60331
-
cain #12957 mutass már egy mmo-t, ahol mindig mindenki mindennel elégedett, minden fejlesztés megvalósul határidőre...! -
#12956 megy behal megy behal megy behal....ha van egy makkeres másfél perced ezt elcsípni nyertél:D -
#12955 Már megy. Töltheted. -
#12954 Origin behalt :D -
#12953 Persze, toborzom az embereket. :) -
#12952 rendben, ne menjünk bele, de maradjunk annyiban, hogy az elég sok embert te magad képzed :) -
#12951 nah EA odabaszott a BF3 demo start-al:) eléggé FAIL-ed a millió ember lekezelése akik tölteni illetve játszani szeretnének....kicsit szar előjel -
#12950 Legyen igazad. -
Boncmester #12949 Ez még a fejlesztési szakasz, nyilván nem megy minden azonnal, mivel most fejlesztik ki a folyamatokat, ez az éles tesztjük. Ettől egyáltalán nem biztos, hogy a game support szar lesz, vagy bármi ilyesmi. Egyszerűen kb még szinte nem is létezik az a csoportjuk, valszeg most áll össze. Ahogy a szerver üzemeltetést is most kezdik nagyüzemben.
"Azon van a hangsúly, hogy ígérgetnek valamit és nem képesek tartani." Olyan vagy, mint a nők... -
#12948 Nemtudom, az hogy béna a support meg, hogy ez a megjelenési dátum prezentálás is pl olyan semmilyen volt... Nekem special nem veszi el a kedvem a játéktól sőt most, hogy van dátum még inkább várom már.
Az biztos, hogy megjelenés után vagy már most az összes PR-ost úgy vágnám ki, hogy a lábuk se érné a földet... -
#12947 Nem megyek bele, mert így is a sok majom szeret leminuszolni. Végén eltűnök. -
#12946 mármint mutass már magadon kívül még olyat, akinek "elment a kedve" -
#12945 Nem érted a lényeget. Nem azon van a hangsúly, hogy milyen a játék, mert az biztos jó lesz. Azon van a hangsúly, hogy ígérgetnek valamit és nem képesek tartani. Ha így haladnak olyan supporja lesz a gamenak, hogy menekülni fog mindenki. Ha már megígérik, hogy holnap jönnek a meghívások, ne csúsztassák már napi rendszerességgel. Szerintem más is látja, hogy mennyit bénáznak nem csak én. -
Boncmester #12944 Eddig tetszett neked a játék, kb 3 hónapja. Azóta szerintem csak olyan infókat tudtunk meg róla, amik szerintem pozitívak voltak. Mármint a játék infókra gondolok, a class bemutatók, warzone bemutató, open pvp bejelentés, operation dev walkthrough, stb.
Plusz annyi történt, hogy nem akkor jelentették be a megjelenési dátumot, amikor te azt kb elképzelted (május-június környékén, vagy nem tudom, mit akartál), nem indult el az európai béta, meg nem akkor jelenik meg a játék, amikorra te azt vártad.
Ezek után kitalálod, hogy elment tőle a kedved.
Te most akkor végülis SWTOR-ozni akartál, vagy elbaszni valamivel az idődet szeptembertől januárig? -
#12943 Engem "megvettek már kilóra" csak a hozzáférésre várok :] -
#12942 Lehet megéri várni 1-2-3 hónapot release után milyen a visszhang. -
#12941 Az az igazság, hogy ez nem rage. Hanem valós tények. Elég sok embernek elment a kedve a játéktól, ahogy nekem is. -
#12940 de amúgy nem ragelsz a játék miatt -
#12939 Ez eddig is lejött, hogy nem nagyon vannak a helyzet magaslatán. Azt hiszem lejátszom az ingyen 1 hónapot aztán annyi volt... -
#12938 najó visszaszívok minden jót amit a bioware-ről mondtam :D
tegnap közölték hogy mindenki megkapta az invite-ot
aztán közölték, hogy ja, nem kapta meg mindenki az invite-ot, de holnap (azaz ma) reggelre mindenki meg fogja kapni
ma reggel közölték, hogy igen, holnap reggelre mindenki meg fogja kapni
:DD
félek, hogy ezek mindent így fognak csinálni release után is.. :/ -
Boncmester #12937 A beállításoknál amúgy be tudod lőni, hogy mit jelenítsen meg. +/- 100 között állhat egy hozzászólás értéke, sajnos nem lehet állítani, hogy -100 alattiakat rejtsen el (akkor nem rejtene el semmit), de -99-re be tudjátok állítani. -
While we haven't revealed the final number of Flashpoints in the game at launch, it's not 50, that much I'll say. It's in double figures though. -
cain #12935 így viszont áttekinthetlen, ami sokkal jobb. -
Boncmester #12934 Az volt az egyetlen érdekes beszélgetés azon a héten. A heti frissítés meg ért kb 2 bejegyzést :) -
#12933 dislike -
#12932 Akkor írja, amikor minimum 5 ember szavazott a hszre. -
#12931 Néha kiírja, néha nem. Még nem teljesen jó a rendszer. Pl előbb mikor frissítettem kiírta hsz-m mellé mennyi a + vagy -, most megint nem jelzi. -
#12930 Azt honnan tudod? Nem biztos, hogy 1 ember volt, lehet 3-4 ember is minuszolgat. -
#12929 Ja muszáj, mert az értelmes emberke napokkal ezelőtti hsz-ekre is nyomogatott. -
#12928 De látom lájkolgatod magad vissza, már kiegyenlítetted a nemszeretőket :D -
#12927 Ja csak ha nem offolnánk, kihalna a topic, mivel hetek óta nincsen tor hír...
A tiéd meg végképp felesleges hsz volt ezek után. ;) -
cain #12926 nem azért, te tényleg rohadt idegesítő, hogy swtor topicban offoltok bf3at, meg diablot. a buzis műsorotok, amit napokon át adtatok, legalább ennyire az volt. -
#12925 Nyomj minden hszedre egy +-t és már ki is van egyenlítve :D -
#12924 Én ellensúlyozom akkor egy kis + al ;] -
#12923 Valaki nagyon nem szeret engem, mert akárhova írok nyomogatja a minuszokat. Imádom az ilyen ovisokat. :) -
#12922 #12918-ra -67 ??? jó sokan járkálnak itt :D -
#12921 Azigen... Tűnnek el a hsz-ek mert a sok okoska nyomogatja a minuszt... Ez aztán marha nagy ötlet volt kedves sg... -
#12920 Egyelőre nem úgy néz ki . A bagázs nem nagyon rajong a cuccért , csak ketten rendelték eddig elő. Én is hezitálok még. Bár amilyen pangás van mostanság szerintem úgyis kipróbáljuk ( amúgy is Archeage, Age of Wulint várjuk azok meg majd jövőre jönnek EU-ba ). De a klán már megvan . :D -
cain #12919 hé torzi, összerándul megint a régi eq2/eq2pvp/vanguard banda? =] -
#12918 Ohh köszönöm Uram, mostantól a szolgád vagyok (vagy nem).