Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+400ft a PP vásárlás? Ez nekem új.
Amúgy be lehet állítani a legtöbb ilyen oldalt, h. ne számoljon tréfát.
Viszont remélem harmincadikáig be tudom izzítani az új kártyámat, elég nekem egy hónap sub, úgyis minimális időm lesz (vagy még annyi sem)
Amúgy a shielden tényleg nem érdemes spórolni

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

mulli1986
Alul ki kell választani a legolcsóbbat, bekapcsolod a 300-as shieldet, meg rádobja a 400ft-ot, ez mindkettő egységes. Bár nekem sztem paypalra csak 140-es szokott tenni. Nekem ott ilyen extra beállításaim vannak, szóval még a bank se számol fel semmit és olyan mintha kártyával vásároltam volna boltba. Shield meg azért jó, mert ha nem sikerülne az aukció, akkor a G2A egyből ad új kulcsot

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

van vmi speckó g2a fizetési method, gondolom a paypalt akarják kikerülni ezért nyomnak rá extra ktg-t
viszont ugye paypal mellett nincs áfa 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Jah, értem köszönöm. 😊
A plusz négyszáz forintra nincs tippem, elsőre áfára gondoltam, de abból nincs 6,3 %.-os, esetleg valami ferengi féle pótdíj 😞
De majd kiderül, ha én vásárlok. Biztos lesz olyan szerencsém, hogy automatikusan ráteszi a 27% áfát, így drágább lesz, mintha az swtor.com-on venném 😄

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

mulli1986
Gamma (Game) játék. Bocsi, ha érthetetlen a szlengem 😊 A google, angolról szinte bármilyen nyelvre jól fordít 😊 Én nemet szöveget szoktam vele angolra vagy vica versa. Bár visszafele az se 100-as izzó 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

PiszkosFred
Én is oroszt tanultam 12 évig a régi időkben (ebből nyolcat emelt szinten, innen is csókoltatom Margót, az orosz tanárnőmet, hogy roha.....), de azért mellette a sok lucasarts/sierra kalandjáték során lapozgatott Országh Laci angol-magyar kéziszótár is megtette a hatását 😊

Egyébként még midnig ott a google translate, angolról oroszra jobban fordít (pontosabban és érthetőbben), mint angolról magyarra.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mi a házsártos rúzsa magdi búbánatos rozmaringja az a Gamma?<#wow2>

Hát amennyit megtanultam WoW meg Diablo2-ből annak idején.<#vigyor>
Én még oroszul tanultam.<#idiota>

mulli1986
Plata nem sprechol idegen nyelvet. Gammának is a sztoriját csak testbeszédből és az eseményekből rakja össze. Ha jól emlékszem 😊

De angolul értesz valamennyire, nem?

Sajna se fritzül se franciául nem tudok.<#vigyor>

Van német (és gondolom francia) verzió is, ha valamelyikkel jobban boldogulsz.

Kár hogy angol az egész.

Egy igen jól sikerült developer blog történet
Brothers (link)
(ad némi támpontot a sacrifice trailerhez is)

Asperot
Ok, köszi! Éreztem hogy ez lesz, pedig a Hutt még adott 30 napot. 😊

Ahány ház, annyi baj legyen.

Nem.Az csak kieg.

Asperot
Üdv! Tudja valaki hogy a Shadow of Revan tartalmaz némi előfizut?

Ahány ház, annyi baj legyen.

arra hogy ha a G2A-n megadod az adatokat abból lehet gebasz (lásd pár éve a steamen mentett bankkártya adatok lettek lelopva)
viszont ha csak egy paypal belépést adsz meg az kicsivle jobban védett

és a g2a +400ft-t felszámolt nekem a paypal miatt (2-3 hónapja még nem volt ilyen valszeg újítás)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mire gondolsz? Úgy értettem, hogy ugye legális kódokat lehet csak kapni az említett boltokban?
Paypalt próbálok mindenhez használni - már ahol lehetséges - a plusz biztonság miatt. Igaz csak szimplán hozzárendeltem a netes kártyámhoz, így pluszban nem vonnak le semmit. 😉

akörül szokott lenni, g2a-n is 5.9 volt csak én paypalon fizettem ami +400ft ktg viszont nem adok meg bankkártya adatot sehol

Erről az oldalról mi a véleményetek? (link)
G2Play , 18 euró kb 5600-5800ft konverziótól függően.
Vagy benézek valami triviálisat?
Nekem tegnap járt le a sub és én is a legolcsóbban szeretném meguszni

mulli1986
Én is G2A-rol vásárolok

én g2a-ról vettem paypal miatt 6.3k volt a 60 napos
viszont sztem az swtor accod nem kell félteni, ami "bajban" lehet az az email accod vagy a bankkártya adataid

Ezek közül melyik boltot ajánljátok / melyik a legaccbiztonságosabb?

Szerintem mindet érdemes,legalább egyszer,red eclipsen már 3 csempész karim van.<#eplus2>
Mégsem unalmas.

SzirmosSzisza
Hali, úgy hallottam, hogy a történet miatt mindenképp megéri legalább 1 osztályt végighúzni, kb mennyi idő végig tolni csak a fő történetet? (vagy egyáltalán van-e értelme, tényleg jó-e)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pest, upc betöltött

Minden gond nélkül bejön.
Telenoros vagyok,vagy mi a ragyás isten nyilának hívják.<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.25. 17:46:15

Panzeradler
Juropnet-el nem jön be, pedig eddig jó volt.
Az swtor.hu mindenkinél bejön? Megköszönnénk, ha letesztelnétek.

Különösen UPC felhasználok tapasztalatai lennének hasznosak.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.25. 17:23:17

Nálam 33,5 giga a játék (PTS nélkül)
A jó (retardált) németek nem a warezt, hanem a protocolt nézik és sajnos a bitraider, ha jól tévedek, ebbe beleesik
Ha a normál, nem streaming klienst szeded le, akkor azzal nem lesz gond, igaz meg kell váni, amíg az egész lejön
(bitraidenél leszedni a 4 kezdőbolygót és már ez is lehet kezdeni, a többi a hátérben megy)

Hát nekem az összes foglalt hely az olyan 40 giga.

roblee
Igazad lehet...fene tudja.
Viszont a ´the end of the same day´nekem nem teljesen vilgos. Magyarul az adott napon tullepem a korlatot, de annak a napnak a vegeig tart csak a korlatozas, a kov napon mar ujra fullban tudom hasznalni??!!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

"Germany is entitled to restrict the transmission speed for file sharing applications"
ez nem fájlmegosztó program, ez egy sima szoftverletöltés, erre nem kéne vonatkoznia.
roblee
Sajna koltozeskor ugy dontottem, hogy a CD mar nem kell...kuka...hisz online mehet az egesz, persze akkor nem gondoltam arra, hogy Nemetorszagban korlatozott netem lesz. 😞 Ciki...
Egyebkent ez az aprobetus resz:
From a total data volume of more than 10 GB per day cable Germany is entitled to restrict the transmission speed for file sharing applications until the end of the same day to 100 Kbit / s ; currently throttling is only performed from a total data volume of 60 GB per day .
Szoval a napi talan nem lehet gond.
Kerdes, hogy a telepites megszakithato e es kov napon folytathato e??!!

Hát ha cd-ről telepíted fel utána még vagy 5-6 giga patch biztos lejön.De pontosan sajnos nem emlékszem.Csak arra hogy tovább tart a patchelés mint a játék felrakása.<#vigyor>

roblee
Sziasztok,
Nem tudjatok veletlenul, hogy telepitsekor mekkora adatfogalmat general a jatek?
Nem korlatlan a net es nem akarom tullepni.

Koszi

Yavin IV Temple Stronghold:
Egy guild társ teljesen kilockolta és meghívott, hogy nézzünk szét.
Elégé lenyűgöző szerintem a látvány. Akad pér "tikos" kapcsoló/gomb aminek a segítségével pár épület tetejére is fel lehet jutni.
Van itt minden, mint a bazárban : Vízesés, pince, titkos barlang, a binocularral scannelhető lore objektumok, stb

Ha nem is veszítek meg, érdemes, minimum egyszer alaposan szétnézni

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.23. 14:34:12

Update 3.3:Grand Togruta Celebration. Részletek az swtor.hu-n 😊

PiszkosFred
Szerdán lesz (van) 😊

Nem teljesen vág témába,de steamen 10 év után frissítéseket kapott a Kotor 2.

- Mégsem lesz e hét kedden karbantartás, elhalasztották a 3.3-as update-et
- A bounty contract week később fog kezdődni, de ugyanúgy köv. hét keddig tart
- The Outer Rim Explorer’s pack holnap kerül ki a Cartel Marketre
- A köv conquest event a terveknek megfelelően el fog indulni.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.21. 00:06:39

Kedden lesz egy 12 órás karbantartás (ami simán lehet 15-17 órás is). Ha jól rémlik reggel 5 és du 5 között, de majd megnézem és kirakom az oldalra.

Remek hír, köszi <#taps> S ugye kedden élesedik? Az pont jó lenne, addig úgy is az offtopic Risán van még egy-két elintéznivalóm 😊

mulli1986

Pontosan mit takar az a "máshol"? 😊
mulli1986
Én meg most vettem 60 napos GC.t 6900 Hufért G2A-ról. De 500 HUF,al olcsóbban lehet máshol is kapni 😊

PiszkosFred
Igen, pure dps gunslinger comp lesz, de hat pont ez benne az, ami miatt kell szamomra. "Illik" szinte mindegyik hajora 😊

Nico Okkar elvileg csak a júl. 31-én aktív előfizetőknek jár, egyfajta preorder bonus, mint a Hutt doki és a Revan szobor az előző két kiegnél.
Bár tippre csak egy sima DPS companion lesz.

Nyilván nem véletlen, hogy nyáron lépik meg ezt. Az lyen bonuszok és a 12x xp kompenzálja a nyaralás/piehés/stb miatt ideiglenesen elszivárgó létszámot.