60331
-
#12997 disconnecteli az elsőként belépett usert -
#12996 ámen! béta accokat magyarországnak!
csak soha ne ébredjünk fel ebből az álomból :D -
cain #12995 ami az accountokról jut eszembe, egy accountról egyszerre egy karakter lehet a játékban, igaz? mi történik, ha valaki rálogol a már játékban lévő karater accjára ugyanazzal a karival, vagy másikkal? -
cain #12994 hogy konkrétan mit használnak, az céges infrastruktúra miatt adott, de hiszed vagy sem, tökéletesen megfelel arra a célra, hogy egy előzetesen megszerkesztett html formátumú mailt kiküldj egy levelezőlistára. -
#12993 Nem mindenki kapott... -
#12992 Ha mind 2 címemre kapok 1-1 kulcsot az egyiket oda adom valakinek -
#12991 hát szerintem tuti nem mert mindeki kapót akiknek van acc-ja -
#12990 Én is kaptam 2 levelet. Remélem ez azt jelenti, hogy ha küldenek meghívót köztük vagyunk, mert tudják a címünket. -
Maradjunk annyiban, hogy csinálják meg végre a béta accodat, nomeg nekünk is küldjenek béta meghívást -
#12988 egyrészt igen, outlookot használnak mass email küldésre :D (meg úgy alapból windowst)
másrészt nem csak az eusok kapták meg a hibás emaileket, mert a us accomra is jött
harmadrészt meg a kurva anyjukat hogy még most sem tudták megcsinálni a béta accom
na. :D -
#12987 pfff, péntek reggel így megszivatni... egyik szemem sír a másik meg a ku... anyátokat.... :D -
#12986 Az a poén most néztem a régi mail címemre is megkaptam a 2 levelet. Pedig már egy ideje megváltoztattam az acchoz tartozó emailt -
Chris #12985 No, hát így legalább megtudtam, hogy vmikor én is jelentkezhettem bétára, mert megkaptam ezeket a maileket. :)
-
Lonni #12984 Én még csak e-mail se kaptam a swtor-tól, nem hogy 2-t.
Viszont a wrath of heroes beta invite ott figyelt cserébe \o/ -
cain #12983 hehe, valakinek szarul töltötte ki a to mezőt outlookban. =]
european_testers vs. europen tester_applicants -
heesh #12982 Hát, 10 perce keltem, nézem, 2 email, mondom wtf, örülök, felnézek ide, sadface =( -
#12981 "Earlier today, two e-mails were sent to members of the Star Wars: The Old Republic community. These e-mails were sent to a larger group than intended, and have caused some confusion in the community. We can confirm that these e-mails were from EA and BioWare and apologize for any confusion they have caused. Please note that receiving these e-mails does not affect your chances to be invited to test the game. Thank you all for your understanding!"
Forrás -
#12980 szintén zenész , hajnalban hót kómásan nem is értettem hogy mi a picsa van :D de akkor ezek szerint téves :( -
#12979 Én is meg kaptam ezt a mail párost most miután kiseb fajta stresszhelyzetet keltettek minimum minden megszivatott emberkének egy béta hozzáférést tessék szépen küldeni -
#12978 Sajnos tényleg ennyi szerencsétlenkedés nem valami jó előjel. Csak nehogy egy nagy bukás legyen a start is ha már egy bétát sem tudnak normálisan lefolytatni. -
Nephin #12977 Téves e-mailek -
#12976 Nekem is küldik ezt a levél párost, invite persze nincs... -
#12975 baszki ez mekkora szar érzés lehet.....valami nagyon nincs rendben ott EA nál ez már holtbiztos...lásd BF3 demo fail, és ezek a Star warsos fail-ok is aggasztóak....mintha valami kezdő komolytalan cég lenne... -
calis #12974 Szintén :S -
Hentes75 #12973 Ilyet én is kaptam.De a hivatalos oldalon nem jött mail. -
#12972 Megnyálazhatják... Én meg ész nélkül keresem, hogy hol van a levél amiben behívtak és nem vettem észre. -
#12971 Tévedésből lettek kiküldve írták twitteren... Hogy ezek mindent elbasznak az már kezd aggasztó lenni -
#12970 Két emailt is kaptam (nem kamu mail) , amiben többször utalnak rá, hogy béta teszter vagyok, ennek ellenére az swtor.com/tester lapon rohadtul nem látom, hogy az lenne a státuszom... Jól beszopattak így kora hajnalban...
-
cain #12969 vigyázzatok, jönnek vele a kamu-emailek is! -
#12968 Nem kaptam... Meglepő :( -
Aszuka #12967 New invites to Game-Testing -
Najó, ez nem tudom miért néz ki így, de:
devtrackerről:
Today, we’re excited to announce that we are sending out a batch of invites! In particular, this initial batch marks the start of a series of invites to our larger European player base, who get the chance to join the Star Wars: The Old Republic Game Testing program and provide feedback during the months up until launch.
In other exciting news, we’ll be making further announcements in the coming days and weeks, as we update you on Game Testing on the European service. On top of that, we’ll also be announcing details around the upcoming Beta Testing Weekends!
With the launch drawing ever-closer, we’re more excited than ever to receive your feedback on the game to help make the launch as smooth as possible.
--
Azaz kezdődik az EU béta -
#12965 <span class="Apple-style-span" style="color: rgb(249, 214, 72); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; font-size: 11px; background-color: rgb(13, 16, 26); ">Today, we’re excited to announce that we are sending out a batch of invites! In particular, this initial batch marks the start of a series of invites to our larger European player base, who get the chance to join the Star Wars: The Old Republic Game Testing program and provide feedback during the months up until launch.
In other exciting news, we’ll be making further announcements in the coming days and weeks, as we update you on Game Testing on the European service. On top of that, we’ll also be announcing details around the upcoming Beta Testing Weekends!
With the launch drawing ever-closer, we’re more excited than ever to receive your feedback on the game to help make the launch as smooth as possible.</span> -
#12964 Azért ez ottvan... :D -
#12963 ámen! -
#12962 De talán tanulnak belőle, és az éles induláskor már nem lesz ilyen probléma :) -
#12961 ^^ -
#12960 Ez egy sikerstory, muszáj leírnom:
- tegnap közölték, hogy mindenki megkapta a reinvite-ot, kellemes játékot -> nem jött invite, írtam emailt supportnak
- ma közölték, hogy elnézést azoktól, akiknek tegnap nem ment ki, mindenesetre ma kiküldték nekik is -> nem jött megint, megint írtam nekik
- ma este megjött az email, hurrá, aktiváljam a béta userem, ezzel visszajelzek, hogy megkaptam az invite emailt -> nem volt jó az aktiválás, írtam emailt
- megcsinálták az aktiválást, tudtam aktiválni, jöhet a download -> nem működött, írtam emailt
- megcsinálták a letöltést, letöltöttem, jöhet a telepítés -> critical error, telepítés nem jó, írtam emailt
- megcsinálták a telepítőt, letöltöttem újra, telepítés rendben, indítás -> elindul!!! fuckyea
- elindítom, jöhet a username / pass -> nem fogadja el, ment az email supportnak
- most ha esetleg meg is csinálják a logint, pont szerverleállás van 3 órán keresztül
... :DD -
cain #12959 -
#12958 Te akartad: íme