Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

An unexpected error occurred during the referral.
Asszem egyszer használhatós cucc,már valamikor télen vagy tavasszal használtam ilyet.

Én úgy tudom, hogy 90 naponta ad +7nap előfizetést. (prefered játékosoknak, aki korábban előfizetők voltak)
Plusz kap cuccot az is aki használja és az is akiét használják.
Mondjuk ez sok mindentől függ, milyen státuszban van (ff2p/pref/sub)
illetve talán attól is füg, hogy milyen rég óta nem előfizető (preferednél)
stb, stb
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.08.01. 18:41:07

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Elvileg ilyen meghívót csak egyszer lehet használni nem?

Nem volt semmi gond az oldallal. Az én hülyeségem, hogy az utolsó utáni pillanatra hagytam, jobban mondva az, hogy elfelejtettem megrendelni.
mulli1986
Többen is írtuk, hogy vedd G2A-n. Nem tudom, hogy mégis miért maradtál a másiknál, az 500ft-miatt vagy passz, de megérte?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Akkor én félre értelmeztem a dolgot, abban voltam hogy a 3 időpontban subnak kell lenni az early acceshez. de így annyira nem is bánom akkor a dolgot 😊 Igen, gondoltam hogy meg lehet majd szerezni...csak így egyszerűbb lett volna. Főleg, hogy egy sentit meg egy scundrelt fel akartam húzni Rep oldalon, meg belekezdtem volna a Sith karikba is. De akkor az várat még magára, majd a mountért előfizetek 😊
Early Acces-t nem buktad volna, mivel okt 19-ig kell valamikor előfizetőnek lenni mától, hogy 1 héttel korábban hozzáférj.

Bár csak személyes tipp, de szerintem Nico-t a Cartel Marketről is be lehet majd szerezni, jó drágán.
Mivel eléggé WF, hogy a legkorábbi jutalom kvázi a legjobb (most magunk közöt szólva, egy pár blaster pisztolytól, egy ruhadarabtóll és mount-tól nem fog senki sem hasra esni, még nem is olyan jópofa,mint a Party Jawa, vagy mint a Hutt holodoki, ami szintezés közben elégé hasznos tud lenni)

hálisten én nem hagytam az utolsó pillanatra 😄
mondjuk 1 hét alatt nem sokat játszottam de sebaj 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Köszi az infot, viszont lecsúsztam róla. Instant Gamingen vettem meg, bankkártyával fizettem. Rendben volt minden, le vonta, jöttek az értesítő e-mailek, viszont van egy olyan hülyeségük, hogy addig nem kapod meg a kódot, amíg nem végzed el az "order confirmation"-t, ami annyit takar, hogy fényképezd le a személyi igazolványodat az instant gaming oldalával a háttérben. Ki lehet takarni az infokat, csak a kép és a név érdekli őket, szóval nem egy rossz dolog ez, csak megszopattak vele, mert így nem tudtam idő előtt beaktiválni a kódot, így kértem egy full refundot és már vissza is került a kártyámra a pénz.

Viszont így búcsúzok az early accestől 😞
Utoljára szerkesztette: bekasybalazs, 2015.08.01. 17:18:34
Athletic  Bilbo
http://www.swtor.com/r/pqZQtX

itt van enyém is 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Elvileg van ilyen meghívó akármim, ha akarjátok használjátok, küldhetitek akár ismerősnek is 😊 Tudjátok a 7-nap inygen játék, meg egyebek, én is igy jutottam most ujfent 7 nap előfizetéshez, ugy hogy vissza is nézek egy kicsit.

http://www.swtor.com/r/mSRpdB
Július 31, 11:59 PM PDT-t írnak, mint határidőt, s az elvileg nálunk szombat reggel 8:59CET, ha jól számolta ez az oldal.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Tudtam, hogy valamit elfelejtettem...ha most aktiválom az előfizut még megkapom mindenki kedvenc Csempészét? 😄
Köszi! Igen, tényleg az lesz az... 😊
PiszkosFred
Az valoszinuleg a dobozos jatek fele "+30 nap", amelyet accountonkent csak egyszer lehet hasznalni, es csak f2p accra. De majd Plata megerosit vagy megcafol, azt hiszem o mar probalta ezt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Leskelődtem Instant Gamingen, van egy 60 napos és egy 30napos gamecard. A 60 napos 30 euro helyett 17,06, a 30 napos 20 euro helyett 3,99. Viszont a 30 naposra azt írja, hogy új account kell hozzá...próbálta valaki, hogy tényleg csak új accal megy-e?
Akkor ez túl van tárgyalva. Köszi a visszajelzéseket! <#worship>

Nem a ref linkes sub ezeket nem adja meg. Nar Shadda-t sem adta meg, volt aki ezt hirdette a ref linkje alatt, de "valahogy" már nincs fenn ez as hozzászólás. Nico Okarrt sem adja meg a 12x xp-t sem adja meg, és kiegeket sem ami a suboknak jár. CC-t sem ad.

Sok volt a félreértés és most már oda is írták, hogy Nico Okarrnak subscription statusban kell lenned - tehát pénzt kell fizetned. A referal linkes status az nem subscription.
Utoljára szerkesztette: Pacho, 2015.07.30. 14:35:17

Tomb of Freedon Nadd

Nekem nem ment a 12x-es xp.

Most redditmen megy a "vita", hogy a referal linkes +7 nap sub vajon megadja-e Nico Okarr-t
Aki mostanában használ(t) ilyet, az megnézné, hogy a 12x xp működik-e így? ( a korábbi Nar Shaddás Stronghold bonuszt elvileg megadta a referal linkes sub)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.30. 12:33:36

Én mindig a legolcsóbbat választom és eddig nem volt gondom vele... *kopp-kopp*
Így utolsó két alkalommal instant gamingen vettem a GC-t Paypallal így kis felárral is bőven a többi alatt jöttem ki, szóval én azt javaslom.
Én DVD-ről szoktam telepíteni.Nem szokott gond lenni.

Köszi, Plata, sikerült.
De a nagy titok abban a tetű Bitraiderben volt. Javaslom ha valaki a jövőben újra rakja, akkor takarítsa le, mert a launcher nem frissíti és így jár mint én. 5 napot csesztem el vele, és a szemem előtt volt a megoldás, de nem láttam meg.

MWO: Hunkyee SWTOR : Onedin

Fogalmam sincs,próbáld Originnel letölteni,vagy DVD-ről,ha van.

Sziasztok! Tavaly nyáron játszottam utoljára ezzel a játékkal és most felszerettem volna telepíteni, de a launcher indulása után a minimum letöltésnél nem csinál (nem tölt egyáltalán) semmit csak áll. A "tűzfalas probléma megoldó játékokon" már túl vagyok. Valakinek nincs más ötlete, mi lehet a gond?

MWO: Hunkyee SWTOR : Onedin

Az instant gamingen még mindig meg kell adni egy mobilszámot? Melyiket választanátok: az instantot ~5300-ért vagy a G2A-t ~6400-ért?

PiszkosFred
Januárban is volt már ilyen extra (Payment fee: 1,16 € - ezt shield nélkül vettem), de előtte visszamenőleg 2014 elejéig néztem, ott már csak "Additional cost: 0,95 €" van, de ez lehet a shield is, akkoriban még használtam, de lehet tranzakciós díj is. 😊

el akarod kerülni azt, mi? 😄

amúgy tippre red eclipse, de majd kijavítanak ha mégse
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.28. 21:51:01

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

roltsi1
Sziasztok! Azon gondolkodtam hogy holnap leszedem és kipróbálom SWTOR-t... Annyiban segítsetek már ki hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar? Előre is kösz! 😉
mulli1986
Mondjuk én hó elején megvettem a 60 naposat és még a hónapban nem volt időm 20! percet játszani....

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

engem is meglepett vasárnap de ez van annyira azért nem bízok a g2aban hogy érdekelje ez az összeg

+400ft a PP vásárlás? Ez nekem új.
Amúgy be lehet állítani a legtöbb ilyen oldalt, h. ne számoljon tréfát.
Viszont remélem harmincadikáig be tudom izzítani az új kártyámat, elég nekem egy hónap sub, úgyis minimális időm lesz (vagy még annyi sem)
Amúgy a shielden tényleg nem érdemes spórolni

mulli1986
Alul ki kell választani a legolcsóbbat, bekapcsolod a 300-as shieldet, meg rádobja a 400ft-ot, ez mindkettő egységes. Bár nekem sztem paypalra csak 140-es szokott tenni. Nekem ott ilyen extra beállításaim vannak, szóval még a bank se számol fel semmit és olyan mintha kártyával vásároltam volna boltba. Shield meg azért jó, mert ha nem sikerülne az aukció, akkor a G2A egyből ad új kulcsot

van vmi speckó g2a fizetési method, gondolom a paypalt akarják kikerülni ezért nyomnak rá extra ktg-t
viszont ugye paypal mellett nincs áfa 😄

Jah, értem köszönöm. 😊
A plusz négyszáz forintra nincs tippem, elsőre áfára gondoltam, de abból nincs 6,3 %.-os, esetleg valami ferengi féle pótdíj 😞
De majd kiderül, ha én vásárlok. Biztos lesz olyan szerencsém, hogy automatikusan ráteszi a 27% áfát, így drágább lesz, mintha az swtor.com-on venném 😄

mulli1986
Gamma (Game) játék. Bocsi, ha érthetetlen a szlengem 😊 A google, angolról szinte bármilyen nyelvre jól fordít 😊 Én nemet szöveget szoktam vele angolra vagy vica versa. Bár visszafele az se 100-as izzó 😊

PiszkosFred
Én is oroszt tanultam 12 évig a régi időkben (ebből nyolcat emelt szinten, innen is csókoltatom Margót, az orosz tanárnőmet, hogy roha.....), de azért mellette a sok lucasarts/sierra kalandjáték során lapozgatott Országh Laci angol-magyar kéziszótár is megtette a hatását 😊

Egyébként még midnig ott a google translate, angolról oroszra jobban fordít (pontosabban és érthetőbben), mint angolról magyarra.

Mi a házsártos rúzsa magdi búbánatos rozmaringja az a Gamma?<#wow2>

Hát amennyit megtanultam WoW meg Diablo2-ből annak idején.<#vigyor>
Én még oroszul tanultam.<#idiota>

mulli1986
Plata nem sprechol idegen nyelvet. Gammának is a sztoriját csak testbeszédből és az eseményekből rakja össze. Ha jól emlékszem 😊

De angolul értesz valamennyire, nem?

Sajna se fritzül se franciául nem tudok.<#vigyor>

Van német (és gondolom francia) verzió is, ha valamelyikkel jobban boldogulsz.

Kár hogy angol az egész.

Egy igen jól sikerült developer blog történet
Brothers (link)
(ad némi támpontot a sacrifice trailerhez is)

Asperot
Ok, köszi! Éreztem hogy ez lesz, pedig a Hutt még adott 30 napot. 😊

Ahány ház, annyi baj legyen.

Nem.Az csak kieg.

Asperot
Üdv! Tudja valaki hogy a Shadow of Revan tartalmaz némi előfizut?

Ahány ház, annyi baj legyen.

arra hogy ha a G2A-n megadod az adatokat abból lehet gebasz (lásd pár éve a steamen mentett bankkártya adatok lettek lelopva)
viszont ha csak egy paypal belépést adsz meg az kicsivle jobban védett

és a g2a +400ft-t felszámolt nekem a paypal miatt (2-3 hónapja még nem volt ilyen valszeg újítás)

Mire gondolsz? Úgy értettem, hogy ugye legális kódokat lehet csak kapni az említett boltokban?
Paypalt próbálok mindenhez használni - már ahol lehetséges - a plusz biztonság miatt. Igaz csak szimplán hozzárendeltem a netes kártyámhoz, így pluszban nem vonnak le semmit. 😉