Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Védelmi értéken azt értem, hogy minden ruhanemûnek van egy védelmi értéke. Diablóban ez független a szintedtõl. Itt is csak azt vettem észre, hogy vannak armorok, amiknek nagyobbak a tulajdsonágai, védelem, aim, endurance, stb. Ami ugye nekem kell a fejvadászhoz, merc-nek, az az aim. Ehhez még az endurance társul többnyire. És amit most kaptam üres slottos páncélt, azt szeretném lehetõ legjobban felpimpelni. Így üresen 32 pontot véd a páncél. illetve 32-esa védelmi értéke. Viszont ami rajtam van kék páncél, az 150 környékén van. Na most amikor a mod, enhancement, és armoring megvan, azok nem írnak védelmi értéket. 19-es szintû páncélt akarok összerakni, úgy hogy jó sok aim és védelem legyen benne. Ezért ugye kinéztem magamnak 7es comando vagy reflex modot. Igazából nem tudom, hogy mi a különbség a 2 között, mert mindkettõ 14 aim, 4 endurance, armour rating 54. néztem bele egy Mastercraft Fervor Enhancement 7-et, ami armor rating 64, endurance 12, critical rating 12 és egy Reflex Armoring 7, ami 11 aim, 7 endurance meg 54-es armour rating.
Szóval ez a páncél végeredményben fog adni alap 32+54+64+54=204-es armour ratinget, 14+11=25aim-ot, 4+12+7=23 endurance-ot, és 12 critical ratingot? És 19-es szintõl lehet majd viselni?
Illetve augmentation kit-el még adhatok hozzá augmentation, ami plusz statokat ad majd a páncélhoz. Jól látom a helyzetet?
Ezen felül természetesen a 4 statot adó cuccosnak is van a lvl szinten kívûl több fajtája: van zöld, kék és lila (erõsségi sorrendben). Én szintezés közben kék cuccokat szoktam venni, a lila túl drága és mivel gyorsan megy a szintezés, hamar lecseréled.
A defense chance egy érték, mely a defense ratingedbõl adódik (ez tankoknak kell, tehát ha dps vagy akkor kerüld el),de õszintén nem nagyon értem az ezzel kapcsolatos kérdésedet (nem tudom, hogy Te mit értesz védelmi értéken).
a lényeg, hogy egészen elõre haladtam fejvadásszal. Azt szeretném kérdezni, hogy, ha moddolni akarom mellvértemet/felsõmet, akkor kell bele armoring, mod, enchansment meg valami 4. cucc. Na az mi az isten? Augmentet lehet oda rakni vagy mit? illetve a felsõ végleges védelmi értéke hogy fog adódni? Csak mert konkrétan védelmi értéket azt hiszem csak az augment ad. Össze lehet adni a modok szintértékét és azoknak az összege fogja adni a defens értéket vagy hogy?
Augmentet csak úgy pluszba lehet hozzáadni a cuccokhoz?
De utólag belegondolva nem jó megoldás, mivel ha megunom/vagy éppenséggel szeretnék túladni rajta - és ha a túladás sikerül - a nyakamon marad a tok.
Nem szép dolog, de nem egy MMO-t adtam már el, sosem kérték a tokot. A digitális "világ" már egyre jobban elterjed, idõvel kiszorulnak majd a dobozos PC, XBOX, PS termékek a boltok polcairól. Nézzük a jó oldalát, környezetkímélõbb megoldás.
Legalább nem vágnak ki 50 db fát 10 db tok elkészítéséhez. <#banplz>#banplz> Én azt mondom neked, érdemes "váltani". Figyelj, ha megveszed digitálisan játszhatod tovább az SWTOR-t és tényleg az égvilágon semmi hátrányod nem fog származni abból ha digitálisan vásárolod meg.
Igen nagy hülyeség kihagyni, se 55ös pvp, se 55ös rédek, se story folytatás, stb...
Marvel meg egyéb hõsökben is a gonoszok a kedvencei.Joker meg Pingvin.Mega franc tudja,Lego-ból is mindig a gonszok kellenek.
talán Chewbacca?
Amúgy meg tutira igazam van, mert a legtöbb gyerek látta az elõzmény trilógiát, meg talán a Clone Wars-ot és ott ugye a Jediké a fõszerep... és hááát mint tudjuk - vagy nem tudjuk - a gyerekek elõszeretettel választanak hõsöket. 😄
Engem régen mindig csontiért piszkált,sose csináltam mert rühellem,de a lányoknak a worgen tetszik.
"az orkok csak 10-12 évesek" 😄
Én valahogy mindig is a Sitheket részesítettem elõnyben, az amikor megjelennek, félelmet keltenek, stb. Fõleg az a zene 😄 (2:26 perctõl)
Nálam szinte alap minden MMO-ban az ember... Kasztként pedig a Sith Assassint választottam. Tetszik a "Double-bladed lightsaber" illetve a Sith hajók, harci hajók + ugye a Sith Assassin companionok 😄
A legacy elindításához 10-es szint, és a kezdõ bolygó teljesítése szükséges, ami után meg kell adni egy legacy nevet. Ez a név utótagként meg tud jelenni az összes karaktered nevében, vagy egy külön sorban a név táblán.
A legacy-n belüli karaktereiddel szabadon levelezhetsz (ellentétes frakcióval is), küldhetsz pénzt és itemeket (hajót nem, az nemm item). Vannak ún Legacy boundos cuccok, ezek legacy-hez vannak kötve, az összes karaktered szabadon használhatja (pl. a Juggernauthom és a Jedi Knightom gearje megegyezik, az összes ruhája - persze csak a moddolhatók - legacy boundos cuccban van. Csak át kell küldenem a ruhát, és azonnal tudja hordani mindkettõ.
Ezen kívül a Legacy szintedtõl függõen különbözõ dolgokat tudsz unlockolni a Legacy panelen, karakter vagy account szinten. Pl rocket boost karakterenként, mailbox a hajón account szinten (minden hajódon megjelenik, ha egyszer kilockolod). Azt, hogy miket tudsz csinálni a Legacy képernyõn láthatod (mind a karakter, mind az account szintûeket).
Ott még egy családi kapcsolatot is be tudsz állítani, de ennek nem sok értelme van.
pontosan mi is az a Legacy? (Legacyn keresztül tudok például creditet, itemet esetleg hajót "átadni" az altomnak?)
van-e elõnye annak, ha minden területen minden küldetést illetve egyéb tevékenységet 100%-ig teljesítek? (miket lehet teljesíteni a mapokon a küldetések kivételével?)
Ha end kontent is érdekel (raid és PVP), akkor az egyetlen használható szakma - szerintem, az egész leíráshoz hozzátartozik, hogy szerintem, ezt nem fogom többet kiemelni, valamint nem ismerem az free és preferred megkötéseket - a biochem. Az újrahasználható stim, adrenal, medpac nagyban megkönnyíti a dolgod, és egyben lecsökkenti a költségeidet.
Ha csak magadnak akarasz ruhát/fegyvert gyártani, akkor nem igazán van értelme semminek. Elõbb utóbb úgyis narancs cuccokba fogsz rohangálni, és csak a modokat cserélgeted. A trainernél tanulható zöld cuccok nem jobbak, mint a quest/commendation/drop forrású cuccok, betörésükhöz meg azért sok alapanyag kell, nem biztos, hogy a szintedhez lesz elég.
Azok a szakmák, amik modokat gyártanak (cybertech, artifice) jó lehet, mert mint mondtam úgyis csak a modokat cserélgeted egy idõ után, de itt sem biztos, hogy az adott szinthez lesz elég nyersanyagod (nekem altokhoz szuper, mivel tele vagyok alapanyaggal, a kis karinak kényelmesen tudok kutatni/gyártani a szinthez szükséges motyókat).
Gyártható cuccokkal nem igazán lehet pénzt keresni, alapvetõen az augmentation kitek és az augmentek mennek magas szinten, nem igazán lehet eladni gyártott ruhát/fegyvert (kivétel lehet persze a top cucc, de azoknak a receptjeihez úgysem férsz hozzá). Keresettek lehetnek még a biochemes cuccok (stim, adrenal, medpac), valamint a modok (ezek minden szinten keresettek, de nincs nagy haszon rajtuk, így sokat kell vele foglalkozni).
A gyûjtögetõs szakmákkal lehet pénzt keresni, sokan - mint én is 😊 - inkább a GTN-en veszik meg az alapanyagokat.
Ha valaki komolyabban szeretne belemélyedni a témába, akkor érdemes átböngésznie egy-két leírást (pl. SWTOR forum guide: Crew Skills, Crafting Guide, SWTOR Crew Skills Guide, Almar's Guide, stb.) <#awink>#awink>
Régebben az swtor.hu-n volt egy szép kép arról, hogy melyik szakma melyikhez illik, sajnos most nem találom (de a google ilyenkor is segít).
Ha csak egy crew skillt (szakmát) tudsz választani, akkor én is a slicinget javaslom, mert azzal lehet a legjobban keresni. Ha mást szeretnél, akkor egy mission-skillt ajánlok, mert azok is tudnak ritka és drága itemeket dobni, amiket aztán a GTN-n el lehet adni.
Ha kettõ szakmát választhatsz, akkor szvsz érdemes a harmadikat is unlockolni, ha komolyabban szeretnél ezzel foglalkozni.
Elvileg bármelyik szakmához bármelyiket választhatod, nem kell mindegyik csoportból (gathering, crafting, mission) választani, a crafting csoportból legfeljebb egyet választhatsz, a gathering és mission csoportból akár hármat is.
Vannak ideális kapcsolatok, amihez segítséget nyújtanak a fentebb linkelt képek:
Erõhasználónak érdemes választania:
archeology - artifice - treasure hunting (fõként erõhasználók fegyvereit gyárthatjuk), vagy
archeology - synthweaving - underworld trading (fõként erõhasználó ruházatát gyárthatjuk)
Nem erõhasználók választhatnak:
scavenging - armortech - underworld trading (fõként nem erõhasználóknak ruhadarabok)
scavenging - armstech - investigation (fõként nem erõhasználó fegyvereket)
scavenging - cybertech - underworld trading (fõleg kisebb technikai eszközök: upgrade, modok, fülbevaló mod, gránát, stb)
Ha healer vagy, akkor választhatod:
bioanalysis - biochem - diplomacy (stimek, medpackok, stb)
Még annyit, hogy sok esetben nem tudsz egy karakterrel minden hozzávalót beszerezni, szükség lesz a GTN-re is. Mindegyik companion rendelkezik egy-egy szakma terén bónusszal, ami növeli az esélyét a sikeres kimenetelnek a crafting/mission terén. A companionoknak létezik egy affection nevû tulajdonságuk (mondjuk úgy: mennyire kedvel téged), ez is befolyásolja a kimenetelt (pl. ha kedvel, akkor nagyobb valószínûséggel gyárt egységnyi nyersanyagból két végterméket).
Ha meguntál egy szakmát, akkor a flottán választhatsz akár másikat is helyette.
Nos, tehát akkor mit is ajánljunk egy assasinnak? Talán a biochemes vagy a synthweavinges lehetõségbõl választanám az egyiket. Mindkettõ olyan, amivel magadnak is tudsz gyártani tárgyakat, s a GTN-en is lehet keresni.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
melyek azok amelyekkel leginkább pénzt és másodsorban magamnak itemeket tudnék készíteni ? (Sith Assassin)