Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergod
Akkor mar legyen triple spec es ha mar ott tartunk, legyen kulon armor slot mindharomhoz, jegyezze meg az ui a skill elhelyezeseket, es ACt is szeretnek valtani.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Akkor játsszon azzal aki nem tud élni nélküle 😊
Hárombetûsben kellett, de swtor-ban még nem hiányzott egyszer sem.

Kyron az a baj a legutolsó kínai grindelõs játékba is van dual talent. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

PiszkosFred
Indítsd el német nyelven, majd lépj ki, és váltsd vissza megint angolra, és úgy próbáld meg.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

orichalcos
Nem, angolon volt, most is azon van.

My streams: https://beam.pro/oriic

PiszkosFred
Próbáltad átállítani a launcherben a nyelvet?

orichalcos
Mire gondolsz? Nem turkáltam játékban, csak leszedtem a launchert és onnan telepítettem.

My streams: https://beam.pro/oriic

PiszkosFred
Nyelvi gondok lesznek.

gergod
Nincs tul sok szukseg ra

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Tényleg gáz, hogy egy játékba belerakták és nem másolta le mindenki...

Witcher
LoL azért ez elég gáz egy ilyen szintû játéknál! Mindenesetre köszi a választ!

gergod
nincs dual spec... marad a klikkelgetes

Witcher
Létezik valami plusz roll féleség a játékban? Mert én nem igazán találtam. Rohadt idegesítõ hogy mindig át kell pakolgatni a skillfát ha át akarok állni dps-rõl heal-re.

Üdv! Eladó CE acc.
Kopaszoknak: http://dulfy.net/category/swtor/

Itt rengeteg infót találtok instákról(fp), raidekrõl(ops), classokról stb.

Shiwo
próbálkozz a rácsatlakozással.. nekem ma is elõször nem elérhetõt dobott ki, késõbb mégis ráment

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

yesname
Köszi mindenkinek. Nem F2P-ként játszunk és 10-esek vagyunk már.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ha nem éred el a 10-es szintet nem csatlakozhatsz F2P játékosként,de lehet rá csatlakozni,én is most kezdtem nem rég új karit és tudtam csatlakozni.

Hát... én legutóbb még õsszel (szeptember/október táján) jártam ott, akkor még mûködött, igaz forgalom az már akkor sem volt nagy. De segítséget még lehetett kérni. Az swtor fórumán még írnak arról, hogy bugos a chat-belépés 😞

A Progenitoron a köztársasági oldalon két magyar klánt ismerek: Fényhozók, Knights Of The Old Hungary (meg több nem magyart), egy hasonló kérdésemre még javasolták: Carpathian Mercenaries, Covert Forces, Dreadful Elite klánokat (az elsõ biztosan birodalmi).

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Shiwo
nekem is volt, hogy nem engedett Hungarian-ra join-olni... de ha engedett is, eddig még soha senki nem reagált semmit 😞

próbálkoztam Hungary chanelt is, semmi hatása, figyeltem mindkettõt, de az elmúlt egy hétben még senkit nem láttam oda írni 😞

annyira tolakodó meg nem akarok lenni, hogy a flottán kiabáljak órákig, hogy "hungarian casual gamer search a guild without expection"

nah mind1, ha guildot nem is találunk, tán Yesname-mel tudok majd ott beszélgetni 😄

engem könnyû megtalálni, Shiwo vagy valamilyen erõsen hasonló variációja (Shiiwoo, Shivvo, stb) a karijaim neve...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

yesname
Köszi. 😊
Nekem kiírja, hogy Unable to join Hungarian.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Van magyar csatorna, így tudsz belépni oda: /cjoin hungarian

Ettõl függetlenül a flottán nyugodtan rákérdezhetsz a klánkeresésre magyarul a generalon is. Az igaz, hogy mindig vannak olyanok, akiknek nem tetszik, ha az ember angoltól eltérõ nyelven szólal meg ott, de egy-egy beszóláson kívül más nem szokott történni: a többség anyanyelve nem angol, így elég sokszor lehet látni lengyel, orosz, dán, stb mondatokat.
(Én ilyenkor mindig arra szoktam rávilágítani, hogy a nelvaan nõk magyarul beszéltek, így a magyar is starwars-nyelv 😛)

yesname
Progenitoron Köztársasági Guild van, ahova be lehet lépni két valóban... isméltem valóban causal játékosnak, akik idõsebbek való élettel, inkább PvE orientáltak és most kezdték a játékot? Igazából egy magyar chat csatorna is mág jó lenne. 😊

picket
Magyar-fóbiások a wow topikban gyûlnek.

ಥ_ಥ

Már kiszül is a sith oldalon a két lukács: Bicskei Lukács és Lukács László a tankcspapda frontembere:

http://www.noxxic.com/swtor/pve/sith-warrior/juggernaut/rage/talent-build

A marauderé hasonló ott nem az enrage adja a stackot, hanem a berserk. Több változata is van a lényeget a decimate-dominate-shockwave procja adja.

Tomb of Freedon Nadd

Melyik szerveren van a legtöbb magyar? (egyáltalán jó az nekem ?<#csodalk>)
t3-m4-re kezdtem karaktert jedi oldalon
PiszkosFred
Szeretem a jó játékokat 😊

Ne hargudjatok, srácok, de ez nekem teljesen kínai volt. 😞
Le tudná valaki írni röviden magyarul, hogy mi az a smash build (legalábbis melyik ágra vonatkozik)? Köszönöm.

Te fredd te minden fórum topicban ott vagy😄 (hogy bírod)
PiszkosFred
Bármikor gyárthatsz/vehetsz piros kristályt, és akkor neked is lehet piros pengéjû fénykardod a késõbbiekben, ha kicseréled a most kapott fénykardodban a kristályt.

Tényleg. Találtam egy piros szinû lézerkardot a szörnynél aki a lézerkard készitõ cuccot õrizte. Dark1-kell hozzá. Akkor ezzel se megyek semmire 😊)
Egyébként story-n kívûl még milyen lehetõségek vannak kis szinten? Nem mintha az nem lenne jó mert nagyon jók a szinkronhangok ez WoW -után elég felüdítõ (le is mondtam az elõfizumat 😄)
A smash-build nerfnek már nagyon itt volt az ideje, hátha ezentúl megtanulnak majd játszani a sentinel/marauder másik két talent treejével is az emberek.
Az operatív/scoundrel nerf elsõre nevetséges mind a healer mind a dps ágon (az EE és a KD nerfje miatt úgyis pve-ben lesz nehezebb dolga, PVP-ben teljesen más a helyzet.)
A sage/sorc heal buff nem fogja õket igazán jobbá tenni pvp-ben, a force problémáikra pedig nem ad megoldást.)
De tök jó, hogy a gimped gunslingerek kapnak még egy kis surviveot, mert az aou knockback, a single knockback, az aoe mezz, a stun, a 20 sec cc immunity nem elég.

Tomb of Freedon Nadd

picket
Szinte csak az aktuális sztorit befolyásolja, esetleg sejteni lehet, hogy companion szeretni fogja a válaszodat, vagy nem.
Amit a sztorin kívül:
-vannak cuccok light vagy dark szint követelménnyel (pl. dark 1 a követelmény, tehát csak akkor tudod használni, ha 1000-el több dark pontot gyûjtöttél, mint lightot), de ezek jelentõsége csökken.
-kapsz achievmentet dark 5-ön és light 5-ön (kapsz egy címet, meg egy-egy companionnal kapcsolatos képességet - feláldozást vagy gyógyítást)
-dark side corruption a karakteren, de ezt ki is lehet kapcsolni, ha nem tetszik a maszk nélküli Darth Vader fej.

&#3237;_&#3237;

Most kezdtem ezt a játékot. Grafika szép, mindenhol szinkronhangok szólnak. Jól ellet találva egyedül a mozgás animációk hiányosak kicsit.
Eddig bejön. De mi is eza light side ,dark side dolog? mert láttam jedi oldalon is lehetsz dark side-os döntésekkel. Miben befolyásol ez?
gergod
2.7 class balance lista swtor.com-on

MarkBlade
Sziasztok. A T3-M4 szerveren van magyar klán sith oldalon?
Nekem is megy originrõl,bár a letöltést nem ajánlom onnan,dvd-rõl hamarabb megvan.Nekem iszonyat lassan jött le originrõl.Szerencsére megvan dobozosan.

Nekem késõbb lett Originem mint a SWTOR, de nálam megy mind2rõl ugyan úgy.
Prince23
Origin store-ban található Star Wars The Old Republic MMO játék használja a klienst? vagy egy kódot adnak, amit a hivatalos honlapon kell be reggelni? és akkor non-Origin?

Vagy hogy van ez?

Kösz az infót.
Hétfõi leállás? Ez új 😊
Az írják, hogy kettõig állnak a szerverek (magyar idõ szerint). De a twitterjükre mindig ki szokták írni, ha befejezik.

Sziasztok.

Ma hány órától lehet belépni a játékba?
Fullos ops loot table.

http://dulfy.net/2013/04/08/swtor-patch-2-0-operation-loot-tables/

dulfy.net
Nem tudtok valami olyan honlapot ahol az ûr pvp-ben használt hajókról és fegyverekrõl lehetne olvasni?Wikin nem találtam semmi infót.

Hát az én naptáramban 14 hónapja 2012 decembere volt, akkor jött ki az Ancient Hypargates wz. Elõtte 2012 májusban jött ki a Denova wz. 2013-ban semmi. Az új wz két hónap múlva jön majd ezért a 16 hónap.

Az aréna nem wz, hanem aréna.
Az ûrharc nem wz hanem ûrharc.
Wz nem jött 14 hónapja (és még két hónap míg jön)

Tomb of Freedon Nadd

Nekem valaki magyarázza már el hogy ha zûrharcban 50-15 vagy 50-13-ra nyerünk miért nem kapok semmi jutalmat?0 xp 0 credit és 0 hajó és fleet vacak.Engem egy csöppet zavart,kaptam egy rahedli öcsit is sebzésért,hílelésért és hogy túléltem.

Ne állíts valótlant 16 hónapja 3 wz-volt azóta jött +2 wz +3 aréna wz, +2 ûrharc wz XD ezek mik ha nem újak 16 hónap alatt??!!!