Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem egyszer használhatós cucc,már valamikor télen vagy tavasszal használtam ilyet.
Plusz kap cuccot az is aki használja és az is akiét használják.
Mondjuk ez sok mindentől függ, milyen státuszban van (ff2p/pref/sub)
illetve talán attól is füg, hogy milyen rég óta nem előfizető (preferednél)
stb, stb
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.08.01. 18:41:07
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Bár csak személyes tipp, de szerintem Nico-t a Cartel Marketről is be lehet majd szerezni, jó drágán.
Mivel eléggé WF, hogy a legkorábbi jutalom kvázi a legjobb (most magunk közöt szólva, egy pár blaster pisztolytól, egy ruhadarabtóll és mount-tól nem fog senki sem hasra esni, még nem is olyan jópofa,mint a Party Jawa, vagy mint a Hutt holodoki, ami szintezés közben elégé hasznos tud lenni)
mondjuk 1 hét alatt nem sokat játszottam de sebaj 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Viszont így búcsúzok az early accestől 😞
Utoljára szerkesztette: bekasybalazs, 2015.08.01. 17:18:34
itt van enyém is 😊
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
http://www.swtor.com/r/mSRpdB
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Sok volt a félreértés és most már oda is írták, hogy Nico Okarrnak subscription statusban kell lenned - tehát pénzt kell fizetned. A referal linkes status az nem subscription.
Utoljára szerkesztette: Pacho, 2015.07.30. 14:35:17
Tomb of Freedon Nadd
Aki mostanában használ(t) ilyet, az megnézné, hogy a 12x xp működik-e így? ( a korábbi Nar Shaddás Stronghold bonuszt elvileg megadta a referal linkes sub)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.30. 12:33:36
Így utolsó két alkalommal instant gamingen vettem a GC-t Paypallal így kis felárral is bőven a többi alatt jöttem ki, szóval én azt javaslom.
De a nagy titok abban a tetű Bitraiderben volt. Javaslom ha valaki a jövőben újra rakja, akkor takarítsa le, mert a launcher nem frissíti és így jár mint én. 5 napot csesztem el vele, és a szemem előtt volt a megoldás, de nem láttam meg.
MWO: Hunkyee SWTOR : Onedin
MWO: Hunkyee SWTOR : Onedin
amúgy tippre red eclipse, de majd kijavítanak ha mégse
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.28. 21:51:01
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Amúgy be lehet állítani a legtöbb ilyen oldalt, h. ne számoljon tréfát.
Viszont remélem harmincadikáig be tudom izzítani az új kártyámat, elég nekem egy hónap sub, úgyis minimális időm lesz (vagy még annyi sem)
Amúgy a shielden tényleg nem érdemes spórolni
viszont ugye paypal mellett nincs áfa 😄
A plusz négyszáz forintra nincs tippem, elsőre áfára gondoltam, de abból nincs 6,3 %.-os, esetleg valami ferengi féle pótdíj 😞
De majd kiderül, ha én vásárlok. Biztos lesz olyan szerencsém, hogy automatikusan ráteszi a 27% áfát, így drágább lesz, mintha az swtor.com-on venném 😄
Egyébként még midnig ott a google translate, angolról oroszra jobban fordít (pontosabban és érthetőbben), mint angolról magyarra.
Én még oroszul tanultam.<#idiota>#idiota>
Brothers (link)
(ad némi támpontot a sacrifice trailerhez is)
Ahány ház, annyi baj legyen.
Ahány ház, annyi baj legyen.
viszont ha csak egy paypal belépést adsz meg az kicsivle jobban védett
és a g2a +400ft-t felszámolt nekem a paypal miatt (2-3 hónapja még nem volt ilyen valszeg újítás)
Paypalt próbálok mindenhez használni - már ahol lehetséges - a plusz biztonság miatt. Igaz csak szimplán hozzárendeltem a netes kártyámhoz, így pluszban nem vonnak le semmit. 😉