Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen crewskilleket érdemes választani?
melyek azok amelyekkel leginkább pénzt és másodsorban magamnak itemeket tudnék készíteni ? (Sith Assassin)

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

A legegyszerûbben erre a klasszikussal lehetne válaszolni: játék, játék, játék. Kibontva: a küldetések végrehajtása elõtt, közben és után az ellenNPC-ket gyilkolászva mindig esik pénz és valamilyen tárgy. A tárgyakat eladhatod a vendoroknak, a jobb minõségûeket felteheted GTN-re. Küldetések közben gyûjtsd a craftos nyersanyagokat (attól függõen, milyen crew skill(eke)t választottál: kristályok, fémek, pénzes kazetták, stb.), ezeket is el tudod adni a GTN-en. Ha tudsz craftolni (gyártani), akkor azokat is érdemes lehet kitenni a GTN-re.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

V43 1105
Szólsz azt végig darálok veled flash pointot bármennyiszer .. :É

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

neked akartam írni, nem magamnak. 😄

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Holnap - ha minden igaz és nem jön közbe semmi - fent leszek délelõtt és délután is.

Milyen lehetõségeim vannak alacsony szinten kreditszerzésre? (Ûr PvP-n, Slicing-en kívül)

Törölt felhasználó
Na de how? Ha éppen nem vagy fent, akkor hogy lehet ismerõsöket keresni? Nekem pld aláírásban van a felhasználóm, de van még 8 különbözõ karakterem
Nadeus néven megtaláltok a Sith Empire oldalon.

Akinek van kedve együtt játszani a The Red Eclipse (Sith Empire) oldalon írjon privátot.

Dehogynem,csak szerencse kell hozzá.Már nagyon kicsi szinten találhatsz lilát.

Törölt felhasználó
Óhh én még lila cuccoknál nem járok 😄
PiszkosFred
Igen, olvastam. Elbasztam, azt hitte Mulli kerdezte, o meg szerintem meg lowlvl. Most latom, hogy nem o volt 😄 Sorry, mea culpa.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fred, ne húzzál fel😊 Olvasd el mit írtam az #52082 -ben.
PiszkosFred
"Any gear that requires the expansion (i.e. any level 51-55 gear) does not require Artefact Equipment Authorisation."

Azert nem mindegy, hogy milyen lila itemekrol is beszelunk.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mondom, hogy nem kell, lvl55 vagyok, és lilába öltözöm.

De ha nekem nem hisztek:

http://www.reddit.com/r/swtor/comments/25cizq/question_artifact_equipment_authorization_and/
én is így tudtam, ezért lepett meg ez a Hutt carteles kieg és a lv51+ lila cuccok szabad hordása preferredként...
Én is úgy tudom, minden "lila" cucchoz kell, az augumentekhez is, de ha jól emlékszem ha rajtad marad és nem veszed le még tudod hordani.
jogos, mentségemre szóljon, hogy az elmúlt két és fél évben még nem voltam preferred státuszban, így nem tudom, hogy mik a pontos megkötései 😊
#52082 erre valami forrást meg tudnál adni? Most én is elõfizetõ vagyok a megvett 5 eurós alapjáték és a +30 nap miatt de 5 nap és lejár az elõfizu. Akkor ne görcsöljek a lila cuccok miatt? A hutt cartert elvileg megkaptam mert van 30 nap elõfizum, így a lv51+ lila cuccokat tuti fogom tudni hordani? Én úgy tudtam mindenképpen kell az artifact authorisation cucc.
Mert a preferred a heti wz limitjével sem tud rankedre jelenteni.

Tomb of Freedon Nadd

Törölt felhasználó
+1700 ért is lehet ugyanezt kapni doboz nélkül és originen ugyanúgy ott van 😊
MerlinW
Ha azt veszed, hogy a játék ingyenes, azaz 5000 Ft-ért veszel egy dobozt és 1 havi elõfizetést, akkor sok pénz érte. 3500-4000Ft-ért 60 napos gamecard-ot lehet kapni.

[merlinw.org]

ha elõfizussal vagy csopiban és õ indítja a sima warzone-t, akkor preferred-ként is behív wz-re, akkor is, ha lejárt a limit 😊 ne reportoljátok azért :p 😊 rankeden nem mûködik 😊
Nem kell semmit pluszban fizetni, csak a gamecardot vagy a havidíjat.

Törölt felhasználó
Aki még nem volt elõfizetõ, annak ajálnom figyelméba a G2A-n lévõ ~1700HUF-bak kerülõ 30napos elõfizut + cd-kulcsot
amitoriginene be lehet aktiválni, majd bármelyik accounthoz hozzáadni. Én most így tolom le az elsõ hónapot. Van 8 karakterem a Red Eclipsen és mindegyik 10-12-es szinten van. Persze köszönhetem a dupla xp-s hétnek.
De majd AC-t most választok majd csak mind1-ikhez. 😊
Valszeg mindenki Tank, Tank+DPS, Healer+DPS, meg Tank+Healer kategória lesz.

Viszont van egy olyan kérdésem, hogy ha Elõfizu lejár, akkor preferedként folytatom tovább és a 8 kariból csak 6 marad meg, illetve a többit majd tudom unlockolni. Ezen kívül ha elkezdek fejlõdni, és megint elõfizus leszek, kell majd valamit pluszba fizetni vagy elég majd a Gamecard. Azért kérdezem, mert #52080-ban gunji írta, hogy ezt meg azt elveszít és kiunlockolni drága móka lenne.
@52082: Igen? Ez jó hír, köszi. Eddig csak azt tudtam, hogy ami rajtam van, azt tudom használni, csak újabbat nem. Önmagában ez a legnagyobb tétel (múltkor 3.8 millió volt a legacys, most csak 2.1)

@52083: Értem, elfogadom, de számomra ez nem ingyen pénz, mert 'megdolgozok' érte: feladatokat oldok meg (mint kvázi egy munkahelyen), s ezért 'fizetségként' ezt kapom. Úgymond van egy teljesítmény mögötte. Nekem ingyen akkor lenne, ha valaki átküldené a pénzt mailben, 'ingyen'.
A farmolással teljes mértékben egyetértek, bár én mindig lassabban szoktam játszani, így kicsit tovább tart a gyûjtögetés, igaz opra nem járok/jártam.

Úgy döntöttem, hogy rászánom azt az 5.000FT-t (ennyiért találtam dobozos kiadást)
annyira nem sok pénz érte. 😄

51810.

Tomb of Freedon Nadd

Ha megvan a Hutt cartel kieg, akkor lvl51+ artifact-okat fel tudod venni az unlock nélkül is. Csak a régi lilákhoz kell az unlock.
Fedv. Már ha eredetileg összesen annyi volt (kár, hogy nem lehet szerkeszteni a postot).

Múltkor egyszer már gondolkodtam a sub->pref váltáson, de az unlockokra költendõ pénz elriasztott attól, hogy úgy is tegyek. Elsõ menetben kb. 6000 CC vagy 7 millió credit jött ki (artifact, char slots, quickbar, crew skill), s akkor az escrow-k, fp/wz-ket és egyebeket nem is számoltam. Mindenesetre ez több, mint amennyim a játékban van subként is. Az 1-2 óra alatti milliós farmolásban tapasztalatok alapján nem hiszek.

S ha már escrow: 50k-s escrow 199.999 credit, 150k-s escrow 200.000 credit. Azaz, f2p-ként veszek egy 50k-s escrowt és a 200000 creditem helyett lesz 50001. Jó vicc <#falbav>

Egyelõre jó lesz a prefered. 4.000FT nem sok pénz, de nem "fektetek bele" még ennyit se. Magamat ismerve lehet, hogy megunom a játékot egy hét után 😄

Prefered olyan mint a F2P,csak egy hangyányival jobb neki.Ha a teljes játékélményt szeretnéd fizess elõ.
Én is pref vagyok most,voltam elõfizetõs is,elõfizetõsként a játék élménye sokkal jobb,össze sem lehet hasonlítani.

Tárgytalan 😄 Már rájöttem.

Egyébként Preferedként végiglehet normálisan játszani a sztoriszálat?

Fp-re mehetsz,csak nem kapsz lootot.

Egyelõre nem fizetek elõ, veszek inkább egy kisebb értékû packet.
Az oldalon hol tudok SMS-el fizetni?

Fp-bõl tényleg 3 a limit, de többet is lehet csinálni, csak akkor a végén nem ad jutalmat a teljesítésért.
A WZ elvileg hetente 2x resetelõdik (talán kedd és szombat)
Lehet, hogy mindkettõ bug volt és javítva lett, majd megerõsítenek vagy cáfolnak.

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Valamilyen pass jön küldetésért is,meg nem mondom melyik és milyen küldiért.Az 50-es karimmal nem nagyon játszom már.Hutt cartel nélkül nincs kedvem az 50-es karihoz,inkább kiskarival játszom,de néha felugrom vele 1-2 ûr pvp-t játszani,és úgy rémlik hogy valami napi küldinél láttam jutalmak közt valamilyen pass-t.

Akkor van pár lehetõség.Megpróbálok mindent:-)
köszi!
A passokat jónéhányan beteszik a gtn-re, és ingame creditekért megvásárolhatod õket. (WZ, FP, OPS-ot is), jellemzõen - ez szervertõl függ 200k-500k közötti árakon.
Az árak folyamatosan változnak, ha új OPS jön ki, akkor az operation pass a drágább, most hogy zajlik a warzone event a wz pass drágább.
Ingame credit pedig ugyebár mindenkinek esik.

Tomb of Freedon Nadd

2 lehetõség is van, sajnos mindkettõhöz kell egy legalább 50 körüli karakter, de addig úgyis eljutsz míg sztorizgatsz. Az egyik, hogy csinálod a napikat. A másik, ha a karaktered scavenging+slicing-es, és gyûjtögetsz/kereskedsz.

Kell hozzá egy 55-ös kari.Meg Section X,satubbi.

Hogyan lehetséges ez,elárulod?😊
Ne add fel ilyen könnyen 😊 1-2 óra alatt kifarmolható az unlockok ára.

Ahha,azt hittem az legalább nincs korlátozva.Akkor hát ennyi volt.Max majd még sztorizok néha-néha,arra jó lesz ha elkap SW hangulat😊
Azért köszi mindenkinek a válaszokat!
Wz: 5 Fp: 3

Tomb of Freedon Nadd

Igen, de van hozzá heti pass, amivel egy hétig akármennyit mehetsz.

Warzone csak 5 lehet hetente meg FP?
Rosszul emlékszel, eddig is így volt. Unlockold, akkor nincs ilyen gondod.

Most kicsit tanácstalan lettem mert úgy emlékszem eddig Preferred státuszban volt lehetõség 3 crew skillre és nekem most csak kettõt enged.Most vagy elvettek belõle v.rosszul emlékszem.

Így viszont Shadow melyiket érdemes Synthweaving szakihoz megtartani?Archeology vagy Underworld trading?