Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
G2Play , 18 euró kb 5600-5800ft konverziótól függően.
Vagy benézek valami triviálisat?
Nekem tegnap járt le a sub és én is a legolcsóbban szeretném meguszni
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
viszont sztem az swtor accod nem kell félteni, ami "bajban" lehet az az email accod vagy a bankkártya adataid
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Mégsem unalmas.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Telenoros vagyok,vagy mi a ragyás isten nyilának hívják.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.25. 17:46:15
Különösen UPC felhasználok tapasztalatai lennének hasznosak.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.25. 17:23:17
A jó (retardált) németek nem a warezt, hanem a protocolt nézik és sajnos a bitraider, ha jól tévedek, ebbe beleesik
Ha a normál, nem streaming klienst szeded le, akkor azzal nem lesz gond, igaz meg kell váni, amíg az egész lejön
(bitraidenél leszedni a 4 kezdőbolygót és már ez is lehet kezdeni, a többi a hátérben megy)
Viszont a ´the end of the same day´nekem nem teljesen vilgos. Magyarul az adott napon tullepem a korlatot, de annak a napnak a vegeig tart csak a korlatozas, a kov napon mar ujra fullban tudom hasznalni??!!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
ez nem fájlmegosztó program, ez egy sima szoftverletöltés, erre nem kéne vonatkoznia.
Egyebkent ez az aprobetus resz:
From a total data volume of more than 10 GB per day cable Germany is entitled to restrict the transmission speed for file sharing applications until the end of the same day to 100 Kbit / s ; currently throttling is only performed from a total data volume of 60 GB per day .
Szoval a napi talan nem lehet gond.
Kerdes, hogy a telepites megszakithato e es kov napon folytathato e??!!
Nem tudjatok veletlenul, hogy telepitsekor mekkora adatfogalmat general a jatek?
Nem korlatlan a net es nem akarom tullepni.
Koszi
Egy guild társ teljesen kilockolta és meghívott, hogy nézzünk szét.
Elégé lenyűgöző szerintem a látvány. Akad pér "tikos" kapcsoló/gomb aminek a segítségével pár épület tetejére is fel lehet jutni.
Van itt minden, mint a bazárban : Vízesés, pince, titkos barlang, a binocularral scannelhető lore objektumok, stb
Ha nem is veszítek meg, érdemes, minimum egyszer alaposan szétnézni
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.23. 14:34:12
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- A bounty contract week később fog kezdődni, de ugyanúgy köv. hét keddig tart
- The Outer Rim Explorer’s pack holnap kerül ki a Cartel Marketre
- A köv conquest event a terveknek megfelelően el fog indulni.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.21. 00:06:39
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Bár tippre csak egy sima DPS companion lesz.
Nyilván nem véletlen, hogy nyáron lépik meg ezt. Az lyen bonuszok és a 12x xp kompenzálja a nyaralás/piehés/stb miatt ideiglenesen elszivárgó létszámot.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.14. 13:39:30
felhúzok 3 karit meg bohóckodok annyi belefér
dulfy-n nézd meg hogy mi van írva hátha segít
Nem akarom ezt a companiont elszalasztani, de nincs msot ido jatszani igy ha nem muszaj, nem fizetnek elo, csak a megszerzese miatt (annyit meger), ha ez ilyen egyedi egyszeri ajanlat.
Tomb of Freedon Nadd
Látom a népesség jó része Red Eclipse-re költözött át, Annó én ToFN-en kezdtem, 1 jó ideje Progetinoron voltam, de most transferrel átvittem 1 karimat Red Eclipse-re, és keresnék 1 guildet, 3 éve játszom már swtort kb. az sem baj ha nem full magyar, aki esetleg nemzetközi guildben van, az is érdekel.
Üdv: Nomad
ui. föként imp oldali guildek érdekelnének, ingame majd ha transfer kész lesz A'ndariel sniperem megtalálható lesz, valószínűleg estefelé, ha minden jól megy.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Egyébként azonos gearben vannak, de én nem vettem észre, hogy az egyik erősebb lenne a másiknál.
Nem tudom, hogy volt-e erről hír, de a companionok tekintetében van arról infód, hogy mi lesz a megszerzett affection-nel, illetve a gear-rel, a kieg után? Az összes karim összes companionjának max affection-je van és megszereztem mindnek a 192-es geart a yavini hetikből, és nagyon nem örülnék neki, ha ez mind menne a levesbe.
Amúgy 1 kód 5x használható 😊
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.12. 21:28:56
Kód
más:
Visszamentem Belsavis bonus series ismételhető napi küldetéseket megcsinálni, mivel rég jártam arra és a heroicok adnak conquest pontokat. kb 30-40 perc alatt sikerült olyan 260k krediet összegyűjteni (mondjuk én felszedtem mindent + slicing) ami azért nem rossz. Fura, hogy arányaiban a régi tartalmak a legjövedelmezőbbek ( Ilum ami olyan 65-80k kredit 10-15 perc alatt)
Na mindegy csak mint érdekességet elítettem meg.
A másik pedig, hogy Treek-et kicsit hanyagoltam és Mako-val mentem. BÁr nem volt olyan jó gearben , mint Treek, de a healt nem éreztem gyengébbnek, dps terén pedig erősebbnek tűnt a macinál. Más mit tapasztalt? Kb hasonló gearben erősebbek a régi healer companionok?
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.12. 20:15:37
Mert augusztusban is lesz még egy biztosan. Az már 3 levél / új karakter optimális esetben. Gyorsabban lehet Mandalore szobrát "kifarmolni" 😊 Mert nem láttam volna, hogy nagyon büntetnék a kreatív karakterkreálást.
Hát 16 kariból lett 1 carbonite chamber,1 major xp boost,3 cuki robot pet a többinek dye modul.
De érdekes módon csupa Deep Pink Deep Purple.
Nagyjából legyen képben az alapokkal, ennyi.
Nyilván átesni a ló túlsó oldalára ennél jóval nagyobb böszmeség (mutasd az acsijaidat, ha nem a Best of Slot cuccban vagy teljesen augmentálva akkor pápá, kezdőktől elvárni hogy ismerje az adott harc mechanikáját oda-vissza, stb)