Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Sok volt a félreértés és most már oda is írták, hogy Nico Okarrnak subscription statusban kell lenned - tehát pénzt kell fizetned. A referal linkes status az nem subscription.
Utoljára szerkesztette: Pacho, 2015.07.30. 14:35:17
Tomb of Freedon Nadd
Aki mostanában használ(t) ilyet, az megnézné, hogy a 12x xp működik-e így? ( a korábbi Nar Shaddás Stronghold bonuszt elvileg megadta a referal linkes sub)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.30. 12:33:36
Így utolsó két alkalommal instant gamingen vettem a GC-t Paypallal így kis felárral is bőven a többi alatt jöttem ki, szóval én azt javaslom.
De a nagy titok abban a tetű Bitraiderben volt. Javaslom ha valaki a jövőben újra rakja, akkor takarítsa le, mert a launcher nem frissíti és így jár mint én. 5 napot csesztem el vele, és a szemem előtt volt a megoldás, de nem láttam meg.
MWO: Hunkyee SWTOR : Onedin
MWO: Hunkyee SWTOR : Onedin
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
amúgy tippre red eclipse, de majd kijavítanak ha mégse
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.28. 21:51:01
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Amúgy be lehet állítani a legtöbb ilyen oldalt, h. ne számoljon tréfát.
Viszont remélem harmincadikáig be tudom izzítani az új kártyámat, elég nekem egy hónap sub, úgyis minimális időm lesz (vagy még annyi sem)
Amúgy a shielden tényleg nem érdemes spórolni
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
viszont ugye paypal mellett nincs áfa 😄
A plusz négyszáz forintra nincs tippem, elsőre áfára gondoltam, de abból nincs 6,3 %.-os, esetleg valami ferengi féle pótdíj 😞
De majd kiderül, ha én vásárlok. Biztos lesz olyan szerencsém, hogy automatikusan ráteszi a 27% áfát, így drágább lesz, mintha az swtor.com-on venném 😄
Egyébként még midnig ott a google translate, angolról oroszra jobban fordít (pontosabban és érthetőbben), mint angolról magyarra.
Én még oroszul tanultam.<#idiota>#idiota>
Brothers (link)
(ad némi támpontot a sacrifice trailerhez is)
Ahány ház, annyi baj legyen.
Ahány ház, annyi baj legyen.
viszont ha csak egy paypal belépést adsz meg az kicsivle jobban védett
és a g2a +400ft-t felszámolt nekem a paypal miatt (2-3 hónapja még nem volt ilyen valszeg újítás)
Paypalt próbálok mindenhez használni - már ahol lehetséges - a plusz biztonság miatt. Igaz csak szimplán hozzárendeltem a netes kártyámhoz, így pluszban nem vonnak le semmit. 😉
G2Play , 18 euró kb 5600-5800ft konverziótól függően.
Vagy benézek valami triviálisat?
Nekem tegnap járt le a sub és én is a legolcsóbban szeretném meguszni
viszont sztem az swtor accod nem kell félteni, ami "bajban" lehet az az email accod vagy a bankkártya adataid
Mégsem unalmas.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Telenoros vagyok,vagy mi a ragyás isten nyilának hívják.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.25. 17:46:15
Különösen UPC felhasználok tapasztalatai lennének hasznosak.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.25. 17:23:17
A jó (retardált) németek nem a warezt, hanem a protocolt nézik és sajnos a bitraider, ha jól tévedek, ebbe beleesik
Ha a normál, nem streaming klienst szeded le, akkor azzal nem lesz gond, igaz meg kell váni, amíg az egész lejön
(bitraidenél leszedni a 4 kezdőbolygót és már ez is lehet kezdeni, a többi a hátérben megy)