60268
  • undY1ng #54576
    Anniversary gift-ben volt valami full set, de én azt már kitöröltem (véletlen), mert azt hittem csak kinézethez kell. Úgyhogy marad az a vételes megoldás amit említettél. Ez creditbe vagy Cartelbe fáj?
    Ui.: Tomb of Freedon Nadd PVP szerveren aktív magyar guildhez csatlakoznék!
  • PiszkosFred
    Szemelyes velemeny. A sorrend:
    - Smuggler (jo poenok, csavarok, haverok-buli-fanta + tarsak nagyon jok)
    - Jedi Knight (tipikus Kotor feeling, lassan indul a sztori na de a vege... + Kira)
    - Trooper (tipikus katona sztori, karrierrol, faszkalap felettesekrol es dontesekrol, hogy koveted e vagy sem a parancsokat, kesobb pedig... + Elara)
    - Consular (erdekes, vannak benne jo csavarok es sztorik, de a diplomacia nem az en stilusom + unalmas tarsak az utolsot leszamitva, aki tul keson lesz a tarsunk, szerintem - nem akarok spoilert irni)
  • Gudott
    A knight tekinthető kvázi a fő storyszállnak.
    Nekem tetszett a consular története is (ezt sokan utálták), hogy semmi sem fehér vagy fekete, mondjuk itt az a gond, hogy az első ill a 2 és 3. fejezet között mintha el lenne vágva a történet.
    A csempész móka és kacagás (majdnem ) végig
    Troopert nem próbáltam még.
  • Drubowski
    Üdv
    Republic oldalon melyik kasztnak van a legjobb sztorija(esetleg egy sorrend? :P)? Eddig a Birodalommal voltam, de megnézném a másikat is.
  • Nomad90Hun
    Nem számítanak bele a legacy státuszba, nekem pl. hiányzik a consular meg smuggler hozzá, itt is ezt mondtátok, hogy beleszámít, imp oldali nemzetközi guildben is ezt mondták, de nem számít bele, mert hiába kreálltam le egy 60-as gunslingert, csak a smuggler's crew accsit kaptam meg a story accsit nem, és a karakterválasztón sem jelölte, hogy teljesítettem volna ezzel a story-t.
  • Plata
    Modokat a flleetnél tudsz venni,adapted ruházatot meg elvileg kapsz ingyen,legalább is a Galactic Starfighterrel jött 4 ingyenes ruha szett minden karinak,nem túl szípek,de ha van pénzed vehetsz szebbet a GTN-en,vagy CC-ért.
  • undY1ng #54570
    Ezt hol lehet megvenni? Egyáltalán nem vágom még a játékot.
  • Bandras DaSilva #54569
    Ha elkezded az új kieget, akkor minden karaktered kevés skillel kezd és a sztori alatt szépen unlockolódnak.

Címeket meg azért nem tudsz beállítani magadnak, mert az insta 60as karival nem csináltad meg azokat a küldiket amik ezeket a címeket adják.
  • Kazagor
    Van mégegy haszna a 60-as instant karakternek. Beleszámit a Legendary státuszhoz szükséges 8 karakterbe. Vagyis jelen esetben, ha valakinek nagyon kell a neve mellé a kis legandary jelecske, és nincs kitolva egy karaktere sem, az megteheti akár azt is, hogy CC-ért megveszi a 60-as slotokat, és csinál 8db 60-as karaktert.:)
    De szerintem érdemesebb kitolni mind a 8 karaktert, márcsak a sztori miatt is.
  • PiszkosFred
    Visszakapod a skilljeidet termszetesen, a chapter 1 (tutorial) soran az osszeset.

Koszi az infot a link+kotfe kapcsolatban.
    Ami Niko-t illeti, nagyon sokan felreertettek. NEM CSAK KIZAROLAG azok kapjak meg, akik elofizettek anno nyaron, hanem ok barmikor elerhetik, akar lvl1-en is, nem kell elerni a kotfe megfelelo pontjaig ehhez. Lenyegeben Treek es HK mellett egy olyan comp, aki mar lvl1kent is hasznalhato, csak ezuttal ingyen. (es aki ugyanugy eltunik a tobbi tarssal egyutt, ha belekezdesz a kiegbe)
  • Nomad90Hun
    Hát azért szerintem az instant 60-as karakterek annyira érik meg, csak arra jók, hogy az ember leszedje róluk a gear-ből amit lehet, mert ha instant 60-assal akarod elkezdeni a KotFE-ot akkor a skillek 90-a le van zárolva, az alap támadás, és talán még 2-3 skill kivételével nem használhat az elején semmit a karakter, késöbb nem tudom ez a korlátozás feloldódik-e, de engem marhára zavart, és emellé még a titulusokat mint mester, sötét nagyúr, stb sem lehet beállítani magadnak, harmadik pedíg jelenleg a heroic-okból, és a taktikai illetve szoló fp-kből annyi xp jön, hogy aki végignyomja a hc-kat meg nyom 1-2 fp-t az chapter 1 végére lvl 50+ lesz, tegnap előtt kezdtem 1 vanguard-ot letoltam vele Nar Shadaa végéig minden hc-t meg 1 taktikai fp-t, és lvl 29, úgy, hogy még csak Coruscanton kéme mennem a Blac Sun Sectorba story szerint, el is kezdtem tegnap ehhez hasonló tempóval 1 sentinelt is mainnek.
  • Plata
    Már 10-es szinttől tudsz magadnak geart szerezni.
    Leagalább is én így szoktam,azt hiszem 9-es szinten válik elérhetővé a ruha modolás,olyankor veszek a karimnak egy adapted armor szettet és utána már csak a modokat kell bele venni.
  • Plata
    Preferedként is van 4.
  • bekasybalazs
    Nem tudom, hogy az összeset megkapta-e, aki reff linkket useolt, mert én megvettem a SOR-t még régebben és elég sokáig subscriber is voltam/vagyok. Viszont, a KotFE-t megkaptam a reff linkkel, sőt még a hozzá járó 1 db instant lvl 60 karakter tokent is.

Még 1 dolog, guildtársaim tsen mondták, hogy ne csüggedjek Nico Okkar miatt, mert elvileg ha kész a 9 chapter, egy questtel meg lehet szerezni akkor is, ha nem kaptad meg a nyári subscriber akció keretein belül. Viszont többet nem mondtak el nekem a spoiler veszély miatt, így nem tudom, hogy is működik. Azt sem tudom, hogy bug-e vagy így van tervezve, csak gondoltam szólok. (Persze tudnám, ha nem az új kieg első napján adja meg magát a telefonom és maradok le, mint a borravaló...)

• Gudott
    Előfizetőként azt hiszem alapból több quickbarod van, mint kettő. Nézz be az interface editorba és állítsd be őket.
    23-as szinten még közel sincs meg minden skilled, viszont dulfy oldalára felkerülnek a rotációk minden class minden ágához szépen lassan.
    Amúgy PvP-ben 3 csoportra bontja a népet, te az elsőben vagy, azt hiszem oda 35-ös szintig tesz be, szóval mindig lesz olyan akinek több aktív/passzív képessége lesz. Emiatt is lehet gondod. Nekem csak guardianom volt, de ha jól rémlik az extra leap-et tartalmazó ág a PvP-re ajánlott (most nem érem valamiért a fenti oldalakat, így bocs, hogy csak körülírom)
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.11.02. 20:05:21
  • undY1ng #54561
    Végül csak megvettem a játékot, mert a F2P-ben kipróbáltam egy Human Jedi-t de mindenképp egy Twi'lek-el szerettem volna kalandozni, így ez a "gond" megoldódott! :D Eddig nagyon tetszik a játék csak természetesen még kínai 1-2 dolog (mint anno a wowban is ez volt). Bétából még emlékszek ezekre az instákban lévő "group" beszélgetésekhez és pontozáshoz, hogy ki válaszolt jól és milyen gyorsan (és akkor a saját karaktere beszél), az nagyon megfogott már akkor is. Jedi Sentinel-t csináltam, remélem jó választottam ha PVE / PVP-t egyaránt akarom játszani. Viszont még csak lvl 23 vagyok de már kb. nem férnek el 2 action bar-on a skillek (aminek a 3/4-e aktív skill). Egy ilyen route-t tudtok ajánlani? Tehát, hogy harc kezdetekor mit és hogyan érdemes elnyomni. Leginkább pvp-hez érdekelne, mert hiába értem, hogy melyik skill mit csinál, vagy soha nincs elég focus, vagy már legyaktak. Tudom itt az elején ahol még gear sincs, nincs miért csodálkozni. Disciplines-on belül a combat ágat választottam, ez tűnt olyan pvp-nek. Bocsi a sok és esetleges értetlen mondatokhoz. :)
  • PiszkosFred
    Irta valaki, hogy megkapta, tobbet en sem tudok. Jo lenne pedig megerositeni vagy megcafolni :)
  • Gudott
    Végre itt is Happy End. Tényleg sok múlik, hogy kit fogsz ki a supportnál (akár email, akár telefon)

Viszont WTF ez a referáló link. Aki aktiválta, megkapta az összes eddigi kieget is? és miután lejárt a 7 nap meg is maradt?
    Mert akkor lesz egy összefoglaló féleség erről is. Holnap jön majd a hasznos oldalak/linkek ( Disciplin calculatorok, stb) gyűjteménye.

ui: az SG-s fórumon megint reszeltek valamit? Nagyon aprók lettek a betűk....
  • PiszkosFred
    Orulok, hogy sikerrel jartal, ilyenkor egy picit visszater az emberek supportokba vetett hite :)

...egeszen a kovetkezo problemaig, de hat az majd a holnap problemaja, most orulni kell a ma sikerenek :)

A het napot sose band, ha mazlid van, a kieget megkaptad es az megmarad mostantol vegig, az meg igy boven jo.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.02. 18:00:07
  • bekasybalazs
    Na, végül is sikerrel jártam. Háromszor kellett telefonálnom, első alkalommal, amint lentebb leírtam ez fogadott egy disney hercegnő hanghatású hölgy formájában, másodszorra egy nem túl segítőkész depressziós 90%-al lassított ürge vette fel. Ez a hívás megszakadt, mondjuk nem is bántam. Természetesen újratárcsázás után már egy másik emberkét kapcsoltak, hála istennek vele sikerrel jártam. Jó kedélyű emberke volt, próbált viccelődni, beszélgetni a percekben amiket várakozással kellett tölteni.

Amikre szükség volt: Felhasználó név, E-mail cím ( az sem volt gond, hogy ezt nem tudtam, a többi adat elegendő volt), Security Questionok amiket megadtam, Kérdezett pár karakter nevet, hogy hány karakterem van, melyik szerveren, hányas szintű, mikor léptem be vele utoljára stb. Aztán simán lecserélte az e-mail címet.

Természetesen sokszor kérte, hogy betűzzem a dolgokat, így a Kazagor által linkelt oldal nagy segítség volt. Köszönöm a segítséget mindenkinek, Kazagornak pedig kiváltképp :)

kis fekete folt a dologban, hogy lejárt közben a referral linkes 7 nap, így egy napot tudtam használni belőle, de ez már csak egy kis apróság :)
  • bekasybalazs
    Az első hívás eredménye: 5 perc alatt elmagyaráztam, hogy mi a gondom, erre a végén: okay, but our system is down, please call back later.

had ne írjam le, mit gondolok...
  • Kazagor
    Vezetékesről hivtam, nekem az olcsóbb volt. Hogy neked mennyi, az attól függ milyen vezetékes és milyen mobil csomagod van. Nézz utána.
    Olyanokat kérhetnek, hogy email cim, születési dátum, a beállitott titkos kérdés/válasz, nagyjából ezeket kérik.
    Mivel ezeket nem árt betüzni, igy én előre lebetüztem és leirtam ezeket az adatokat betüzve.

Itt van ehhez a segitség: http://www.hu-uk.co.uk/content/bet%C5%B1z%C3%A9s-angolul

• bekasybalazs
    Köszi az infot. a hétvége miatt még nem hívtam őket, holnap terveztem. Tudnál pár infot adni esetleg, hogy mik azok az adatok, amiket bekérnek a hívás során? Mert akkor előkészíteném, így is nyerek egy kis időt. A másik kérdés, mobilról hívtad, vezetékesről vagy esetleg skypeon próbáltad? Ha mobilról, akkor milyen szolgáltató által, milyen percdíjakkal?
  • MrPredator
    Van egy Recovered relic vendor. De hogy lehet ilyen relic-et szerezni? FP-ben dobják de nem láttam még. Solo módban is dobhatják?
  • Kazagor
    Ahogy olvastam, nálad nem lopás történt, hanem csak rossz emailre mennek a visszaigazolás kérelmek.
    Neked csak azt kell elérned telefonon, hogy megváltoztassák az email cimedet.

Viszont az ügyintézés ebben az esetben is hasonló az általam leirtakkal, szóval suxxx...

Azért majd ird le, hogy mi történt az ügyintézés során.
  • Kazagor
    Én is igy jártam 1 éve. Nekem ellopták az accountomat, persze amikor jöttek a mailek, hogy épp valaki be akar lépni az accountomra, majd megváltoztatja az email cimemet stb, akkor épp nem volt nálam a teló, nem láttam az emaileket, csak 1-2 órával később, amikor már késő volt, már nem tudtam belépni. Telefonos authentikátort használtam, ezek szerint szart sem ért.

Szóval, mondom irok a supportra a játékból. Persze arról nem tudtam amit elloptak, ezért csináltam egy free accountot. Ja, hogy free accountról belépve nem lehet ticketet irni? Kössz EA, rohadj meg.
    Emailt sem lehet irni, hogy dögölnének meg.
    Szóval maradt a telefonálás.

Ezen az oldalon irnak a telefonos segitségről.
    http://www.swtor.com/support/helpcenter/5200#contact-form
    Itt a telefonszám amit hivnod kell: 00442030141826

Szóval. Én sem vagyok egy nagy angolos, igy én is segitséget kértem.
    Többször telefonáltunk, csomó adatot bekértek.
    A telefonálások között napok teltek el, vártuk mi történik. Nem történt semmi.
    Hiába hivatkoztunk az előző telefonálásnál megadott ticket számra, újra és újra bekértek minden adatot amit anno az accountod regisztrációjánál megadtál. A szivás továbbá az volt, hogy hiába mondta az ismerősöm a supportnak, hogy nem beszélem jól az angolt, ragaszkodtak hozzá, hogy adják át a telefont, és tőlem akarták hallani az adatokat, hehe.
    A tanácsom az, hogy ha megkérsz valakit a telefonálásra, akkor az illető úgy adja elő a storyt, mintha övé lenne az account.

Annyit értünk el, hogy az accountot a bejelentés miatt bannolták, vagyis a tolvaj sem fért hozzá tovább. Ez rohadtul nem vigasztalt, mert tudtam, hogy addigra totál lerabolták a 12 karakteremet.

Majd újabb telefon, ismét egy újabb hang a telefon másik oldalán, újra megadtunk minden adatot. Viszont úgy látszik ez a srác értett is ahhoz amit csinál, mert elkérte a személyi igazolványom fénymásolatát. Beszkenneltem, elküldtem, majd újabb telefon.

Megkapta, 5 perccel rá élt az accountom (persze előtte kért egy aktiv email cimet amire átirhatja az account regisztrációt). Be tudtam lépni, azonnal megváltoztattam a jelszót.

Na itt kezdődtek az érdekességek.

Először is, a bannolásnál kinullázták a még hátralévő játékidőmet. Volt vagy 80 nap játékidőm befizetve. Na kereshettem elő a régi 2 hónapos gamecard kódjaimat, majd ezeket már a játékon belül ticketben meg tudtam irni nekik. Újabb pár nap, mire nagy nehezen minden napnyi játékidőt visszairtak. Persze azért is ment az irogatás, hogy a kiesett játékidőmet is irják jóvá.

Természetesen a karakterek le voltak csupaszitva, se ruha, se pénz, semmi. Legacy bank, bank kiüritve stb. Csoda, hogy a karaktereket nem törölték, akkor még a karakterneveimet is bukom.

Lehetett irni az újabb ticketet, hogy jó lenne, ha egy lopás előtti backupból visszaállitanák a cuccaimat. Persze ez nem ment elsőre.
    Többszöri levélváltás után, nagy nehezen részletekben visszakaptam szinte mindent.

A telefon kb 3000 Ft-omba fájt.

Ha szerencséd van, akkor már az első supportos csóka érdemben tud neked segiteni, és nem fogsz ki olyan balfaszokat mint én.

Sok sikert!
  • gunji
    Korribanon és Dromund Kaason belefutottam az exploration mission-ök bugjába (vagy feature-ébe): több már korábban régen befejezett és elvileg nem ismételhető küldetést engedett újra felvenni és megcsinálni. Más bolygón más karakterrel is ez a helyzet :o
    Azt még nem tudom, hogy ezek ismételhetők-e hetente. Kíváncsi vagyok, hogy így hagyják, vagy javítják-e, ha hiba. Mindenesetre nem jó, ha ennyire belepiszkálnak a lezárt küldetésekbe.
    Redditen olvasom, hogy állítólag jó pár küldetést kivettek a játékból. Nincs valaki, aki 4.0-ban olyan classt kezdett, amilyenje már volt, s tudna erről valamit mondani? Nar Shadaa-n találkoztam olyan korábban felvett küldetéssel, amit nem tudok végrehajtani, mert a célszemély nem interaktív, de aztán lehet, hogy ez csak bug.
  • MrPredator
    Hogy lehet megszerezni a Recruit Force-Master's MK-2 Gear Boxot? Régen volt ilyen most nem találom. Kivették a játékból? A skinje kéne csak.
  • PiszkosFred
    Repkent Taris vegere lvl30, csak fokuldetes+bolygo, az elerheto heroicok es egy darab tactical fp (hammer). Vicc... (bar igy mar ertem, miert kellett a skalazodas :D, durvabb mint a pre 4.0-s 12x XP) Modokra sincs szukseg, mert a heroicok ladakbol siman minden slotba kap az ember cuccost (a tobbibe meg jonnek a kvesztek rewardjai - idejet nem tudom mikor kaptam lvl20 kornyeken trinket, ear vagy implant rewardot, most bezzeg...).

Aki altozni akar, mert hianyzik par class sztorija, annak ez maga a kanaan jelenleg.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.31. 14:28:02
  • El Protector
    Ha jól emléxem, akkor egyik guildtársam is skype-on hívta őket és működött. Asszem... :)
  • bekasybalazs
    Közben megpróbáltam az egyik másik accountomhoz tartozó e-mailről küldeni, mert az volt a gondjuk, hogy olyanról küldtem az elsőt, ami nem volt swtor acchoz csatolva. válasz:

"Greetings,

Thank you for contacting us regarding your Star Wars: The Old Republic Account.

In order to better protect your account, all Billing, Subscription and Account Security issues are dealt with via our Customer Service telephone support.

You can contact our Customer Service team over the phone for the price of a local call by calling the numbers listed below:"

A mailfiókot nem sikerült visszaszereznem, így biztos, hogy marad a telefonos dolog.

Van valakinek esetleg tapasztalata ilyen téren? melyik számot érdemes hívni? a VOIP rendszeres hívás megy? mert elviekben Skype, Viber, Google Callal megoldható. Örülnék neki, mert akkor ingyen megúsznám.
  • Gudott
    Az account visszaállítás mindig is sikamlós téma volt, szerintem emiatt a már már túlzó óvatosság részükről( vagy kifogtál egy kevésbé segítőkész alakot a supportnál) Gondolom nyoma maradt a bejelentésnek, telefonban talán elég erre hivatkozni és kérdezni fognak még pár kérdést.
    De ha sikerülne az email címedet visszaszerezni, ahogy Fred is tanácsolta, az sokat lendítene a helyzeteden.
  • PiszkosFred
    Hja ertem. De ha tudod a biztonsagi kerdest, tudod, hogy swtor accountot oda regelted X ev Y honapjan (vagy mas levelet, amire emlekszel), es tudod, hogy azota nem lepett be senki, akkor ezeket ha leirod a hotmail supportnak, mint tampontok/bizonyitekok, lehet tudnak segiteni. Esetleg az ip cimedet - ha azota nem valtozott a szolgaltatod -, hogy lassak, te vagy az, csak epp szarban vagy es segitsenek. Ki tudja... egy probat meger.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.30. 18:05:46
  • bekasybalazs
    Egy hotmailes címre volt regelve, és azóta voltak összevonások a livveal, olyan katyvasz van ott is, hogy azt sem tudom mi van...a jelszavam nem tudom, az ottani jelszó visszaszerzési módra 2 dolog van, az egyik a biztonsági kérdés, amire tudom a választ, be is írtam, és azt dobja ki, hogy túl sokszor próbáltam meg választ adni...a másik, hogy adjak meg e-mail címeket amikkel leveleztem, a levelek témáját írjam le meg ilyenek, viszont csak erre a célra volt ez a mail fiók, így az sem jön össze...
  • bekasybalazs
    Nem kicsit, hanem teljes mértékben az én hibám, ezt aláírom. Viszont, ha én normálisan írok egy mailt az erre létrehozott címre, minden információval (a vásárlást igazoló fotókkal, az account teljes tartalmának leírásával, screenshotokkal stb.), amiből még egy nagyon kötekedni akaró valaki is leszűrné, hogy ez már pedig ehhez a szerencsétlen customerhez tartozik, akkor miért kell még telefonon is felkeresnem őket? a pénz is számít, de az a legkevesebb, viszont mit fogok én szenvedni mire ezt angolul elmakogom nekik? magyarul sem egy leányálom a történet...
  • PiszkosFred
    Egyebkent miert nem tudsz hozzaferni a regi mailedhez? Nem tudod a jelszot vagy esetleg torlodott? Nem lehet, hogy inkabb azt kellene visszaszerezni elso lepesben valahogy, aztan ki tudja...
  • Gudott
    Ez benne volt a pakliban, hogy az telefonos supporthoz irányítanak. Ekkor lett volna jó, ha hozzáférsz az originhez.
    Azért esetedben kicsit user error is benne van a pakliban (nincs meg se a sec key által generál serial number, olyan emal cím van/volt beállítva, amihez nem férsz hozzá plusz a jelszóreset ) Szóval a support jól járt el, azt kell sajnos mondanom, te meg ellőtted a jelszóresettel a hátsó kapus megoldást
  • bekasybalazs
    Ezt a választ kaptam a mailemre a support felé, amit 15 perc alatt írtam meg, fényképezgettem meg csatoltam hozzá mindent....

"Greetings,

I am Protocol Droid M0-T0, Human-Cyborg Relations.

In order for us to discuss your query, please contact us from the email address associated with a SWTOR.com account.

Alternatively, you can contact our Customer Service team over the phone for the price of a local call by calling the numbers listed below:"

szóval, fizessem a hívás díját azért, hogy visszakapjam azt, amiért fizettem...teljes mértékben korrekt hozzáállás.
  • PiszkosFred
    Hat lehet, de a 12x xp is csak subnak volt eddig, vagyis en csak ahhoz tudom hasonlitani.
  • Plata
    Nem lehet hogy előfizetősöknek van csak a több xp?
    Azt észrevettem hogy erősebb a karim,de hogy sokkal több xp jönne azt nem.Ügynökkel meg sith assasinnal játszottam egy keveset.
    Ügynöknek vettem egy új ruhát.Majdnem komplett szettet sikerült neki venni,csak a fejes nem lett meg,az túl drága volt.