60294
-
#52414 Ez nagyon hasznos hozzászólás volt! :) Úgy érzem frissíteni kell a FAQ-t :) -
Gudott #52413 Ha eléritek a legelső repu szintet, után tudjátok használni a T.H.O.R.N.E. reliceket (25/35/45-ös szintűek) amik endurance/presence értéket növelik és nem kell hozzá light/dark sem, szintezéshez ideális, és rebesgetik hogy lesz 55-ös is belőle. A Relicek az eventen kívül Nar Shaddan érhetők el, ha kinövitek őket pl már nem ekll a25-ös v 35-ös, akkor el tudjátok postázni kis kariknak, mivel Legacy boundosak, és egyszerre lehet kettő is használatban. És ami még fontos, hogy aktiválható vele a rakghoul immunitás, így nem kell szérumot venni stim vendronál. -
Plata #52412 Vagy azt is csinálhatod hogy belépsz minden kariddal és megfertőződsz és kilépsz velük,majd mikor vége az eventnek akkor játszol velük újra,és eventen kívül folytatod a fertőzést.Ha van pár alt karid amivel nem játszol,ezzel el lehet szórakozni. -
Plata #52411 Nem,kerüld az embereket,mert ha megfertőztek akkor cumi van,vagy veszel stimet vagy elkezdesz agonizálni,a végén megpatkolsz.
Ha te fertőzöl meg másokat kapsz érte achit.Meg mittomén mit,általában én nem játszom ilyenkor,mert még FP-re is bejönnek a játékosok fertőzötten,és megfertőznek.Ha rakghoul event van szüneteltetem a játékot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.08. 10:03:23 -
#52410 Ez úgy hangzik, mint egy elb**ott Zombi apokalipszis... :/ Kell ez nekem? Érdemes rámenni? -
Gudott #52409 Az swtor.com-on tudod hozzáadni a security key-t az account-odhoz. ott kapod meg a serial és a másikat is. -
#52408 Letöltöttem az app-ot. Serial numbert kér meg activation code-ot. Ezeket honnan tudom beszerezni? -
Plata #52407 Ez nem flashpoint,hanem egy idióta event.
Majd meglátod tele lesz minden hely fertőzött játékosokkal.Stim vendornál vehetsz ellenszérumot ami 6 órára megvéd. -
#52406 Ha jól látom 4.-én indult és 12.-én ér véget? Milyen szintű Flashpoint ez?
Bounty week mikor lesz? :)
-
Agidius #52405 Nekem a mobilos van játék kezdete óta.
Fizikait már nem árulnak kb 1 éve, használtan tudsz venni. -
#52404 De úgy látom mobilos is van! Az meg ingyenes nem? az is elég szerintem!? -
#52403 Itt lehetne, de mivel (úgy tudom) nem szállítanak Magyarországra, ezért meg sem jelenik a lehetőség... -
#52402 Hol lehet venni fizikai authenticator-t? Megelőzve, hogy még1x ellopják az accom!? -
#52401 Na sikerült. Hiába változtattam meg a passt még lockolva volt az accom. Felhivtam őket és mostmár jó :) -
Pacho #52400 De nem az e-mail címedet írod be a loginnál ugye? -
#52399 Nem tudja valaki, hogy gond van az swtor.com-al?
Lereseteltem a pass-t, login-nál beirom rendesen és csak visszadob a főoldalra. De nem logol be.
-
Nephin #52398 Neked is... jó ez az új fórum. :D -
Gudott #52397 ment válasz -
Nephin #52396 Ment pm. -
Gudott #52395 Én akkor ismételten jelentkeznék, remélem most siker koronázza majd :) (e-mail: kelek.swtor kukac gmail pont com) -
Nephin #52394 Srácok, aki szeretne részt venni az swtor.hu szerkesztésében (cikkírás, ilyesmi), az szóljon, elvileg tudok adni jogokat, bár ki kell próbálni, hogy biztos legyen. :D
Mulli, most látom, hogy írtál, az sg nemcsak mailt nem küld, most már az üzeneteknél sem jelzi, hogy új jött, remek. Otthon tudom majd javítani a linket, köszi.
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2014.08.07. 06:55:04 -
oz #52393 25-ös szinten teljesen mindegy, hogy crit vagy power, vagy netán alacrity, a lényeg, hogy menjen a karakteredhez és a szerepedhez (pl. ne használj willpoweres cuccokat guardianként, meg dps-ként ne pakolj magadra tankos cumót) . A mire gyúrjak alapvetően a raid end kontentnél számít, ahol próbálod min/maxolni a karakteredet. Fejlődés közben nem érdemes energiát/erőforrást áldozni a min/max kérdésre. -
gunji #52392 Szerintem elsődlegesen a skillfától függ. A második kérdésedből ítélve DPS-ed van, ott két véleményt szoktak ütköztetni (amellett, hogy a str az elsődleges stat, emellett 100% acc, 25% surge (+50% jön még alapból ehhez), 0% alac)
- 25% crit, a többi power
- 0% crit, a lehető legtöbb power.
Én a másodikat támogatnám, de valaki nálam szakértőbb majd kijavít, ha rosszul gondolom.
Amúgy Dulfyn találtam két cikket a témához, hátha segít:
SWTOR Immortal Juggernaut Tanking Class Guide
SWTOR Vengeance and Rage Juggernaut DPS Class guide -
Gudott #52391 Rakghoul event mindenki kedvenc bolygóján, nagy valószínűséggel egy hétig tart majd :) Link
PTS-en a 2.9 Patch Notes V2 (link) -
archetiz #52390 Nemrég valamelyik patch-ben módosították az árnyékbeállításokat. Próbáld meg úgy, hogy lejjebb veszed az árnyék minőségét! -
Ned021 #52389 Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy miért kezdett el egyik napról a másikra laggolni az swtor? Nem játszok sokat szoval nemtudom, hogy mikor kezdődött a probléma, de néhány hónapja beléptem és azóta játszhatatlan az egész. Lehet, hogy valami új patch? Új videokártya driver? A bitraider klienstöl teljesen megszabadultam az swtorba, olvastam ezt a tippet eredeti forumon, de ígyse lett jobb. A gépem szerintem jó hozzá: 8GB ram, intel core I5, ati radeon hd 5650
Előre is köszönöm -
GazCamp3r #52388 a megoldás ilyenkor egy jó amerikai VPN, és egyből nincs probléma. -
Plata #52387 Én tankkal olyat veszek ami több endurance-t ad,dps-el meg olyat ami többet ad másra.Sosem szokott gondom lenni. -
Plata #52386 Ó hogy a jó édes,akkor tényleg sosem lesz hutt cartel kiegem,bankártya kiesik,sms bukta. -
ChipHazard #52385 igyekszem majd kicsit átláthatóbban fogalmazni :) -
GazCamp3r #52384 Egy Sith Juggernautnak kb 25-ös szinten az armorokba lévő moduloknál a Strength-Endurance mellett mire érdemes menni? Pl Enhancementnél Crit, vagy Power? -
oz #52383 Öreg vagyok, kicsit nehezen olvasom az összefüggő, csapongó soraidat :)
A dps-ek, tankok életét a healer comanion megjelenése könnyíti meg. Sajnos a Jedi Guardian elég későn kapja meg Docot. Addig ki kell bírni, nem ész nélkül behúzni mindent, és kicsit döcögősebb a haladás. Doc meg szépen kigyógyít alap ellenfeleken, onnan sokkal simább lesz a dolog. -
ChipHazard #52382 Okés, kössz. Csak azért kérdeztem mert, ahoz képest hogy volt hogy 4-5 szintel is az ellen fölött voltam azért amikor 3-4 körbe fogtak és ütöttek elég gyorsan ment le az életem, gondoltam egy kis több állóképesség kell, vagy vanank ezek a sárga csillag alatti legerősebb mobok, velük is votl egy két huzósabb menet, bár igy most 37 környékén hogy több olyan képességem is van ami több ellenfélre is hat hat, igy könnyebb lessz valószínüleg.
El is vertem a 300 ezret, gyorsan XD, vettem egy agile vagy mi fene ruhát, meg egy fénykardot, ez chapter 2 végéig marad
amugy az egyetlen dolog ami tényleg nagyon zavar a Jedi guardian ban az futás animáció, olyan béna a Sentinelé marha jó, de ez a futás animáció, nah meg mien jo lett volna ha ugy tartja a fénykardot mint Starkiller a force unleashed-ben :) -
Pacho #52381 Nem hiszem, hogy itthonról lehet. Amúgy is sok probléma van ezzel az sms-es fizetési rendszerrel, de valami olyasmi rémlik, hogy attól még, hogy a BOKU nak van supportja Magyarországra, az EA/BW nem köteles engedélyezni/felvenni minden országot, tehát annak ellenére hogy a BOKU pl. szolgáltat 100 országban, az EA/BW 10 országból engedi meg ezt a fizetési módot.
Pl. bankkártyával sem lehet fizetni minden országból, az EA/BW pl. nem fogadott be sokáig Venezuelából vagy Törökországból bankkártyás fizetést.
Jellemzően azok az országok szoktak kimaradni ezekből a körökből, amelyek bármilyen módon feketelistásak. Magyarország sok ilyenen rajta volt/van/lesz, általában a csalások/visszaélések kirívó aránya miatt. -
Plata #52380 Próbálta már valaki az sms vásárlást?Nekem mindig error,pedig meg adtam a telefonszámom a contact information és a basic information fülnél is.Kiválasztom hogy a Hutt cartelt veszem meg,kiválasztom hogy Boku sms-el fizetek,elfogadom feltételeket,rábökök a pay now gombra és ezt kapom:General Error
An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later. -
#52379 A FAQ felkerült új tárhelyre. A Tárhelyet archetiz biztosította! Köszönjük a lehetőséget! :) (Még van benne egy kis bibi a képekkel, de megoldása folyamatban)
Nephin, küldtem üzit, ha esetleg nem vennéd észre :) -
oz #52378 Általában minden specre (a tankra is inkább, bár ez izlés kérdése) igaz, hogy az a mod a jó, amin minél kissebb az endurance, és minél több az egyéb stat. De igazából ez csak end kontentél számít, fejlődés közben szinte mindegy, mi van rajtad. -
ChipHazard #52377 Nah, a Chapter 1 a Jedi lovaggal, nekem is késsz, idáig amugy ez votl az eggyetlen Chapter amit valaha is befejeztem, utána mindig elfogyott a lendület :D. Jah meg az Agetn, egyszer őt is elvittem az első fejezet végéig, de rossz döntést hoztam és törlöltem. 330 ezret kapartam össze eddig, jo hozzá teszem hogy amikor volt a pvp event akkor gyakorlatilag ott is egy BH-val csak azt csináltam, és össze szedtem 400-500 ezret biztos, csak ugye lecsaptam gyorsan pár ruhára, csak aproságok amik akkor olcsok volta, Calo nord öve, 2 vettem, Mira övét is megvettem, az Agent-nek késöbre.
Most azt ézeggettem éppen, mert ugye ezekböl plecsnikböl cak a modokat vezsem a ruhákba, hogy én egy Jedi Guardina DPS vagyok, de van pl ez az armoring aminek 37 szinten az adatai, 22 erő és 15 állóképesség, it igen csak nagy az eltérés, nem ? mert ugyan akkor a van olyan mi 20 erő de 24 állóképesség, kisseb a külömbség és csak 2 vel van elmaradva erőben, jobb ha egyenlőre ezekt veszem nem , amig nem jönnek a lila itemek, most azok vannak pl a fénykardomban és ott például elég kiegyenlitett az arány csak 2 vel több az erő az állóképességnél. -
archetiz #52376 Nincs mit és hajrá! -
Gudott #52375
Köszi!
Na este befejezem az act1-et a sage/sorc duóval.