Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
melyek azok amelyekkel leginkább pénzt és másodsorban magamnak itemeket tudnék készíteni ? (Sith Assassin)
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azert nem mindegy, hogy milyen lila itemekrol is beszelunk.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De ha nekem nem hisztek:
http://www.reddit.com/r/swtor/comments/25cizq/question_artifact_equipment_authorization_and/
Tomb of Freedon Nadd
[merlinw.org]
amitoriginene be lehet aktiválni, majd bármelyik accounthoz hozzáadni. Én most így tolom le az elsõ hónapot. Van 8 karakterem a Red Eclipsen és mindegyik 10-12-es szinten van. Persze köszönhetem a dupla xp-s hétnek.
De majd AC-t most választok majd csak mind1-ikhez. 😊
Valszeg mindenki Tank, Tank+DPS, Healer+DPS, meg Tank+Healer kategória lesz.
Viszont van egy olyan kérdésem, hogy ha Elõfizu lejár, akkor preferedként folytatom tovább és a 8 kariból csak 6 marad meg, illetve a többit majd tudom unlockolni. Ezen kívül ha elkezdek fejlõdni, és megint elõfizus leszek, kell majd valamit pluszba fizetni vagy elég majd a Gamecard. Azért kérdezem, mert #52080-ban gunji írta, hogy ezt meg azt elveszít és kiunlockolni drága móka lenne.
@52083: Értem, elfogadom, de számomra ez nem ingyen pénz, mert 'megdolgozok' érte: feladatokat oldok meg (mint kvázi egy munkahelyen), s ezért 'fizetségként' ezt kapom. Úgymond van egy teljesítmény mögötte. Nekem ingyen akkor lenne, ha valaki átküldené a pénzt mailben, 'ingyen'.
A farmolással teljes mértékben egyetértek, bár én mindig lassabban szoktam játszani, így kicsit tovább tart a gyûjtögetés, igaz opra nem járok/jártam.
annyira nem sok pénz érte. 😄
Tomb of Freedon Nadd
S ha már escrow: 50k-s escrow 199.999 credit, 150k-s escrow 200.000 credit. Azaz, f2p-ként veszek egy 50k-s escrowt és a 200000 creditem helyett lesz 50001. Jó vicc <#falbav>#falbav>
Én is pref vagyok most,voltam elõfizetõs is,elõfizetõsként a játék élménye sokkal jobb,össze sem lehet hasonlítani.
Egyébként Preferedként végiglehet normálisan játszani a sztoriszálat?
Az oldalon hol tudok SMS-el fizetni?
A WZ elvileg hetente 2x resetelõdik (talán kedd és szombat)
Lehet, hogy mindkettõ bug volt és javítva lett, majd megerõsítenek vagy cáfolnak.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
köszi!
Az árak folyamatosan változnak, ha új OPS jön ki, akkor az operation pass a drágább, most hogy zajlik a warzone event a wz pass drágább.
Ingame credit pedig ugyebár mindenkinek esik.
Tomb of Freedon Nadd
Azért köszi mindenkinek a válaszokat!
Tomb of Freedon Nadd
Így viszont Shadow melyiket érdemes Synthweaving szakihoz megtartani?Archeology vagy Underworld trading?