Tomb of Freedon Nadd

Teljesen helyes az észrevételed. Nálunk van egy mondás: "A Juggernaut azért küzd hogy aggrót tartson, az Assassin pedig azért hogy életben maradjon. 😊" A Shadow/Assassin valóban elég törékeny a többi tankhoz képest, de tagadhatatlanul jobban tartja az aggrót. Sokkal több odafigyelést igényel, mint pl. egy Powertech/Vanguard tank, de ha megszerzed a szükséges rutint, a Shadow is jó tank lehet.

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

Pedig a shadow most buffolva lett. Jugg/guardiannak több és jobb cd-i vannak, ennyi.

roblee
SZiasztok,
Tankolással kapcsolatban lenne kérdésem.
Van egy jugg és egy shadow tankom.
Azt vettem észre, hogy a jugg jobban bírja az ütést, viszont sokkal nehezebb tartanom az aggrot, míg shadownál pont fordítva.
Ennyire törékeny a shadow vagy a statjaimmal kéne vmit kezdenem? Csak mert ezzel a karival jobban szeretek tankolni.
Köszi

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

picket
Egy pve játékhoz képest ez szép teljesítmény <#idiota>
(és nem új, mert huttball, csak más a "setting")

&#3237;_&#3237;

16 hónap után új warzone jön? Király!

Tomb of Freedon Nadd

Uhum ismét tévedtem.

April 8th: Game Update 2.7
Nightmare Mode Dread Fortress Operation and a new tier of gear

June 10th: Game Update 2.8
Nightmare Mode Dread Palace Operation

2 hónap 5 bossra.

Egen.. és csak a Fortress lesz elõször.. rohadtul remélem, hogy max 2 hét és nyitják a palacet is.

gergod
Nagyon sokara van 😞

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Még 2 hónap hard mode.

April 8th: Game Update 2.7
Two new Flashpoints on Tython and Korriban where the Empire and Republic confront each other directly, initiating a new storyline that will span updates across the entire year until its galaxy-shaking finale

Nightmare Mode Dread Fortress Operation and a new tier of gear

New Huttball Warzone on Quesh

New Galactic Starfighter Battle Zone

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Csak nektek csak most:

http://tinyurl.com/ox9dqs8

2 hónapos GC 11 juró. Kb. fixen van ez az akció. Hajrá!

Kérdés:
Shopnál azt írja mikor meg akarom venni a Rothc-t hogy elöfizetöknek ingyen jár, szval ha mondjuk csak 1 honapra fizetek elö akkor utánna is megmarad vagy meg kell venni? ez 60napos gc-vel is érvényes?
Hát majd lehet utánanézek ennek a pp-nek,ha van valahol valami magyar leírás.Mert kéne a hutt cartel.

PiszkosFred
PP-hez sem, tudtommal 😊 Na mindegy, csak ötleteltem, a kérdésemre megkaptam a választ már korábban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lehet de a kártyához nem kellett bankszámla.

PiszkosFred
Ott a paypal, még azzal is olcsóbb mint a timecard.

Nem Pref nem kapta meg,vettem pár darab 2400 cc-s kártyát most a télen de nem kaptam meg,ha lehetne kapni elõfizetést úgy mint régen akkor még elõfizetõ is lennék,de utánvéttel már csak CC-t lehet.

PiszkosFred
Azt tudom, hogy subhoz jár ajándékként, én is úgy "bótoltam", csak azt hittem, hogy idõvel megkapta a pref status is.

picket
Elõfizetõk megkapják, tehát nem éri meg megvenni, mert egy hónap elõfizetés olcsóbb.

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
RotHC kieg még mindig pénzbe kerül?

End game csak akkor lesz ha elõfizetsz a játékra,vagy megveszed a Hutt kieget.

Vannak magyar guildok,régen itt is volt egy link felül ami megmutatta melyik szerveren milyen guildok vannak.Mondjuk nekem csak imp karim van guildban.

Játszottam sok mmoval elõtte,de mint ez is, elég sok mindenben más.
Köszönöm a válaszod merlin, és mindenkinek.
Mostmár nemlesz gond a haladással 😊

Egyébként milyen endgame van a játékban?
És mennyire sûrûk a magyar játékosok?.Jólenne találni egy magyar guildet
Merlin. Ebben a játékban ahhoz is adnak tippet hogyan vegyél levegõt. Lvl 1-tõl a szádba köpnek, hogy nyálad legyen. MINDENHEZ quest kötõdik. MINDENT bemutatnak. Ezért mondjuk, hogy csak haladjál a questekkel és mindent megértesz. Konkrétan lvl 10en egybõl megkapod az elsõ kezdõ fp questet és elmagyarázza melyik gombot nyomjad.

Ok igazad van,de arra gondoltam biztos játszott más MMO-val.Én is sok más MMo-t megjártam már SW TOR elõtt,jó pár év WoW Gw és még egyéb játékkal játszottam.Viszont iszonyat rossz SW TOR-ban dps karival fps-re várni,tegnap este hét körül gunslingerrel jelentkeztem FP-re fél kilenc után hívott be,ahol a tank egybõl le lépett kb 20 perc várakozás után lett tankunk és végig vittük Red reapert.Gondoltam át lépek Sniperre és vele is megyek egy FP-t,11 óra körül untam meg a várakozást és inkább bejöttem tank fejvadásszal és azonnal behívott.Én szeretek fejvadásszal trooperrel sith harcossal vagy jedivel tankolni,bár a legjobb szerintem a fejvadász.Fejvadász karival el kéne kezdenem csinálni a küldetéseket mert most kezdtem de már 20-as szintü sok fp miatt,de a fejvadász küldetésekkel teljesen el van maradva.

MerlinW
Egy újonccal beszéljetek már értelmesen és ne úgy mintha tök természetes lenne a fogalmak jelentése. A szerepek még csak-csak annak aki játszott már szerepjátékkal, de pl. a Flashpoint (FP) fogalom konkrétan egyedül csak ebben a játékban van.

Mikor anno én is kérdeztem tõletek ezt-azt, ugyanígy válaszoltatok. Miután megkértelek titeket, hogy magyarul beszéljetek, annyit mondtatok, majd megértem ha sokat játszom. Ezután kerestem egy normális fórumot ahol szépen elmagyaráztak mindent. Ennyi. SG, mert így szeretjük.

Hannibal: Flashpoint-ok (más mmo-ban dungeon) 4 személyes co-op terület. Kis történetvezetés, öldöklés, boss-ok és értékesebb cuccokkal. Operation (más mmo-ban Raid), 8 személyes co-op terület logikusan több, erõsebb ellenféllel, még értékesebb cuccokkal.

A szerepek: tank aki magára tereli az ellenfelek figyelmét (aggro), DPS (nincs ilyen role, nem tudom melyik idióta találta ki ezt anno, a hivatalod név DD azaz damage dealer) aki pusztít és a healer aki elsõ sorban a tankot gyógyítja, másodsorban a DD-t (vagy DPS-t), ha azok bénák.

Ha kezdõ MMO-s vagy, akkor bátran kezdj egy DPS-t, sokkal könnyebb vele fejlõdni. A tank meló nem könnyû (fõleg amilyen elcseszett közössége van a játéknak) a healer szerep pedig szerintem piszok unalmas ebben a játékban. Elsõ karakternek én egy Sith Marauder-t ajánlanék (neki van dupla kardja egyébként), ami a Sith Warrior-ból nevelhetõ ki.

Ha majd otthonosan mozogsz a játékban, nekieshetsz egy Assassin tank-nak.

[merlinw.org]

rendben világos 😊 köszönöm.
Még annyi kérdésem lenne hogy akkor ugye bár DPS-t ne válasszak mert sokat kell FP-re várni. Pontosan miis azaz FP? Köszi.
sorc: healer vagy caster dps, assassin: melee dps vagy tank. Sorc villámokkal operál, assa pedig tolvaj módjára oson a foson és suttyomban megöl ! Ennél részletesebben nem lehet leírni. 😊

ez dps mit takar? melyik kasztot éri meg jobban melyik használ több úgymond mágiát a sorci healer,vagy dps? vagy az assassin? a tank gondolom fõleg a dupla kardra specializálódik
Full voice acting + scifi (SW) világ, ennyiben más mint a legtöbb (99% fantasy) mmo.
Nincs legerõsebb karakter, mindennel lehet érvényesülni, azt indítasz ami tetszik. Ha megtetszik a játék az elsõ 10-15 szinten, akkor érdemes valamit venned, hogy átkerülj preferredre úgy már játszhatóbb és a sok korlátozás kevésbé veszi el a kedved. Ha megér neked annyit, akkor pedig elõfizetéssel jársz legjobban.

Tizes szintig vagy Sith inkvizitor,akkor kell választani hogy a Assasin ág avagy Sorci ág.Mindkét ágon 3-3 féle talent ág van.
Inkvizitor.
Nekem ember inkvizitor leányzóm van,már bánom hogy nem Sith pureblood karit kezdtem.Mikor inkvizítort kezdtem még elõfizetõ voltam,és bármilyen faj elérhetõ volt.

Sith inkvizítor nekem is van,még hozzá sorcerer villámlós ágon,én szeretem is,csak FP-re annyit kell várni mint a fene.Sith Inkvizitor Sorci lehet healer vagy dps,Sith Inkvizitor Assasin lehet tank vagy dps.

Szia! A Yahoo-s emailcím bevált..
Sith inkvizítort néztem ki, akkor õ rossz választás?
Kezdj híler vagy tank karit,dps-ként órákig várhatsz FP-re,elõfizetéssel ajánlott kezdeni,mert F2P piszkosul rossz.