Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Próbáltam másik kardból áttenni hiltet, de nem váltott mainhandre... Ugye van valami megoldás? Nem egy olcsó kardról van szó, ezért nem dobom csak úgy el.
- Kifejezett class story nem lesz, de lesznek olyan küldetések, amik csak egy-egy class számára lesz elérhető
- lesz egyfajta új central hub
- lehet, hogy nem "folyamatosan" (4-7 hetente) jönnek majd új fejezetek, hanem season formájában egyszerre több ( gondolom most számolgatnak, anyagilag hogy járnak jobban)
- lebegtetnek új seeker droid/Macrobinucolar küldetéseket / új rail shooter küldetéseket és GSF pályákat
- lehet, hogy maradni fog Classic ops/fp mód (vagyis a jelenlegi opsok a felskálázott verzió mellett is játszhatóak maradnak)
- guld transfer, esetleg
ás ha már mesedélutánt tartunk: lehet, hogy lesz 64 bites dx12!!!! kliens (figyelembe véve, hogy win 10 alatt sokaknál csuklik a játék, elég érdekes lenne)
-viszont engine csere nem, a most látott újab modelek magasabb poligonszámúak ill a SoR-ban látott dinamikus kamerakezelés az átvezetőkben elodázzák a nagyobb grafkai updatet
lehet lesz KOTOR 1 remake PS4/XBOX one konzolokra.
cikk holnap délután körül
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.08.07. 20:18:54
Igen én is vettem a múltkor, bár én beregeltem egy honlapra, ahol valós angliai és Amerikai cmíet adnak meg, ahova ki is postázzák a cuccot. A Cég meg elküldi az eredeti beregelt címedre. Így kijátszva nem csak a virtuális cuccok megvételét, mint a szoftverek.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Az univerzalis companion szerepkor jo dontes, mert vegre lehet hasznalni azokat is, akikkel szimpatizal a jatekos, de funkcioja nem igazan fekudt neki a terepen (ha csak nem volt healer). Ami viszont a rossz, hogy az eddig hatterbe szoritott es nem nagyon nepszeru tarsak meg jobban hatterbe fognak szorulni 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.08.07. 11:50:20
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
pár apróság addig is:
- A terepen elszórt cuccok adaptívak lesznek vagyis egy 450-es szintű fémkupacból a 350-es sntű scav-nak 350-es szintű fém (is) eshet
- a szintemelés során egy passzív (rolenak megfelelő) és egy plusz utiliy-t kapunk illetve minden class/ac kap új aktív képességet. Adatbányász infók alapján eddig ez a mobilitást növeli illetve a sniper/gunslinger AC-k esetén lesz egy "oh crap" típusú SOS skill ami nullázza az összes defenzív skill CD-jét
- visszajön pár korai béta feature: bármilyen társ tud bármilyen szerepet vinni, a többit a fantáziátokra bízom 😊 (mármint, hogy nem vész majd ez is el menet közben...)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.08.07. 11:27:04
http://www.swtor.com/user/ce/ghif7
És 16 karival néztem meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.06. 23:53:31
Valaki tesztelje már le, hogy ezt (és az utóbbi ) kódot tényleg 50X lehet használni?
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.08.06. 17:52:46
itt az enyem, friss, ha kell vkinek (mai gamescom cantina event)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.08.06. 17:46:19
A 99.99%-ának fogalma sincs, hogy ki az a Revan, Bastila Shan, HK-47, Darth Malgus, satöbbi
Ellenben kis túlzással egy süket,vak ,lobotomizált agyhalott ( Darth Baras ajánlásával <#banplz>#banplz> ) tudja, hogy ki az a Luke Skywalker és Han Solo
Nem véletlen, hogy az új SW filmek sem mernek elszakadni tőlük, vagy az új animációs sorozat is hamar kreativitási gondokba került így kénytelenek voltak visszanyúlni az ismerős arcokhoz ....
Fallen Empire:
Lesz itt anyázás a történet miatt, erre mérget veszek
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.08.05. 20:16:23
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Mert jó árnak tűnik viszont azt írja hogy Magyar-honnak nem elérhető..Ha megváltoztatom az országot és megveszem be tudom aktiválni vajon?
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2015.08.05. 15:26:13
Fred:
majd küldök egyet pm-ben.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.08.05. 14:11:00
Heten el leszek/vagyok havazva, nem nagyon lesz ido redditen vadaszni, ha valaki majd megdobna egy sajat es meg ervenyes linkkel, azt elore is megkoszonnem 😊
Video of the presentation and gameplay trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=D0PXYFE0PoA
Just gameplay trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=USHvcekHnVc
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.08.05. 10:34:23
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Asszem egyszer használhatós cucc,már valamikor télen vagy tavasszal használtam ilyet.
Plusz kap cuccot az is aki használja és az is akiét használják.
Mondjuk ez sok mindentől függ, milyen státuszban van (ff2p/pref/sub)
illetve talán attól is füg, hogy milyen rég óta nem előfizető (preferednél)
stb, stb
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.08.01. 18:41:07
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Bár csak személyes tipp, de szerintem Nico-t a Cartel Marketről is be lehet majd szerezni, jó drágán.
Mivel eléggé WF, hogy a legkorábbi jutalom kvázi a legjobb (most magunk közöt szólva, egy pár blaster pisztolytól, egy ruhadarabtóll és mount-tól nem fog senki sem hasra esni, még nem is olyan jópofa,mint a Party Jawa, vagy mint a Hutt holodoki, ami szintezés közben elégé hasznos tud lenni)
mondjuk 1 hét alatt nem sokat játszottam de sebaj 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Viszont így búcsúzok az early accestől 😞
Utoljára szerkesztette: bekasybalazs, 2015.08.01. 17:18:34
itt van enyém is 😊
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
http://www.swtor.com/r/mSRpdB
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe