Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Már kaptam pár tippet mivel lehetne bővíteni (companionokról egy kicsit írni, commendation, repu) meg találtam pár elírást.
Szóval lesz még egy kis bővítés, de már nem sok, főleg az elírásokat akarom javítani.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Szeretném a közösséget felkérni, hogy bocsássuk szavazásra a FAQ linkjének kirakását a Bannerba! Ki van mellette ki ellenzi?
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Szabadon lehet használni, módosítani, más formátumban (sima doc, PDF Open office, html, stb stb) konvertálni
http://data.hu/get/7903662/SWTOR.docx
Nincs ezeknek egy kurva emailcímük amire irni lehet ez ügyben? Csak telefon? Nem tudok annyira angolul se németül.
http://www.akciofigura.hu
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Kaptam egy csomó levelet a [email protected]ól, hogy password reset kérelem meg ilyenek. Én nem kértem semmi ilyet!
az utolsó az ez volt :
Your account on the Star Wars™: The Old Republic™ website has been successfully updated! Remember, we have also updated your EA account using this email address.
Azóta hiába kérek password resetet meg display name kérést nem jön semmi. Ilyenkor mi van?
http://www.akciofigura.hu
Ha a karaktereid különbözõ interface-eket használnak, akkor mindegyikben külön be kell állítani.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A köztársasági oldalon nem használhatók (mert az azonosítóikhoz más kinézet tartozik).
A repus dolgokhoz azt írod, nem érted, viszont nem írod le, mi az, amit nem értesz. Hivatkozol egy táblázatra, de tudni, mi van abban a táblázatban. Ha linkeled a táblázatot, és leírod, mit nem értesz, akkor biztosan tisztázni tudjuk a dolgokat.
A 10% egyébként azt jelentheti, hogy ha guildben vagy, akkor minden 5 aktív guild tag után (elmúlt 30 napban legalább 1x belogolt preferred vagy elõfizetõ) kapsz 1% bónuszt a kapott XP-re és reputációra, maximum 10%-ig. A reputációra a 12000-s limit nem változik, de a tokenekért ennyivel több reput kapsz.
Egy karakterrel naponta egy kingpin és 1 henchman küldit lehet csinálni, de a kingpinhez kell 5 token. És nincs karakterkorlát, szóval ha van 6 karaktered egy héten akkor pl 6*7 henchman küldit tudsz csinálni. Repu itemet késõbb is be tudod váltani, nem kell bounty weeken.
Az összefoglaló készülget, sajnos nagyon sok minden összejött, csak annyira léptem ba a játékba hogy a guildekbõl ne vágjanak ki. igyekszem holnapra vagy legkésõbb szerdára végleges formába önteni.
A reputation-ra meg csak azt írtam ami a táblázatban van, illetve hogy nem értem. Idézem:
"A reputationokat nem igazán értem, se a számítást, se azt a 10%-os marhaságot, de a táblázat alapján van 6 szint"
Az itt látható képen lévõ armor setet hányas szinten és hol lehet megszerezni? Továbbá tudnám használni egy Sniper/Sorcerer karakterrel akár 1. szinttõl?
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
A henchman - normál napi - questeket minden nap meg lehet csinálni, de egyszerre csak 1 lehet aktív. Felveszed, elmész megcsinálni, visszamész a fleetre, leadod, felveszed a következõt, mész megcsinálni, stb, amíg van bolygó (6 bounty oldalanként). Aztám másnap mehet elölrõl.
Ezekért a questekért kapsz egy tokent, 5 darab után tudsz kingpin bountyt unlockolni egy adott bolygóra. Ezt csak egyszer kell megcsinálni, onnan minden event alkalmából elérhetõ lesz. Kingpin bountyt 1 karakterrel 1 héten csak egyszer lehet megcsinálni. Plussz naponta csak 1-et lehet megcsinálni. Ez azt jelenti, hogy ha mind a 6 kingpin bounty unlockolva van, akkor 6 napon keresztül napi 1-et megcsinálva végezni tudsz az összessel.
A reputáció növelésedet nem nagyon értem, ott szerintem félreértesz valamit. A hetente szerezhetõ reputáció maximálva van, elvileg 12000 pont. Elõfizetési státusztól függetlenül ennyit szerezhetsz maximum. Reputációt úgy tudsz növelni, ha a kapott zöld/kék/lila reputációs tokeneked elhasználod. Azok adnak neked 270/630/1440 pontot. Ezt az értéket befolyásolja a guild bónusz (növeli, attól függõen, hányan vagytok a guildben preferredek/elõfizetõk), valamint az elõfizetési státusz (csökkenti nem elõfizetõi esetben).
A trükk ott van, hogy a tokent akkor tudod beváltani, ha még nem érted el a 12000 pontot, és mindig megkapod az adott tokenért járó teljes pontot. Tehát ha a héten beváltottál 11999 pontot, és beváltasz egy lila tokent, akkor kapsz még (10% guild bónusszal, elõfizetõként) 1584 pontot, így elméletileg maximum 13583 pontot kaphatsz. Persze ennyit nem tudsz, nem tudod kisakkozni a 11999 pontot.
A reputációs szintekhez szükséges pontok:
Outsider: 2500, Newcomer: plussz 5000 (összesen 7500), Friend: 7500 (15000), Hero: 10000 (25000), Champion: 15000 (40000), Legend: 30000 (70000)
A jutalmak megítélése ízlés dolga, tápos itemekre ne számíts (általában egyik reputációnál sem). Mountok, petek, móka itemek, modolható (de üres) páncélok/fegyverek, néha festékek, esetleg legacy armorok/fegyverek (gree eventnél).
A slicing augment alapnyagokat hozhat, így azokat használhatják az augmenteket készítõ szakmák.
Ez meg jó kis kép, hasznos. Kár hogy nincs banner, mehetne ez is oda FAQ-ba ....
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
a legacy csak 55. szint felett fejlõdik? vagy 55. szint alatt is fejleszthetõ? rengeteg olyan dolog van, aminek hasznát vehetném szintezés alatt.
A Legacy fejleszthetõ achievement pontokkal?
Egy kicsit meguntam a Sith vs Jedi "vonalat" úgy hogy kezdtem egy Imperial Agentet (chiss <#gonosz2>#gonosz2>) ahogy elnéztem a képességeit, vannak közelharci ill. távolsági (gránátok, stb) Sniper ágat fogom fejleszteni, így arra gondoltam, hogy
jól jönnének az egyéb gránátok amiket Cybertech-el gyártanék. Az Cybeteches "fülesek" jók az Imperial Agenteknek?
Elsõ 5 napban Henchman Bountyk vannak. Minden nap 1-et lehet csinálni. Egy bolygón 5 Bounty contract van. És a bolygók szinthez kötöttek. 15 szint felett indul a party.
Kingpin bounty 5 Henchman után jár 1. Szóval egy hetet 6 nap alatt le lehet tolni. És ez a maximum is. A reputationokat nem igazán értem, se a számítást, se azt a 10%-os marhaságot, de a táblázat alapján van 6 szint.
Outsider, Newcomer, Friend, Hero, Champion, Legend. Ezeket 3 különbözõ módon lehet elérni. Ha mindent megcsinálsz, akkor minimum 12000 reppes hét lehet, 12600/hét és 12672/hét.
Gyanítom, hogy preferedként csak a 12000-es reppet fogom tudni hozni.
Így az elsõ héten el lehet érni a 2. szintet, a következõ hónapban az elsõ szintet, a következõben aztán így tovább, szóval azért van mit szenvedni vele.
Ja meg egy nap csak egy karival lehet egy szerveren csinálni ezt is, mert az a limit..
(Egyébként itt egy részletes leírás az eventrõl:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=671102)
Utána olvastam, ez ugye a nagy fejvadász héten szokott aktív lenni. Valami jelzi hogy mikor van Bounty week? Nagyon jó cuccokat lehet beszerezni, ha elérsz magas szintet. Illetve mik a tapasztalatok? Mennyi küldetést kel csinálni, hogy már magasabb reputációt elérj?
Illetve itt mire kell számítani majd? Milyen feladatokra? Illetve ez mindenkinek elérhetõ vagy csak a BH-knak?
elvileg alt + shift gombot picit nyomva tartod majd elengeded, akkor visszavált..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h